Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lidke: Nagyon szupik a képek, nem is tűnt soknak, elgyönyörködtem bennük :) Helyesek a pasijaid és a pocid is csini :)

Bartika: Ilyen kis zabagép lett Pötyi? :shock: Tuti, hogy előbb-utóbb magától leszokik, vagy ha nem, akkor "nemsoká" majd megcsinálja magának a kajáját, nem kell már anyuci hozzá :wink:

Gyöngyi: Aztaaaaa de ügyes Lilid van! :shock: Én majd azt jegyzem fel, ha Aliz végre kimondja, hogy anya :roll:

Gratula az alvókához, drukkolok, hogy most már így maradjon :)

Rólunk: Ma sikerült a bölcsiben alvás :) Állítólag szépen bekajált ebédre, aztán kis birkózás után sikerült lenyomniuk :) Aludt 2 órát, fél 3-kor kelt, de olyan kómás volt, szerintem még aludt volna, ha bevetik a "gyorsan adok neki kicsit inni, aztán cumi vissza" cselt, no de sebaj! Ennek is nagyon örültem, csak kicsit fárasztó volt ott dekkolni és várni, hogy mivan :roll:
Jah ... és mikor leléptem, csak kb 3 percig nyafizott, úgyhogy haladunk :) Pár napja még nem gondoltam volna, annyira reménytelennek tűnt.

Dőlök el, mert én is kifáradok ebben a bölcsiztetésben, meg közben a lakás miatt is rohangálunk egy csomót.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Helló mindenkinek!

Mamacka!
Az éjszakáidat sajnálom! Nálunk most az a divat, hogy őfőméltósága felébred éjszaka, és teli torokból üvölt, és nem tudom mi baja, kérdezem: inni? "nemnem", cici? "nemnem", aztán még egy-két kérdés, és ő rázza a fejét meg csapkod a kezével. Aztán egyszer abbahagyja, hajlandó szopizni, esetleg csak úgy magától eldől és alszik. Már azon is filóztam, hogy lehet, hogy nincs is ébren?
Abigél: egyik osztálytársam egyik lánya Anna, a másik Abigél. Szokta mondani, hogy náluk mindenki a-betűs. Apa, Anya, Anna, Abigél

Lidke!
Gasztró ügyileg a Tűzoltó utcai klinikához tartozunk, mert a gyerekorvosunknak ott van egy kedves ismerős dokinénije, a Nemes Nagy Anna. Egyébként hétfőn vittünk be kakit, abban vért kerestek, de negatív lett az is. Úgyhogy "gyógyultnak" vagyunk nyilvánítva.
Most látom mekkora baba! Hűha! Milyen jó kép! És a többi is nagyon édes!

Gyöngyi!
Október 24-től dolgozom, és még maradt 14 nap szabim amit ki kell vegyek, meg 10 nap az államvizsgára. Úgyhogy 48 munkanapra 24 nap szabi még jár. :D

Rólunk: ma voltunk egy sima vérképet is csináltatni a Tüncinek, mert ugye ha nem tej, akkor kalcium- vagy vashiány miatt is lehet ekcéma. Van egy két eltérés, de minimális, úgyhogy nem aggódom miatta. De a vérvétel az megint gáz volt, de a végén kaptunk egy nyulat és mindjárt minden rendben volt. :D
Kiderült, hogy október 1-ig kell leadni a diplomát. És még neki se kezdtem, és a konzulenssel se beszéltem egyszer se. Jó kis éjszakáim lesznek. :(

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Lidke:nagyon szupik a képek!!! Remélem romantikus álmaitokat megvalósítjátok majd egyszer! :lol:Csini a pocakod! Jó lehet újra gyermeket hordani a szíved alatt!!

Livi: Kitartás! Ijjesztő a dátum, de hidd el MEG FOGOD CSINÁLNI!!!Tünci egy kis hős.Miket ki kell bírjon szegénynek!

Pgyöngyi: milyen jó lehet ilyen mondatokat hallani a kis csöpp szájacskából! Nálunk 4 napja megy kristálytisztán az hogy APA. :lol: Ma meg a traktornak mondta hogy tatóó. Alakulunk :lol:

Szombaton vizsgázom! Szidjatok! Kellemes hétvégét mindenkinek!!!Majd hétfőn jeletkezem!Addig pörögjön ám a topik!!!
Vendég

Sziasztok!

Hú, de régen jártam erre... :oops:

Tünde!

