Sziasztok!
Már megint jó régen írtam! Mostanában még arra sem volt időm, hogy visszaolvassam amiket Ti írtatok, pedig olyan sokat azért nem kellett. A 7vége általában nálam szg. mentes, egyrészt mert nincs rá időm, másrészt pedig azért, mert általában nem vagyunk itthon, vagy ha igen, akkor vendégek is jönnek...
Gyöngyi!
Ilyen 2 tündérszép kislány mellett én sem bánnám, hogy nem lett eddig fiam!
(még akkor sem, ha egyébként fiút szerettem volna, így meg aztán pláne!)
Igen, én is úgy tervezem, hogy élvezni fogom a terhességet, de szerintem ez inkább majd akkor fog bekövetkezni ha tényleg lesz már igazi pocakom. Most egyelőre csak úgy tűnik, hogy "sörpocakom" lett kb. 3 hét leforgása alatt
Aki az utcán lát, biztosan ezt gondolja...
Én is elérzékenyültam amikor olvastam...
Ildikó!
Nem dolgozom túl sokat, próbálok kicsit vigyázni, bár kb. 2 hete kaptam még egy + adag munkát
Orvos ügyben most úgy állok, hogy a magándokim nagyon jó, de Ő az Uzsokiban praktizál egyébként, ahol "csupán" azért nem szeretnék szülni, mert nem tudnak bármikor aneszteziológust biztosítani... Én meg császárral, esetleg EDA-val szeretnék szülni
Most gondolom majd jól kiközösítetek
DE: modtam a férjemnek, hogy úgy megkedvelem/megszokom már ezt a dokit, hogy a végén még tényleg nála maradok és marad az Uzsoki. A szülés persze még időben távol van, így szerintem van még időm ezen agyalni.
Egyébként pénteken voltam a dokim által ajánlott védőnőnél (egy tündér) és megkaptam a beutalókat a vizsgálatokra: vér, vizelet, EKG, fogdoki, háziorvos. Holnap reggel megyek Vecsésre a körzeti védőnőhöz, mert a kiskönyvet Ő adja ki. (telefonon beszéltem vele, Ő is aranyosnak tűnt) Aztán meglátogatom a fogdokit is, mert hozzá is kaptam igazolandó papírkát. Péntek reggelre tervezem a vérvételt + EKG-t, amit az Örs vezér téri rendelőben csináltatok, mert a dokim ezt preferálja, ill. a védőnő is ott van. Nekem meg szinte mindegy, a lényeg úgy is az eredmény. Legközelebb a dokimmal a 12 hetes ultrahangon találkozok majd, amit szerencsére Ő saját maga csinál! A 8 hetest is Ő csinálta, mert a saját kismamái esetében ragaszkodik ehhez, ami szerintem jó.
Szandra!
Remélem meggyógyult már a Tami! Már most aggódom azon, hogy mihez fogok kezdeni, ha megbetegszik a gyerek! DE: már látom, hogy Ti mint tapasztalt anyukák fogtok tudni segíteni tanácsokkal
Kriszti!
Gratulálok én is a jogsidhoz! Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot: amint lehet ülj autóba és vezetgess, mert bizonyos idő eltelte után nehéz lesz újrakezdeni. Ezt tapasztalatból tudom, már közel 10 éve van jogsim, de vezetni csak akkor szoktam, ha nagyon-nagyon muszály...
Andi, Anett!
Puszi nektek!
Tényleg csajok hol szokott lenni Vecsésen a búcsú? (tudom, hogy már nincs, csak gondoltam tudjam)