Új privát üzeneted érkezett!

Jó nagyot Kicsi mamák!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukrécia!!!!!!!!!!!!gyönyörűűűűűűűűűűű baby!!!!!!!!!!!!grtaula hozzá!!!!!És te is csinike vagy!!!!!!! :wink:

Egyet értek azzal amit Zsókuci írt!!!!!A kissebségi témáról!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Benszikém!!!!!!!!!!

Csuda szép kismami vagy te is!!!!És mekkora a pocód!!!!!!!!!!!!! :P :P :P Nadom kis csini!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Legyen nagyon szép napotok Kisci mamik!!!!!!!!!!!!!! :P Remélem hamarosan jön Jucikánk a jó hírekkel Dórka babáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicuska!
Miért nincs vonalzód?Hát igen már nem könnyű a mozgás!Ez a fránya gravitáció!

Nyunyi!
Köszi a dícséretet!
Vendég

Juci nagyon nagyon szorítok!!!!

Benszi hatalmas és csodás a pocid!!!!

Lukrécia gyönyörű kismama vagy és a kislányod!!!!!! Vigyázz magatokra nagyon!!!
málna79

Zsókuci drága,ne haragudj én kimaradtam a részvét nyilvánításból,most szeretném bepótolni :oops: !

Lanett boldog hófordulót Réka babának.Gyönyörűséges kiscsajszi!
Egyébként lehet,hogy front jön vagy v.mi,mert nálunk is elég hisztisek mindketten :roll: .

Benszike hú mekkorát nőtt a pocakod :shock: ,nagyon csini vagy,rajtad sem látszik a 16 kg.Köszi a jókívánságot,de csak pénteken lesz a szülinap.Nem ma lesz meg a cukor eredményed?

Vicuska drukk a Ctg-hez.Nem hülyeség,én is nagyon vártam mindig,hogy vizsgálatra mehessek :wink: .

Gica a kis maratonista még mindig egyben van :shock: ?

Juci továbbra is mennek a drukkok,remélem jó híreket kaptok ma!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa!
csak a valagam az a 16kg,de már lefaragtam 1kg-ot!Mit kapnak a csajok szülinapra?Ugye két torta lesz?Buli?
Ja és 6,5 lett a cukrom,úgyhogy ehetem megint a csokit!!!!!

Málna!
Köszönöm szépen!

Juci hírek!!!!
Elmúlt a tüdőgyuszi Dorkánál és a hólyagok is elmúltak!
Ma elzárják a melkkasi drént és a holnapi rtg függvényében kiveszik de.Lehet,hogy gépről is lekerül Dorka,de azzal óvatosak még!
Vendég

Benszi örülök,hogy megint ehetsz csokit :D .Milyen 16 kg-os valagról beszélsz,szerintem az összes a hasadon van :wink: .
2 tortájuk lesz természetesen az egyik epres-túrós,a másik németcsoki torta az Emil cukiból(nyami-nyami),gyertyával,Micimackóval és tüzijátékkal.Nagyon sok ruhát kapnak(mindenki nevében én vettem meg,mert nem akarnak hülyeséget venni),na meg azért játékokat is pl.építőkocka,mesekönyv...Buli lesz Anyukáméknál szombaton,mert a felújítás miatt kiköltözünk a Csajokkal már pénteken Szentivánra kb.1 hétre.

Hál'Istennek megint egy kis jó hír Dorkáról,remélem ezentúl már csak ilyeneket fogunk olvasni!

Lippa

lippa

Jaj de jó hirek Dorkáról :D Továbbra is nagyon szoritok nekik.

Benszi

nem semmi pocaknövekedésen mentél keresztül :D CSÚCS :D

Vicuska

jó hogy megint jelentkeztél,szerintem is izgi a ctg

Zsókuci

részvétem,én is kimaradtam,ne haragudj :(

Málna

köszi :D Te magadról miért nem irsz soha?

Sharon

jól vagy?

Hú lányok szerdától hidegfront,para-pirizek ezerrel... :oops:

Kép
lukrécia

Lippa
de jó kis buli lesz :P :P biztos boldogok lesznek a csajok a sok ajándék láttán :P

Luki
ne parázz,a túrógombi megment :P :P

Benszi
örülök hogy jó lett a cukrod,hajrá csoki :lol: :lol: én nagyon fosok a cukor nézéstől,ami nem tudom mikor lesz,de mostanában szinte csak az édesség esik jól :shock: :shock: :shock:

bibar

Benszi

Tényleg óriás méretű a pocid,szép nagy :D Hajrá kerek csokoládé,lyukas csokoládé,szögletes csokoládé,fehér csokoládé,töltött csokoládé :lol:
Ne izgulj ha megszültél elmúlik,legalábbis bariném így volt vele.

Lukrécia
Nagyon szép kis arcocskája van Lilinek,kíváncsi vagyok tényleg ilyen lesz ha kibújik.

