Sziasztok!
Niki: de jó, hogy most már a jóslásoknál tartassz!! Komolyan mondom, alig várom, hogy megszülessen ennek a topiknak is az első bébikéje! Olyan izgalmas!! Örülök, hogy jobban vagy!! Akkor most már beszereztetek mindent a Pici érkezésére??
Jaimee: köszi a dícséretet!! A védőnő nekem is azt mondta, hogy minden gyógyszertári legyen babaápolási cuccokból, a testápló: egyszereű olívaolaj, egyedül bébike sampont vegyek...Abból a Bübchent választottam... Más ilyesmi jellegű dolgot nem is fogok venni...
Nóri:köszi neked is a dícséretet! Örülök, hogy tetszenek a képek
Bíborlány Kismami: hogy vagy??? Igyekeztem nagyon szépeket választani a szobácskába
Betsy: jól teszed, hogy nem méred magad otthon
Nekem az a nagy bajom, hogy a doki rámszólt méregetés ügyileg, mert az utolsó vizit alkalmával több volt rajtam 2 kg-al.. Most egy kicsit stagnáltam, de megint beindult...10,5 kg van per pillanat rajtam, de nem érdekel...Próbáltam kicsit lightosabbakat enni, de tisztára rossz lett a közérzetem, így most maradok a kedvenceimnél
Szuperek a nyaralós fotók!! Nem teszel fel esetleg táblát???
Syry: jó, hogy itt is talizunk! De mindenképpen felteszem a képeket a másikba is...Örülök, hogy tetszenek a színek és cuccok..A felhőcske saját ötlet, nagy rohangálásomba is került...Abszolút családi megoldás volt...Férjem vette a gipszkarton lapot, anyukám rajzolta a felhőt, én szereztem be a szükséges izzókat, trafót, vezetékeket...Na és végül villanyszerelő kötötte be és festette le....
Most jól lefárasztottam Mindenkit