Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjszakát mindenkinek!
Mi is nagyot kirándultunk ebben a szép időben :wink:

Csilla, holnapra ezer drukk!!!!!!!!!!!!

Ági, nektek is :wink:

A csokor sk, nagyon élvezték a gyerekek is.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Jó éjt, nekünk is szép napunk volt! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Na, dolgozóink hogy vagytok? Csilla, Dzsezi?? :) És Levus?

Oh, látom mindenki kirándult, sétált! :) Anikó, csuda helyesek vagytok azzal a kis Totyogóval!! :wink:

Mi a változatosság kedvéért megint meccsen voltunk! :D Tök jó idő volt, én szurkoltam, Dorka meg néha a kispadon ült, néha labdákat cipelt, meg sétált! :lol:

KépKép
viol81

Hiszti-hiszti-hiszti :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
tetszett a gyors helyzetjelentésed!!!
Édes kicsilány a képeken!!!Merre jártatok?
Vártalak d.. e. szép időben a játszin!!Gondoltam hátha megleptek... :D
Holnap?

Viol
kép Dorkárol ahogy cipeli a labdát? :shock: :D
Ebben a szép időben nem is lehet mást csinálni,mint sétálni.Imádom!!
És reggel láttad a ködös,párás időt??Istenem de szeretem!!
(nagylányom ilyen szép időben született,és örökké szeretni fogom ezért az őszt,pedig iskolásként hogy utáltuk :) ,Petra januári mint én,sajna nem szerette meg velem a telet :( )
Vendég

Anikó,
ejjjjj, izgi lehet ma nálatok!! :wink: Nyugi, lesz ez még jobb/rosszabb is! :D :wink:

Erika,
na most majdnem meglpődtem, hogy szereted azt a fajta időt, de aztán ahogy olvastam, hogy mi miatt, már értem! :)
Én akkor a tavaszt szeretem! Bár azt mindenki. :)
Hár természetesen nem vittem fényképezőgépet... :? :evil: Na de ha lesz még illlen szép idő, bepótolom. Itthon mondjuk rendszeres a focizás az apjával, csak épp naaaaaaagy strandlabdával. Asszem itt még télen is strandlabdázni fogunk. Mondjuk nagy kárt nem tesz a lakásban az biztos... :roll: :P

Áá, mindenki dolgozik, mi lesz így itt? :shock:

Katus!! Skype-on olyan ritkán vagyok, ha nem tetszik itt bejelentkezni, megdobom egy kíváncsi e-maillel! :) Tessék helyzetjelentést adni a pocakod lakójáról! :lol:

KépKép
viol81

Viol!

Tali után néhány nappal feltettük a képeket! :D Bizti elkerülte a figyelmed! :D
Adél csípője miatt kell gyógytornára járnunk a kórházba. Még mindig nagyon kötött neki és azt mondják hogy emiatt késik egy kicsit a mozgásfejlődésben!

Anikó!

Hívtam telón az uszis csajt, azt mondta semmi pánik, nem késő elkezdenünk, bár ne számítsak olyan látványos és gyors fejlődésre, mint amennyit a 2-3 hónaposokkal tudnak elérni. Szerdán odamegyünk majd megfigyelni, :) aztán meglátjuk. Azt mondta először nézzük meg hogy miről is van szó.

Kép
wirág&

Sziasztok!

Megcsöndesedtünk... :cry: :cry:

Rik, Viol-vmi készülődik a kisasszonynál, nyűgös, az éjszaka elég húzós volt, nappal se igazán jókedvű :? :? Étvágya van, gyakorlatilag végigenné a délutánt, ha hagynám :x Óriásikat sétál :P . És próbál mindenre felmászni, nyújtja föl a lábát, olyan édes :lol: .

Viol-kár, hogy nem fényképeztél...Én tegnap az utolsó pillanatban dobtam be a gépet, csináljunk már sétálosokat, apával úgyis ritkán csavargunk 3asban :evil: . A labdavivős Dorkára nagyon kivi lettem volna! :lol: Rugja is?

Rik-délelőtt pakolás, felmosás (én voltam a múlt heti takarító,ma pótoltam :oops: ), de délután ezerrel csavarogtunk, csak uzsizni jöttünk haza (és nekem iszonyúan kellett pisilni :oops: :oops: ). Most már a menős helyeket keresem, ahol Kincsővel nyugodtan tudunk lépegetni: Erzsébet-kert, Lővérek (alsó, eddig...bár én nem tudom, hol kezdődik a felső :oops: ), Jereván.

Hajnus, Dzsezmin??? Esztermami? Beus? Ábizsani, Zsani? Wirág? Andi?