Lippa
Emil torta fincsi én is szeretem,mehetek a zsúrra?Úgy is kíváncsi vagyok a lányokra élőben is :D
gabicsibe

Sziasztok,

Lanett drága,
Csodaszép Réka baba! Milyen nagy már :shock: :D Tündéri nagyon! Utólagosan is boldog hófordulót! :D:D
Hát igen, tényleg nagyon sok volt a múltheti hajtás, már kicsit jobb, hétvégén sokat pihiztem :D Most hétvégén megyünk csak a lagziba, majd beszámolok :lol:

Benszi,
:shock: :shock: Anyám, nem vagy semmi! :lol: Hatalmasat nőtt a pocid!!! :D Szerintem Neked is lesz akkora, mint Gicának :wink: :lol: Én sem látok rajtad +kilókat, szerintem is csak pocira híztál, mert nagyon csini vagy! És szuper, hogy jó lett a cukoreredményed!
Köszönjük a jó híreket Dorkáról! :D:D:D:D:D Nagyon örülök! Most már remélem, hogy egyre csak jobb hírek lesznek, és hamarosan otthon lehetnek!

Vicuska,
Ramóna úgy tűnik a hólyagodat boxolja ezek szerint :D:D Majd számolj be, milyen volt a ctg :D

Lippa,
Hű, a lányok szülinapján akkor nyitva tartom az ablakot, ha küldenél 1-1 szeletet a tortákból :wink: :oops:

Lukréciám,
Ne parázz!!! Nem lesz semmi baj! Kérlek, ne stresszeld magad! :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Dobok egy friss táblát:

BMC_pocisok-babások

Hihetetlen, hogy Gica még egyben, lassan betölti a 39.hetet! :shock: :D

És, a már szokásos mondatom (kicsit másképp :lol: ):

Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!!!

Juciék!
Végre jó hírek! Nagyon szorítok Nektek változatlanul!!!!!

Benszi!
Ez aztán a poci!!!! :D
A kilók csak a pocidon/ban vannak!
Cukorügyileg nagyon ügyes vagy, nyugodtan jutalmazd meg magad egy kicsivel!!!!

Luki!
Szorítok, hogy a hidegfront ne okozzon kellemetlenséget!!!!
Nem lesz baj, ne izgulj! Pihikézz, és ne parázz!!!!

Képzeljétek Apa tiszta takony péntek óta, nekem meg fáj a torkom :(

lanett

Sziasztok csajszikák!Hát nemrégen értünk haza Pestről!Persze nem az u.h. tartott ilyen sokáig,kicsit csavarogtunk :lol: :lol: Mindent összevetve aztmondta a Villányi doki,hogy minden rendben van!!Most volta u.h.-on a méhlepénybiopszia után!Ugyhogy ezentul már csak itthon járok a dokimhoz!

Benszi!!!Nem semmi ez a poci!!De szerintem sem vagy duci! Formás kismami vagy és ez igy jo!!

lanett! Réka baba GYÖNYÖRŰ.Bár aztmondják minden baba szép,de én ezzel nem értek egyet. De ez a kiscsaj csodálatos! :lol:

Lukrécia!!Hol voltál 4d???Mennyibe került?? Nagyon szép a pici pofija!!!!Tök jó volt látni ugye???Én is szeretnék menni de még várok egy kicsit.

Zsókuci drága!!Én hogy tudom megnézni ezt a táblát???Már fáj,hogy mennyire béna vagyok ehhez a géphez! :lol: :lol: :lol:
Dorka babának küldöm a drukkokat ezerrel!!! Jó éjszakát mindenkinek Puszika!!

Kép
fiona66

Sziasztok csajszikák!Hát nemrégen értünk haza Pestről!Persze nem az u.h. tartott ilyen sokáig,kicsit csavarogtunk :lol: :lol: Mindent összevetve aztmondta a Villányi doki,hogy minden rendben van!!Most volta u.h.-on a méhlepénybiopszia után!Ugyhogy ezentul már csak itthon járok a dokimhoz!

Benszi!!!Nem semmi ez a poci!!De szerintem sem vagy duci! Formás kismami vagy és ez igy jo!!

lanett! Réka baba GYÖNYÖRŰ.Bár aztmondják minden baba szép,de én ezzel nem értek egyet. De ez a kiscsaj csodálatos! :lol:

Lukrécia!!Hol voltál 4d???Mennyibe került?? Nagyon szép a pici pofija!!!!Tök jó volt látni ugye???Én is szeretnék menni de még várok egy kicsit.

Zsókuci drága!!Én hogy tudom megnézni ezt a táblát???Már fáj,hogy mennyire béna vagyok ehhez a géphez! :lol: :lol: :lol:
Dorka babának küldöm a drukkokat ezerrel!!! Jó éjszakát mindenkinek Puszika!!

