Új privát üzeneted érkezett!

Nyunyi, igen ilyenkor lehúzodik. Tüszőrepi után két hét, ahogy Kata is írta. De úgyse fog megjönni :lol:

Kép
domo

Sziasztok!
Végre itthon vagyunk a sok megpróbáltatás után. Szerencsére Gergő jól eszik és tejem is rengeteg van, úgyhogy remélem most már minden rendben lesz.
Bocsi, de egyenlőre nincs időm visszaolvasni, remélem mindenki jól van.
Ha rendeződnek soraink jövök újra.
Puszi

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi!

Gratulálok mégegyszer nektek!!! :lol: :lol:
Jó egézséget és Kellemes babázást kívánok!!!! :wink:
m. reni

Andi, örülök, hogy minden rendben! Csak így tovább :lol: :lol: :lol:

Sikerült elkéredzkednem, mehetek UH-ra :lol: Az indok a szakdolgozati konzultáció volt, most ez telt tőlem :?
Remélem a kis lusta tüszőm már nem lesz ott!

Kép
domo

Andi!

Szuper, de jó, hogy otthon vagytok!! Majd azért ha ráérsz kicsit jobban, írj nekünk részleteket is! Jó babázást!

Domo,
ügyes vagy!!! :lol: Izgulok mi lesz hétfőn, remélem a lusta tüsző már a múlté!!!! :lol:
katata

Kellemes Kép Drágák!

Domo!

Aranyos vagy,remélem ugy lesz!!! :wink:

Katata!

Köszike neked is az infót Drága! :wink:

Andi!

Jó babázást nektek!!!!!És még egyszer gratula a kis Gerihez!!!!!!!Kapunk képet rólla??!!!Persze csak ha van idöd!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

andi, beszámoltam rólatok a csajsziknak, te csak élvezd az anyaságot, milyen kó is lehet most neked :lol: és örülök, hogy már ma hazaengedtek (a szombat helyett) puszóka, és majd ha lesz időd úgy várom a szüléssel kapcsolatos beszámolót, meg persze képeket is :lol: :lol: Képezt a virágot a büszke édesanyának :lol:

Kép
kicsiboris

zel, remélem azért jól vagy :?: :!:

Kép
kicsiboris

szép hétvégét csajok, hétfőn gyüvök :lol:
jó pihenést!!

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Na a nagy nap kedden lesz, ekkor csinálják a 4. inszemet. :lol:
Ágota merő takony, így semmire nincs időm, nagyon nyügi lett!

Andi!
Gratulálok még egyszer a fiúcskához! Persze, csak rendezd, mert most ő a legfontosabb! :lol: :lol:

Kata!
Táblába írd már be légyszi, hogy szeptember 18-án inszem, és ez a 4. lesz. KÖSZKE! :lol:

Kép
sapé

Kicsiboris!

neked is jó hétvégét!!! :wink:

Sapé!

Drukkolok!!!
Keddre neked nagyon!!!!Hányasak a tüszöcskéid???És te hova is jársz?! :roll:

Olyan síros hangulatom van amíóta megnéztem a natgeon a ikres témát!!!!!!!! :cry: Én is akarok! :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Sajna nem tudom, csak azt árulta el a dokim, hogy jó a nyálkahártyám, valamint azt, hogy a balon 1-et, a jobbon 2 talált.
Meg látszott rajta, hogy meg van elégedve az eredményemmel.
Bocs, az ösztrogénem 492 lett! :lol: Eddig 200 körül volt.
Én a Debreceni Klinikára járok, a Meddőségi szakrendelőbe. :lol:

Kép
sapé

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
sapé

Sziasztok!
Gyorsan rakok fel képet. Kép Kép

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andika!!!!!!!!!!

Gyönyőrű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Nagyon édes!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Andi!!! Csodás ez a kisbaba!!! Gyönyörű és nagyon nyugodt, békés az arcocskája!!! Gratulálok!!!!
katata

Szijja Katata!