Anikó

Kép[/url]
quito

Katus? Kriszti?

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Vagyok, vagyok csak eddig olvasó üzemmódban. :-)
Délután kirándultam a gyerekekkel az erdőben. Olyan jóóó volt! De állítólag szerdától jön a hidegfront. :?

Átment rajtunk egy taknyikór is, már jól vagyunk.

Wirág! Szerintem se késő elkezdeni az uszit. Mirával jártunk a legeleje óta, azt hiszem 4 hónapos volt. Noellel is elkezdtük akkor csak olyan ritkán mentünk, hogy merülni nem szeretett. De nem baj, nem eröltettük, fő, hogy szerette a vízet és, hogy gyerekek közt volt. Lehet szerdán megyünk újra, most tavasz óta nem voltunk. Nekem imádják a gyerekek, igaz, nekünk herce-hurca, vetköztetés, be a vízbe, ki, törcsi, öltöztetés, Mirának hajszárítás......szóval ezt a részét nem komálom.

Viol! Mi is ugyanezeket tanultuk a suliba! Beszarás, csak mi jóval több pénzért! Heti 2-szer 4 óra? Az nagyon jó! Összesen hány órás a suli, meddig tart, hány hónap?

KépKép
KépKép
mirama

Anikó
szerintem most nagyot fog nőni a Kincő és azért mozog,eszik többet!!JA persze sokat mozog,hisz felfedezi a világot,amit eddig babakocsiból látott csak. :wink:

Zsani
azért volt Nick,mert várossszavazáson jelöltem(és kértem Tőletek is :) )Gondolom autómatikusan áttett arra a falunévre.
Amugy a vilás legjobb helye.Gyermekkorom szintere.Örökké emlékezni fogok minden zegzugára.Sajnos mamám meghalt 4 éve,és nem járok már sokszor arra.NAgyon hiányzik...
:cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Andi!

Utólag is Boldog Szülinapot!

Anikó!

Nagyon jók a képek!

Viol!

Aranyos vagy, milyen jelentést kérsz??? :lol: A helyzet változatlan, rókák jönnek, mennek :? Fáradt vagyok sokszor, hamar kifáradok, Máté mellet, meg hát ugye nem egy pihentető a nap...
A pumpa csak a lóhoz van, ráér.

Rik!

Piknik nagyon jól hangzik, egyszer elmehetnénk együtt játszóra, de bevallom nem ígérem, hogy én elgyalogolok hozzátok, Deák tér???
Valaki még egy kis pletyire?

Virág!

Mi tavaly kezdtük az úszást, szerintem már másfél is lehetett a Máté, de megpróbáltuk, igaz ő már a nagyobbakkal van, de tetszett neki, sokat segít nekünk az oktató, most is voltak szombaton az apukájával, már merülnek is, annyira azt nem élvezi, de tetszik neki nagyon.

Csilla!

Gratula az új munkahelyhez, ügyes vagy!
Milyen volt ma?

Dzsezmin!

Böli? Meló?

Ági!

Amikor találkoztuk, még mi sem tudtuk, hogy babát várok, csak 2 nappal később a Máté szülinapján csináltam egy tesztet, mert már napok óta rosszul voltam. Menstruációmra nem lehet adni, mert mindig 40-50 napos.

Húúúú, nem tudom kit hagytam ki, bocsi.....

Jó éjt!

katus78

Én menni Kincsővel pletyizni 8) 8) 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!
Mi is megvagyunk.
Reggel fogorvoshoz megyek :shock: Ágnes mostanában megint rengetegszer felkel éjjelente, álmos vagyok. Márton aranyosan kétségbeesett, mert mozog a foga :P , Janka szerencsére alszik!

Kép
Kép
Kép
amica

Katus
örülök,hogy irtál!!!
40-50 napos miki,nem semmi!Akkor pontosan nem is tudod mikor fogant! :wink: :oops:
És menni petyizni Eri is!!! 8) :lol:
Deák téren lehet??Ott annyi ujdonság van nekik,és mindenhova segiteni kell felmászni.Szerintem máshol!Valahol ott közel,de máshol.De persze ha Kincső anyunak tetszik veled együtt,akkor mehetünk oda is!!
Mikor?????
Szerdátol rossz időt mondanak.
Vendég

Jó reggelt!

Mehetünk ma délután is, közben eszembe jutott ma van autóm, szóval mehetünk máshová is....
Erzsébet kert?
Vagy?

Szép napot!

katus78

Katus
nekünk jó.Na persze ha időben alszik a királylány! :wink:
MIkor?
Vendég

Sziasztok!

