Sziasztok!
Mi a helyzet, mindenki eltűnt? Ne dolgozzatok már annyit
Barbi!
Örülök, hogy nem volt gond az oltással, jó utat és kikapcsolódást nektek a hétvégére
És igen, én Máténál is azt csináltam, hogy oltás után fél kúp, aztán este megint, így egyik oltás után sem volt lázas.
Annamari!
Milyen volt a pihenés?
Krisz!
Merre jársz, mi volt a kórházban mesélj!
Dóri!
Találkoztunk múlt szombaton Gödöllőn, én szoptattam a kövön ülve, még Marci meg is állt mellettem motorral.
Mikor elindultatok Viktorék után akkor ismertelek meg, szóltam is utánad, de nem hallottad.
Mi jól vagyunk, Mátét tegnap elvitte Anyu kicsit kikapcsolódni, így ma ellóghatta az ovit.
Egyébként is úgy sajnálom én is, az óvónők, dadusok is, mert van egy kezelhetetlen kisfiú a csoportjában, aki értelmes szót még nem mond, viszont állandóan szökik, ordibál, kiabál, üvölt, ami megrémiszti Mátét
Már mondták az óvónők is, hogy nem tudnak egyelőre mit kezdeni a kisfiúval és nagyon sajnálják Mátét, mert nem azért pityereg, hogy nem jó neki ott, vagy én hiányzom, hanem mert megijeszti a kisfiú
És egyébként amikor csend van olyan édes, be nem áll a szája, részt vesz minden foglalkozásban, szépen eljátszik a többiekkel, szót fogad, ebédel
Múlt szombaton volt a csoportunknak családi kirándulás, nagyon klassz volt, jót tett a gyerekeknek is és a szülők is jobban összeismerkedtek, na meg az óvónénikkel is lehetett beszélgetni. Akikkel egyébként maximálisan meg vagyok elégedve, szerintem jobb óvónők nem is léteznek
Annamari, megmondhatod Anyukádnak, hogy jó szakembereket alkalmaz
A kirándulás után elmentünk Anyuékoz, vasárnap este jöttünk meg, így megvolt Barnus első hosszabb utazása és az utazóágyban alvása. Mivel gyönyörű idő volt, így mind akét napot végigkirándultuk, perze vittük őt is, nagyon jól bírta
Megyek a dolgomra!
Puszi