Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Norwell
Kezdek kicsit türelmetlen lenni... Amúgy egész jól megvagyok. :D Tegnap este is picit fájdogált a pocim, de még mindig semmi.
Hétvégén csinálok tesztet. Tuti. :)

Syry
Gratulálok az ismerődöd ikreinek! Gondolom, jó meglepi volt, mikor kiderült, hogy rögtön 6 tagú lesz a család. :)
Remélem, azt fogom látni a teszten, amit szeretnénk. :)

Brill
:D
Várom a képeket Erik babáról. :)

CsHeni
Nálad is közeledik a nagy nap! A neveken még van időtök gondokodni. :)
Babaszoba készen van már?

Szalai Heni
Köszi a drukkot. Októberben pedig neked mennek majd! :)

Tina
Nagyon csini vagy!
Hihetetlen, te is már félidőnél jársz. Nagyon elfiúsodott a születendő babák neme. :)
Névválasztással hogy álltok?

Évi
Köszi a híradózást!
Megértem, hogy rossz apa nélkül lenni. Kitartás! :)
A zuramra még 1 hetet várnom kell. :(
Vendég

Jucmuc
A héten a párom Olaszországban járt. Eszembe is jutottál. :)
Tegnap a telefonban össze-vissza áradozott, hogy milyen szép helyeken járt...
Babókád rosszalkodik? :D Gondolom, a lakásfelújítás miatt annyira nem égsz vásárlási lázban. Tudod már, hogy mikor költöztök?
Vendég

Lányok!

Bocs, hogy így eltűntem, de a kisfiamat az elmúlt 2 hétben szoktattam be az oviba, emiatt itthon is kicsit átalakult a napirend, amihez mindannyiunknak hozzá kellett szokni.
Már szedem a Béres Gravidát és decemberben indul a babaprojejt!

Fleur!

Nagyon-nagyon gratulálok, remélem szép emlékeid vannak a szülésről és alig várod a következőt :wink: !
Egyébként ne bánd, hogy szeptember 13-án szültél, a barátnőm kislányának is aznap van a szülinapja, most 3éves, nagyon tündér, alig pár utcányira laknak tőletek!
Ja, és tényleg pihenj, amennyit csak tudsz, ha pedig bármilyen segítségre szükséged van, szólj csak nyugodtan, nem lakunk messze egymástól!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok Lányok!

Nem tüntem ám el,csak olvasoban vagyok!
Az az igazság,hogy ugy érzem nem ildomos hogy irogassak! :roll:
Mivel ahogy Juca fogalmazna:-ez a kávé már nekem lefött.....
Vagyis,én már baba-projekt után vagyok!
Nekem ez már nem lesz többet. :(
Nem szeretnék megválni töletek mert mindenkit nagyon szeretek és sokat jelentett nekem mindig is ez a topik!Velem voltatok szomoruságban és boldogságban!
De ugy érzem,hogy azoknak kell ide irogatni aki szeretne vagy még egy babát szeretne!
És ha jol megnézzük a tagokat akkor én vagyok az egyetlen aki kilogom a sorbol! :oops:
Nem szeretnék elbucsuzni mert ugy sem birom ki,hogy ne olvassam kivel mi történik,csak kicsit háttérben maradok! :roll:

Jucmuc!
Szivemböl gartulálok a fiucskához!
Nem akarom ismételni magam de én a 10 hetes ultrahangnál már montam,hogy egy kis fütyis van a pocakban!!! :lol:

Tina!
Neked is gratulálok!

Macika!
Tesztelj máááááár...........!!!!!!!!!!

Norwell!
Örülök,hogy jol vagy!
Sokszor eszembe jutsz,hogy mi is lehet a kis pocak lako fiucska vagy kislány?!

Unique!
Neked gartulálok a kis dibi-dobihoz!
Remélem jol vagy?!

