Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tök jó volt a tegnapi taliKép, jó volt Titeket újra látniKép. Mire hazaértünk Hanga már majdnem kiabálta: hami-hami!Kép. Komolyan, ezt pár hete még elképzelni nem tudtam, hogy az én gyerekem kaja után kiabáljon...Aztán aludt egy jó nagyotKép.

Zsuzsi,
köszi az érdeklõdéstKép- Igazából azért nem nagyon írok, mert egyrészt ritkán írok ide, másrészt meg úgy gondolom, hogy minek írjak, amikor senki nem reagál? Nem biztos, hogy azért mondjuk, mert nem kíváncsi rám, csak valahogy elsiklunk idõnként egymás felett, úgy érzem. És néha rossz passzban vagyok én is, és ezt máshogy értelmezem.

SZóval Hangáról: pár napja megy hátrafelé is (direkt csinálja, élvezi, hogy nevetek, amikor megy hátra), sõt még forogni is tudKép. Jó sok szót mond: apa, anya, mama, papa, baba, szia, mond valami csókolomfélét isKép, pápá, hé(v), Éééa (Éva), Líia (Lívia), a Leventét is mondja valamilyen formábanKép, hinta-palinta (dallam is stimmelKép), tikk-takk, kipp-kopp,daru, meg még egy csomó minden, ami nem jut eszembe most. Mindent megért, csak azt a kérést teljesíti, ami neki is tetszikKép, tudja, mit csinál a kutya, a majomKép. Mostanában - lekopogom - este nyolc körül letesszük aludni, és csak hajnali ötkor kel fel kis cicizésre, aztán kb. fél nyolcig alszik. Délelõtt játszás, vásárlás van, du. kettõ körül szokott 1,5-2 órát aludni, aztán du megint játszás. Most kezd alakulni a kert, már ott is tud jókat mászkálni, csak nemsokára kezdõdik az építkezés sógornõmék), úgyhogy érdekes lesz, de majd megoldjuk. Kézenfogva nem nagyon akar menni, inkább egyedül, de akkor is más iránybaKép, de azért jön szépen kézenfogva is (ha akar). Akiket jól ismer, halalmas sziával köszön!Kép Ha mondom, hogy megyünk pápá, akkor már húz is ki a kocsijáhozKép. Pár napja elõfordul, hogy mondja, hogy "pisilesz" (pisilek - én szoktam neki mondani, mikor wc-re megyek és jön utánam), na ilyenkor mondom neki, keresse meg a bilijét és ha akar, üljön rá. Hát rá is ül, elég spéci technikával: beleáll két lábbal, leül, kihúzza a lábaitKép.

Na, most meg jól elszaladt velem a lóKép.

Cory,
szorítok azért a sulival kapcsolatban.KépKépKépKép

Zsuzsa,
megkaptad a mintát postán? Ugye igen?Kép

Kalinta,
Hanga a habját szereti a fürdõvíznekKép, kétpofára zabálja!Kép

Solya,
gratula Máté elindulásához!Kép

Zafi,
elfelejtettem a kész mûveimet megmutatni, sebaj, majd legközelebb.

Beja,
van valami tipped, hogy a babakocsi huzatját hogy szereljem meg? Az egyik felsõ patent kiszakadt, és most olyan csálé az egész...

Na, megyek, mert gyorsan kiteregetem az éjszakai mosást, míg a család még alszik, meg megpróbálok még mosogatni is kicsit, mert este jönnek anyósék Hangát köszönteni névnapjára.

Puszi
Szila

Ui.: Ja,és egy táblázat is, mert már ezer éve nem volt.

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. pocakban
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. pocakban
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Pocakban
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki pocakban
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Pocakban (?)
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Lina Martin 2002. február 13 Szikszó Miskolc
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>
szila

Szila!

Bocsánat, tegnap akartam írni neked, és elfelejtettem. Bocsi! Igen, megkaptam. Köszi szépen.

Most száguldok ébreszteni Beust, mert különben megint nem lesz délután alvás.

Bocsi. Este majd jövök, talán. Most csak várok egy mailt, és addig beugrottam ide is.KépKép

Sziasztok Zsuzsa + Beababa, aki még alszik, mint a bunda.
Ui.:

Zsuzsi!
Neked mi a vezetékneved? Csak nem Kolpaszky? Ugyanis egy másik topikról megnézte valaki a tablónkat, és Dorkát felismerte rajta, és azt mondta, hogy ismer téged, és õ kérdezte, hogy nem ismerlek-e téged. Hát ciki, de így nem, csak úgy, hogy Zsuzsi.KépKépKép
Van két kislánya ennek a közös ismerõsnek, most született nem rég a kicsi lány, Petra és a nagy lánya, Kinga kb 1,5 évesnél valamivel több. Sajna én csak a nick nevét tudom a másikon, így nem tudom megmondani, hogy ki az, hogy be tudd azonosítani.

Sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat tegnap a talin, de már tényleg nem az a pihenõs, beszélgetõs találkozás volt.

Tikk,Szila,BMárti!
Sajnálom, hogy nem találkoztunk!

Rebi!
Örülök, hogy sikerült elaltatni Csengét! Szegényke, nagyon rossz volt látni, hogy szenved!

Márti!
Még az &#8222;okos könyvek&#8221; is azt írják, hogy nehezen viselik a kismamák az utolsó heteket, neked meg most amúgy is kijut a jóból! Tényleg, hogy van Ármin és párod? Remélem, már jobban! Jó lenne jövõ héten még találkozni veled és Laurával így pocakosan! Hogy viseled ezt a változékony idõt?

Bogancsi!
Akkor pont elkerültük egymást, mert mi &frac12; 10 körül értünk oda, mi csak kontrollra mentünk egy fiatal orvos volt az orthopédián, szerencsére mindent rendben talált és megdicsérte Petit, hogy milyen szép! Olyan furcsa volt egy férfi szájából, de azért nagyon jólesett.

Cory!
Hogy sikerült a zh?