Kép
fiona66

Fiona,

Az előző hozzászólásomnál látsz egy kék sort: "BMC_pocisok-babások " arra kattints rá, akkor feljön egy ablak, ott válaszd ki a "megnyitás"-t, majd OK, és már ott is a tábli! :D
Ha nem megy, szólj nyugodtan, szívesen segítek :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Bibike boldog hófordulót a kis Bettinek. :lol:

Apám Benszi :shock: :shock: Giga poci, Én ezzel csak ülnék egésznap. :) Nem semmi, apának is mutattam, és még hol vagy a végéhez. Hajrá anyám. Amugy meg nagyon csinos kismami vagy, szerintem is a babák híztak. :lol:

Luki néni, annyira édes kismami vagy, Lili meg gyönyörűűű. :) Nekem Te ugrottál be ahogy megláttam. Család szerint?

Zsókuci puszi. :)

Lanett Réka babát lezabáltam a monitorról. :) Már Ő is 4 hónapos...rohan az idő, vagy csak nekem? Teli vigyorok mennek már? :)

Lippa pénteken nagy nap. :) :lol: Mekkora csajaid vannak már. :) Meggyógyultatok már?

Nyunyi édes a vonalzód asszem én is csinálok ilyet. :) Alulra a kis kockákba beírhatod ám a nevet is. :)

Fiona köszönjük Niki nevében is a dicséretet. :) Na milyen, hogy apa is otthon van? :)

Bibarci először csak lestem a mondatodat mit akartál, aztán láttam csak nem fejezted be. :) Luki néninek vitted a tűrógombit? :)

Vicuska sikerült lekicsinyitened a képet? Ha kell szívesen segítek.

Napcsi te kis finiselő. :) Beszélgetsz a kis Nórival, hogy ha itt az idő ügyes legyen? :)
Tök jó, hogy aktív vagy még. :) Én is aznap még a tescoban vásárolgattam, 5 percenként meg-megállva, ott lestek a vásárlók most szülök vagy mi lesz. :)

Velünk minden ok. Nem tudom írtam e, napközben a nagy ágyon altatom. Az én nagy jányom meg ha felébred hallom ahogy a kis keze a parkettára "csattan", és mászik kifelé, amikor meglát akkor meg hangosan nevet. :) Kééész vagyok tőle. :)

Hétvégén kirándultunk :) :

Kép Kép Kép Kép

chesti

CSAJOK!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm mindenkinek a pocakdícsérőt!!!

lippa!
Ne akard,hogy hátulról is lefotóztassam magam,mert nincs akkora objektív,amibe belefér a kuffer!
Remélem kapunk képeket a tortazabálásról,mert az nagyon komoly lehet a te két lánykádat "ismervén"!
Luki!
Én is parapiri a mai fronttól!
Bibarka!
Reméljük nem lesz gond a te cukroddal sem.Én is megveszek az édességért!
Gabicsibe!
Ezentúl csak Artúrnak szólíthattok!!!!!!!!!!!!!
Az uram csak HAS-nak hív!Remélem nem lesz maradandó a hasam köténynek főzéshez,mert akkore nem csak a melleimet visszarántani a helére,hanem a hasamat is!Nem kis melóval!Ja és nem szilikonnal!
Zsókuci!
Én úgy fogalmazok,hogy asszonyosodom és pingvinesedem,de az csak a járásomra igaz!
Lanett!
Tegnap,mint a kutyáknál megvolt a meggyeslepényes jutifalatom!Apát maszkkal engedd közlekedni a lakásban!
Fiona!
De jó,hogy minden ok volt az UH-n!
Chesti!
A kölkeim még csak kb.1kg-osak,tehát hol a többi?Vagy csak hívjatok ÓZ-nak,mert olyan ügyesen varázsolok!
Annyira nagyszemű és szép ez a Lencsilány!Apa lefossa majd a bokáját 15év múlva!Asszem!

Juci Hír!
Tegnap kapott Dorka vért,hogy kicsit megerősödjön,mielőtt leveszik a gépről!Ma még nem tudok róluk semmit!

Szegény Gica tegnap még mindig egyben volt,mert főatyaúristen a dokija és az nem akarja,hogy még szüljön!Majdnem 4kg-osak lesznek a babák!Szegény!
Vendég

Chesti
imádnivaló mint mindig :P :P hol jártatok?látod én egy mondatot 2 hozzászólásba irok :oops: :oops: jó a vonalzód de a Niki sokkal szebb volt ott :P :P :P Luki csak csütörtökön kap gombócot,addig csorog a nyála a skypon :oops: :oops: holnap csinálom,azt nem is mondom neki hogy én már holnap degeszre eszem magam belőle :P :P