De szép helyen voltatok nyaralni :) Nagyon szépek a lányaid :)

Boscó!

Tényleg ne keserdj el a szopi miatt, nagyon ügyesek voltatok!!! Drukk holnapra!

Edit!

Levi milyen nagy fiú lett. Még mindig kis vigyorex :) Nekem csak kölcsönkapott szopipárnám volt, így sajna nem tudok golyót felajánlani belőle.

Meli!

Grat a nagy babócához :) Megnéztem a videót, nagyon fotogén már most a csöpp :)

Gyöngyi!

Gyönyörű szemei vannak a lányodnak! Nagyon dögös :)

Lidke!

Csúcsédes a bébike. Nagyon szép nevet választottatok neki. És ha mégis fiú? Formás pocid van már!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Most csak azért jöttem, mert mégis elmegyünk nászútra, ugyanoda, ahová mentünk volna. :)
Még mindig 29 fok Kos szigetén, a víz is jó, az út viszont olcsóbb is lett, szóval nagy JUHHHÉÉÉ.

És minderre azért vetemedünk, mert Peti volt teljes kivizsgáláson, és semmi baja, makk egészséges, az életmódváltáson, több lazításon semmi mást nem ajánlottak. Úgyhogy most orvosi utasításra :lol: el is tépünk az All Inclusive nyaralásunkra. :)

Puszedli
Vendég

Sziasztok :)

Angi, Edit :)
Köszi, azóta felvilágosított a védőnő, hogy lesz oltás :D Látszik, hogy Annamari még más rendszerben kapta az oltásokat :D

Meli :)
Nagyon klassz a videód :)

Barti :)
Klasszak a képek :D
Ne izgulj, előbb-utóbb minden gyerek átalussza az éjszakát :)
Igen szeretnénk 3. pöttöm manót :D

Eszti :)
Sajnálom, hogy így megijesztett titeket az orrvérzés, de jó, hogy Petinek semmi baja :)
Itt az élő példa, hogy nem szabad túlterhelie magát az embernek :)
Jó pihenést neketek és csúcsszupi időt :D

Tünde :)
Nem semmi :shock: Nekem tuti nem sikerült volna ilyen jól bepakolni. Két hétre Balatonra is dugig pakoltam a kocsit :lol:

Lidke :)
Helyeske a kis manócska :) Olyan jó ilyeneket nézni :D
A nyarakós képek szenzációsak :D Gyönyörű vidéken voltatok :D

Évi :)
Drukk a Kaalihoz :)
Már csak 4 négy nap :)

Edit :)
Remélem tudod még mit igértél :wink:

Sajnos most nincs több időm, mert rohanok suliba és onnan egyből egy esküvőre. Holnap este újra leszek. Ígérem biztosan jelentkezem :D
Addig is: ma reggeli eredmény
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annna :!: :!: :!: :!: :!:

húúúú, azta!!!!!!!!!!

Gratulálok!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vas

Eszti, jó pihenést, lazítást!!!!! :D :D :D
vas

Anna: gratulálok :)

Eszti: jó utat :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Annácska: Gratula :)
Hármaska most nem váratott sokat magára :wink:

Eszti: Szupi, hogy Petivel minden okés :) Életmódváltás és lazítás nem egyszerű a mai rohanó világban :(
Jó nászautazást! Kettesben mentek?

Livi: De jó, hogy Tünci vérképe okés :) Éjszakai tanulás nekem sosem ment, kitartást neked hozzá!

Boscó: Mai vizsgádhoz drukkhegyek! Majd jelentkezz, hogy hogyan sikerült!

Na én meg megyek is, folytatom a főzést :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

JÚÚÚÚJJJJ ANNácska!
Éljen-éljen!
akkor idén is pocaktalizunk a vásárban???
Mennyi baba??? hihetetlen!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Cory
Másfél évesen!
Ó bárcsak mi is így járnánk igaz kecsón volt egy nap, hogy hétkor kelt de a többin vagy ötször... :(

Én melózok a stúdióban
Hányinger reggelente erősödik... én meg volt, hogy meghúztam magam valami dög nehéz asztallapot cipelve...
Még két hét... de lehet előbb hazajövünk... a mázazós rész már húzósabb Áronnal kettesben...

