Sziasztok!
Először is
Thomasanne!
TOMINAK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!
Anikó!
Köszi
Mármint a dícséretet a fiúkra
Remélem már jobban vagy!
Zsuzsa!
Majd meglátogatunk Titeket kutyástól, jó?!
And!
Kitartást az angolhoz!
Nekünk is el kéne kezdeni az olaszt, de a betegség most olyan szinten betett, még mindig fáj a torkom, Leon tiszta takony.......
Viki!
Habos Peti nagyon cuki, szuper az autópálya is.
AFP
Megann!
Sajnálom, hoyg nem érezted jól magad Szlovéniában
Viszont a képek szuperek, pocid nagyon csini, veled egyetemben, Léna meg elbűvölő, mint mindig.
Ayse!
Jobbulást Nektek is, remélem már jobban vagytok!
Andrisduma
Hajni!
Jesszusom, hogy fog barátnőd dolgozni egy 4,5 hónapos baba mellett?????
Hogy akarja szoptatni? Vagy tápszereznek majd?
Hú, nem lehet könnyű
De miért is kell visszamennie dolgozni? Nem rughatják ki a melóból, nem?!
Annamami!
Vagyok
Juci!
Sajnálom, hogy nem javul a rosszullét
Viszont Marcinak gratula a bölcsihez
Rólunk:
Nolcsi most kezd sztrájkolni az oviban
Nem akar enni, aludni mondjuk eddig se aludt.....szerencsénkre egy tündér az ovónéni (mind a kettő).
Minden reggel úgy hagyom ott, hogy felveszi Nolcsit, simizi a fejét, puszilgatja, leül vele a székre és együtt reggeliznek.
Tegnap délután az ovónéni már olyan ideges volt, hogy Noel nem evett szinte semmit aznap, hogy rohangált utána a vajas kenyérrel és falatonként etette.......meg mesélt neki közben.....
Nem is hallottam még ilyet, de tény, hogy csüngenek rajta a gyerekek, úgy imádják.
Ma volt először tornaóra, már itthon sírt, hogy ő nem akar tornázni...Bent az oviban is rákezdte, erre Zsuzska néni mondta neki, hogy ha nem akar nem kell, meg ez csak játék lesz, stb.
Kíváncsi vagyok, mi volt
Nagyon jó programok vannak, mennek almaszüretre, állatkertbe egy évben 2x, lesz állatok napja, amit ünnepelnek, tavasszal ég napja, amikor kékben mennek, víz napja, amikor zöldben, madarak, fák napja, amikor színesben, tavaszköszöntő nap, viszik őket piacra, telkekre szüretre, stb.
Nagyon a természet szeretet van középpontban, aminek én nagyon örülök, mi is imádjuk az állatokat, természetet.
Leon még 1 hétig van itthon, aztán kezdődik a bölcsi.....
Ma megyünk ovi után Lettiért, tegnap voltunk vásárolni neki tápot, meg játékot, tálakat, sampont, fésűt, jutalom falatokat.....
Tiszta izgalomban vannak a fiúk, de én is
Na asszem bepótoltam az elmúlt 2 napot