Brill!
Erik nagyon édes!
Örülök,hogy szereti az uj izeket! :D

Évi!
Nagyon szoritok a Kaálihoz!
És kivánom,hogy ugy járjatok mint az elözö "látogatásotoknál"! :wink:
Különben jol vagyunk!
Ágolyo nagyon édes!
Pörög forog hátulrol elöre és elölröl hátulra!
Kezd a pelenkázás nehezedni! :?
Szopizik még és 8500g!
Már a 74-es ruhák épp hogy jok! :oops:
És állandoan ülni akar!
Majdnem hogy felül magátol! :shock:
Azt hittem a sulya miatt majd nehezebben kezd mozgolodni de ugy látom talán erösebb baba és ezért megy neki igy minden mint anno Marcinak!
Azért képet teszek:
Kicsit pufi vagyok! :lol:
Kép

Nagyon szeret hintázni!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó
Fogok tesztelni. :)
Ágoston baba gyönyörűséges, és milyen sokat nőtt. Gratula a forgolódáshoz! El se hiszem, hogy 4 és fél hósan már ilyen ügyi.
Nyugodtan irogass, sok hasznos tanácsot tudsz adni. Project előttre és utánra is.
Vendég

Anikó!

Ez remélem nem "üldözési mánia".! Nyugodtan írj, szupi ötleteid vannak!

Maci!

Fogok fogok, de mikor bébi? Kilenc hónap múlva már - lesz a teszt! :twisted:

Márta!

És ki viselte nehezebben Te vagy a manó?

tjuca

Anikó! Kinga 15 hósan 8990 g volt. Csak az arányok kedvéért! :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Juca
Hétvégén csinálok tesztet. Becsszóra. :)
Vendég

Maci!

Jaj nem akarok én követelzőni, tudod a kibicnek semmi sem drága! :wink:

tjuca

Juca
Értek én a szóból.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Juca!

Csabim odavan az oviért, csak nehezen ül meg a fenekén étkezések alatt, révén rém válogatós és ha már egyszer nem eszik, unatkozni meg nem szeret, hát elindul játszani. Az óvónők viszont nagyon szuperek, empatikusak, úgyhogy azt mondják nem lesz gond, megérett már Csabi az ovira.
Nekem nagyon fura a helyzet, mert Csabi végülis 5 évig itthon volt, most meg olyan csendes a ház nélküle délelőttönként, hiába rajcsúrozik még itthon így is a másik két fiúcska. Aztán azért is furcsa, mert én is óvónő vagyok és Csabi a munkahelyemre jár oviba. Kicsit a kolléganők sem tudták, hogy viszonyuljanak a helyzethez, de én igyekszem most kizárólag szülőszerepben mutatkozni, mert nem szeretnék kivételezést, meg semmilyen más bánásmódot magunknak mint amit a többiek kapnak.

Márti
borossné becz márta

Szheni!
Jaj, ne is mondd, éjjel, mikor felébredtem, akkor jutott eszembe, hogy bizony nem én leszek a kövi... :oops: Legalábbis remélem... ;) Szóval még várjunk... ;) :)

Maci!
Ha nem tesztelsz a hétvégééééén... Isti bizi, meglincselünk!!! :twisted: :D Nem ám, igaza van Jucának, csak a szánk jár, mi sem lennénk különbek... :wink:

Anikó!
Jaj, ne bolondozz, olyan jó, hogy írsz! Ha a kettő mellett lesz időm, én is szeretnék jönni a fórumra (elvileg hármaskát is szeretnénk, oszt meglátjuk...), de ha nem lesz 3., akkor is ez a topik marad a libling... ;) Köszönöm, hogy gondolsz ránk! Én is borzasztó kivi vagyok már, vajon Csipetke gyerök lesz-e vagy léány... :D Ágolyó egyszerűen gyönyörű!!! Micsoda husibaba, elképesztő! :D

Évi!
Jaaaaaaaaaj, neeeeeee, már megint fiú lenne??? :twisted: :D Éppúgy örülnénk neki, mint egy kislánynak! ;) Meg arra is gondoltam egyébként, hogy lehet, hogy lejjebb van, ugye ilyenkor a méhszalagok még nem regenerálódtak annyira, és ezért érzem így. A lényeg, hogy okés legyen... ;)

Tina!
Sebaj, sikerült elfordítanom a fejemet balra... :twisted: :D Nagyon csini vagy, és nagyon édes a kis kukacosod is! :)

Jóccaka mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell
3 gyerkőc?! Hűha, nem aprózzátok el. Végülis a páromék is 6an vannak testvérek (mind fiú). :) :) :)
Hétvégén tényleg csinálok tesztet, mert már az én oldalam is lyukad kifele. :D
Vendég

Brill!
Már nekem is megfordult a fejemben a beszkennelős dolog, de nekünk nincs szkennerünk. Ha Balázs bevállalja, akkor jöhet ide is. Sütőtököt még nem vettünk, de hamarosan beszerezzük, és az lesz a következő, amit bevezetünk. Aztán jöhet a cékla. Ma megevett egy kisebb répát és egy kisebb alámát keverve. Az én kis zabagépem :)

Tina!
Üdv a fiús anyukák táborában. Név? Csini vagy.