Hogy vagy drága??!!8 nap és kiderül!!!!Nagyon drukkolok neked!!!!!Én 26 án már tesztelek!!!!Nem akarok a korházban csalódni!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Andi! Gratulálok, nagyon édes baba :lol:
Írjál is nekünk, ha lesz egy kis időd, hogy vagytok?

Sapé, hajrá 4. inszem :lol:

Kép
domo

Drága Nyunyi,
nekem 24-én kell vérvételre mennem,még nem tudom, hogy tesztelek-e előbb. A vérvétel az ET+13 nap lesz, az nem olyan nagyon sok, így korábban tesztelni, ráadásul vizeletből. Hááááááááát nem tudom, hogy van-e értelme.Ma egyébként nagyon hülye gondolatok keringtek a fejemben, hogy nem lesz lesz sose gyerekem,mert mindig megölöm őket.... :cry: :roll:
katata

Vagyis, hogy a szervezetem megöli őket. :shock: :roll:
katata

Sziasztok!

Andi!
Gratulálok, nagyon szép baba!Gyönyörű a bőre, és milyen kerek a buksija. A szülés nagyon akkor nem viselte meg, ez jó! :lol: :lol:

Domo!
Köszi! :lol: Ma kapom a tüszőrepit, a Choragon-t 5000NE(2ampulla). A volt kolléganőm jön beadni, mert este 20 órakkor kell kapnom popsiba. És várom már a keddet nagyon!Sajna fájdogál a torkom, de ez várható volt, mivel a gyerek is beteg. Nagyon lassan alakul, még mindig sik váladék van benne, csúnyán köhög.

Kata!
Hesegesd el ezeket a gondolatokat, de gyorsan, igen is sikerülni fog!És anyuka leszel, meglátod! Érzel valamit?

Kép
sapé

Jó reggelt lányok! Kép

Sapé!

++++++++++++++Hajrá inszem!!!!!!

Andi!

Gyönyörű kisbabád vaN!!!!

:lol: :lol:

Katata!
Ne fantáziálj,biztosan sikerülni fog!!! :lol:

Zel?????????????????????
m. reni

Jó reggelt Lánykák!!!!!!!!!!!!!!

Katata!!!

Ilyet ne is gondolj!!!!!!!!!!!!!!!!!Elporolom a feneked ha még egy szer ilyeneket mondasz!!!!! :shock: :? :wink: Csak pózitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sapé!!!!!

Hajrá holnap inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Minimál Boriska!
:wink:
Hogy vagy???
m. reni

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Reni!
Köszi! :lol: Nagyon várom a holnapot már! :lol:

Nyunyi!
Köszike!Tegnap este megkaptam a tüszőrepit, hát egy kicsit fájt, de ki lehetett bírni!Érdekes amit a hasamba adtam, az nem fájt ennyire.

Kép
sapé

Kép Erre gyúrúnk, ilyenek szeretnénk lenni!

Kép
sapé

Kicsi Sapém!

Hidd el hamarosan igy lesztek!!!!Mondjuk 9 hónap múlva!!!!!!!!! :wink: Milyen tüszö repi szurit kaptál?????Én pregnylt kaptam!!!Nem fájt csak feszített egy kicsit!!! :wink: Várod már a holnapot???? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sapé!

Drága nemsokára ilyenek lessztek!! :lol: :lol:
Képzeld,most volt itt a védönő és azt mondta,hogy azért nem annyira érzem a magaztamozásokat mert a lapény a mellső falon tapad!Hajrá holnap :lol: :lol: :lol:
m. reni

bbilona!

Merre vagy??????????????????????????
m. reni

Ma voltam UH-n, és 3 hónap után végre elhagyott a lusta tüszőm. Ha szerdáig mensi lesz, akkor aznap indulhat is a szuri! Ha nem, akkor csüt. vissza kell menni, de doki szerint, bent már elkezdődött, csak még én nem veszek észre semmit. Szóval, végre indulhat a 4. inszem ( a munkahelyen meg majd kitalálok valamit :lol: )

Kevesen vagytok ma, hol vagytok???