Peti nem aludt el tegnap hazafelé, csak &frac34; 6 körül egy félórára, lehet, hogy ennek is &#8222;köszönhetõen&#8221;, ma csak &frac14; 5-kor kelt elõször szopizni.

Megyek, mert indulunk a piacra, amióta megvan a kiskocsi, élvezett a bevásárlás.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Jaj, ezt nem bírom ki délutánig (amikor olvasni is lesz idõm), azonnal el kell panaszolnom! Lacika az éjjel kivetette magát a rácsos ágyából! Óriási döndülés, üvöltés, rohantunk át hozzá, de mire felugrottunk az ágyból, és kiértünk a mi szobánk ajtajáig (2 lépés!) már jött is szembe bömbölve Lacika. Majdnem átestünk rajta!
Szerencsére semmi baja nem lett, nem is értem, hogy csinálta. Azért a rács fölött átmászva, átfordulva jó magasról esett le. Reggel jól körbetapogattam, nincs se egy púp a fején, se egy új kék folt a kis testén, és a csontjait végigtapogatva se jelzett fájdalmat sehol, szóval tuti nincs törés sehol. Agyrázkódásra utaló tünetei se voltak még eddig, de a szemem se merem levenni róla egyelõre, hátha még lesz valami.
A dolgok elõzménye az volt, hogy kicsivel éjfél után amikor megébredt, nem, és nem akartam tudni visszaaltatni. 1,5 óráig próbálkoztam az eldajkálásával, õ meg szemmel láthatóan mindent megtett, hogy nehogy elaludjon. Végül feladtam. Azt hittem, azért csinálja, mert köztünk akar aludni. Átvittem, de ott is folytatta a mûsort. Fél óra küszködés után visszavittem az ágyába, és letettem, hogy ha nem akar aludni, akkor játszon ott. Ez máskor már többször bejött. 1-2 percig hagytam üvölteni, utána felvettem, hozzámbújt, és már aludt is. Most az üvöltésre Laci is felébredt, azt mondta, majd õ, és átment Lacikához. Végigjátszotta szóról szóra ugyanazt, amit én, 1 - 1,5 óra eredménytelen ölben dajkálás után közénk hozta Lacikát. Õ meg folytatta a remekül szórakozást köztünk. Erre Laci is berágott, és visszavitte a kiságyába, hogy játszon ott. Még vissza se érkezett feküdni, mire Lacika kivetõdött valahogy az ágyból. Egyszerûen gõzöm sincs, hogy ebben a szituációban mit kellett volna csinálnunk, mi lett volna jobb, mint az ágyába való visszarakás. Ráadásul mostmár be se merem tenni az ágyába, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy ha újra megpróbálja a kivetõdést, akkor is ilyen szerencsésen fog földet érni. Kép
Azoknak, akik használnak rácsos ágyat: Lacikának kb. a mellbimbójáig ért a rács teteje. Szóval ennél a magasságnál már ne legyetek nyugodtak!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Zsuzsa:
Igen most írt nekem Anna. Kicsi a világ és nagyon szívet melengetõ, hogy így felismerte Dorkát!Kép Irtam neki vissza, mert már régen nem hallottam róla. Különben egy Mikulás bulin ismerkedtünk meg, amit az egyik netes fórumon szerveztek, teljesen ismeretlenül kerültem oda és Anna nagyon aranyosan fogadott. Kinga kislánya tündéri, és a férje is mintaapa, amit már akkor csodáltam.Kép
Off:
Szerencsére minden rosszban van valami jó is. Igaz, hogy a férjemnek jó ideje nincs munkája, de azóta végre kipihente magát, egészségileg most teszi rendbe magát, próbál segíteni a házimunkában, és Dorkával is sokkal többet foglalkozik és sokat kirándulunk. Szóval nekünk most nem jött rosszul ez a kényszerpihenõ. Igaz, most már kezdünk idegeskedni, hogy mi lesz, ha nem jön össze semmi munka, mert akkor már csak egy esélyünk van: külföld. És nem akarok megint kétlaki lenni vagy pedig távol a férjemtõl terhesnek lenni, mint anno Dorkával. De egyre jobban úgy néz ki, hogy csak ez marad.Kép

Szila: Dorka ugyanazokat csinálja mint a te Hangád!Kép
szerintem Írjál többet magatokról, én pl. van mikor hetek után reagálok valamelyik hozzászólásra, mert akkor jut eszembe vagy éppen akkor érint engem is jobban. szóval tessék írni!Kép

Danimama: Írni akartam neked, hogy én sem ismerem azokat a könyveket, amiket felsoroltál, de van egy könyv, amit most találtam és szerintem elég jó. Forrai Katalin: Ének az óvodában, Zenemûkiadó ( a Múzeum krt.-on kapható). Én azért ajánlom, mert az összes gyerekdal benne van, mondókák is, persze elmélettel, hogy hogyan játszunk. Igaz, hogy nem színes a könyv, de az anyag, ami benne van és az ára (újonnan: 1300,-Ft, használtan 600,-Ft) nagyon jó. Vagy ugyanitt kapható a Süss fel nap c. kazetta, ami gyerekdalokat tartalmaz és gyerekek énelkik, végülis a könyv anyaga van benne.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok Kép
Hát, nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy mi vagyunk a kivételek a 15. hónapos oltással: nem volt láza Tominak, békésen átaludta az éjszakát, mint szokta, vidáman ébredt és nem duzzadt be a szuri helye csak egy picit pirosas. El se hiszem Kép

Solya: hát, sajna nem siekrült. Azt írta ki: a lap elévült és kész. Abszolút nem értem Kép Kép

cory: hogy sikerült a zh? És hogy vagy? És Balu???