Jucmuc!
Hogy érzed magad? Annyira jó, hogy fiúcska lesz. Én majd szólithatom Dávidkának? :wink:

Évi!
El is felejtettem megköszönni a hiradózást. Dórika hogy van? Hiányzik. Legközelebb nincs mentség, jönnie kell a talira. Már csak 5 nap a Kaáliig!!

Norwell!
Majd február előtt konzultálunk :D

Maci!
Holnap reggel már hétvége. Akkor kapunk reggel teszteredményt? Már tűkön ülök.

Na megyek becsobbanok egy jó nagy kád meleg vizbe. Szerintem férjecském is követni fog :wink:

Jó éjt MINDENKINEK..................
Vendég

Angie
Hétvégén nem melózok. Majd hétfőn reggel jövök, 6ra. :? Remélem, addig lesznek +++++++ híreim. :)

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok :)
Tudom ezer éve nem jártam itt, de nyáron nem nagyon voltunk itthon.
Most meg újra iskola, ráadásul én is főiskolás lettem :D

Most sics sok időm, rohanok suliba, utána meg egy esküvűre, csak gyorsan meg akartam veletek osztani a mai eredményt:
Kép

Vasárnap este jövök :)

Puszi Mindenkinek

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!

Azta mindenit! Ez szuper! Szívből gratulálok! Gondtalan pocisodást kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska!
Szóval ezért nem jöttél! :wink:
Nagyon gratulálok!!Nem is tudtam, hogy már a 3. babó is tervben volt.Ill. mostmár a pocidban. :wink: Gondtalan pocakosodást kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Tegnap nem volt gépünk, most csak gyorsan olvastam vissza.

Anikó!
Ugyan ,ár, szerintem nyugodtan jöhetsz ide, kíváncsiak vagyunk Rátok! :D Jelenleg mi sem állunk babapoject előtt közvetlen, de attól még ide írunk, mert itt ismernek minket!

Norwell!
Tudtommal a második babónál hamarabb látszik a pocak is, és a mozgásokat is hamarabb lehet érezni.Hogy éppen lent van a babó, az egy dolog, majd lesz fentebb is, hogy akkor mást nyomjon :twisted:
Nekem Emili a petefészkemet rúgta, de az nagyon rossz volt,mintha késsel szúrkáltak volna.

Unique!
Ezek a pasik nagyon csavarognak mostanában! :twisted: Én férjem is megy jövő 7végén megint Japánba 1 hétre.Tiéd merre kószál?
Mit szóltak a szülők?Mesélj!

Ági!
Akkor jusson eszedbe máskor is a harapofogó! :lol:
Csak nem marad akkor névtelen a kis kukis. :wink: Vagy Anonimus lesz a neve? :wink: :lol:

Tina!
Remélem 13.-a lesz a befutó dátum! :wink:
Nagyon csini a pocakod!
És nagyon jó a kép is a kis "porzósról" :lol:

Kép
pankaa

Annácska
ez aztán a meglepetés (legalábbis számunkra, nektek gondolom nem volt az). Szóval útban a harmadik babó. GRATULÁLOK! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Annácska!

tyű, ti Junikkal egyszerre megint!

Grat. és gondtalan gyerekvárást!

j.

tjuca

Maci
B O L D O G S Z Ü L I N A P O T!
Kívánom, hogy leghőbb vágyad, a kétcsíkos teszt meglegyen ezen a hétvégén.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Fleur írt sms-t. Idézem:

"Most van egy kis időm pötyögni, mert alszik a kicsi hercegnő. Az időpontokból talán úgy tűnt, hogy hosszú és nehéz volt a szülésem, de én igazából nem éreztem annak :) Csodás élmény volt, és a férjem rengeteget segített nekünk. Vasárnap mehetünk haza. Ha majd lesz időm jelentkezem részletesebb élménybeszámolóval."