Kép
domo

Tényleg mindenki eltűnt...

Sapé, nagyon-nagyon izgulok és szorítok érted holnap :lol:

Nyunyi, te hogy vagy? Semmi megérzés?

Kata, butaságokra ne is gondolj :lol:

Kép
domo

Domo Drága!!!

Drukkolok neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!Én köszönöm jól vagyok!!!!Megérzés,hát semmi!!!!A múlkorinál sokat fájt a hasam,most nem igazán fáj,szurkál de nem annyit mint elsönél!!!Nem is akarok oda figyelni a dolgokra mert nincs semmi értelme!!!Az elsőnél végig feküdtem ,pihentem ,nem csináltam szinte semmit 2 hétig ki sem mozdultam itthonról!!!!Párom intézett mindent!Most nem érdekel,takarítok ,pórszívozok megcsinálok mindent!!!!majd 26 án kiderül!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Újra itt vagyok, felálltam a padlóról :)
Holnap mehetek reggel Forgihoz, és megnézzük vannak-e tüszőcskéim. :)
De már most meg tudom mondani, hogy érett tuti van, mert 2 napja hasogat a pocak. Bal oldalon. Úgy mint az előzőknél is.
Aztán csüt, vagy péntek az inszem. A számításaim szerint.
Majd megint 2 idegörlő várakozással és vágyakozással teli hét.

Minden esetre megkérdezném, hogy nektek is mondott olyat a dokitok, hogy (most 30 vagyok) ebben a korban 6 kötelező inszem van a lombik elött.. Mert én ezt nagyon furcsállom.
Aztán lehet, hogy nekem nincs igazam... :roll:

Na pusz.

4.inszemre fel. 8)

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Gigus!
Örülök, hogy újra köztünk vagy! :lol: De jó, akkor hamarosan te is túl leszel a következő inszemen!Én nem tudom, hogy kinél hány inszemet csinálnak, de szerintem mindenkinél egyéni. Hivatalosan 6-ot támogat a TB. Találkoztam olyan lánnyal akinek a doki a 4. inszem után lombikot javasolt.És most 12 hetes kismama, az első sikerült is!

Domo!
Köszike! :lol:

Nyunyi!
Most, Choragon-t 5000NE(2ampulla) írtak fel. Tényleg, milyen eltérés van a tüszőrepik között?Már arra gondolok, hogy én eddig Ovitrelt kaptam, most meg Choragon-t. Hogy-hogy te meg Pregnylt kaptál? Mitől függ vajon ez?Köszi a bíztatást, nagyon várom már a holnapot, és reménykedem! És te hogy vagy?Érzések?

Reni!
Köszi! :lol: :lol: A 4D ultrahangról szereztél valami infó félét?

Ilona! Boriska! és a többiek, merre vagytok?

Kép Így repülünk holnap inszemre!

Kép
sapé

sziasztok, gyors bekukk.

domo, óriási, nagyon örülök, tök jó volt a kéredzkedős ötlet!

sapé+++++

odry, pihenőszék alig kivehető, de a gyerek a lényeg, látszik jól tartod, tüneményes :wink:

gyöngyi, ez a lányka milyen nagy már :shock:

andi, Gergő is csodaszép. Petyka hogy fogadta?

reni, hú micsoda ambíciók, igazán érdekes. Lesznek jó maszatos üvegeitek, meg ragasztott sarkok (nesze neked minimalista stílus :wink: ) (azért nem jöttem, mert cserepeztünk, gletteltem, házat festek stb.), most visszajöttema munkahelyemre lazítani.

nyunyi, akkor hajrá ikrek!

katata, agyrém, hogy milyen gondolataid vannak. Recept: végy magadhoz egy jó könyvet, kellemes zenét és kapcsolj ki :wink: Lazíts egy kicsit, csupa felesleges gondolat készülj a fogadásra iszen a napokban érkezik róka koma :wink:

sietek az uramhoz haza, pusza csajok!
bbilona

Szia Sapé!

