Katus,
huhh, akkor rosszul emlékeszem, azt hittem Mátéval nem hánykolódtál ennyit...
Na de akkor lesz a nagylegénynek egy kisöccse!
Ha már az UH is
aszonta...
[quote] írta:t hónap volt heti öt nap 6 órában
te jó ég, annyit nem bírnék!! Ez asszem csak okj-t ad, a másikat nem pontosan tudom, hogy mi
így azt valszeg nem...
Hűű, na Máté is bölizik?? Mennyi változás lett itt hirtelen mindenkinél!!
Bölcsi hegyek, meló hegyek!
Az is jó, ha csak ennyit van ott, gondolom így is tudsz kicsit pihenni. És ennél a 3 óránál akkor nem is mentek feljebb, igaz? És ha megkérdezhetem...
Mennyit kérnek a magánbölcsik? És hány gyerkőc van?
Anikó,
ha ezek a tünetei, akkor tényleg lehet ám, hogy csak a kis fogai miatt van... Sztem se ne rohanjatok még dokihoz, várd meg az estét.
Otthon szülés...
Nekem meg se fordulna a fejemben... Egyszer szültem, szerencsére jó tapasztalatokkal, ami a kórházi személyzet hozzáállását illeti. A kórházi felszereltséget meg nem lehet összehasonlítani egy doula és/vagy bába hozzáértésével. Mert ez ügy kapcsán utánaolvasgattam néhány dolognak itt a neten és sokan azt írják azért választották az otthoni légkört, mert rosszul élték meg pl az első szülést, bunkó volt a személyzet, lekezelő, stb. De könyörgöm, inkább elviselem életem során azt a néhány alkalmat - ahányszor szül az ember lánya - mint hogy kitegyem a gyereket annak a veszélynek, hogy esetleg előforduljon valami baj és nincs ott azonnal a segítség. Mert akármennyire tré egykórház, csak akad mindenhol egy műtő császárra, van egy lélegeztető, vagy inkubátor, bármi, ami pl a lakásomban azért nem nagyon... Mert lám egy problémamentes terhesség is végződhet így. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy annak a gyereknek a kórházban is ugyanennyi esélye lett volna...
Áááá, ez tök bosszant...
Zsani,
szijjjjjjjja!!
Jajj, olyan jó olvasni amit írsz, olyan jó lehet!!
Mellgyuszit sajnálom... De van sok-sok tejcid!!
Babafalvás vonalzót akarsz, vagy jó másik is? Nekünk az van, én azt tudom, vagyis azt szeretem...
Dzsezi,
áááááááááá, őszinte részvétem, nagyon sajnálom...
Nekem csak egy nagypapim van, többiekre nem is emlékszem... Sajnálom...
Levike meg...Szegény kicsi fiú, olyan rossz lehet nektek. Na de hát ennek vhol ez a rendje, el kell őket bölibe, oviba, aztán majd suliba engedni. Könnyen pofázok, nekem itt van a lánykám, de biztosan megszakad az én szívem is, ha majd oviba kell vinni... De ennek a sírásnak is vége lesz ám egyszer!!
Erika,
én kérdeztem az otthon szülés dolgot, de nem is ez a lényeg. Ennek a dokinőnek már régóta kifelé áll a rúdja, orvosi engedélye sincs már, de hidd el, még így sem fognak mellőle elpártolni, azok akik egyetértenek vele. Évről évre egyre többen akarnak otthon szülni. És valszeg sokan már divatból, nem akkora fene nagy meggyőződésből... Csak a törvény állíthatja meg, de aról meg no comment...
Dorka amúgy meg jobb kezes, mindent azzal csinál. Ha üvegét emeli azt is jobbal, kanalat, villát is azzal fogja, ceruzát is...