Nekünk jó az Erzsébet-kert, ott sétálni és gesztenyézni lehet, meg virágszirmokat tépkedni! A Deák téren pedig fini-fini kavics van! :lol:
Délután jó nekünk, délelőtt lesem a kisasszonyt, mert hőemelkedéssel ébredt és egyre csak melegszik :x :x :x , vidámnak vidám (most széket tologat :twisted: ), de picit aggódom....Máskor is volt ilyen, letelik a 2 óra most, újra mérek...

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!

Jobbulást! Reméljuk semmi komoly, csak a kis fogacskája...

Rik!

Én 4 körül gondoltam, mert lehet el kell majd mennünk a Jociért fél6 körül a munkahelyére.
Jó az? Remélem nem fog esni :twisted:

katus78

Gyöngyi,
akkor utánatekerek, tényleg elfelejtettem a képeket... :oops:
Akkor értem a tornát. De ha rendszeresen jártok, biztosan meglesz az eredménye! :P

Anikó,
na, neked több eszed volt, vittél gépet.:) Sétálni mi is ritkán megyünk hármasban, inkább többet vagyunk kint az udvaron, vagy itt fent szeretik egymást az apjával, ha olyan idő van.
A labdát meg rúgja, mint a rossebb!! Főleg bal lábbal! :D Jobbal vhogy nem jön ki neki a lépés. :shock:
És most mennyi volt a hője Kincsőnek??

Kriszti,
itt már most szar idő van... :? De akkor még ki tudtátok használni!
A tanfolyam 4 hónap lesz kb. Nektek 8 vagy 10 volt, nem?? És ti hány órát voltatok?

Szia Katus!!!
Kb ilyen helyzetjelentést vártam, sajnálom, hogy ebben még hányi is van... :( Tuti lányod lesz, ha Mátéval nem volt róka!!! :D :wink:
Akkor pumpit is ittfogom egy darabig. De jó ám, hogy végül nem vettem lovat, Dorka az első 2-3 napig volt érte oda meg vissza, mostanában csak nyakláncokat tesz rá meg kalapot, és néha ül rá. :roll: :lol:
[quote]c írta:sak 2 nappal később a Máté szülinapján csináltam egy tesztet,

na, akkor te is kaptál aznap egy ajándékot! :wink:
És ilyenkor hova mentek Jocóért? Ki Ausztriába?

Andi,
te fogad: :cry: Márton foga: :lol: óóóóó, kezd nagylegény lenni, nemsokára jönnek a vasfogak! :wink: Itt szerencsére csak 2-3 naponta van éjszakázás, de akkor is csak egyszer, ivászat, alvás. Kb heti egyszer van durvább, akkor még pia után sír kicsit. :?

KépKép
viol81

Jah, én meg el is felejtettem, hogy 18 hósan is van oltás, szerdán mondta a védőnő... :oops: :roll:

KépKép
viol81

És mit szóltok a hétvégi otthon szüléshez?? :evil:

KépKép
viol81

Viol!

Máté is hamar megunta a lovat.....
Hát Máténál is rengeteget hánytam és úgyan így délután és este voltam rosszul, szóval fiú lesz a lelkem :lol:
Tegnapelőtt az álmodtam, hogy ultra hangon megmutatta a kukacát :lol:

Mikor kezdődik a suli? Nekem vagy öt hónap volt heti öt nap 6 órában...Nekem ECDL bizonyítványt adott, meg okj vizsgát...

Igen Ausztriába megyünk....

Máté ma bölcsiben van, elkezdtük szeptember elején egy magán bölcsit fent a Lövérekben, hétfőn és kedden jár, múlt héten már 2 órát volt mindkét nap ott, ma már 3at.
Ebédelni aludni hazahozom, csak délelött van ott, kicsit szokja a gyerekeket, közösségi életet stb...
Eddig nagyon ügyes volt (kopp-kopp)

Na megyek is mert 11-re mennem kell érte....

Anikó!

Láz??????

katus78

Sziasztok!

38.2 volt 9kor, adtam neki Germicidet, vidáman megtízóraizott (sonka, kiflifalatok, sajt, fél barack, hársfatea), jött-ment, telefontszerelt :x , úgy éreztem, folyamatosan hűlt a homloka. Most a szokásos alvás van, utána okosabb leszek... Gondoltam, elviszem dokinénihez, de úgy nem érzem betegnek, nem nyűgös...ha beteg volt eddig, olyan kis elesett volt,most ez nincs...

Katus-nekem fiút jósoltak anno, mert mindig sósat kívántam és csak 1x hánytam :shock: , olyan izgi ez, míg ki nem derül fiú vagy lány! :lol: Ügyi Máté! Én tegnap mentem be a Szarvkői bölcsibe, de mér nem volt bent a vezető, úgyhogy a héten még bemegyek. Eddig telefonon érdeklődtem, személyesen is kellene.