Fiona
örülök hogy minden oké volt az uh-án :P

Lanett
sajna most jön ez a náthás korszak :cry: :cry: tegnap voltam a körzetibe a táppénzes papiromért,mindenki tüsszögött,köhögött,stb,én meg próbáltam nem levegőt venni :oops: :oops: :oops:

bibar

Benszi
megint együtt :P :P :P atyaisten szegény Gica,ez már durva lehet :oops: :oops: Juci hireknek örülök,remélem segit neki a vér :oops: :oops: ma irok majd mailt,tegnap már nem volt idöm :oops: :oops: Meggyeslepény?én lekváros kalácsot és krémest nyomtam dögivel :oops: :oops: annyira nehéz visszafogni magamat,ezért nem is próbálom :P :P

bibar

Fiona

mi a brendonban voltunk,negyed óra-20 perc,12500 forint.Egy képet kapsz mellé és ha az összes képet szeretnéd,akkor 2000 Ft-ért irják rá cd-re és bárhol előhivathatod.
Őszintén szólva ha mobil lennék nem ide mentünk volna,bár nekem bejött,de kipróbáltam volna más helyet is,viszont ez nagyon közel van.

Benszi

szerintem feküdj ma du Te is,tuti ami tuti,legalábbis én előző délutántól szoktam érezni a keményedést,bár most elhatároztam hogy nem lesz és ha igen,akkor sem parázom szét magam.Remélem sikerül. :oops:

Chesti

jaj ez a kis angyal,nagyon menő ebben a sapiban :D naggggyon nőcis :lol:
Bibar csütin meglátogat,akkor kapok gombócot.... :D már másra sem birok gondolni... :lol:

Bibarci

:P :P :P

Képzeljétek jön ma az anyósom,vasal meg rendet rak,juhéjj :lol: hoz fini ebédet is.... :oops:
Vasárnap összerakta az uram a kiságyat,tegnap felrakta a lámpát,szóval alakulunk....olyan izgi :D
Ma meg még a védőnő is meglátogat,aug eleje óta vagyok itthon,ugyhogy már pont ideje.... :shock:

PUSZI MINDENKINEK,TOVÁBBRA IS MENNEK A DRUKKOK DORKÁNAK

Kép
lukrécia

Jesszusom most esett le,GICA MÉG EGYBEN????????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Juci tesója írt az ikresbe:

Sziasztok!

Itt Eszti!
Apukánk nemrég jött el a kórházból és épp röntgenezték Dorkát. A mai hír: ha rendben lesz a RTG, akkor megpróbálják levenni a gépről TELJESEN!!!

Minenki szorítson! Délután megyek be én is, utána jövök a fejleményekkel!

Szép napot!

MILLIÓ DRUKK DORKÁNAK!!! :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Jajj, hát drukkolunk nagyon Dorka babának, hogy a gép nélkül is rendben legyen már minden!!

Benszi, olyan nagyon tök jó a pocid :shock: Szerintem nagyon-nagyon csini vagy továbbra is, ne is akarj kábítani, hogy kuffer így, meg kuffer úgy... :lol:

Lippa, köszi a tippet, azóta nem volt ilyen, valamit megreztem biztos, de már jól vagyok.. Izgis lehet a szülinpot szervezni :lol:

Luki néni, nagyon szép a kis LiliPofi :P És tényleg jól látszik.
Ja, és király a szívecskés póló :P Te sem híztál, csak a pocinőtt, csini vagy!!!

Estrella is nagyon kis karcsú kismami :P :P

Chesti, Niki annyira nő, hogy döbbenet. Szervezitek már ti is a szülinpot?
Igen, szerintem én sem biztos, hogy otthonról megyek szülni, szinte minden nap van valami intézni való :shock:
Pedig le kéne már lassulni...

Lanett, nagyon megnőtt akis Réka, alig ismertem meg, olyan nagy lány! Boldog hófordulót neki, és jobbulást a családnak!

Vicuska, nekem is ma volt az első ctg-m :P Hát, a kis husimat úgy kellett ébresztgetni, hogy produkáljon valamit... de én ezt előre sejtettem, mert reggel ő nem nagyon aktív. De azért minden rendben volt, hétfőn megyek majd a következőre, akkor lesz lukvizit is, kíváncsi vagyok, nylik e már a méhszáj :oops: :roll: :roll:
Klassz kis görcseim azért vannak már, no nem is mindig a hasamban, de a hüvelyem, a belső combom, a keresztcsontom nagyon édekes bír lenni alkalmanként :roll:

Uramatyám, szegény Gica :shock:

KépKép
naposoldal

Örülök,hogy ilyen jó hreket kaptunk Dorkáról :D .Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen a rtg-en és végre le tudják venni a gépről Dorka babát!

Luki ne izgulj,bizti minden rendben lesz!

Bibar azt meghiszem,biztos teljesen odáig lesznek,már alig várom :D !