BMárti: Kép

Laura: de jó, hogy rendben vagytok!!! Én Zsófival az utolsó 3 hónapban össze voltam varrva és folyton feküdnöm kellett grrrr...

kalinta: Tomi is issza; igaz, õ nem közvetlenül a vízbõl, hanem a játékcsuporból Kép

Zsuzsa: az nagyon jó, ha jön a takony Kép

Borcsa: 7. foghoz gratula Kép

Zsuzsi: szerintem Tomi egyszerûen szereti a doktornéninket Kép 1 éves koráig alig látta, utána viszont folyton látogattuk Kép És mivel általában nem "bántotta", hanem kedvesen beszélt hozzá, mialatt vizsgálta, ezért jó benyomásai vannak róla.
10 éves érettségi tali Kép nekünk jövõre lesz 25 Kép Kép Kép

Szila: nagyon ügyes Hanga a "tolatással" !!! A bilire ülés sem semmi! Tomi idõnként megnézi a bilijét, de semmi. Ja, és nem is beszél még, csak alig néhány szót; igaz, hogy rengeteg mindent megért Kép

Szép napot mindenkinek! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Bogancsi,
tényleg ne kiabáld el! Ez az oltás egy hét múlva járhat lázzal, nem?
Gabi, a szerk. már tud róla, másoknál is elõfordult ez a probléma. Kép

Szila,
Hanga édes lehet, ahogy hátrafelé gyalogol! Kép

BMárti,Kép
Vigyázzatok Lacikára, de azért szerintemaltasd nyugodtan a kiságyában, ha nincs elõtte ilyen hepaj. Tegnap Máté is felzokogott éjjel, feszített, mint az íjj és nem lehetett lecsillapítani! Iszonyú volt, aztán valahogy magától alábbhagyott és szerintem akkor ébredt fel, bár addig is nyitva volt a szeme! Brrr! De szerencsére õ visszaaludt a kiságyában. Máshol nem is tud elaludni! Kép Õt a két felsõ metszõ és az idõjárás kínozza ennyire. Kép

Mennem kell, mert elkezdett telefonálni! Kép

Tikk,
Hello újra! Kép

Solya
solya

Majd' elfelejtettem! Van új albumunk és tettem fel virágokat a családiba is! Kép Ez a tavasz valahogy virágfotózásra késztetett! Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Solya
nem mondom, hogy örömmel olvastam, hogy Máté miket csinált az éjjel, de azért mégis kicsit megnyugtatott... Tegnap már majdnem leírtam, hogy nálunk annál rosszabb, mint eddig volt, nem lehet ... de lehetett... vagy 8x riadt fel Csengu most éjszaka... Kép .. én meg már mint a mosott kaki ... KépKép

BMárti
Ha félted, akkor szerintem ideiglenesen megoldás lehet az, hogy kiveszitek az ágyból a matracát, és arra feküdjön. Onnan nem tud leesni. Ha meg hozzátok akar menni, akkor úgy látszik az ágy már nem akadály. Csengu már régóta matracon fekszik mellettünk, és tudja, melyik az õ helye, ez nem okozhat zavart...

... megpróbálok kicsit pihenni, amíg a család szórakoztatja Csengust...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Rebi! Nem irigyellek ilyenkor, de nagyon sajnálnám, ha nem találkoznánk. Nem lehet, hogy túlpörgeti magát és a fáradtságtól nem tud elaludni?

Zsuzsi! Nekünk is most lesz az érettségi találkozó, 10 éves és már én is nagyon várom.

Szila! Ha bármikor átjöttök szólj és akkor a lányok homoszozhatnak.KépKép

BSzilvi! Nagyon sajnálom, hogy pont elkerültük egymást, de éppen akkor jöttek a szerelõk. Majd legközelebb.

BMárti! Nem lehet lejjebb tenni a matracot? Hannának a nyakáig ér a rács, vagy Lacika ilyen magas? Remélem nincs semmi komolyabb baja.

Hanna is ott tart a bilivel, hogy ha megkérdezem, hol a wc-d akkor mondja, hogy bili, odamegy és ráül az éppen aktuális kedvenc könyvével, közli, hogy pispis, kaka és megy tovább. Mondjuk nem tudom, hogy hogyan tovább, mert a szakkönyvek szerint túlvagyunk az elsõ 2 fázison.KépKép

üdv

Tikk
tikk

Még valami:
A múltkor valamelyikõtök keresett 100% pamut zoknit. Nem tudom, van-e otthon C&A, de nekem sikerült ott vennem 5 párat 7 euróért. Csíkosak, nem "gyerekmintásak", de szerintem szuperek. Korábban azt hallottam, hogy van C&A az Árkádban az Õrsön, erõsítsetek meg kérlek, ha tudjátok! Kép
köszi és remélem sikerült segíteni, ha még nem találtatok zoknit! Kép
Solya
solya

Bogancsi!
Tényleg ne kiabáld el! Mi holnap lesz egy hete, hogy megkaptuk az oltást, és ma reggelre már hõemelkedése volt Doncinak, kíváncsi vagyok, mi lesz éjjelKépKép
Mondjuk nem tudom, hogy nem fogtól van-e, mert nagyon gyömöszöli a kezét a szájába, és mintha a felsõ szemfogak majdnem kint lennének, szóval, lehet, hogy csak fogprobléma. Bárcsak...

Amúgy eszik rendesen, sõt alszik isKép csak elég hamar elkámpicsorodik, ha csak egy kicsit is beüti magát, egybõl sír, pedig nem szokott. Mondjuk én így is kivittem játszózni egyet (csak 37.16 volt a hõje), az segített, ott nagyon jó kedve volt. Szóval gyanítom, hogy inkább fogról lehet szó.

Solya:
Én láttam télen az Árkádban a C+A üzlet bejáratát, de azt hiszem, akkor még nem nyílt meg.

SZila!
Neki akarok állni keresztszemes hímzéseket gyártani, nagyon klassz mintáim vannak itteni finn meg skandináv kézimunkaújságokból, viszont nincs leírva a technika alapja. Hol tudnék utánanézni, mire lesz szükségem: pl. van egy hülye kérdésem: hogy tudom pl. újságból az anyagra tenni a képet???? Láttam, hogy kellene valami keret, meg mintha láttam volna egy nagyítós keretet, hogy jobban lásson az ember hímezni. Ti hogy csináljátok??? Írjál már mélben errõl, tudom, hogy te már nagyon profi lehetszKép

Na puszi, megyek spagettitésztát fõzni.
Ja ma nálunk a menü: tejszínes almaleves, milánói makaróni.