Viol-én nem mernék otthon szülni... Mondjuk, nekem nem volt problémás a szülésem, a dokinak se kellett sokat foglalkoznia velem, de én a kórházban éreztem biztonságban magam. Nem tudok állást foglalni a kérdésben, nem ismerem a másik oldalt... De tragédia, szegény szülők egész életükben magukat fogják hibáztatni és minden nap felmerül bennük a kérdés: mi lett volna, ha...?

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Andi,
bocs, hogy csak most :oops: BOLDOG SZÜLINAP

Sajnos ritkán tudok jönni, ez a 1,5-2 óránkénti szoptatás nem kedvez a szabadidőmnek :lol:
Múlt héten kétszer is begyulladt a mellem. Ezt a részét nem szeretem a mostani időszaknak, de ezen kívül viszont csodlatos. Egész nap el bírom Lénát nézegetni, olyan aranyos és szépséges.
Már tök sokat mosolyog, imádom. Ábi meg tök aranyos, egy csomót segít, és állandóan puszilgatja, Őt is imádom :lol:

Olvastam Csilla is Gabó is dolgozk már, remélem jól fogjátok érezni magatokat a melóhelyen.

Kriszti, Rik, Viol, Anikó meg mindenkinek puszi, már fogalmam sincs mit akartam még írni.

Hú, tudna nekem valaki vonalzót csinálni?

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Mi is élünk épp olvaslak benneteket és borozgatok egymagam!
Hiányzik a fiam!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kicsit összejöttek a dolgok ebben a pár napban amit írtam priviben még mindíg igaz ebből már csak egy dolog,de elég durva meg vasárnap meghalt a papám!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Pont egy évvel ezelőt azon a napon halt meg a mama!! :( :( :( :( :( :( Kicsit még kivagyok nincs is igazán kedvem írni Husi is borzasztóan hiányzik azért mégis csak több mint 2-évig rajtam csüngött a nap 24-órájában!!!
Múlt héten nagyon jó volt nem volt sírás bár akkor a legtöbb idő mait ott volt 3-óra volt!Pénteken pityergett délelőtt,keresett is,de aludt 3/4 órát!Tegnap már 7-kor mentünk reggel és nagyon sírt!
A szívem majd megszakadt.Kicsit még áldogáltam és halgattam megnyugszik-e,de nem úgyhogy gyorsan el is mentem,mert már nekem is folytak a könnyeim!Reggelinél hányt is annyira felhúzta magát több mint egy órát sírt,de aludt 1-órát!Ma reggel is volt nagy sírás próbált behúzni,bújni,de ilyenkkor minél előbb el kell menni,mert akkor csak rosszabb,de ma hamar megnyugodott!3-ra megyek érte tegnap is addig volt!Nagyon nehéz nem gondoltam volna,hogy ennyire+,hogy Levit ennyire megviseli az elválás!De muszály amiatt a kurva-kibaszott pénz miatt!

Holnap megyek interjúra szorítsatok,hogy átvegyenek!!

Csilla!Gratulálok a melóhoz én is voltam recepciós a szívszaniba még fénykoromban és marhán élveztem!Biztos nagyon fog tetszeni!Anyud ott van már?

Andi!Utólag nagyon boldog szülinapot!!

Ági!Ez elég bizar amit a suliról írtál!!Nem gondoltátok,hogy átvigyétek egy másikba?
Átment amit írtam az iwiwen?

Na megyek lejárt a mosóm kitergetek

Kép
dzsezmin

Dzsezmin
nagyon sajnálom!Részvétem :!:
Szegény kicsi fiú,makkora szája van amugy,most meg anyu után sirdogál.Annyira szomorú dolog ez az elválás,mindkét fél részéről.Jaj,de nem várom én se,pedig ma is láttuk az oviscsoportját,ő ment volna velük,nekem meg szomorkodik a szivem.
Meló milyen?Arról nem irtál!!

Katus
asszem nem megyünk,már esik is az eső!! :evil:
Bavállalos vagy,rosszul vagy d.u. és még igy is jöttél volna velünk talizni! :wink:
Ez a magánböli milyen??Mitől jobb??Jo gondolom mitől,de hogy jött ez az ötlet?És miért oda?Miértnem mondjuk bébiszitter???
Bárcsak én is vihetném ilyen helyre ovi helyett! :(
Eltoljuk ez a talit jövő hétre akkor??

