Sziasztok
Csajok, nosztalgiáztam, beleolvastam az első oldalakba...amikor még csak vártuk a csöppeket...élveztem
- az állapotot, meg a visszaolvasást is
Meg feltűnt, hogy azóta ellazultunk (én legalábbis), kicsit más a hangnem most, mint akkor
Fanna, ettől én bonyolultabb vagyok, tömegben oldódom...asszem
Csatlakozom druszámhoz, nálunk is párom a főhülye (imádom
), én csak elfogyasztom, amit tálal nekem.
Legyál csak nyugodtan elájulva Nimitől, nem ok nélkül teszed
A kis rafinált
Judit, ezeket nem ösmerem
Számonkérem Apjukomtól...
Amik most így hirtelen eszembe jutottak: ekszöszájzbúk (“...elviszlek fehérvárra az ósönba, oszt mekkapod azt a montembájkot...”), azbeszt (“Megmondtam, hogy ne gyerebe, meg negyere erre, he!”).
Ehehe...télleg úgy néz ki a gyermek a végin, mintha lekászálódni készülne az ágyról
Jól néztek ki a lányokkal – a három grácia
Ildi, jó buli lehetett
Nekem tök teszik, hogy állandóan mosolyogtok; amikor taliztunk, akkor is olyan aranyosak voltatok Imikével, két Csupamosoly
Kata, az utolsó Szonjaszülinapos képet mutattam páromnak, oszt közöltem vele, hogy Annalucus egyéves szülinapján ilyen tortaevést akarok látni
Nagyon cuki
Betti
Én a gyerek mellé ájultam volna... Rettegek, mi lesz, ha egyszer is megbetegszik, elesik, beüti, lehorzsolja, megvágja, sötöbö...
Erika, nekünk nem folyós a kaksink, de tele tudja tenni rendesen
Huggiest használunk, én nagyon elégedett vagyok vele. A Pampersnek nekem csak az 1-es, newborn változata tetszett, a 2-es számú már nem jött be. A Liberót még nem próbáltuk.
Lizocska, szép szülésed volt, gratulálok! Meg kicsit irigykedek is
A Juditok úlláccik sokmindenben egyetértenek: sztem is az orvos nővérednek köszönhető a különleges bánásmód. De a szülésed szempontjából ez tökmindegy, szép emlékként marad meg, ez a lényeg!
Katlina, köszönjük szépen, és viszont Boldog Hófordulót kívánunk Robikának
Ildi, szerintem fel van fújva az egész. Történik egy ilyen tragédia, és egyből ezt a nőt veszik elő. Naés azok a tragédiák, amelyek a kórházakban történnek, orvosi hiba miatt? Harmaduk sem kap nyilvánosságot. Leszögezem, én nem értek egyet a hölggyel, nem is pártolom, mint ahogy egyetlen orvosban sem bíznék meg, akit kizárnak a kamarából. Sőt, én nem is akarok itthon szülni (megjegyzem, az övék sem “otthonszülés”, hiszen ebben a születésházban történik a dolog
), nekem biztonságosabb érzetet ad a kórház – inkább a szülés utáni benttartózkodást redukálnám le