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok, bocs a zavarásért, de:

Jeges Maci írt az egyik lánynak a topicunkból: gyönyörűséges szülinapi ajándékot kapott az élettől...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt is hatalmas gratula neki!!!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá!

Köszi!
Na ugyi Maci! Én is nagyon gratulálok, és nagyon boldog szülinapot kívánok! :wink:

tjuca

Maci
akkor bejött a szülinapi ajándék. Szuper, úúúúúúúúúúgy örülök. :lol: :lol: :lol: Annácskával egyszerre növesztitek majd a pocakot. :lol:

Hoppá
köszi, hogy megírtad ide a jó hírt.

Kép

Kép
syrynx

Juca
most nézem a vonalzódat! te is tesztelsz majd a napokban ugye???!!!
Három a magyar igazság. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Ezek aztán a jó hirek!!

Annácska!
Hatalmas gratula! Nekem mondtad hogy hármaskát is terveztek, de nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan. Jó pocakosodást! Közérzet?

Maci!
Ettől boldogabb szülinapot nem is tudnék kivánni! Óriási gratula! Már alig várom hétfőt, hogy beszámolj a részletekről. Szerintem keressél egy jó orvost Székesfehérváron. Szeged nagyon messze van.

Puszó!
Vendég

Lányok!
Nagyon köszönöm a kedves szavakat!
Annyira arik vagytok!

Annácska!
Igen a talin pedzedgetted,hogy majd lehetséges.......na de ilyet?! :D
Gratulálok és boldog babavárást kivánok!

Macika!
Hát ez nem semmi szülinapi ajándék!!!!!
Nagyon boldog szülinapot és pocakosodást kivánok neked!
Kép

Juca!
Nem,azt hiszem nem üldözési....! :lol:
Kinga abszolut nöies igy tökéletes!
Kébzeld ha kislány létére ilyen kis pufi lenne mint Ágoston! :shock:

Syry!
Bocsánat,hogy kijavitalak! :wink:
De 3-om a magyar igazság és egy a ráadás!!! :wink:
Igy lesznek meg a csajok! :wink:
Én mindig mondtam,hogy egymást követik kissebb csoportokba!
Amig nálam volt a tábla ez mindig megfigyelhetö volt!

Angie!
Megvetted a vitamint?
Szerettem volna kérdezni,hogy vannak ezek a bio pelyhek zab rizs köles meg stb..... adsz már ilyet Sziszkonak?
Sok benne a cink és a vas!
Simán hozzá lehet keverni a gyümihez!
Örülök,hogy jol eszik Szilárd!
Jo érzés nagyon amikor azt az ételt bepuszilja a kicsike amit saját kezeddel csinálsz! :D
Hogy sikerült a tali?

Norwell!
Ha tervezitek hármaskát akkor az ugy is lesz! :wink:
Most erösen koncentráljunk a kislánykára.....! :wink: :lol:

KépKépKépKép
aniko24

Háááááááááát, micsoda hétvége!!! :D :D :D

Annácska!
Szívből gratulálok a harmadik kétcsíkoshoz! :D Ez igen, nem vártatok Ti sem sokat! ;) Jól vagy egyébként? Annamari hogy fogadta a hírt (ha elmondtátok egyáltalán)?

Maci!
UGYEHOGYUGYEEEEEEEEEEE?!?!?! :D Nagyon-nagyon gratulálok és hétfőn az első dolgod legyen megmutizni a tesztet!!! :D Istenke éltessen Téged a szülinapod alkalmából, és soha rosszabb ajándékot! :D

Anikó!
Ha sokan és elég erősen koncentrálunk, talán bejön... ;) :D

Évi!
De jó, hogy Virág ilyen jól élte meg a szülést! Már borzasztó kíváncsi vagyok a kis Lillára, na meg a szüléstörire is... ;)
Nektek meg már csak 4-et kell aludni... ;)

Angie!
Okés, megbeszéltük! ;)

Juca!
Bizony, én is figyuzok ám a vonalzódra... ;)

Panka!
Jaja, nemsokára lesz idő, amikor majd mindent nyom egyszerre... :twisted: :D

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Tina!

Nagyon csinos kismama vagy! Kicsi fiad is nagyon fotogén :)

Anikó!