Gabi Neked akkor pont feküdnöd kell :wink: .Viszont utána bármikor szívesen látlak és ígérem Emil süti is lesz(remélem rókakomák békén hagynak majd és tudsz enni belőle :wink: )!
Nagyon szorítok Nektek holnapra!

Zsókuci küldök szívesen!Majd szólok,hogy mikor nyisd ki az ablakot :) !

Lanett drukkolok,hogy Réka baba ne kapja el.Anyukád hogy van?

Fiona örülök,hogy minden rendben volt az uh-n :) .

Chesti nagyon édes Niki ebben a kalapban(is).Hát igen pénteken nagy nap,el sem hiszem,hogy már 2 évesek lesznek :shock: .Köszi az érdeklődést,még az orruk folyik egy kicsit,de egyébként jól vannak!

Artúrka :D ,akármit is mondasz,akkor is nagyon csini kismami vagy.A hasadból kötény lesz beszólásodon még most is nevetek :lol: .Ígérem csinálok majd jó sok fotót!Jó szülésfelkészítőt mára,Uradat végül Magaddal viszed?

Úristen Gica még mindig egyben :shock: ,hát nem irigylem szegényt az biztos :cry: .

Sharon remélem minden rendben volt tegnap az orvosnál.

Napcsi,lassan már Tőled is kérünk szépen mindennap helyzetjelentést :wink: !

Lányok Ti beadattátok,beadatjátok a Gyerkőcöknek a bárányhimlő elleni oltást?Annyira megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban,kíváncsi vagyok,Ti miként vélekedtek.Lucia neked mint szakembernek mi a véleményed róla?

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Gyorsan végigolvastam a topicot, hogy ne maradjak le semmiről, de ismét csak rövid leszek.
Hétfőn végre volt a saját dokim, szerinte nem romlott a helyzet, de a fenyegető koraszülés ott lóg a fejem felett. Szigorú fekvés, lábak felpolcolva, hogy még kisebb nyomás nehezedjen a méhszájra. Szedem a bogyókat, amik ellazítják a méhizomzatot és imádkozom, ez minden amit tehetek! Kicsit már nyugodtabb vagyok. Ma nem keményedett és nem is szurkált. És ami jó hír, hogy a nővérem nem olyan régen költözött Veszprémbe, ahol van PIC, megérdeklődte és ha gáz van, akkor mehetek oda, kb.: 80 km. De már van egy pesti dokis telefonszámom is, ha gáz van őt is hívhatom. Így már nyugodtabb vagyok, remélem nem lesz szükség rájuk, de jobb felkészültnek lenni! Köszönöm, hogy gondoltok rám!

Lukrécia- sorstárs, szorítok neked, olyan jó, hogy már a 28. hétnél jársz!

Benszi- gigantikus pocid van, az enyém fele ekkora!

Juci- Szorítok, hidd el, nagyon átérzem a helyzeteteket!

Ballagyó- nem akarom szítani a tüzet, de ha bennt feküdtél volna velem a kórházban és láttad volna a kisebbség mit művelt, akkor más lenne a véleményed. Ha mégsem, akkor sem baj, hogy másként gondolkodók is vannak!

Gica- Még egyben?????

Kép

Kép
sharon

Sziasztok csajszik!!! Ma délig dolgoztam és épp elég volt. Szerintem tegnap nagyon elfáradtam és ma nem érzem túl jól magam. Konkrétan nincs különösebb bajom csak ugy egyáltalán . Értelmesen fogalmazok mi? :lol: :lol:

CHESTI DRÁGA!!!!!Jó az új vonalzód DE!!!!!!Azonnal visszarakni azt a kis lencsilányt!!! :lol: :lol: :lol: Még ránézni is jó arra a kis csillogó képecskére!!én legalábbis kérem vissza!! :wink:

BIBAR! Krémes??? :shock: :shock: Atyaisten!Esküszöm a krémest imádom a legjobban!! :lol: :lol: Legalább jo kis házikrémes volt???Állitom az anyósom csinálja a legjobb krémest!!És most is kibirtam hogy nem ettem!!Helyette mit eszek??Norbi féle up date meggyespitét!! :roll: :roll: Nem baj Bibarci legalább te egyél!! :lol:

Zsókuci köszike a segitséget!! :lol: :lol: Lassan fejlődöm. :oops:

LUKI! Ne idegeskedj most aztmondták,hogy nem lesz olyan durva fronthatás. Szerintem ne is gondolj rá.De küldök neked egy frontűző manót :twisted: :twisted:
Ma megfűzöm az én drágámat,hogy tegyen ide fel képet rólunk! Már megigérte! :roll: Na megyek vár egy kis mosogatás! :shock: :( Szerintem a vasalás után a mosogatást ÚÚÚtálom a legjobban! Puszika mindenkinek.

Kép
fiona66

Sziasztok!

