zel, hát már ez is valami, legalább a ciklusod és a ciszta miatt nem kell aggódni
Jó hogy benéztél, és kezdesz talpra állni. Ismered a várva várt babák című könyvet? Tegnap megpróbáltam elkezdeni, gondoltam erőt merítek, de legszívesebben kihajítottam volna az ablakon. Írja is a szerző az elején hogy erős idegzetűeknek. Ha gondolod elküldöm neked, te most benne vagy valószínűleg máshogy látod ezeket a dolgokat.
Tényleg, boltocska?
sapé+++
katám, hú de irigyellek suliba járni nem mindig felhőtlen, de én nagyon szerettem.
gigus, fel a fejjel, gyere sűrűn. Én 31 voltam végig kellett csinálnunk a 6 inszemet a BMC-ben, mert "maga még fiatal, és semmi gond nincs sehol" - Szűcs doki (de nem bántam meg, szerintem minden esélyt meg kell adni, de ezt már olyan sokszor leírtam). Miért jársz maszek rendelésre? Persze gondolom gyorsabb, kényelmesebb, rugalmasabb, de miért.
reni, lehet hogy a fal színe, vagy a lépcsőnk nem tetszett a manónak,ezért nem jön hozzánk
Határozat, hú hát hm. Szóval kell még jövedelemigazolás, orvosi igazolás, hogy alkalmasak vagyunk gyermeknevelésre, és ha ezeket leadtunk (remélem holnap
), akkor 30 napon belül érkezik a várva várt határozatunk. és mehetünk a bizonyos alapítványhoz.
Szorítok mindnekinek, sokat gondolok rátok, pusza!