Szia Hajni,
biztosan fogunk párbaj játékokat csinálni, szerencsére úgy tűnik hogy a gyerekek nem csak a számítógépes csihi-puhiban vannak benne és a szülőknek is nagyon tetszik, hogy beöltöztetjük őket történelmi ruhába és indulhat a haddelhad:-)
valószínűleg nyitunk Pesten egy kisboltot, ahol történelmi ruhák, fantasy jellegű dolgok (olyan felszerelések mint amilyeneket pl a Gyűrűk urában lehetett látni, vagy bármelyik kosztümös filmben), latex fegyvereket amik úgy néznek ki messzebbről mintha fémből lennének pedig nem:-), páncélokat stb....
pár hónapja kezdtünk vele foglalkozni és úgy tűnik hogy beválhat (na jó, nagy villánk a tengerparton nem lesz belőle, de azért remélehetően megleszünk).
a
www.legalmasters.hu weblapon találsz képeket meg videókat a párbaj dologról, amennyiben érdekel.
az időm nagy részében persze, itthon vagyok, pláne hogy az irodánk is itthon van..... gondolhatod mennyire szeretem, hogy épp elkezdek mondókázni a gyereknek és tutira jön az alkalmazott egy kérdéssel, hogy ezt meg azt hogyan is kell......
ezért is örülök, hogy a nagykerhálózattal való kereskedelemből kiszállunk.... így remélem több időm lesz a Mukira, mert hát mindig velem van, de szörnyű érzés, hogy sokszor játék közben is azon kell gondolkodnom, hogy mit hogyan csináljunk hogy jó legyen. A férjem zseniális kereskedő ,de a cégvezetés fontosabb dolgai sajnos rám maradnak és pláne hogy itt az iroda is, hát sokszor úgy érzem, hogy végem...ja, és ugyebár az építkezés is itt van a nyakunkon...
még szerencse hogy a férjemmel imádjuk egymást, a gyerekért pedig rajongunk. Még fontos tárgyalásra is vittük magunkkal már 3hónapos korában. sokan csodálkoznak is hogy milyen nyugodt idegen környezetben is és nagyon mosolygós. amikor a párom nyáron vásározni járt hétvégeken akkor mi is mentünk vele, és amíg ő dolgozott, mi felfedeztük a környéket. soha semmi gondja sem volt azzal hogy nem a saját ágyában alszik. Nagyon kis jó fej, egyedül ő érte érdemes ezt az egész cirkuszt csinálni a vállalkozással jár..
köszi az uszis tippet, biztosan kipróbáljuk.
albérlet: egyenlőre csak 1 potenciálisat találtunk Esztergomban, sajnos amiket Solymáron néztünk volna elkeltek menetközben, az esztergomit remélem hogy csüt-péntek magasságában megnézzük.
De, mesélj te is magatokról.
Honnan ered a gyönyörű kis lánykád neve? majdnem pont 1 év van a gyermekeink között. ti terveztek még babát? mivel foglalkoztok? én is kiváncsi vagyok
))
küldj esetleg képet magatokról.
szép napot
B