Sziasztok!
A mai utolsó napi magányos estémet rátok szánom. Behozom a lemaradásomat, mert nem voltam talán már megint egy hónapja.
Amióta elkezdődött az iskola , egyszerűen megsokasodtaka felaldataim a két lurkóval. Átalakult a napirendünk , korábban kelünk,később fekszem .
Emike imád suliba járni, de most már megy keményen a tanulás , végetért az átmenet az oviból a sulira.Szépen formálja a betűket, eleinte túl sűrűn írta őket, most meg már jó nagy hézagban . Gyakorolnunk kell még a radírozást, mert ezekkel még komoly károkat tud tenni a füzetében . Már a harmadik radírt koptatjuk, mert sok eltűnik.
Az olvasással szerintem nem lesz gondunk, de a matekkal bizony nap mint nap megszenvedünk. Na nem az összeadással. hanem a különböző értelmetlen feladattal, amik szerintem nem elsős gyerkőcöknek valók.
Itthon minden nap gyakorlunk, ha a kistesó engedi. Amint leülünk az asztalhoz, már Eszti fent van az asztal közepén, és nem hagy minket gyakorolni.Eddig napközisek voltunk, de most már ugyancsak elgondolkodtam azon, hogy elöbb kéne hazahozni Emesét, hogy amíg alszik a rosszcsont addig mi nyugisan fel tudjunk készülni a következő napra.
De persze van olyan is, hogy Emi is elalszik ebéd után ha hazahozom, akkor meg megint lőtek a tanulásnak.Érdekes az oviban nem aludt el sosem !
Szóval mérlegelnem kell hogy mikor melyik lesz a jó!?
Minden héten járnak korizni a korcsolyapályára.Emese nagyon ügyi, mert most volt először egyedül a jégen , és már ki is szemelték, hogy járjon szinkron korcsolyára.De amíg ilyen fáradtka, addig én nem erőltetem a különórákat.
Párom megint elutazott a héten Birmingham-be.Illetve kétszer is útnak indult, mert vasárnap ment volna, de lemaradt a gépről.
Na ő nem késte le,mint tesókám hanem nem volt a gépen szabad hely. Mivel egy utas Pest felé lehányt vagy 7 széket
, és azt visszaútra Frankfurt felé már nem tudták kitisztíttatni röpke 1 óra alatt.
Aztán felajánlották apának, hogy aludjon egy éjszakát a Kempinski hotelban ,amit fizetnek neki( EZ OLYAN 350 Er), vagy hazajön és kap 250Er pénzben ,+plusz fizetik a taxiköltséget.
Na erre ő hazajött este 10 kor , és hajnalban 4 kor meg újra elindult.Egy napról lecsúszott, de nem bánta, mert elég uncsi szerinte ez a továbbképzés.
Holnap estére remélem már itthon lesz!Feltéve ha nem késik a gépük, mert akkor Zürichben éjszakáznak.Sógórnőmék , meg pont oda mennek holnap a párja gyerekeihez látogatóba.ˇ
Tegnap voltam arteriográfos vizsgálaton, mert a nődokim szerint magas a triglicerid és koleszterint szintem . Ami érproblémákra utal, és jobbnak láttam utánajárni a dolgoknak. De szerencsére mindent normálisnak találtak az ereim állapotában .
Csak azt nem értem mitől zsibbad néha a kezem, ah felfelé tartom ?
Viszont a májfunkcióm nem valami szuper, így a fogigátlót el is felejthetem .Bár nem szedem azt már vagy 8 éve.
na ennyit "röviden "rólunk!
Sziszi!
Nagyon jók a képek, igazán jó pillanatokat kaptál el!Bencze egy cukorfalat!Most is elüldögél még órákig a zenélő hintájában ?
Emlegettelek benneteket, mert Esztim is elesett a héten, és elharapta a száját. Elmeséltem neki Anna nyelvelharapásos történetét, és azóta mikor nézzüka képeket, minidg mondja, hogy ő harapta ela nyelvét?
Zsófi!
Én még nem vettem észre a kereteken, hogy eldeformálódtak volna. Perrsze a csajsziknak sikerült 2-t eltörniük rá pár napra, mikor kaptam tőled.
Azóta még csak egyet csináltunk meg, d eaz nem lett valami dicsekednivaló, azért se nagyon reklámoztam .
Jó lett az ovizszsákod,amit csináltál. Gondolom te kidiszítetted volna még valamivel, de azt nem kérték tőled. Te mit csináltál volna még rá?
Próbáltad már a textilre való dekupázst?
Timi!
Házatok hogy áll?Már készültöka költözködére?
Na megyek összepakolom méga lakást, aztán befészkelem magamat a két csajszi közé!REmélem még odaférek!Vagy maradokaz emeletes ágyon .
Puszika mindenkinek! Kriszti