Anikó
kicsi Kincsővel mi történt??Foga lehet??
Nincs kiütése??
Mennyire ment le a hője?
Az jó hogy ugyanolyan tevékeny! :wink: :)

JA és KAtus:
Otthonszülni szerintem a jelenlegi állapotok mellett nagy-nagy felelőtlenség!!!!!!!!!!!
És sajnos egy ilyen eset kellett ahhoz hogy felhivják az erre válalkozó nők szemét!NAgyon remélem hogy ez a nő(aki szülészorvos!!)megkapja a büntetését,és az anyukák elállnak mellőlle!! :evil: CSak igy fogja abbahagyni!!

Csilla
Meló????
Böli??

Hajnus
igen eltüntél!!Olvasol azért minket!!
Hogy "tetszik" a melód?

Ábizsani
kicsi Léna szépségéről szeretnénk megbizonyosodni!! :lol:
Teszel fel képet???
Ábi pedig akkor őrködik felette,kis hugicáját szeretgeti!!!
OLyan édesek lehetnek!!
Mennyi tejed van??ÉS milyen baba a hölgy?

Viol
látod ezért irigylem a családi házasokat!!Nem kell elmenni valahova csakhogy levegőn legyünk.
Kezét is inkább a balt használja?? :roll:
Vendég

rik!Majd holnap megyek interjúra/Spár/ a telefonost lefújtam!
Ó a Husi is egyfolytában menni akar még hétvégén is el akart menni bírtam neki magyarázni,hogy hétvégén zárva van!Csak mikor beérünk akkor kezdődik a gáz!!Addig nincs semmi gond mondogatja,hogy nem kell sírni a bölcsibe anya jön értem meg,hogy mindenki szereti,de mégis ahogy beérünk és kezdünk átöltözni megindul a pityergés!Ezen a gyerkőcök többsége átesik a Husi sem kivétel!Reméljük Petránál nem lesz ilyen sírós gond!
Melyikbe megy majd?

Kép
dzsezmin

Otthon szülés:Én ilyen téren fosós vagyok biztosabb a kórházban!! :) :)

Kép
dzsezmin

Na elindulok a gyerekemért a bölibe!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Katus,
huhh, akkor rosszul emlékeszem, azt hittem Mátéval nem hánykolódtál ennyit... :oops: :roll: Na de akkor lesz a nagylegénynek egy kisöccse! :wink: Ha már az UH is aszonta... :wink:
[quote] írta:t hónap volt heti öt nap 6 órában

te jó ég, annyit nem bírnék!! Ez asszem csak okj-t ad, a másikat nem pontosan tudom, hogy mi :roll: :oops: :lol: így azt valszeg nem...
Hűű, na Máté is bölizik?? Mennyi változás lett itt hirtelen mindenkinél!! :shock: :D Bölcsi hegyek, meló hegyek!
Az is jó, ha csak ennyit van ott, gondolom így is tudsz kicsit pihenni. És ennél a 3 óránál akkor nem is mentek feljebb, igaz? És ha megkérdezhetem... :oops: Mennyit kérnek a magánbölcsik? És hány gyerkőc van?

Anikó,
ha ezek a tünetei, akkor tényleg lehet ám, hogy csak a kis fogai miatt van... Sztem se ne rohanjatok még dokihoz, várd meg az estét.

Otthon szülés...
Nekem meg se fordulna a fejemben... Egyszer szültem, szerencsére jó tapasztalatokkal, ami a kórházi személyzet hozzáállását illeti. A kórházi felszereltséget meg nem lehet összehasonlítani egy doula és/vagy bába hozzáértésével. Mert ez ügy kapcsán utánaolvasgattam néhány dolognak itt a neten és sokan azt írják azért választották az otthoni légkört, mert rosszul élték meg pl az első szülést, bunkó volt a személyzet, lekezelő, stb. De könyörgöm, inkább elviselem életem során azt a néhány alkalmat - ahányszor szül az ember lánya - mint hogy kitegyem a gyereket annak a veszélynek, hogy esetleg előforduljon valami baj és nincs ott azonnal a segítség. Mert akármennyire tré egykórház, csak akad mindenhol egy műtő császárra, van egy lélegeztető, vagy inkubátor, bármi, ami pl a lakásomban azért nem nagyon... Mert lám egy problémamentes terhesség is végződhet így. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy annak a gyereknek a kórházban is ugyanennyi esélye lett volna... :evil: Áááá, ez tök bosszant...
:evil:

Zsani,
szijjjjjjjja!! :) Jajj, olyan jó olvasni amit írsz, olyan jó lehet!! :) Mellgyuszit sajnálom... De van sok-sok tejcid!! :D
Babafalvás vonalzót akarsz, vagy jó másik is? Nekünk az van, én azt tudom, vagyis azt szeretem... :roll:

Dzsezi,
áááááááááá, őszinte részvétem, nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: Nekem csak egy nagypapim van, többiekre nem is emlékszem... Sajnálom...
Levike meg...Szegény kicsi fiú, olyan rossz lehet nektek. Na de hát ennek vhol ez a rendje, el kell őket bölibe, oviba, aztán majd suliba engedni. Könnyen pofázok, nekem itt van a lánykám, de biztosan megszakad az én szívem is, ha majd oviba kell vinni... De ennek a sírásnak is vége lesz ám egyszer!!