Értelek... De ide szerintem nemcsak az írhat, aki babaproject előtt vagy közben van, hanem akit szeretünk :) Úgyhogy nemáááááááá! :)
Ágoston nagyon ügyes, és tündéri kis manó :) Azaz nem is kicsi. Kész férfi :) Egy ilyen fain kis hintában én is jól érezném magam :)

Maci!

Boldog szülinapot, és gratulálok!

Gyorsan megyek aludni, hogy mielőbb reggel legyen, mert jön végre haza apa :) Csak a pé-met késtük le, de erre számítottam is. Utolsó spontán esély hussssssssssss... Bár úgyse jött volna be, majd az inszem.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska, Maci!

Nagyon boldog pocakosodást, szép szülést és csodálatos gyerekeket kívánok Nektek! Jók ám a nyári babák, nekem 2 is van :lol: !
Remélem, pár hónapon belül, többekkel együtt én is csatlakozom a pocaknövesztők táborához!
Ja és Maci: Isten éltessen szülinapodon!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Maci!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!Ennél szebb ajándékot nem is kaphattál volna!Holnap gyere, és mesélj!Párod hogy fogadta ahírt?

Évi!
Már reggel van!Ma jön haza férjecskéd?Enyimé egy hét múlva megy. :?

Anikó!
Tényleg mindig így volt, hogy ha egyszer beindul a gólyaáradat, akkor nincs megállás :lol:
Én szoktam adni Emilinek kölesgolyót, vagy kölest főúzök a főzijébe, vagy kölespelyhet a gyümibe. :lol: De úgy tudom zabot, árpát, búzát és rozst nem lehet adni min. fél éves korig, a glutén miatt.

Már 2 napja iszonyat hisztis a kisasszony, remélem ma már nem lesz nyűgi!

És akkor pár kép a hintázó félévesemről :wink: :
Kép Kép Kép

Kép
pankaa

Anikó!
Nem teszek még semmit a gyümijébe, mert még egyelőre nem úgy adom, hogy egy kaját kiváltva vele. Mindig szopizik utána. De megjegyzem, és majd dúsitom vele, ha arra kerül a sor.
Még akartam irni, hogy Ágoston egyre jobban hasonlit Marcikára.

Évi!
Még lehet késői pé is. De jó, jön apa!

Panka!
Hogy Emili milyen kis ügyi csajszi. Boldog féléves évfordulót kivánok neki.
Vendég

Sziasztok!

Micsoda hírek!!! :D

Annácska!
Ez ám a meglepetés! Gratulálok és gondtalan pocakosodást kívánok! :D

Maci!
Gyönyörű szülinapi ajándékot kaptál! :D Gratulálok! Már alig várom, hogy gyere és személyesen mesélj! :D

Anikó!
Ne is mondj (írj) ilyeneket! Mi mindig sok szeretettel várunk! :D Ágoston gyönyörű szép baba!

Köszönöm mindenkinek a képdícséreteket! :)

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
tina82

Tina!
Már te is a 21. hétben jársz! Istenem, de repül az idő!
Dolgozol még?
Akárhányszor a védőnőhöz megyek, mindig eszembe jutsz, hogy a te munkádat úgy lehet a legjobban végezni, ha már átélted az anyai örömöket. Bár a korházban találkoztam az ottani védőnővel, aki fantasztikusan gyakorlatias és tapasztalt volt (középkorú), és soha nem lehetett gyereke. Én az ősanyát láttam benne (saját gyerek nélkül).

Anikó!
Az előbb elfelejtettem: jó volt a tali, átadtam az üdvözletedet. Nekem jövő héten szerda és csütörtök jó. Te már tudod, hogy ekkor szabad leszel-e?

Juca!
Ha már Dk-n járok, titeket is meglátogatnálak. Szerda v. csütörtök?

Évi!
Apa a ny-i járattal jött 8 körül?

Annácska!
Azért gyere a beszámolóddal. Nagyon érdekel. A tali jól elmaradt.

Dido!
Mi van veled? Olyan jó lenne tudni rólatok is vmit. Már nem is emlékszem, hogy mikor mentek a Kaáliba. Lehet, hogy már túl is vagytok az inszemen?