Áronom egyre durvább... tele vagyok sebbel... cíp, harap, mar.... nemtudom mi van vele??? Ez a kistesónak szólhat????

no majd még visszaolvasok....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
Életmódváltásnak nem is rosz ez a hely! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyöngyi
Lili
Nagyon cuki lehetett! :) pici gomba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az ágyból kiesés úgy történt, hogy egyszerűen előre hajolt és kifordult :shock: azóta kivettük a kókuszmatracot így egy kicsit magasabb a korlát ugyebár, viszont elég fapados... ezt az ágyikót apa csinálta, a korlátokat úgy kaptuk még a mi korunkból való... hozzámértem az ikeásat és az vagy hat centivel magasabb... ezt azért sajnálnánk szétszedni, meg már a matrac is méretre van vágva... :( lehet egyszerűen nagy ágy kellene neki de az a baj, hogy már az ajtókat is kinyitja és a szobája melett indul lefelé egy meredek lépcső... :(

Lidke
Nagyon szépek vagytok! a pocid is nagyon formás... Keve egy nagyon jópofa kispasi ... édes lehetett ahogy magyart tanított! :) :) :)
Kecskemét megyeget... több kevesebb sikerrel... az erősödő hányinger nem segít... nehéz Áronnal de könyebb mint gondoltam... néha kicsíp a munkáimból darabokat, de azért jól el vagyunk...
Képzeljétek Kecskeméten jóformán nincs játszótér :shock: egy romos van a közelünkben de nem éppen ilyen kicsiknek való, meg nagyobbaknak sem egy életbiztosítás... állítólag most építenek egy nagy játszót a fő térre...

Már alig várom az ultrahangot ilyenkor mindig minden butaság eszembe jut... :( szeretném látni, hogy egészséges és, hogy remélhetőleg egyedül van! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Már lehet tejet adni egy majdnem másfél évesnek, felesben vagy azért jobb várni vele? és mézet???

...ja és kismama ehet kékpenészes sajtot??? ugyanis én ettem... :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

...most akkor mennyi pocakos van köztünk??? Lassan szükséges lesz egy új táblázat! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

...még annyi, hogy nekem látszik a pocakom... nemtudom behúzni... egy kicsit ijesztő... mert akkor vagy ennyit híztam, vagy már nagyobb.... jó lenne nem óriásbálnává növekedni... elég megterhelő volt lelkileg... :( és sajnos előnnyel indulok ez alkalommal... :( :( :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska!

Itt is gratulálok :)

Edit!

Most már nincs mentség, megvan a következő kismami, kénytelenek lesztek ti is beállni a tesóprojectes sorba :wink: :twisted: :wink: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mamacka: tejet lehet adni, csak óvatosan, figyelve, hogy van-e valami reakció.
A többedik gyereknél sokkal előbb nő a pocak anélkül, hogy többet híznál. Tudod, az egyszer már felfújt lufi könnyebben tágul ;)
Nekem pl Baluval 5kg hízásnál még az utolsó napokban sem látszott a pocakom, Lizával 4kg hízásnál meg azt hitték, ikreket várok :D

cory
Budapest

Annácska,
de jó!!! Gratula!
Eszti,
szuper, hogy maradt az uticél. Pihenjetek sokat, rátok fér már.
Mamacka,
Lidi 1 hete kap tejet. Nekem dokinő azt ajánlotta, hogy 2,8%-ost adjak és a védőnő meg azt mondta, hogy forraljam mindenféleképpen... Másnak meg azt mondják, hogy nem kell a bolti tejet forralni.. Miért nem bírnak ezek egyfélét mondani???
Lidi egyelőre reggel kap 2decit, este tápizik.

Mindenkinek szép 7végét! Kép
angi79

Cory köszi
...igen és a lufi teljesen vissza se ment...na de ez azért még csak a hatodik hét... a gyerek 6-8 miliméter!
...lehet csak sokat ettem!??? :) :lol:

Ilyesmi a mi kis űrutazónk...
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

A tejet elsőre higítva? Vagy úgy ala natúr??

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska: gratulálok!

Eszti, jó utat! De jóóóó, h tudtok mennI!

Melitta, boldog névnapot!

Na, ez a tej most már tényleg érdekel enegem is, bár mi sztem még picikét várunk. Csak én is annyi mindent hallottam, kíváncsi vagyok, ki,hogy vezeti be.

Szép hétvégét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Azt olvastam egyszer vhol, h az én kép kialakulásának folyamatáról meg lehet úgy győződni, h a tükör előtt állunk, egy kört rajzolunk a gyerkőc homlokára. Ha nem a tükröt kezdi el fogdosni, hanem magát, akkor kezd tisztában lenni magával.