Erika,
én kérdeztem az otthon szülés dolgot, de nem is ez a lényeg. Ennek a dokinőnek már régóta kifelé áll a rúdja, orvosi engedélye sincs már, de hidd el, még így sem fognak mellőle elpártolni, azok akik egyetértenek vele. Évről évre egyre többen akarnak otthon szülni. És valszeg sokan már divatból, nem akkora fene nagy meggyőződésből... Csak a törvény állíthatja meg, de aról meg no comment...

Dorka amúgy meg jobb kezes, mindent azzal csinál. Ha üvegét emeli azt is jobbal, kanalat, villát is azzal fogja, ceruzát is... :shock: :roll: :P

KépKép
viol81

A jobb lábas dolgot meg úgy vettük észre, hogy egyszer amikor sokat rúgta bal lábbal - nekifutásból is - a labdát, mondtuk neki, hogy rúgja a másikkal. Azt nem tudja melyik a jobb vagy bal, csak azt érti kézre, lábra, tárgyakra, hogy mi az a másik. Szóval mondtuk neki, és akárhányszor próbálta, nem jött össze. Vagy a lendület nem volt meg, vagy mellérúgott, vagy csak kicsiket. Ballal meg átküldi a labdát a fél nappalin! :shock: :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!
"Innen írt nekem valaki privit???????????"

Csak üresen jött át.

Most sajna nincs időm reagálni az írásokra, pedig lenne mit,de rohannom kell.
Pár napig nem leszek.

Gabó, nagyon sajnálom.

Andi

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Dzsezmin!Részvétem :!: :cry:
Szegény Levi ,gondolom megviseli az új környezet.De biztos megszokja majd :wink: Bár mi is minden reggel eljátszuk ezt.Csak nálunk Viri itthon csinálja ezt :? Oviba odaérünk meg semmi baja :) Ki érti ezt :lol:
Otthonszülésröl meg annyit,hogy soha nem vállalnám be.Pedig utálom a kórházakat :evil: De csak ott van meg a megfelelő felszereltség.
Katus!szeretném én is megkérdezni mennyibe kerül a magánbölcsi :oops: Persze ha nem titok :roll:
Rik!Olyan fura volt,hogy Réka azt köszönte,hogy csókólom :? Olyan öregnek éreztem magam :lol:
Hajni!Milyen a meló?Gondolom fárasztó :( Főleg két gyerek mellett.

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

KépKép
viol81

Kép

KépKép
kola2

Nagyobba nem engedi feltenni a képet :(

KépKép
kola2

sziasztok,
csak jelzem, egy kicsit itt vagyunk. sőt lehet, hogy pár napot magunkban. szívesen találkozunk.

mindenkinek puszik,
este megpróbálok benézni.

KépKép
KépKép
esztermami

Csajok!!
Ha már Esztermami is akarja,és jönne (!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ) akkor talizzunk már valahol!!!!!
Van valakinek ötlete!!!?????

Viol
ja aztán eszembe jutott hogy Te hoztad fel a témát... :oops:
Ja lehet már divi az egész :? :o
Figyi azt irod a Zsaninak hogy csak babafalvást tudsz,neked más van,nem??Én multkor babafalvást csináltam,és azt nem ismerted ,másfajta volt,mint a tied.Már nem értem.Milyen ez a lyplie ami Neked van??

Zsani
ne botránkozz ezen,én igy neveltem és kész!!
Hiába kérnéd hogy tegezzen!!! :oops: Én igy tanitottam,neveltem,é Petrát is erre tanitom.
Én megmondom őszintén igy tartatom velük a "normát".Engem is igy tanitottak. :shock:
Viri azért jól viseli az ovit???Most középsős?
Átküldöd nekem a freemailomra a képeket,hadd nézzem meg a nagylányod! :)

Dzsezmin
kékbe megy.De csak rosszat hllok a csoportjárol,igy parázok,de nagyonTudom nem szabad hallgatnom senkire,majd a tapasztalat beszéljen belőlem.NA de mégiscsak a lánykámrol van szó!!
Husinak jók a bölis gondozói???
Vendég

Zsani,
bizti engedi, kell hogy engedje. max 600 pixel nagy lehet a hosszabbik oldala. ez annál bizti kissebb.