Norwell!
A második úgyis könnyebb lesz mint az első. Ez elég törvényszerű. Csak azt nem tudom, hogy nálam ez hogy fog működni. Tud még ettől is könnyebb lenni.

Virág!
Már úgy várom a beszámolót!
Vendég

Maci gratulálok a 2csikos teszthez és boldog szülinapot
Pankaa egy tünemény a lánykád

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem a hétvégén, de osztálytalim volt és arra készültem ezerrel! Majd holnap írok a bologba és akkor akit érdekel, elolvashtja a sztorikat, történeteket....
Amúgy szuperre sikerült!

MACI! ANNÁCSKA!
HATALMAS GRATULA MINDKETTŐTÖKNEK!!!! PROBLÉMAMENTES POCAKOSODÁST!!!

Maci!
Valóban ez a legszebb szülinapi ajándék!!!!!

Most elteszem magam holnapra!
Pussz!
Andy

Kép
oriandy

Köszi a gratulációkat :D

Évi :)
Nagyon köszi :) Már nem kell sokat várnotok és nektek is ott lesz a kistesó :) Nekünk is csak rá kellett egy kicsit ijeszteni és már jelzett is hogy itt van :D

Panka :)
Köszi :) Eleinte kevesebb korkülönbséget szerettünk volna, de így hozta a sors :)
Látom a csajszi imád hintázni :D

Syry :)
Meglepetésnek meglepetés volt, mert már kezdtük feladni a próbálozást :)

Juca :)
Köszi neked :)
Unique-kal pocakosodunk megint, de remélem ti is beszálltok és még sokan mások is :D
Mikor tesztelsz ?

Fleur :)
Gratula a kis hercegnőhöz :) Nagyon sok boldogságot :)

Maci :)
Gratulálok a zebrácskádhoz :)
Boldog szülinapot :)

Angie :)
Köszi :) Ember tervez, Isten végez! tartja a mondás :D Egyébként korábbra terveztük, de csak most jött. Örülünk neki nagyon és ez így van jól :D
A talit nem felejtettem el, majd egyeztetünk Pupyval. A nyáron nem akartam zavarni, annyi gondja volt szegénynek :(

Anikó :)
Köszi neked is :)
Ágoston hatalmasat nőtt :shock:

Norwell :)
Köszi :) Nem mondtuk még el senkinek sem, megvárjuk a 12. hetet. Így most apával kettencskén örülünk :D Na meg persze veletek :) Apa egyből megkérdzte, hogy elmondom-e a nektek :D

Márti :)
Köszönöm a jókívánságokat :D

Tina :)
Nagyon köszi :)
Csini kismama vagy :)

Andy :)
Köszönöm :) Már neked sem kell sokat aludnod a tesztig :wink:

Többre most alkalmatlan vagyok :( A lagzi hajnalig tartott és még nem sikerült bepótolnom a lemaradásomat alvás terén :D

Szép álmokat mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

Gyorsan terjednek a hírek. :) A tesztet majd szerda éjjel beszkennelem. Nem akarom, hogy a melóhelyen megneszeljék. :)

Syry, Juca, Angie, Anikó, Norwell, Évi, Márti, Panka, Tina, Andi, E.Andi, Annácska
Köszönöm a jókívánságokat. :)

Annácska
Ezt el se hiszem! Gratulálok a zebrácskához!!! :) Én is szombat reggel csináltam. ;)

Angie
Már van 1 kiszemelt orvos, akihez szeretnék majd járni. Legelsőnek szegedre megyek dokihoz, utána már ide.

Panka
A teszt után rögtön írtam neki a hírt, örült neki. Tegnap felhívtam, azt hittem megzabálom telefonon keresztül, annyira édes volt. :)
Gratula a féléves Emilinek!
Vendég

Sziasztok!

Maci, Annácska!
Gratulálok! :lol: Boldog pocakosságot kívánok!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Maci, Annácska!
Gratulálok! :lol: Boldog pocakosságot kívánok!!! :lol:
Vendég

Pupy
Köszi. :)
Remélem, mostmár követsz minket. ;) :)
Vendég

Sziasztok!

Ma (is) teszteltem. - lett. Bővebben a vetélősben, most nincs időm ide is mindent beírni.

Angie!

Szerda egész nap jó, csütörtök de a tampomban vagyunk (eddig három felnőtt két gyerek, szóval nem nagy tömeg) du jó.