Most Boti túrós csuszát ebédelt, és tisztára összekente az állát. Meg akartam neki mutatni, milyen szakálla lett, és az állát kezdte el simogatni, nem a tükörhöz nyúlt. (még pár hónapja próbáltam nála, mikor olvastam erről, és még egyértelműen a tükröt babrálta) :D

(tuti, ez bejátszik ebbe az anya legyél ott velem, míg elalszom, egy hete tartó dologban :wink:

Cory, Borcsáékról mit tudsz?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok anyucik, babucik, és pocaklakók! :D

Boscó!
Sok sikert a vizsgához! (így utólag)
Tünci olyan nagy hős, hogy a dokinéni csütörtökön még egy barihimlő elleni szurit is adott neki. Persze sírt, de azon a napon mindenért sírt szinte, úgyhogy nagyon meg se lepődtem. De tegnap meg egy angyal volt. A diplomával egy kicsit nekem is ijesztő a dátum, de most látom, hogy négy hetet lehet hosszabbítani, persze hetente 2700 Ft-ért. Szóval van remény!

Eszti!
Jó utat nektek, érezzétek nagyon jól magatokat! Jo, hogy Petinek semmi baja! Mondjuka stressz is elég nagy, hogy egyáltalán van, úgyhogy tessék pihizni!

Annácska!
Hatalmas gratula nektek! Hogy fogadta a család? Annamari? Férjecskéd?

Vanillka!
Nekem meg csak az éjszakai magolás ment mindig. Akkor már nem volt mit nézni a tévében, és unalmamban tanultam. Bár múlt éjszaka a film+-on valami horrort néztem tanulás helyett. De egyébként ilyenkor szinte minden érdekesebb, mint a tanulás, még a bogarak szaporodása és a virágok bibéinek állásszöge is nagyon érdekes.

Mamacka!
Tünci csak a hajamat tépi néha! Szerintem elmúlik ez is. Én nem akartam tejet adni Tüncinek legalább két-hároméves koráig, csak maximum tejterméket (meg már mindenben van tej, sajnos). De most muszáj, mert meg kell nézni, hogy bírja-e. Szerintem romlik a bőre, de majd kivárom a jövő hét pénteket. Én nem forraltam a tejet neki, a gasztrón is zacskóból adták neki.

Rólunk: semmi érdekes. Elvagyunk mint a befőtt, most itt hűvös van, Tünci végre alszik, szóval netezek, tanulászok, ilyesmik... :D

Kép
szelivi

Anita!
Ez érdekes, mert a rtl-en volt az arcfestésről valami műsor egyik reggel, és ott meg azt mondták, hogy 5 év alatt nem csinálnak ilyesmit, mert a gyerek megijed a tükörképétől, mert nem tudja, hogy az ő. Vagy ez teljesen más téma?

Kép
szelivi

Helló belló!!!!

Annácska!
Gratulálunk mi is!
:D

Tényleg mennyi pocaklakó lett (és lesz) újra. :D :D :D

Babetta!
Mostmár TE jösz!!!!!!!
Igéret szép szó... :wink:

Köszi mindenkinek a videó dicsit :)

Mamacka!
Azt a kis asztronautát a kód alapján szerintem csak blogba, honlapra lehet beilleszteni.
Készülget már a blog??

Nekem tuti fiam lesz. Ennyire rosszul soha nem voltam mint mostanában és mind csak citromot ennék citrommal és naranccsal.
A tegnap még az ájulgatás is elő vett és róka is meglátogat hébe hóba.
Boglárkám meg annyira anyás lett, hogy ma is pl. pórszivózás közben végig fogta a nadrágomat. Mikor meg megunta kikapcsolta a pórszivót és úgy ölelgetett.
Egyszerüen nem tudok két lépést tenni nélküle, h ne nyígna utánam. Kicsit fárasztó.

Puszka Mindenkinek!!!!!
Vendég

Tej: én úgy csináltam, hogy szép fkozatosan, eleinte kapott olyan ételt, amiben van egy pici (pl kalács), aztán mostanság már kapott 1-1 kortynyi tejet, de én nem hígítom és nem forralom. Persze ettől lehet, hogy helytelenül teszem a dolgot.

Mamacka: a pocakodban az átrendeződések akkor is megkezdődnek.

Anita: Borcsáék költöztek, szerintem el van havazódva ezerrel.

cory
Budapest

Annácska:
GRATULÁLOK!!!!! :D :D :D

Többi pocismami hogy van??? Era???