(ti nem nagyon írjátok már mostanábanKép pedig néha olyan gondban vagyok, mit is fõzzek.)
Ja tegnap-tegnapelõtt francia póréhagymakrémleves volt pirított zsemlekockával, reszelt sajttal, meg sonkával töltött ravioli paradicsomos-gombás mártássalKép nyammmmmiKép

Nyuszimanóék (22.hétKép)
nyuszimano

Sziasztok!

Solya!
Köszi! Még én kerestem régebben(persze azóta se találtam csak 80%-ostKép) Megnézzük!

Zsuzsi!
10 éves érettségi találkozó!Kép Nálunk jövõre lesz és párommal bevállaltuk a szervezést, bár még nem tudjuk mire vállalkoztunk, de reméljük lesz némi segítség. Ha nem gond magánban kérdeznék néhány dolgot a szervezéssel kapcsolatban.

Tiduj!
Mint legifjabb pocakosKép hogy érzed magad? Rosszullétek vannak?

Szívesen mennénk mi is talira, de Békásmegyer az nagggyon messze van nekünk.Kép Az Orczy-kert viszont bíztatóan hangzik!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Szilvi!

Valamit nagyon elírhattam vagy te elolvastál, mert nem vagyok pocakos, vagyis, hogy vagyok csak nem terhes.KépKép

Tikk
tikk

Bocsi, már kijavítottam!Kép
Szilvi
sztigris

Kérdés: Hogy javítotok a már elküldött írásban?
BMárti, Te azt írtad valahol, hogy már törölted is. ez érdekelne engem is! Kép
Solya
solya

Szia Solya!

Ha (azt hiszem 5 percen belül) a megjelenõ üzenet fejlécében az "Edit" linkre kattintassz, akkor kéri újra a jelszavadat, utána visszaadja szerkesztésre az irományodat. Sajnos nyomtalanul törölni nem lehet, én azért írtam tegnap azt, hogy töröltem, mert arra az üzenetre módosítottam az eredetit. Akár egyetlen pontra is lehet módosítani, de teljesen, ténylegesen törölni nem. Ha belépsz a Profilodba, ott vannak linkek a legutóbbi hozzászólásaidra. Azok mellett, amiket még tudsz módosítani, megjelenik valami szerkesztés, vagy ilyesmi felíratú nyomógomb. Onnan, arra a gombra klikkelve is ugyanabba az újraszerkesztõ ablakba lehet jutni. Mindezt persze csak akkor, ha regisztrált felhasználó vagy, és rendesen az azonosítóddal, jelszavaddal és E-mail címeddel írtál. De te úgyis úgy szoktál Kép, csak a teljesség kedvéért írtam még ezt is le.

BMárti

BMárti
bmárti

Köszi,köszi,köszi!
BMárti, megsúgom, kipróbáltam már a névtelenkedést! Kép Elõször véletlenül, aztán már kíváncsiságból. Kép
Solya
solya

Szilvi!

Visszavonok mindent, úgy félreolvastam mindent.KépKépKépKép

tikk
tikk

Nyuszimanó,
írtam neked icq-t!Kép

Szila
Szila

Tikk!Kép

Elõször tényleg elírtam, de az elsõ 2 betû jó volt.Kép Mikor észrevettem a bakit gyorsan megeditáltam(gondolva az érintett még nem olvasta elKép), de már késõ volt. Bocsi +1x!Kép
Épp most néztem a táblicskut: lassan már annyi pocakos van/lesz, hogy már nem tudom követni.

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Laura! Szemét húzás volt a dokidtól, hogy azt a történetet elmesélte! Kép Azért piszkosul nem mindegy, hogy egy egészségesen élõ, pici Pocaklakójára gondosan vigyázó Anyuka egészséges, ámde apró termetû gyermekérõl van szó, vagy egy dohányzó némber (nem nevezném anyának) szerencsétlen mérgezett kis magzatáról. Kép Borzasztó, hogy ilyen nõszemélyek is vannak. Ez az, ami talán a legjobban irritál. Ha egy pocakos nõt dohányozni látok, mindig nehezemre esik nem menni oda gorombáskodni vele. Kép Pedig alapból nem vagyok ám ilyen agresszív! Kép
Szerinted honnan lehet tudni, hogy a fájdalom miatt hisztis egy gyerek, vagy a hisztizés kedvéért az? Lacika is nagyon hülyefejû tud lenni mostanában. Ha valamit nem kap meg, amit szeretne, vagy valami nem úgy történik, ahogy õ akarja, úgy üvölt, hogy még a feje is belelilul. Viszont ha látja, hogy úgysem fogom megengedni, akkor 1-2 percen belül abbahagyja a cirkuszolást. Azután 4-5 percen belül talál valami mást, ami miatt újra cirkuszolhat. Kép Én eddig nem is gondoltam arra, hogy ez fájdalom miatt lehet.