Puszi:

Juca

tjuca

Juca
olvastalak fent.
:( :(

azért még hátha... :). drukkkkkk

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Megpróbálom feltenni Syry képeit:
Kép Kép Kép Kép Kép

Syry!
Elmentettem a képeket, utánna simán feltettem.Nem tudom nálad mi lehetett a gond, a mit még írtál levélben, azt én sem értem. :roll:
Nekünk Linuxunk van, és mozzillánk.
De elvileg, ha a képeket a fényképezőről a gépedre töltöd fel,egy mappába, akkor onnan bemásolhatónak kéne lennie.De jobban én sem értek hozzá, este majd megkérdem a férjemet. :wink:

Annácska!
Gyere mesélj kicsit bővebben!Milyen újra pocakosnak lenni?Gyerekek hogy fogadták?Ők hogy vannak?Képek róluk?
Bocsi, én már csak ilyen kíváncsi-fáncsi vagyok. :wink: :lol:

Juca!
Igaz, hogy nem nekem írtad, de mi az a tampom? :roll: :oops:
Egyébként olvastad aRossmannos akciót, amit írtam?

Pupy!
Hogy van anyukád?És te?

Emili tegnap is tiszta nyűgi volt. :(
Azzal trükközünk, hogy az arcára fújunk, ha már nagyon nyüszít :oops: Akkor abbahagyja, és csak pislog.Hamar megtanulta mi a dörgés, mert ha már nagylevegőt veszünk, akkor abbahagyja a sírást :lol: :oops: Szegénykémet ilyenkor mindig megsajnálom, és elszégyellem magam, de amikor egész nap ordít, akkor nagyon kiakasztó tud lenni.De már rafkós a csaj, mert mostmeg elkezdett bujni hozzám, az arcát a mellkasomba fúrja, meg nyalogatja az arcomat,mint egy kiskutya. :lol: Na ilyenkor hogy haragudjon rá az ember? :wink: :D

Kép
pankaa

templom. Bocs, csak nem nagyon tudok írni Kinga mellett.

tjuca

Syry
Jók a képek, tüneményes a fiad.

Panka
Nagy huncut a lányod. :D
Vendég

Panka
köszi nagyon a képeket. (és bocs a zavarásért.)
Amúgy a képek augusztusiak. az utolsón Anyu, Tesóm, meg a három fiú unoka van.
Sajnálom Emili nyűgjét. Az utóbbi két hétben Máté is sírósabb. Főleg a napközbeni alvás előtt sírdogál. De ha felvesszük, rögtön abba hagyja, olyankor csak ritkán sír újra. De hát úgy nem lehet aludni. Ma fogorvos lesz a program :? :evil: . Egy évben egyszer ezen is túl kell esni. Meg a Dédnagyi bejelentése hozzánk, már 3 éve itt lakik és még nincs bejelentve. :oops:

Tampom- nekem volt egy sejtésem, hogy templom lehet. bár nem voltam benne biztos.
Megyek, mert mindjárt jön a párom és át kell adnom neki Máté.

Kép

Kép
syrynx

Drága Pupy :)
Köszönöm! Most már igazán te jössz :D
Anyud hogy van?

Juca :)
Nagyon sajnálom :( Olvastalak feljebb. Pénteken még én is negatívat teszteltem és szombaton egy másik fajtával egyértelműen pozitív lett :) Drukkolok neked nagyon-nagyon :)

Syry :)
Nagyon cukkerek a képek :D

Panka :)
Nagyon boldog vagyok :) Tüneteim egyenlőre semmi, bár múlt héten nem bírtam éjjel tanulni, mert leragadtak a szemeim :roll: Remélem ez nem lesz állandó, mert akkor tuti annyi a fősulinak :? :wink:
Annamarinak nem mondtuk meg, Petinek mondta, de ő úgyse érti :D
Az egyetlen változás, hogy Petka nagyon bújós. Délelőtt le se tudtam tenni a kezemből :(
Egyébként jól vannak. Petka nagyon eleven, egy pillanatra se vehet le róla a szemem, mert azonnal olyat csinál, amitől kihullik a hajam :lol:
Annamari suliban, élvezi és tanul is rendesen :)
Keresek róluk képet :)

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?