Jó reggelt Mindenkinek!
Montana!
Igaz, hogy most van a pé-m,de Apának meg itt a határidő...és sajna a számítógéppel kell összebújnia.
Ráadásul ez a hétvége a szülinap miatt is zűrösebb, napközben nem tud annyit dolgozni, amennyit kellene, marad az éjszaka.
Úgyhogy fiúgyerekről lemondhatunk, talán egy kislány még lehetett várakozó állásponton...
De ezt tudtam már régóta, hogy ez a hónap nagyon húzós lesz Neki, nem is számítottam sok jóra.De új hónap-új remény, nem?
Egyébként én lelkileg egyre szarabbul érzem magam.Eddig az volt bennem, hogy nem lehet próbálkozni, tehát logikus, hogy baba sem lehet.De múltkor már nem vigyáztunk, és nem lett semmi.
Bár az gyanús, hogy ugyanúgy futkoztam éjszakánként mint most Juca, tehát lehet, hogy elkezdődött valami, csak nem jól végződött.
Mindegy, a három hónap most telt le, tehát most már tényleg semmi akadálya nem lenne...
Tegnap voltam a Tesóméknál, mert megkértek, hogy lépjek oda, sógornőm vett egy babakocsit az unokatesójától, de megbánta, mert újat szeretne.Meg kellett néznem.Szerintem tök jó, de azt hittem, a szívem szakad meg...Mondtam Neki,hogy ha nekünk összejön, majd átveszem Tőle.Akkora szépséges pocakja van, folyton arra gondoltam, nekem is akkora lenne...
Ma is jönnek, Vivit köszönteni.Érdekes, irigységet nem érzek, hogy Neki miért van, csak azt, hogy nekem meg miért nincs.
A két meglévő leányzó erőt ad ilyenkor.
Juca, megy a drukk kedden, úgy látszik csak egy pozitív teszt volt az üzletben...
A múltkor nekem is csak a második lett kétcsíkos...
Most ennyi, ha tudok, majd még jövök.
További jó hétvégét!