Lányok, meg kellett változtatnom a nevemet, mert valamit elbénáztam a régi profilomban és utána már nem engedett belépni. De mint látjátok a Vicuska maradt csak az évjárat lett más. :lol:

Luki, én meg nem is írtam, hogy szuper jó lett a kép a kicsiről, nekünk ilyen szépen nem sikerült elkapnunk.

Sharon, jó ha fel vagy készülve, ne kelljen soha, de az ember csak nyugodtabb így. Kitartást neked is és persze Lukinak is!! Nagyon belevaló csajok vagytok!

Naposoldal
, ma az én kicsim is aludt, de azzal a hang izével felébresztették. Egyből beindult ezerrel. Zeke megnézte a ctg-m, azt mondta tökéletes. Szerencsére a strepto is negatív lett de sajnos a gomba tenyésztésem pozitív.Állandóan kúpozok, pedig már ezer éve nincs szex és itthon járok wc-re. Hiába most odabennt is felborult minden.

Chesti, képfeltöltés továbbra sem megy...
vicuska2007

Kép Én és Férjem Kép A drágám munkahelye

Kép
fiona66

Kép Anya mi már most leisszuk Magunkat nem várunk péntekig :D .

Fiona helyesek Vagytok a Pároddal!

Lippa

lippa

Sziasztok,

Juci férje írt az ikresbe, másolom:

Sziasztok!

Most kaptam a hírt, hogy Dorkát vissza kell tenni a gépre, mert még nem bírja . Azt mondta a doki, hogy nagyon az alsó határon vannak az értékei, figyelik és visszateszik ha nem javul.
Ráadásul a fejébe folyt az infúzió ,ezért bedagadt az arca.

Lilike összekakilta az inkubátort, a nővér kitakarította, visszarakták , utána meg telebukta. De ő jól van , már 1710 g volt reggel.

Majd még írok.

Üdv.: Attila

TOVÁBBI MILLIÓNYI MEGADRUKK DORKÁNAK!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Végre előkerültem. :wink:
Örömmel jelentem be nektek, hogy szeptember 14-én 11.04 perckor csaszival ugyan, de megszületett Gergely baba 3610 grammal és 55 cm-el, 11.06 perckor Zsuzsanna baba 2970 grammal és 50 cm-el. :)
Tegnap érkeztünk haza, most szokjuk az ikerbabás létet.

Puszi minden régi és időközben átköltözött topiklakónak!

Gica

Kép
gica1

Gica Drága!!!!!

Gratulálok a babákhoz!!!!!Ha jól látom elsőként itt a topikból!!!!!!Kapunk majd képet a babákról!!!!!!!!!! :P Szép nagy babák!!!!!Mégegyszer sok boldogságot a kicsikhez!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sok Boldogságot GICA!!!És persze Gratulálunk!!Jó Egészséget!! :lol:

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

GICA :lol:

De szuper,nagyon gratulálok,mellesleg irigy-birigy :wink: :lol: :lol:
Kérünk majd fotókat :D :D :D

Lippa

édesek a lányok mint mindig

Fióna

de helyesek vagytok :D

Napcsi

a te korodban már görcsök vannak meg ilyenek?Nem is tudtam.Tök jó hogy igy pöröghetsz :D
Ugye cuki a póló?Egy barinőmtől kaptam és a szivecske alján visszaszámolja a 9 hónapot :D

Sharon

én veszprémi vagyok eredetileg,a PIC állitólag nagyon profi ott.A dokikról nem tudok igazán.Kitartás,én is parázok a 22 hét óta és már ennyi eltelt,ez biztat.

Vicuska

tök jó lehet ez a ctg.Hogy van a drága Zeke doki? :D

Bibarci

Már csak kettőt kell aludni.... :P

Lányok,délután már beindult a keményedés,kezdtem beparázni,de már esik az eső,szerintem ennyivel megúsztam.De jó lenne :? :shock: :D

Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Gica
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szép nagy babák :P :P :P alig várom már én is a képeket :P :P

Fiona
házi krémes :P :P norbi süti??? :shock: :shock: nekem is azt kéne,de jövö héttöl bevégezve a sok édesség,ezt most megfogadom :oops: :oops: szépek vagytok az uraddal :P :P

Lippa
édesek a kis ivó bajnokok :P :P

Luki
nekem is megérkezett a hidegfront egy jó kis fejfájással :cry: :cry: remélem holnap nem fog,mert fájos fejjel gombócot csinálni :evil: :evil: kitartás :P

Sharon
nem lesz baj,fel a lábakkal,bennt marad az a picurka még sokáig reméljük :oops: :oops:

bibar

Gica

Gratulálok!!!Nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok nektek!!!!!Gyorsan kidobtak a kórházból császár után és ikrekkel :shock:
Remélem képet is kapunk majd a gyerekekről!