Én egyáltalán nem érek most rá netezni :(

Dorina elkezdte az ovit, eddig nagyon oké vele minden. Végül velvették ide Gödre és az egyik barátnőm kislányával jár egy csoportba, úgyhogy van ismerős :)

Boscó:
mi volt a vizsgán??

Eszti:
Nagyon jó nyaralást Nektek!!!

Vok:
mi újság????

Anita:
hhúú, nagyon tudományosan közelíted meg a témát... :D
Igen, másfél éves kor körül nagyon tudnak ragaszkodni (én ezt csak az első gyereknél figyeltem meg)

Szelivi:
akkor halasztod a vizsgát?

Meli:
én mindhárom lánnyal nagyon rosszul voltam az elején, a rosszullét nem függ a nemtől, de azért reménykedj... :wink: :)

Lidke:
nagyon élveztem az utibeszámolódat és a képeket!!!! :P

Mamacka:
hogy álltok a lakásotokkal??

Ildi:
mesélj már mi újság az ovival!!??

Tej:
ha már étellel kap, akkor ihat is keveset
én Dorinának a mai napig adok tápszert tej helyett (nem mindig), mivel Bettina is azt iszik, de étellel már a kicsi is evett tejet

Bartika:
15 éves, 3 ajtós Toyota Corollánk van ... :D :roll:

Patríciával óriási szerencsém van, most is olyan lelkesen kezdte a 6.-at, hogy sorra hozza az ötösöket, pirospontokat, itthon is sokat segít a kicsikkel és most már agyon jókat tudunk beszélgetni :P

kicsit szétszórt voltam, bocsi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!!

Annácska: Hihetetlen vagy! Gratulálunk Nektek!
Kitartást és jó egészséget minden kismaminak!!!

Mamacka:Előtted is le a kalappal mi mindent vállalsz Áronka mellett! Ügyi vagy!

Meli: Remélem hogy hamarosan Te is jobban leszel! Citrom? Azt imádom! Fiút szeretnétek amúgy igaz? (lehet h.már írtad!)

Vali:Te nem lepsz meg egy kétcsíkos teszttel? Mert Annácska most meglepett!! :lol:

Cory:felfújt lufi!Ez tetszett! :lol:

Köszi a vizsgámról a kérdéseket! Ez tuti bukás lett! De ha nem, majd megírom! 3 hét múlva tudom meg!Addig tanulgatok a következőre! :lol:

Lányok én hibát követek el szerintetek ha nem adok tápszert már Fanninak? Alig eszik mostanában, 2 foggal több van már megint, ez tuti közrejátszik, de mostmár kezdek aggódni! Adjak szerintetek tápszert? Ha igen akkor szerintetek meginná? Én már adtam tejet forralva beki, de nem nagyon szereti!Megint kérek tanácsot! Pardonu!:lol:

Bocsi akinek nem írtam!
Vendég

Meli!
Nagyon édes lehet, ahogy fogja a nacidat Bogi. Persze tudom, fárasztó.

Tünde!
Elvileg nem halasztok semmit, legfeljebb bukdácsolok. :D Azt szoktam néha, bár így a végén már nem kéne. Csak a diploma-leadási határidőt tolom ki, ha tudom. Gratulínó Patríciának! Csak kitartson a lelkesedése a sokadik diplomáig is! :D

Boscó!
Miért gondolod hogy tuti bukás? Csak akkor tuti, ha semilyen kérdésre nem írtál válaszokat. Ha valamit írtál, akkor az már lehet jó. A mi dokinénink egyébként azért nem javasolja a tejet, mert abban már nincs semmi tápanyag, csak tartósító meg víz, a tápszer meg legalább dúsított cucc. Azt mondja, csak az a gyerek igyon tejet tápszer helyett, amelyik kövér.

Ma úgy döntöttem, mi abbahagyjuk a tejivást. Délelőtt meg kellett fürdetnem a csajszit mert tiszta homok lett az alváz. Aztán nem kentem be a lábát, mert este szoktam. Hát két perc alatt lett rajta pár ekcémás folt, amit hámlósra vakart. Ilyen a tejivás előtt nem nagyon volt, úgyhogy abbahagyjuk a tejet.

Kép
szelivi

Melitta: Nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ma már hulla vagyok, de holnap próbálok jönni, hátha lesz még addig 1-2 újabb pozitív teszt :wink: :lol:
Ugye Babetta? :wink: 8)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Annácska, nagyon gratulálok. JUhhhééééé :) :) :)
Vendég

Babetta: Boldog Névnapot! :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Edit,
boldog névnapot Neked! Kép
angi79

Babetta: Boldog névnapot Neked!!!
Vendég

Sziasztok!