Eszter,
szia!! :) Jó, hogy jelentkeztél! Ha nem vagy nagyon elhavazva, írj kicsit magatokról! :P

[quote="Viol"]B írta:Violabafalvás vonalzót akarsz, vagy jó másik is? Nekünk az van, én azt tudom, vagyis azt szeretem...

Jah, bocsi, félreérthető voltam... a "jó másik is"-ra értendő, hogy nekem "olyan van". Szóval másik. Neked babafalvás van, annak csak a kódját másoltam ide múltkor. Magát vonalzót még nem csináltam, de biztos nem bonyolult. Nekem az a lilype-s van, azt szoktam.

A kék színt az ovira értetted, vagy a csoprotra? Én a kékbe jártam - oviba - és csoportba a pirosba. :lol:

Cajok, nemsokára teszek fel képeket a mai gummmicsimmmás udvaribolondomról, előre is bocsi, sok lesz... :) Több mint 100-at csináltam... Töröltem, válogattam, és párat felteszek. :wink:

KépKép
viol81

Dorka kutyát etet virágszirommal...

Kép
Kép
Kép
Kép

Dorka lépcsőzik

Kép
Kép

Dorka kertészkedik

Kép
Kép
Kép

És egyebek...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Megjött Apa, így Dorka most motorozik...

Kép

Ez pedig egy pár napos kép, így nézik a szobából a madarakat...

Kép

KépKép
viol81

Jah, és még amit csináltam makróval

Kép

És ki találja meg a kakukktojást? :wink:

Kép

KépKép
viol81

Viol
naggggyon jók a képek!!
CSak ismételni tudom magam.Nagyon szép kislány dorka. :!:
Megtaláltama kakukktojást!!!Hogy hivják?Saját bejáratú?
Ja már értem(a babafalvást) :wink:
Vendég

Véltlenül elküldtem...
De :
Igen Viol kék ovi,piros csopis lesz a Petra.
Emlélszel milyen volt???Hogy hivták az ovónőidet?

CSajok!
Megvan valakinek
Bálint Ágnes:Szeleburdi család cimű könyve.???Asszem pöttyös könyv.
Rékának kötelezője.
Ha valaki tud segiteni kérem tegye meg! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Micsoda eső volt! :shock:

Rik-sajnos nekem nincs meg a könyv...Könyvtárat hívtátok? Bár az szerdán zárva van. Azért jó, hogy ezt kell nekik olvasni nem a depis Kincskereső kisködmönt, meg a Légy jó mindhalálig-ot, sose értettem, miért azok a kötelezők... Nekem akkor sok időre elvette a kedvem az olvasástól. :evil: :evil: :evil: Taliban én benne volnék.

Esztermami-szia!!! :lol: :lol: :lol: Mekkora már a lányzó! Már 6 hónapos :lol: , eszeget már finomságokat?

Zsani-kisilabizáltam ám a képet, aranyos Virág!

Viol-én csak olvadozok...Hol vettél neki ilyen édi sapit???? Én is ilyet szeretnék Kincsőnek :P

Ábizsani- mellgyuszi :evil: :evil: mit tudsz vele csinálni? Én megúsztam anno, de sok anyukánál olvastam, hogy kínlódnak vele. Léna babáról teszel fel képet? Én is (mi is :oops: ) gyönyörködné(n)k :D.

Kincsőt 37.9 fokkal tettem le aludni :( , adtam egy Germicidet neki, lehet mégis fog, fürdés közben csak állni volt hajlandó, a fogkefét ki nem vette volna a szájából... Úgy sajnálom ilyenkor, picikének a pocak kínozta, most meg a fogacskái :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

Dzsezmin-Részvétem.

Anikó

Kép[/url]
quito

Dzsezmin,
Reszvetem! A bolcsis beszoktatasban nagyon egyutt erzek veled! :( Olyan nehez otthagyni oket amikor ok nem akarjak!
Az iwiwen megkaptam az uzenetedet! :wink:

Viol,
Nagyon edes ez a kis csizmas kandur! A madarnezegetos is aranyos, es a kakukktojas a fan szinten tetszik!

Rik,
Nekem megvan a Szeleburdi csalad! :D Az enyem nem pottyos konyv. Ha kotelezo nem adjak ki olyan puha kotesu, kotelezo olvasmany sorozatban? Ez tenyleg konnyen olvashato kotelezo olvasmany! Bar anno nekunk az elso (4-ben) a Tuskevar volt, es en azt nagyon szerettem. Igaz Fekete Istvan azota is az egyik kedvenc irom!