Solya! Végül is az aszisztensnõ ígérte, hogy mehetünk gyerekekkel, és a doktornõ szólt, hogy ekkor vagy akkor menjünk, de nekik elvileg egy álláspontot kellene képviselniük. Kép Ráadásul éppen elõttem ment be az aszisztensnõ a doktornõhöz, bezárkózva kettesben dumcsiztak valamit, szerintem akkor mondta meg a doktornõnek, hogy panasz van a gyerekek miatt. Mert az elõttem bemenõ USógornõmnek még nem mondott semmit, engem meg ezzel fogadott. Kép Egyébként értem én a helyzetet. Azt akarják, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon. A kisgyermekes anyukáknak azt mondják, hogy jöhetnek nyugodtan gyerekekkel, mert különben nem mennének. Az idõs, nyugalomra vágyó nénikéknek meg békés, harmonikus környezetet ígérnek, mert különben meg azok nem mennének. Sajnos ez a kapzsiság is jellemzõen magyar mentalitás. Kép

Zafi! Sajnos csak vasárnap este olvastam, hogy itt lesz a tali, akkor meg már nem tudtam átszervezni délutánra az akupunktúrát. Ezért értünk ki olyan késõn, amikor Lacikának már szinte feküdnie is kellett volna. Útközben adtam neki enni, hogy legalább egy kis idõre ki tudjunk nézni. Abban biztos vagyok, hogy belendült volna õ is, ha ott maradunk, csak akkor a délutáni alvás kicsúszott volna annyira, hogy már az estit is felborítsa. Lacika 12 órakor szokott ebédelni, és 13 órától alszik 16-17 óráig. Ha késõbb teszem le, akkor még hosszabban is aludna, mert már fáradtabb. Ezt nem nagyon mertem bevállalni, ráadásul nagyon hülyén is éreztem magam a tudattól, hogy van körülöttem egy csomó jóbarát, csak éppen én nem ismerem fel õket... Kép Bevallom, én Szilán és GOrsin kívül senkit nem ismertem fel arcról... Kép Szégyen-gyalázat, tudom... Kép Ezúton esedezem mindenki más bocsánatáért! Kép

Borcsa! Köszi! Kép
Gratula Luca 7. fogacskájához! Az alsó metszõk Lacikának is minden elõjel nélkül jöttek ki. Illetve nem látszott semmi, csak a hisztizés hallatszott ki. Kép

Zsuzsi! Gratulát köszi! Nem tudom, a férjed hogyan csinálja, de ennél a 600 kcal-os diétánál nem nagyon tudok brutálisabbat elképzelni. Kép Egy tipp a rosszullét ellen: (orvosi utasításként kaptam!) legyen mindig a férjednél szõlõcukor! Egy jó nagy tabletta, amilyen nekem van, 4,1 kcal, vagyis szinte semmi. Amikor az ember érzi, hogy minden ereje elhagyja, és most már mindjárt rosszul lesz, akkor gyorsan be kell kapni egyet. Nagyon gyorsan használ!
A talival kapcsolatos gondjaimat Zafinak már leírtam.

Andi! Én is sajnálom, hogy nem is találkoztunk igazán. Nem tudom, mi volt velem, hogy annyira nem találtam fel magam. Romokban is hever tõle az énképem! KépKép

Szila! Mikor van Hanga-nap? Remélem még nem késtünk el a gratulációval! Kép

Szilvi! Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk.

BMárti

BMárti
bmárti

Szilvi!

Úgy összezavartál, hogy átjavítottad, hogy tényleg azt hittem megzavarodtam.KépKépKép
Akkor mégis jó a szemem?KépKép

Tikk
tikk

Sziasztok!

Solya! Igazad lehet, talán a düh, vagy az elkeseredés adott szárnyakat Lacikának, és úgy tudott átvetõdni a rácson. Most nem tudom, azt jegyezte-e meg, hogy ha akar, ki tud jönni, vagy azt, hogy aki átlendül a rácson, az marha nagyot esik. KépKép De jó lenne belelátni a kisbabák fejébe! Kép
Én is írtam már névtelenül is, és úgy is, hogy nem regisztrált, csak úgy, ott és akkor magamnak kitalált nevet írtam be jelszó és e-mail cím nélkül. Idõnként elõfordul, hogy a téma kényes, és indiszkrét... Kép De az is elõfordult már, hogy nem vettem észre, hogy nem jelent meg automatikusan a jelszó és az e-mail cím is, amikor letöltöttem a topikot. Nem értem miért, néha csak az azonosítót hozza be. Az üzenet így is elküldhetõ, meg is jelenik a fejlécében a nevem, de se a profilomhoz nem lehet eljutni, ha rákattint valaki, se javítani nem lehet így a hozzászólásban utólag.

Rebi! Lacika ágya heverõvé alakítható, úgyhogy nem kellene a matracot kivenni, simán kiságyat csinálhatnánk neki belõle. Sõt, a középsõ 3 rács kivehetõ, ha már úgyis kijut, úgy biztonságosabb lenne. De én még azt is korainak tartottam...

Tikk! Ez nagy kérdés, mert szerintem KELL, hogy lehessen lejjebb tenni az q. rácsot, és már többször mondtam is Életem Párjának, viszont szerinte nem lehet. Most ez hülyén hangzik, de megpróbálom elmagyarázni. Kép Szóval az ágy heverõvé alakítható a rács és a végeinél lévõ magasító leszedésével. A rács helyett van az oldalához hosszú deszka. Rácsos ágy formában három helyen van lyuk, amibe kis tipliféléket lehet tenni, amik utána az alját tartják. DE a lagalsó állás (ott van most) alatt még vagy 15-20 cm. rácsos rész van. Laci szerint nincs több lyuk, nincs hova lejjebb tenni a tipliket, vagyis nem lehet rácsos ágy formában a fekvõfelület alacsonyabban. Szerintem meg kell, hogy lehessen rögzíteni úgy is, hogy a heverõ magasságban legyen a matrac, ha egyszer heverõvé alakítható. Ha még ma se áll neki komolyan foglalkozni a kérdéssel Laci, akkor holnap megcsinálom én. Nem igaz, hogy nem jövök rá, meg kell, hogy lehessen csinálni valahogyan. Elõásom a papírokat, megnézem a gyártó cég honlapját, kiskubizom, és megcsinálom, mire hazajön, ha õ nem képes rá! Kép Ja, mert holnap megint elutazik majdnem egy hétre kiküldibe. Kép Bár most szerintem elszégyelte magát, és meg is ijjedt annyira, hogy végre idõt szakítson a kérdésre. Amikor (hetekkel ezelõtt) mondtam neki, hogy csináljunk valamit, mert Lackó hamarosan ki fog tudni mászni, finoman szólva nem vett komolyan. Kép Mondjuk én se gondoltam, hogy ennyire hamarosan baj lehet. Kép
Ja, egyébként Lacika olyan 81-82 cm lehet mostanában.