Annácska!
Naaaaaaaaaaaaagy gartu!!!! :D:D:D:D:D
Örülök nektek! :D
Párod mit szólt??? :D

Babetta, Melitta!
Boldog névnapot!! :D

Livi!
Nem túl jó hir, hogy rögtön elő jön az ekcémája... :( Homeópata dokira nem gondoltál még? Tudok egy nagyon jót!!!!

Tünde!
Köszi! :D Vagyogatunk. Most épp megfázva, én nagyon szarul, Hanna szerencsére sokkal jobban. Igy én szenvedek, ő meg rohangászik. :D Már nagyon jól elvan a bölcsiben. :D
Jujjj, de nagy már a lány!! :D Örülök, hogy sikerült végül mégis helyet kapni az oviban...
Milyen érzés egy pöttömmel lenni csak??? :D

Lidke!
Nagyon édik vagytok! :D Meddig fogsz dolgozni? Keve még mindig olyan nagyfiús, hogy hihetetlen!! :D

Eszti!
Hurrá nászút!!!
Érezzétek jól magatokat! :D
Hogy halad Bence a beszéddel? Peti orrvérzéséről kiderült már valami??? Melót hogy birod?

Boscó!
Hááát, tápi ügyben nem vagyok olyan okos, de abban biztos vagyok, hogy Hanna még jó darabig nem fog tejet kapni. MAx rizstejet, ha nagyon kéne valami ilyesmi. Gond nélkül elélünk itthon tehéntej nélkül. Én is úgy gondolom, mint a Tünde, hogy a bocinak biztos jót tesz a tej... én se tennék anyatejet a kávémba.... Az, hogy kevesebbet esznek a törpék, szerintem normális. Olvsatam,hogy nagyon drasztikusan lecsökkenthet a kaja mennyisége. Itt is az a fontos, hogy ne fogyjon, meg egyébként jó közérzetű legyen a csaj. Nem a tejen fog ez múlni, se a tápin (szerinem). Kaphat kellő mennyiségű fehérjét máshonnan is.

Megyek, mert nem vagyok jól. Ez a hülye nátha/virus jól levert a lábambról....

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Edit, Melitta, nagyon boldog névnapot kívánok mindkettőtöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vas

Köszönöm a tejcis válaszokat! :)

...má rén is egyre rosszabbul vagyok... nemtudom mi lesz velem Kecskeméten :shock: :roll:

Meli
Még nem álltam neki Csillát kérdeztem melyik free blogot ajánlja meg tudna-e segíteni az indításban... a tied melyik?
Tudsz majd tanácsokat adni majd ha elakadok?? :)

Tünde
Lakás áll én meg már teljesen magam alatt... no mindegy... talán Kecskemét után neki tudunk állni... a felújítást még mindig nem kezdték így a lift kérdése továbbra is kérdés marad... :) Most azt ígérik legkorábban jövő nyáron lesz belőle valami... :(

Bosco
Köszi... néha magam is meglepődök... de most egy kicsit fogytán az erőm... legszívesebben csak aludék... fekve nem szédülök annyira és hányingerem is kissebb... sajnos tudom, hogy ez még fokozódni fog... tisztára olyan érzés mint a másnaposság... blehhh...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok... apum nagyon vacakul van... kicsit félek is visszamenni Kecskemétre...

Áron annyira megérzi, hogy kinek van szüksége szeretetre... apa aludt Áron odament az ágyhoz az arcát apum arcához tette és elkezde simogatni... olyan gyengéden, hogy sírva fakadtam...

Apa délután rosszul lett, nemkapott levegőt... Áron leült mellé a kanapéra és nem mozdult mellőle...
Hihetetlen, hogy micsoda erő, szeretet, figyelem van egy ilyen csöpp emberben...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Melitta:Neked is boldog névnapot! :lol:

Mamacka: jobbulást apukádnak!Igen! Ezek a csöppségek tényleg megérzik hogy kit kell ápolgassanak szeretetükkel!