Aniko,
Tudom milyen idegesito a lazas gyerek meg akkor is, ha nem latszik levertnek. En legalabbis tiszta idegbajos tudok lenni, ha nem ertem az okat. Mondjuk nalatok biztos a foga. Szegenyke!

Andi,
Bencenek is mozog az egyik also egyese. Mar a nyaron otthon a fogorvos (Anyu fogaszaton dolgozik, es minden evben elviszem atnezetni a fogait) mondta, hogy mozog, de akkor meg csak olyan kicsit, hogy alig lehetett latni. Na most mar faj neki, ha harap es tenyleg mozog rendesen. Persze nem annyira, hogy ki lehet hajtani a szajabol, de ha megfogom es mozgatom akkor latszik, hogy inog picit. Ez engem kettos erzessel tolt el, hiszen meg csak most szuletett :!: Hogy lehet, hogy mar valtja a fogat? :cry: Olyan gyorsan megy az ido. :( O viszont nagyon buszke magara.

Na nekunk eddig tartott a dicsoseg az iskolaban, ma kaptunk egy levelet, hogy a Benceek tanitonenije ismeretlen idore tavozik, ugyhogy felvesznek helyette valakit. Kar, mert a Bence nagyon szerette. Felhivtam az irodat, de nem mondjak meg mi az oka, (betegseg vagy ilyesmi) es azt sem tudjak, hogy visszajon-e, ill. ha igen mikor? :?

A Balint meg ma tobbszor eljatszotta, hogy kakilni kell, es rault a bilire meg a wc-re, de nem tortent semmi. Egyebkent a szobatisztasaggal tovabbra sem allunk sehogy. :roll:

Ja, es kepzeljetek, rajottem, hogy van az interneten olyan hely ahol az M1 es M2 meg meg par masik (HirTV, Sopron TV, Duna) stb. elo egyenes adasban nezheto. Na ma jo is volt, mert a nagymamam hagyott egy uzenetet az Anyunak, hogy az M2-n lesz egy szindarab, amit en a nyaron olvastam konyvben otthon (Szabo Magda: Regimodi tortenet - Igaz tortenet, az anyja eleterol szol). A konyv nagyon tetszett, es ma este (ill. nekem ez kora delutan volt) meg tudtam nezni a tv-ben! Egy jo regi (1977-es) szindarab volt. Tetszett, es a szunetben meg az Anyuval megbeszeltuk, hogy hogy tetszik (szinten online), mert o is nezte, csak o a tv-ben. Azert micsoda dolog ez az internet!

Na jo, ennyi eleg belolem.

Kép
Kép
agi

Ági
csak csatlakozni tudok!Tényleg szuper dolog a NET! :wink:
Hogy miért cseréik le a tanitónőt??? :shock: Biztos nem tetszett nekik,hogy a gyerekek szeretik.
Emlékszel a mi jó drága Éva néinkre??A másik suliból...
Emlékszel,hogy még levelet is irtunk mi szülők az önkormányzatnak hogy ne küldjék el... :evil: Sajnos nem tetszett valakinek,hogy ilyen jóban volt mind az osztállya,mind a szülőkkel(tegeztük :oops: )
Szoritok,hogy valami normális,szerethető tanitót kapjon a Bence!

Igen a Szeleburdi család lesz kötelező.Na de nem ez lett ám volna.Ez nincs a kijelöltek közt.Amiből mi szülök ( :!: ) választhattunk volna:Tüskevár,LAssie hazatér,BAmbi.
Aztán a szülök mindegyiket leszavazták,és egy anyka ajánlotta ezt a könyvet.TAnitónéni nem ismerte,elolvasta,és most szólt hogy ez lesz!Szal nincs kiadva puhakötésűbe!
Azt mondja tanitónéni,hogy a Tüskevár már elavult(igy mondta),nem értik meg mai gyerekek,milyen szegénység volt akkor,és nem tudják egyedül feldolgozni.
Szerintem igazuk van!
Tavaly a szegénység volt a téma egy-két orán át olvasás orán.Szerintetek megérti egy mai gyerek hogy egy almát nem esznek meg a gyerekek hanem tovább adják a szegény osztálytársuknak?Nem értik mi ebben a rácio.Hisz az alma nem nagy szám.De akkor milyen nagy szám volt. :shock:
Szal Cajok,igazi 21.századi gyerekeink vannak!!!

Bocs ha untattam valakit a sulival(nemide való volt :oops: :roll: ) :!:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk..... :shock:

Esztermami üzeni, hogy sajnos nincs gépe a héten :? de ő is benne van minden taliban....
Én is :wink:

Szép Napot!

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?