Klasszul fellendül itt a forgalom délutáni alvás idején... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti,
Hanga-napot mi május 18-án tartunk. Lehetne augusztus végén is, de úgy gondoltuk, hogy legalább az egyik ünnepe legyen olyan idõben, hogy majd az oviban, iskolában együtt tudjanak ünnepelni a társakkal.

Szila
Szila

Boldog Hanga napot, így utólag is! Kép
Solya
solya

Ja, átolvasva rájöttem, hogy egy információ kimaradt az ágy-átalakítással kapcsolatban, és már nem tudok javítani. Ezt se értem, hogy mitõl függ, van, hogy még egy óra mulva is sikerül, van, hogy azonnal se.

Szóval az ágydeszka, ami a heverõ oldala, az a rács síkjába kerül, semmivel se kijjebb vagy bejjebb, úgyhogy ha nem lenne valami megoldás a fekvõfelület rögzítésére, akkor a heverõ formátumban leesne a földig. Lehet, hogy magán az ágydeszkán van valami perem, vagy ilyesmi. Mindjárt elõ is keresem. Már csak az a kérdés, hogy felszerelhetõ-e úgy a deszka, hogy a rácsot fölülle nem szedjük le. Ha igen, akkor nyertem. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Aha, lehet, hogy azért nem engedett módosítani, mert már volt új, frissebb hozzászólás az enyém után?! Kép

Szila! Hangának nagyon boldog névnapot kívánunk! Kép

Sajnálom, hogy megkéstünk vele, de a 8 napban még benne vagyunk! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti,
hajrá MI! Máté ágyát is én szereltem lejjebb! Kép
Solya
solya

Szila!
Boldog névnapot Hangának!Kép

Tikk!Kép
Bocsi, hogy ennyire összezavartalak. A lényeg, hogy továbbra is bízhatsz a szemedben!Kép Valójában azt hittem már nem is tudom megmódosítani, mivel a gépem órája szerint jócskán túlvoltam a 10 percen is! De mégis sikerült. Sajnos van olyan, hogy csak az üzenet elküldése után veszem észre a helyesírási hibát, stb. és ha gyors vagyok így még ki tudom javítani.(de az épp akkor
nézegetõ ártatlan olvasót ezzel jól megzavarhatom, ami most is történtKép)

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Borcsa
El is felejtettem.Kép

BMárti
Kár, hogy nem maradtatok, nem is volt így idõ beszélgetni.Kép

Bogancsi
Tomi nagyon ügyes.Kép Peti nagyon jókedvû volt, amikor bementünk a dokinénihez, meg amikor vizsgálta, de a fogak nézegetésekor már nem annyira örült, a szurik alatt meg komoly izommunkával lehetett csak lefogni.Kép Szerencsére hamar jókedvre derült utána.

Lányok: hány nap múlváig lehet számítani a 15 hós szuri utózengéseire? Nekünk 8-10 napot mondott a doki, de az már a hétvégén letelt.

Szila
Hangának boldog névnapot kívánunk!!!Kép És írj sokat magatokról máskor is.Kép Jót derültem a bilizésen.

Tikk
Hogy ti milyen elõrehaladottak vagytok! Hanna sokat beszél, rossz szót nem nagyon írsz róla (igaz nem is volt most netetekKép), és még a bilizés is... Ez klassz!Kép

BMárti
Riasztó ez az ágyból kiesés.Kép Szerintem nyugodtan vedd ki azt a 2-3 rácsot, hogy magától kimászhasson. Igaz, akkor biztosan gyakrabban ki fog jönni, mint szeretnétek.Kép Persze csak akkor vedd ki, ha álmából ébredve is háttal akar kimászni, nehogy orra essen. Én már kivettem volna a Petiét, de nekünk nincs mobil rács a kiségyban...

A tali jó volt, a végén már vigyorgott is Peti a csúszdán.Kép Elõzmény azoknak akik nem voltak ott: felmászott a csúszda tetejére, megvárta míg mindenki lecsúszik és még gondolkodott egy kicsit, majd visszamászott a földre ill. levettem fentrõl. Kép

Márti
Pihenj sokat és még érjetek el a talira hétfõn!Kép Család hogy van?

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Szila
Nagyon örülök, hogy írtál Hangáról, milyen kis ügyes, már! KépKép Kép Nem semmi, hogy tud hátrafele is menni,ehhez jó koordináció kell. KépKépKép
Én mindíg szívesen olvastam, ha írtál, mostanában megtapasztaltam, milyen vacak érzés ha az ember azt hiszi hogy valahová tartozik, és mégsem kérdi meg senki hogy miért nem jelentkezik.
Írhatnák sok mindent de az az igazság, hogy sokszor éppen csak arra van idõm hogy válaszoljak ha valaki nekem írt esetleg meg olvasni, hogy mi újság és elsiklok afelett hogy igenis akartam hiányolni embereket!
Jó lenne ha többet írnál, õszintén mondom!

Hanga
Boldog névnapot kívánok utólag is!
Kép

BMárti
Napocsnak a hóna alatt van az ágy felsõ része, nem rácsos, de szerintem ebbõl a szempontból mindegy, szerencsére nem történt még ilyen baleset vele, már többnyire még aludni sem ott szokott inkább csak délután.
Lacika kobakjára puszancsok biztosan megijedt õ is nagyon!
Hogy sikerült az ágy átalakítás? Miért nem jó szerinted ha kiveszed a rácsokat? Akkor ki tud menni hozzátok ha akar és nem valószínû hogy a múltkori utat választja, másrészt nem esik ki fordulás közben mert azért a többi rács ezt megakadályozza. Nálunk Máténak volt így, Márknak meg átalakítható ágya volt, hasonló szerintem mint most a tiétek és õ már másfél évesen a heverõn aludt. Nagyon közel volt az alja a földhöz, sajna a széle nem volt túl magas, így egy fotelt toltam mellé hogy le ne forduljon.
Fogyi ügyben fel a fejjel azért mégis csak haladsz, ha már belefogtál, jól tetted szerintem, nem szabad megbánni, néhány hét múlva majd csak irígykedek olyan karcsú leszel! KépKépKép
Milyen bunkókat fogtál ki, méghogy a gyerekek zavarnak...
Engem is sok minden zavar, de ritkán gyerekek!