Lippa
Ez eszembe sem jutott,hogy én fekszem akkor :? ,de majd megnézem a bulis képeket.Csinálj jó sokat!!Még mindíg kis tüncikék :D

Juditéknak továbbra is megy a drukk,kívánom múljon már el ez a rémálom!!
gabicsibe

GICA!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!
Nagyon sokat gondoltam rátok, Gabival emlegettünk téged sokszor. Örülök, hogy minden rendben volt!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Benszi
akartam már kérdezni hogy mi van Tini barinőddel?olyan régen irt már,jól vannak?

most olvastam az ikresen hogy Dorkának megint kilyukadt a tüdeje,ugyanazon a helyen ahol multkor :cry: :cry: :cry: annyira szoritok neki :oops: :oops:

bibar

Sziasztok csajszikák!!! Ez a Dorka baba nagyon nagyon erős hölgyemény lesz!Biztos vagyok benne!!!

LiPPA!!Annyira gyönyörűek ezek csajok!!! Ők egypetéjüek??? Azok a gyönyörű aranyloknik!Hm nem semmi :lol:

GICA!!Szívből megy a gratula!!!Légyszi tegyél képeket! De tényleg nagyon hamar kiraktak benneteket. Ez annak a jele hogy minden rendben a babocákkal! Melyik kórházban voltatok???

Csajok mi a véleményetek erről az otthon szüléses balhéról???Én biztos nem merném megkockáztatni . Szívből sajnálom ezt az anyukát de most mit mondjak??Baromi felelőtlen volt! Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Kép

Gica drága!
Kép

Nem semmi méretei vannak a gyerekeidnek! :D:D Várjuk a képeket! Millió puszi!

Lanett,
Nekem is fáj a torkom :? A közvetlen kollégám is beteg, szerintem elkaptam tőle :evil:
Jobbulást kívánok!

Fiona,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D
Lehet, hogy csak az időjárás miatt voltál nyűgi, nem? Nekem egész nap fájt a fejem :?
Igazán nincs mit a segítséget, ha bármiben tudok, továbbra is nagyon szívesen segítek :D
És nagyon helyesek vagytok a férjeddel!!! :D:D:D Jó melóhelye van! Nyaralásra eltudnám képzelni :lol: És szerintem kb. 7 évet simán letagadhatsz :wink:
Otthonszülés: hát szerintem, aki ennyit küzd a babáért, mint mi, nem valószínű, hogy meg merné kockáztatni… Én legalábbis tuti nem…

Chesti,
Tüneményes lehet, ahogy Niki csattog ki hozzád! :D:D Nem csoda, hogy elolvadsz Tőle :wink:
A képeken nagyon helyes, a kalapos-zsemleevős a legjobb :wink: Kis tündér!!! :D

Benszi,
Dumaaaaa, mert tök csini vagy! :D Ne mondd már, hogy nagy vagy, max. annak érzed magad, de ez csak a gyerekektől van :wink: :lol:

Lukrécia,
Drukkolok, hogy ne legyen több keményedés! Csak nyugi csajszika!
És olyan izééék vagytok, mióta írtátok a túrógombit, én is egyfolytában azt ennék :wink: :oops: Csak Zozó annyira nincs oda érte, és csak magamnak meg nem csinálok, de anyum jön haza nyaralásból, úgyhogy lehet, hogy mégis csinálok, mert Ő is szereti… :wink: :lol:
Védőnő volt ma?

Napcsi,
Hű, ezek a görcsök nem lehetnek túl kellemesek :shock: De lehet, hogy a szervezeted már készül a nagy napra :wink:

Sharon drága,
Sok-sok pihi, és nyugalom!!! Meglátod, még sokáig bent marad a babókátok! :wink: Persze azért nagyon drukkolok mellé, ezen ne múljon :lol:

Vicuska,
Örülök, hogy a ctg-n is minden oké volt, és hogy negatív lett a strepto is :D:D A gomba nem jó, de majd a kúpok hamar helyreraknak! A lényeg, hogy mire megindul a szülés, elmúljon.

Lippa,
Nagyon édik az iszákos csajszik! :D:D:D

Brigi,
Hogy vagytok? Képeket kérünk, és írj, hogy miként telnek a napjaitok! Puszi!

Kellemes estét mindenkinek!
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Gica gratulálok Nektek,jó egészséget,sok tejecskét és sok alvást kívánok :D !Nem is tudom,hogy fért el benned ez a két hatalmas Gyerkőc :shock: .Képeket kérünk szépen mihamarabb :wink: !

Juci szorítok nagyon,hogy minden rendben legyen!!!

Fiona köszi,kétpetéjüek a Csajok!Otthon szülésről hasonló képpen gondolkodom mint Te és Zsókuci.Az otthon szültünk topikban írt egy gyerekorvos,aki jelen volt a szülésnél,érdemes elolvasni.Az a szörnyű,hogy az a szegény csöppség semmiről nem tehetett és ha kórházban születik,most békésen alukál az ágyában :cry: .