:) Hát eltartott egy ideig amig rászántam magam hogy megint írjak. Nagyon lelomboz a sikertelenség.
De most újult erővel :)

Megmondom őszintén, fogalmam sincs hogy én támogatott kezelésben veszek e részt mert állati sokat fizetek érte.... Nem tudod - vagy tudja valaki más - véletlenül, hogy áll össze a támogatási rendszer az inszemeknél?

Köszi

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Sapé Drága!

Nem tom van e köztük külömbség!!! :roll: Hatását mind a sok kifelyti ahány féle van!!!!Én az elsőnél is pregnylt kaptam,bár akkor szerintem nem repedt meg mind,mert nem volt ilyen mint most a nyálka hártyám!!!! :wink: Hajráááááááááá Érezni nem érzek semmit,most nem fáj annyit a pocóm,mint az elsőnél!!!!Meg nem a cicki fáj csak a bimbik!!!de nem figyelek rá!!! :wink: majd kiderül!!Holnapra egy nagy kallapal!!! :wink:

Bbilona!

Köszike,remélem sikerül!!! :wink:

Elköszönök mára!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gigus, általában kell a 6 inszem lombik előtt, ha nincs semmi gond, vagy nehezítő tényező. Te a Forgáchba jársz? Mert az magán, és fizetsz az inszemért, akkor megbeszélheted az orvosoddal, hogy legyen inkább lombik.
Hátha szerencsés lesz a négyes: hármunknak is 4. inszem lesz :lol:

Nyunyi, ne is figyelj semmire, mindjárt itt van 26-a :lol:

Kép
domo

Még belesek!

Nálunk a bmc-ben meg lehet beszélni mindent a dokival, :wink: 3 után lehet én is inkább lombikozok!!!Ha szügség lesz rá!!! :roll:

Na megyek csak ez lemaradt!!! :wink: Jóccakát!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gigus!
Szerintem OEP szerződéssel lehet kapcsolatban, én úgy gondolom. Ha magán intézménybe jársz, akkor sajna fizethesz mindenért. Én mivel nem ilyen helyre járok, nekem csak a gyógyszerért kell fizetni, de bőven elég azt is kifizetni.Maga a beavatkpzás TB által finanszírozott beavatkozás.

Na én mára elköszönök, mennem kell készülni holnapra! :lol: :lol:

Kép
sapé

Sapé,
nagyon szorítok holnapra!!! ++++++++++++++++++

Domo,
hurrá, a lusta tüsző végre a múlté!! Reméljük minél előbb megjön most már és mehetnek a szurik!! :D

Nyunyi,
én is pont így vagyok vele. Nem fekszem, úgy csinálok mindent, mint máskor, szerintem nem azon múlik. 24-én meg kiderül, hogy miért fogok bőgni!!!

Gigus,
drukk holnapra, és majd gyere mesélj milyen a kis tüszőcskéd!! :wink:

Ilonka,
nagyon várom róka komát!!! :wink: Ti meg nagyon szépek lesztek, úgyhogy öröm lesz a kis Mamónak beköltözni hozzátok!! :D Van híred a határozattal kapcsolatban?

Puszi Lányok!
katata

Ja és holnap kezdődik nekem az egyetem, délelőtt 10,30-ra megyek, de du. már fél 2-től tesztek lesznek... :? Így lehet, hogy csak este tudok jönni,bár még délelőtt lehet benézek kicsit, mielőtt elindulok! :wink:

Jó éjt!
katata

Sziasztok!

Ne haragudjatok!

Visszajöttem...

Vasárnap megjött a mensim. Ma voltunk Uh-n és a helyzethez mérten minden rendben van. októberben megyünk beszélgetni, egyeztetni, és novemberben megint megpróbáljuk.