Solya
Megyek mindjárt megnézem az albumotokat, nekem is tetszett az elõzõ profilosod is! KépKépKép

Rebi
Küldünk neked kitartáshoz és türelemhez némi erõsítõ vigyorikat, azt sajna nem tudom, mi lehet a gond hogy Csenge ilyen kis nyafi lett, de remélem hamar elmúlik nála.
KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
Nem ez még itt készült amíg nem költöztünk át nem akartuk átvinni.A képen nem látszik, de muszáj utána másznom és mivel nem hajlandó csuszdázni ezért le kell adnom valakinek, vagy ahogyan fel ment úgy el is indul hátra fele mászva lefelé én meg alatta, hát macerás az biztos.

Laura
Dokid Kép roppant tapintatos!
Arca nem látszik mert így mászókázik! KépKép
Dícséretet köszi! Kép

Tikk
Napocs nem ül bilire, Hanna ügyeske már, inkább a pelusát kéri ha pisilnie kell!

Bogancsi
Persze hogy küldhetsz képeket!
Napocska sem olyan kis ügyi mint Tomi órdít a dokiktól!
Köszönöm a dícséret, gondoltam megmutatom, mi a vélemény róla. A Vanda az unokatesója a fiamnak, van egy testvér pár, akik között csak 10 hónap van, egy másik akik ikrek illetve két gyerkõc csak névrokon, nekem fel sem tûnt mennyi egy nevû van.
Méghogy nem óriás hát nem is kicsi!!!! KépKépKép

Norci
Gyógyikat küldünk nektek, remélem már jobban vagytok! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti
Nálam minden szülés másképp indult és zajlott, Napocsnál már hetekkel korábban fájdogáltam valaki már írta de ha pihenésre vagy meleg vízre javul a helyzet, fõleg ha el is tudsz aludni, akkor még nem a finis! Máténál volt hogy szivárgott rendesen a magzat víz már elõzõ napon, aztán burok repedés és fájások, Márknál és Napocsnál viszont burkot repesztettek, ja és Napsugárnál én is szépen tágultam csak alig volt fájás ezért oxitocint kaptam, hát anélkül azért kelllemesebb,.

Tegnap kirándulni voltunk Mátékával és a csoportjával a Csodák Palotájában, jó volt tetszett nekünk, délután meg szülõi volt amikor meg éppen itthon voltam, Napocska aludt, este meg locsoltam és addig anyuék hintáztatták így amikor végre megjöttem úgy örült nekem szaladt felém kiabálta hogy Anya-anya és adta a puszikat, csak úgy magától senki nem kérte rá, olyan édes volt!
Estére megfájdult a Máté füle és torka, Márknak meg a szeme gyulladt be, virázik a nyír vagy melyik fa, utálom.

Na pusszancs, megyek megnézegetem az albumokat és profilokat!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

BMárti: fájdalom: hú, nem tudom, hogy honnan tudom, hogy Romola éppen passzióból hisztis vagy sem. Egyszerûen látszik rajta, ha fájdalmai vannak. Most nem tudom bõvebben kifejteni, félig már alszom. Kép
Rács: mi fúrtunk még többlet lyukat. Na jó, szóval apa fúrt még plusz lyukakat. Kép

Kalinta: Romola lányom is issza a fürdõvizét. Örülni persze én sem örülök neki, de ha belegondolok, én mennyi vizet nyeltem már a Balatonból... hát, a fürdõvíz ahhoz képest steril forraltvíz. Kép Kép Kép

Solya: megerõsítelek: igen, van C+A az Árkádban az Örsön!

Szila: akkor boldog névnapot kívánunk Hangának, így utólag is!

Dzsili: Máténak és Márknak gyógyok mennek! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sziasztok, aludjatok jól: Lauráék
p_laura

Sziasztok!

BMárti, Szilvi, GOrsi, Dzsili, Laura,
köszi a névnapi gratulákat Hanga nevében isKép. Kapott anyóséktól egy csini kis ruhát, abban feszített egész délutánKép, merthogy após olyan négy körül jött...Anyukáméktól meg egy klassz kis mesekönyvet kapott.Kép

Adtam ma neki aszaltszilvás joghurtot, finom voltKép, ízlett neki isKép.

Márti,
mi van veletek? Babó? Csak nemKép? Puszi a Fiúknak isKép.

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

BMárti! Nekünk is heverõvé alakítható ágyunk van és ha nem lenne nektek lejjebb valami lehetõség furcsállanám, vagy ez magasított heverõ?Kép

MÁrti! Olvastalak, hogy mégy ma reggel CTG-re, utána aztán jelentkezz hogy vagytok.Kép

Laura, Kalinta! Hanna is ivott régen a fürdõvízbõl, de olyankor mindig adtam neki inni és most már szól, hogy "anya inni".Kép A kérekszépen persze elmarad, neveletlen kölyke.KépKépKép Gorsi! Csak hogy panaszkodjak is HannáraKép

Rebi! Kitartás! Majd kinövi. Hanna eltanulta Csengétõl az ö betüt és most már ha valamit kér és nem tudja a nevét akkor csak nyögdécsel, hogy ö ö ö.KépKép

Na a ma éjszakát hagyjuk, újra elindult valamelyik foga, pedig én az esõben olyan jókat tudok aludni.Kép

Szép napot Nektek!

Pussz

Tikk
tikk

Sziasztok!