Luki,Bibar,Gabi,Zsókuci Nektek is köszi :D .

Ja és képzeljétek végre megint van babakocsink :) !

Mindenkinek szép estét kívánok!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Gica!
Szívből gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!!!!!

Juciék!
Sokat gondolok Rátok, nagyon szurkolok Nektek!!!!!!

Lippa!
Édesek a csajok!!!!!

Zsókuci!
Tantum Verde folyadékkal gargalizáltam, és klasszisokkal jobb lett utána.

Az én kicsi lányom 7kor beájult, fürcsi nélkül. Biztos a front....

lanett

Sharon!

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, és már tisztábban látsz hová indulsz.
A veszprémi PICről én is jókat hallottam. Siófokról most oda hordják a korababákat nem Pestre.
Pihenj sokat, ne parázz minden rendben lesz!!!!!
Most akkor otthon vagy?

lanett

Gica!

Most látom gyerkőceid milyen szép súllyal születtek! Le a kalappal előttetetek!!!! :D

lanett

Sziasztok!

Gica,
szívből gratulálok a babákhoz, nagyon várom én is a képeket, és persze, ha időd engedi, akkor a szüléstörit is! :D :D :D

Benszi,
nem semmi ez a giga poci! :D A derekad hogy bírja? Figyu, hol is van az a bizonyos "bálnaúszás", ahová jársz? Tutira írtad már, de nem emlékszem... :oops: Én is gondolkodom vmi hasonlón, mert a derekam továbbra sem túl jó, pedig hol vagyok én még a végéhez... :shock:

Juci drága, és Dorka baba,
sokat gondolok rátok, és nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!

Luki néni,
szuperjó a kiscsaj fotója, totál el vagyok olvadva tőle! :D Megy a drukk ezerrel, hogy ne keményedjen az a pocika!

Zsókuci,
nem muszáj csak magadnak csinálni túrógombit, nekem is nyugodtan küldhetsz belőle!!!! :oops: :D :D :D :D :D

Vicus,
próbáld meg valahogy feltenni azt a képet magadról, olyan kiváncsi vagyok! Az iwiw-wn láttam múltkor egyet, de azon elbújsz egy fa mögé, ejnye-bejnye! :D Sajnálom ezt a gomba dolgot, de igaza van Zsókucinak, rendbe rak a doki bácsi, amire kell, úgyhogy nyugi! :wink:

Bibar,
én is mindig megérzem ezt a hülye hidegfrontot, úgyhogy átérzem a helyzetet... egész nap fájt a fejem, alig vártam, hogy hazaérjek a melóból... (és persze pihi helyett jöttem babanetezni... :oops: )

Lippa,
iszonyú jó ez a piás kép a csajokról! :D :D :D

Fiona,
aranyosak vagytok a pároddal! Most mennyi időre jött haza? Megy még vissza?
Hááát ez az otthonszüléses dolog elég nehéz kérdés. A sógornőm június végén szült, vele beszélgettünk kicsit erről annak idején. Neki nem vált le a méhlepénye, a dokinak kellett - bocs a kifejezésért - kiszednie belőle, eléggé megszenvedte. Azt mondta, el sem bírja képzelni, hogy mi lenne hasonló helyzetben egy otthon szülő nővel... Szóval nem tudom. Én nem merném bevállalni, az tuti. Ahhoz túlságosan "parapiri" vagyok... :oops:

Napcsi,
megy a drukk ezerrel a finishez! Lehet, hogy ezek a görcsök már a szülés előjelei? :)

Sharon,

nyugodj meg, pihizz sokat, és kérlek próbálj POZITÍVAN gondolkodni, jó? Hidd el, minden rendben lesz! :D

Rólam annyit, hogy persze nem bírtam ki, és bejelentkeztem 4D-re, jövő kedden megyünk! :D :D :D Szépen alakul a pocim, mindjárt megpróbálok én is feltenni egy képet.

Mamm

Kép

Kép
mamm

Lanett,
Réka baba gyönyörűűűű! És már 4 hónapos??? Mintha csak tegnap lett volna, mikor hívott a sógornőm, hogy "képzeld Lanettnak megszületett a babája"! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Kép ez volnék én és a majdnem félidős pocak

Kép

Kép
mamm

Gica:
Gratulálok!
Mamm:
Cuki pocó, csini vagy!
Vendég

Sziasztok,

Lanett,
Köszi, megjegyzem. Már jobb, lehet, hogy csak keveset ittam :oops: :lol:

Mamm,
Na jóóó, akkor majd küldök fénypostán! :D Amúgy is túrógombiban nagyon jó vagyok :wink:
Nagyon csini kismami vagy! Szépen gömbölyödik az a pocak! :D:D:D Tök jó, hogy mentek 4D-re! :D:D

Estrella,
Te hogy vagy? Dolgozol még?

Jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?