Vokeszti:anyatejet kávéba! Ez jó! Na viccet félretéve, én sem vagyok nagy híve ennek a tej meg tápi mizériának, de ha már semmit nem eszik a gyerek, akkor be lehetek parázva nem? Egész nap csak iszik, hiába adok ezt vagy azt. Hívtam a dokinőt, szerinte is a foga, de ha nem eszik még egy két napig, vigyem be. Most kértem a barátnőmtől tápszert, mert ő is azt adja a Fannival egyidős gyerkőcnek tej helyett. Ezt most megitta VACSORÁRA! Máskor meg rendesen egy tányér leves, és még bőven második is, na meg egy rudi ami elfogyott! Most meg 80 ml. tápszer! Frankó! Létezik hogy a foga miatt lenne? Amúgy nincs semmi baja, eleven, hisztérikás, imádnivaló kis bestia, csak ez a nyavalyás "nem eszekmostanya" korszak nem kellene!Egyfolytában puszilgat! Mint amikor itt a lányok megírták hogy a gyerkőc megérzi ha kistesó van a dologban! :wink: Késik is, holnap én is tesztelek. De mi nagyon nem terveztünk ám babát! Örülök a más örömének, de én most az ellenkezője miatt szurkolok magamnak! :roll:

Mindenki másnak jó pocakosodást!! :lol:

Párom ma Szerbiában a kan kutyussal megnyerte az Inter Champion címet is! Már majdnem minden cím megvan aminek meg kell lennie! :lol: És remélhetőleg októberben jön az újabb alom!Lehet ajánlani ismerősöknek!
Vendég

Sziasztok :)
Köszi a gratulációkat :D

Ildi :)
Majd példát veszek rólad, mint "három gyerekes anyuka" :D

Vali :)
Azért ez a poronty is sokat váratott magára. Már majd egy év telt el azóta mióta újra próbálkozunk. A dokim ebben a hónapban kezdte el nézni a hormonszintemet :D Pénteken már mondta, hogy az eredmények nagyon jól és íme, tényleg azok :D :D :D

Mamacka :)
Remélem el fogok tudni menni a vásárra :)
Sajnálom, hogy rosszul érzed magad :(

Livi :)
Apa nagyon örül neki :) A családnak még nem mondtuk és el és nem is tervezzük a 12. hét előtt. Ha mindene rendben, akkor a család is megtudja :)

Ági :)
Szerintem még mi sem tudjuk mire vállalkoztunk :D Idővel tuti minden megoldódik, de kitartásra tuti lesz szükségem :D
Petka nem issza a tápszert, de a pépeket szívesen kanalazza reggelente. Milupa különféléket gyárt és ezek váltak be eddig a legjobban.

Tünde :)
Tényleg büszke lehetsz Patríciára. Segít mindenben és még jól is tanul :)

Eszter :)
Nagyon örülünk mind a ketten. Tegnap egész este ezt ünnepelük az esküvőn :D Persze senki nem tudta mitől mosolygunk, mint a vadalma :lol: :lol: :lol:

Melitta, Edit :)
Nagyon boldog névnapot nektek :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok lányok!

Annácska!!! Nagy-nagy gratula!!!

Köszönöm a köszöntést és EDITNEK boldog névnapot kívánok utólag is! Hamarosan koccinthatunk Szilason ;) !

Csiszolok, vakolok, glettelek, padlót kenek... olvaslak benneteket, de legtöbbször nincs erőm írni.

Puszi mindenkinek, ha véget ér ez az építkezés nevű rémálom, akkor jelentkezem!

Melitta

Kép
nyf

Melitta, Edit !
Nagyon boldog névnapot nektek!!!

Mamacka!
Apudat sajnálom :cry: :cry: :cry: Jobbulást Neki!!!
A miénk freeblogos. Ebben tudok neked segiteni (szerkesztés, külcsín stb. ) a többit nem ismerem.
(z utóbbi egy hétben a miénket se írom, köszönhetően az álomkórnak, hányingernek, fáradságnak stb. ) :cry:
Tudom, ez nem mentség de........ez van :oops:
Vendég

Sziasztok

Mellita, Edit: Utólag is boldog névnapot

Annácska: nagyon ügyik vagytok ti is, gratulálok :)

Boscó: Ne idegeskedjél az evés miatt, nálunk a Lili 3 napig eszik rendesen, majd 3 napig szinte alig. Szombaton például 1 pár virslit volt hajlandó egész nap megenni, végül este fél 9-kor tudtam ismét megetetni. Eleinte én is tök ideg voltam, hogy éhen fog halni, de aztán rájöttem, hogy ha igazán éhes akkor eszik. A tápszerrel kapcsolatban passzolok, én már adtam a Lilinek tejet, van, hogy megissza, van, hogy nem kell neki

Na megyek, mert kiabál

Kép

Kép
pgyöngyi

...ÉN IS OLYAN ÁLOMKÓROS VAGYOK... EGYFOLYTÁBAN LERAGAD A SZEMEM... MEG ÉMELYGEK... NEM TUDOM MI LESZ VELEM kECSKEMÉTEN...

hülye caps lok... bocs d enem pötyögöm be még egyszer...

