Sziasztok!
Megjöttem Terhesgondozásról.
Ez az állat doki lecseszett, amiért sokat híztam (a számok tényleg ezt mutatják, ugyanis 5 hét alatt híztam 4 kilót). Nade nem vette a fáradtságot, hogy rám nézzem!!! A fogantatáshoz képest +3 még mindig a súlyom!!!! Voltam olyan mérges!!!!
Legszívesebben úgy bokán rugtam volna. Hátha letörlöm a pökhendi doki kinézetet az arcáról. Pfuj....Aszongya, diétázzak és hadarva elgagyogott valamit fehérjéről és gyümölcsről. Komolyan ,remegtem az idegtől....
Közben kicsit vérszegény vagyok, úgyhogy írt fel vasat, adott beutalót, a védőnő pedig igazolást az apasági nyilatkozathoz. Na, az is olyan megalázó volt, kegyeskednek igazolni a semmit.....
Végül felülbírálva egy korábbi belgyógyászati leletet, elküldött szív UH-ra.
Miért, miért kell terhesgondozós dokihoz járni, ha van privi dokim??? Ma voltam negyedszer, lehet, hogy utolsó előtti alkalommal, legközelebb kikérem azt az igazolást is, hogy ott voltam 4 x. Olyan marha jók igazolásokban...
Na jó, kibőgtem, kidühöngtem magam.
Babó közben olyan aranyos, hétvégén nagyon sokat ficánkolt, egész nap szinte. Nem tudom, mikor pihen....Nem tudom, hogy vagytok vele, lehet hogy gáz, de nekem még csak most esik le, hogy baba lesz és most támadnak az igazi anyai érzéseim.
Na befogom és visszaolvasok!