Köszönök minden drukkot, szorítást. Hihetetlen módon bátorítja az embert! Kicsit összeszedem még magam, és sokat leszek veletek! Anyátoknak figyelni kell!!!!!

Puszika!

Kata!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek! :lol:

Eljött a nagy nap, mindjárt indulunk a klinikára!Majd jelentkezem!Vigyázzatok magatokra! :lol: Kép

Kép
sapé

Kép Drága ZEL! :lol:

Örülök,hogy visszajöttél!!! :lol: :lol:
Ez a beszéd nem feladni!!!de én tudom,hogy erős csajszi vagy!
November mindjárt itt van!És tudod :wink:
Mi ujság a bolttal?

Sapé!

Ma van a nagy nap!!!Nagyon szúrkolok érted!!!! :lol: :lol:
4ds ultranahgra a Lézer magánrendelöbe megyünk!
Azt mondta,hogy olyan 24-hetes korom körül érdemes :wink:

Bbilona!

Ambició és kreativitásban nincs hiány a fantáziám szárnnyal :lol: Hogy alakul a ház?Mi van a határozattal?????
Ne dolgozd magad agyon :wink:
m. reni

zel, hát már ez is valami, legalább a ciklusod és a ciszta miatt nem kell aggódni :? Jó hogy benéztél, és kezdesz talpra állni. Ismered a várva várt babák című könyvet? Tegnap megpróbáltam elkezdeni, gondoltam erőt merítek, de legszívesebben kihajítottam volna az ablakon. Írja is a szerző az elején hogy erős idegzetűeknek. Ha gondolod elküldöm neked, te most benne vagy valószínűleg máshogy látod ezeket a dolgokat.
Tényleg, boltocska?

sapé+++

katám, hú de irigyellek suliba járni nem mindig felhőtlen, de én nagyon szerettem.

gigus, fel a fejjel, gyere sűrűn. Én 31 voltam végig kellett csinálnunk a 6 inszemet a BMC-ben, mert "maga még fiatal, és semmi gond nincs sehol" - Szűcs doki (de nem bántam meg, szerintem minden esélyt meg kell adni, de ezt már olyan sokszor leírtam). Miért jársz maszek rendelésre? Persze gondolom gyorsabb, kényelmesebb, rugalmasabb, de miért.

reni, lehet hogy a fal színe, vagy a lépcsőnk nem tetszett a manónak,ezért nem jön hozzánk :wink:

Határozat, hú hát hm. Szóval kell még jövedelemigazolás, orvosi igazolás, hogy alkalmasak vagyunk gyermeknevelésre, és ha ezeket leadtunk (remélem holnap :? ), akkor 30 napon belül érkezik a várva várt határozatunk. és mehetünk a bizonyos alapítványhoz.

Szorítok mindnekinek, sokat gondolok rátok, pusza!
bbilona

Jó reggelt lányok!!!!

Kicsi Sapé!!!!!!ügyes légy!!!! :wink:

Katata!

Ugyi nem is kell,bár lombiknál nem árt pihhizni!!!!! :evil: Remélem azért fekszel!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Drága Zel,
de jó, hogy újra itt vagy!! Már nagyon hiányoztál!! De megértelek maximálisan!! De akkor is ki kell tartanunk, nekünk ezt mérte a sors... :? Gyere sűrűbben! Mesélj, mi újság a bolttal?
katata

Sapé!!
Hajrá!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++
katata

Ilonkám,
nekem is megvan a könyv, de én is képtelen vagyok elolvasni. :?
Őrület, mennyi vacakság kell már nekik!! :evil: Pedig a ti kis Manótok már nagyon vár rátok!!!! Na sebaj, most már nincs menekvés, minden meglesz és ki kell adniuk végre a határozatot. :wink:

Nyunyi,
nem fekszem, vagyis este, mikor alszom. :D Megkérdeztem, nem kell feküdni, teljesen fölösleges, nem ezen múlik. Már csak pár nap és itt van 24-e, márnagyon várom! Persze félve... :roll:
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?