Páromnak nagyon pici haja van és világos! Sose találtam még sehol! Borostát sem találtam még a mosdóban, asszem a villanyborotvája összegyűjti, azt meg eltünteti onnan! Szerencsére ő is rendszerető!
angel el tudom kepzelni,mi lehet egy koleszban,de eleg csak elmennem a barinomhoz.Az tenyleg katasztrofa,na attol meg en is kiakadok,pedig nalam sem csillog minden,viszont en is rengeteget fejlodtem,ezt anyukam mondta.
nekem a konyha jelenti mindig a gondot,szepen feltakaritok aztan fozes es megint kupi van es ugy erzem sosem lesz vege
na meg hogy nalunk mindenfele tv van,az eloszobaban,a haloszobaban,a konyhamban meg a ferjem szobajaban is.
azokat utalom
A hajszál engem is zavar, főleg ha az enyém! Le kellett vágatnom a hajam, mert szinte csomó számra hullott! Két napja nem láttam hajat, csak a fejemen! megérte, de randább lettem csöppet!
Nálunk apa tök házias volt. Elindította a mosógépet, porszívozott meg ilyen aproságokat megcsinált, most már nem így van! igaz nem is bánom, mert utálom ha valaki bele kotnyeleskedik mindenbe! Szeretem ha a rend kizárólag nekem köszönhető! Párom imádja, hogy etéren ilyen önző vagyok!
Nekem olyan fura ez a páratlan zokni! Nem láttam gyerekkorom óta! Rendes pasikkal vagyok körbevéve!
apa nalunk is hazias,mindenben segit amiben kell es a nagy nagy takaritasokat mindig egyutt csinaljuk.
ez onan maradt meg amikor osszecucoltunk en semmit sem tudtam megcsinalni,eletemben nem foztem,vasaltam mostam nem takaritottam csak a sajat szobamat.es egyik pillanatrol a masikra ramszakadt egy egesz haztartas.akkor is mindent kozosen csinaltunk,kiveve a fozes.
mara mindent meg tudok csinalni,kiveve a fuggonleszedes(kicsi vagyok)meg a mosas(rosz a kapcsolo es nem tudom kinyitni a gepet.
szoval enyim is rendi,na jo nalunk igazabol nincs noi es ferfi munka ha kell megcsinalom azt amit egy ferfinak kell.
angel,jelenleg 6 tv en van amia mienk(ebbol 4 elado)meg nagyon sok javitani valo.
KAtica KAmilla óta, aki jelenleg ikrekkel babás és ide már nem ir mivel nem száni, senki nem babás, illetve nem tudunk róla.
MOnyó, Grönland
Én is beleolvastam a pozitív tesztes fórumba
Ja régebb én is este adtam be. Na majd meglátom a mait már beadtam. Olyan hülye vagyok, most azon parázok hogy az 50 NE elég lesz e és lesz e tőle normális méretű tüszőm ....
De jó Kamillának sikerült!!! ?! Gratulálok!
Nem tudok most visszaolvasni de nagyon drukkolok mindenkinek továbbra is! Spontánok fagyibabák hajrá gyertek!!!
puszi
FAnni! hajrá hajrá SPontán babát mindnekinek!
Azt álmodtam szombat éjjel, hogy szültem egy kisfiút. annyira gyönyörűséges volt.KÉrdezték hoyg fogom hívni, erre Én kapásból azt mondtam Zsigmond! na ha fiam születik, akkor ZSiga lesz!
Tudja valaki meddig avn nyitva hétköznap a lepkeház az állatkertben? (tudjátok az üvegbúra miatt)
Na csak gyorsan dicsekszem még 1 kicsit Ez volt a 3. hónap h. nem szedtem clostyt és a 12. napon bal oldalon 15mm, jobb oldalon 22mm tüsző volt és a mnyh. 8,5 mm!!! a 6mm után nagyon örültem. Soha többé nem szedek clostyt.
Katica hu ez tök jó hír és akkor most nem is szedsz semmit?
Monyo drukk a családnak!
Boni én a lepkeházból a nyőrom kimenekültem ... szó szerint ....
Csajok én meg minden baromságon parázok. Fáj a bal petefészkem. Szerintetek ez normális? 5. cn-en vagyok ma volt a 3. adag Puregon. És még csak pénteken megyek uh-ra.
Kókusz,
már dolgozik a szuri!
Én is már éreztem a hasam igazából az első Suprefact után, mindegyik stimunál! Nem volt semmi gond, csak sok szép tüsző! Bizti nálad is ettől van!
Angel akkor azt mondod ez normális? Éjjel is fájt, reggelre jobb lett, most nem is érzem csak néha. Ugye az nem lehet hogy ilyen hamar megérett egy tüsző és megrepedt? Lőjetek már le ha túl sokat parázok. Lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Fanni nagyon sajnálom ami édesapáddal történt, erre nem is lehet mit írni
Kókusz
Nem lehet, hogy már megérett. Tényleg már az első naptól érzi az ember a stimuláció hatását és valóban kicsit ijesztő.
Köszönöm. Tudom, tényleg nem lehet.
Kókusz
Ti az első inszemre készültök most?( Bocsi nem tudok visszaolvasni ) Én is megyek okt.-ben Neked h.hogy nem clostyt adtak? Mi a különbség a szuri meg a closty között?
Angel
A Suprefact leállítja a petefészket, nem stimulál. A Gonal-F stimulál, a Supre leállít, visszafog, hogy egységesen érjenek. Ugyanaz a szerepe, mint a short protokollban a fogigátlónak. Csak a shortban a folytatás a Supre és longban pedig a fogigátló helyett IS az van.
Köszönöm. Tegnap elmondta a doki, hogy minden bacival, fertőzéssel vigyázni kell, minden végzetes lehet. Erre tegnap óta köhög. Anyukám most hívott, hogy kap a köhögésre is valamit az infúzióban. Nem is akarok belegondolni