A névnaposoknak Boldogot! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Csajok!

Boldog Névnapot Editnek és Melittának! (érdekes, az én névnapos progim nem is írta az Editet mostanában.)

Vok!
Az a nagy helyzet, hogy kipróbáltuk a Halicar kenőcsöt (ez homeós), de nagyon ronda lett tőle a bőre. Nem csak azért, mert először romlik és utána javul. Három hétig kínoztam vele a gyereket, és egyre pirosabb lett. Igaz, akkor még a háta volt főleg csúnya. Lehet veszek egy újat és kipróbáljuk újra. Homeós dokinál még nem jártunk, de a mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy ő is homeós orvos, járt ilyen suliba is.

Mamacka!
Nem mondom, hogy jobbulást, inkább kitartást a kezdeti dolgokhoz jó?

Boscó!
Ha vigasztal, mostanában a Tünci se akar enni, pár kanál kajával elvan egész nap, meg állandóan teázik vagy vizet iszik.

Ma megvolt az első bölcsis napunk. Úgy kezdtük, hogy elkezdett sírni, mert meglátta a két fehérköpenyes vezetőnénit és azt hitte, hogy megint orvosnál vagyunk. Utána motoroztunk az udvaron másfél órát, utána összeszedegettük az összes labdát, amit szétszórtak az udvaron. A dadusok nagyon örültek, hogy milyen rendes gyerek. Bezzeg itthon csak szanaszét tud pakolni! Aztán bementünk, kezet mostunk, és evett egy pár kanálka karfiolfőzeléket meg utána egy fél almát . Viszont cseppmentesen ivott pohárból, amit itthon persze nem tud. Aztán hazajöttünk. Aludni nem akart, csak hisztizett, hogy ő álmos, aztán egy mese közben egyszerűen eldől és aludt két órát.

Kép
szelivi

Anna
Bakker, te aztán jól megleptél!!!!!! Gratula!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Akkor nagy az öröm anyudnál. :wink: Ja még nem tudja :lol: :!:

Köszi lányok a köszöntést. :D :D

Melitta
Neked is boldog névnapot! :D
Igaz, hogy 2 hét múlva költöztök? :?: :)

Eszti
Jó nyaralást, remélem most már tényleg sikerül. :D

Lányok
Ti valamit félre értetettek. :shock: :wink: Én úgy értettem, ha valaki még az nap bejelentette volna. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a többi napra már nem érvényes. :lol: :lol:

Cory
Nagyon köszi. :D
Egy baj van vele, ha kérek 1 csomagot 150 ft a postaköltség meg 750 pénz. Ha átutalnék az 250 lenne, de azt nem tudok. Olyan boltot nem tudsz, ahova el lehet menni érte?? :wink:

Livi
Akkor még egy kis szünet, és már itthon is lesz apa. Utána már nem kell kimennie?
Hú akkor csak nem stimmel valami azzal a tejjel. Szegénynek biztos nagyon viszket. :(

Boscó
Nekem nem volt lelkiismeret furdalásom, 15 hónap szopi, szerintem király volt. :D Az viszont már szar érzés volt, hogy 2 hét múlva Levinek már semmit nem jelentet a cici, úgy nézet rá, mintha sose szopizott volna. :cry: Kíváncsiságból kínáltam meg vele, és nem értette, hogy mit akarok. :shock:

Anita
Köszi :D :D
Boti jól van? Te is dobhatnál már képet róla :shock: :D

Ildi
Jól vagy már? :)

Még sok mindent akartam, de Levi nem engedi, hogy írjak. :x :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit!
Kicsit csalódtam. :cry:

Azt hittem, h korán reggel ezzel a hsz jelented be, h pocakos lettél...de annyira az volt az érzésem, h csak na :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babetta: Ez az elérhetőségük: "JAZOGA KFT" (1165 Budapest, Összefogás sétány 3.) Én megpróbálnék velük egyezkedni, hátha el lehet érte menni, és megúszni a postaköltséget, mert ez így tényleg vicces.

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?