Zsuzsi: bridge - szerintem baromi nehéz megtanulni, nekem nem is sikerült, csak úgy csinálok, mintha tudnék Kép Jó emlékezõtehetség kellene hozzá, hogy meg tudjam jegyezni a lapokat. Franciakártyával kell játszani, 52 lap, 2 pakli.

Solya, Gorsi, Nyuszimanó: azt mondta a dokinénink, hogy az egyik oltás reakciójára még aznap kell számítani (hõemelkedés, piros duzzanat), a másodiknak cak 1 hét múlva lesz reakciója (hõemelkedés, hányás?, stb. - borzasztó, de nem tudom). Hát az elsõt megúsztuk.

Szila: hú, nem tudtam, hogy most van Hanga-névnap Kép Boldog névnapot Hangusnak!!!

BMárti: hajrá ágyszerelés!!!

Dzsili: mél ment Kép Én is májusi allergiás vagyok, sajna, meg Zsófi is. Jobbulást a fiúknak!

kaják: gulyásleves+bukta, fasírtgombócok+krumplipüré, tükörtojás

Na, muszáj mennem, mert Tomi kiborult valamiért.
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

BMárti: tegnap nagyon álmos voltam már...
Szóval közben átgondoltam ezt a hiszti-dolgot. Arra a következtetésre jutottam, hogy Romi ha csak "passzióból" hisztis, akkor erõszakos, akaratos. Kikövetel magának valami nem-szabad-a-babának dolgot, játszik vele néhány másodpercig, majd követeli az újabbat. Olyankor a hangja is sokkal élesebb.
Ha viszont a foga jön, akkor inkább elesettebb, nyafogósabb. Ugyanúgy semmi sem jó neki, semmi sem köti le a figyelmét, de akkor inkább én próbálom lekötni. Mindent megpróbálok bevetni, amit szeret, de semmi sem kell neki.
Szóval, röviden a különbség: erõszakosan vagy nyûgösen hisztis.
De hát ahány baba - annyi szokás.
(Bár megjegyzem, szerintem "passzióból" soha nem hisztizik. Ha ennyire kezelhetetlen, utólag többnyire kiderül, hogy valami erõs front áll a háttérben.)

Kiságy: nem tudod leírni, milyen típusú, hol vettétek? Hátha valakinek ugyanolyan volna...

Szia: Laura
p_laura

Sziasztok!

Csak annyit írok mindenki megnyugtatására, hogy nálunk is kb. 3 napja áll a bál hajnalban. Dorka csak azt ordibálja, hogy nem! közben nyavalyog és nem tudom megnyugtatni sehogyse. Általában magunkhoz veszem és kiveszem a zsákjából, mert mintha az idegesítené, aztán õ meg szépen kitúr minket a helyünkrõl, általában keresztben szeret aludni, így kibírja max. reggel fél 8-ig. Szerintem az idõjárás és a fogak hozzák ki ezt az elviselhetetlen hisztit.
MOst ebben a hisztis idõszakban nem is akarom beoltatni, most kellene a 15. hónapos második részével beoltatni.

én tegnap csak egy rakott krumplira voltam képes, múltkor spenótot fõztem, meg újhagymás magyaros lepényt, gyümölcslevest, spagettit... Általában a Prima Konyhából veszem az ötleteket. Mivel már megint az egész család kisétkû, semmi értelme nagyokat fõzni. Igy már megint elszoktam a nagy fõzöcskétõl. Kép Ja, répasalátát csináltam, reszeltem csomó répát Dórinak, de neki nem kellett, azaz nem tudja megenni, így aztán csináltam belõle kutyuléksalátát, amit találtam bele tettem.

Titeket nem utánoz a gyereketek (gesztusokat)? Dóri megõrjít azzal, hogy ha sóhajtok, õ is sóhajt, ha nyögök vagy nyafogok, akkor õ ugyanazzal a hangsúllyal visszaadja. Nem szeretném, ha az összes hülye szokásomat átvenné! Mostantól állandóan vigyáznom kell minden mozdulatomra?Kép

Hanga boldog névnapot kívánunk, kicsit megkésve igaz!Kép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Ítélethirdetés Kiságy kontra BMárti ügyben: Kép Természetesen fellebbezek, Apukámért és fúróért kiáltok!
Tegnap hosszas szerencsétlenkedés után megállapítottuk, hogy a heverõ formában az ágydeszkák belsõ oldalán lévõ perem tartja az ágy alját. Viszont az ágydeszkák nem rakhatóak fel a rácsokkal egyszerre. Max. fél centin múlik, de nem fér be a rács alá az ágydeszka. Szóval lógó orral, de el kell ismernem, Életem Párjának igaza volt, az ágy eredeti szerkezetét érintetlenül hagyva nem rakható lejjebb az a fránya matrac. de amikor megjegyeztem, hogy fúrhatnánk ám ilyen lyukat mi is, oda, ahova akarunk, akkor úgy nézett rám, mintha legalábbis a spanyolviaszt találtam volna fel. Kép A férfiak és a logikus gondolkozás... Kép

Lacika ma éjjel is elõadta a kicsivel éjfél utáni ébredést. Elõtte viszont egy kukk nélkül aludt bõ 3 órát, ami nála rekord. Viszont amikor felébredt, nem, és nem tudtam ma se visszaaltatni. El nem tudom képzelni, hogy mi a fene van vele. Most meg már egy órája hisztizett, már fájdalomcsillapítót is adtam neki, de az se segített. Ha felvettem, le akart menni, ha letettem üvöltött, és nyújtotta a kezét. Egyszer aztán elkezdte a hajamat birbitélni. Na, akkor leesett végre, a gyerekem álmos, mint egy kicsi popsi. Két ringatásra, az elsõ altatódal felénél elaludt. Kép Minden rosszben van valami jó, így legalább nem lesz gond az akupunktúrára menéssel kora délután! Kép

Mától szalmák vagyunk, az Apja elhúzott a viharok elõl kiküldibe. Tuti jól járt, ott nincs se fogyókúra, se éjszakai bömbölés. KépKép Azon gondolkozok, hogy szívem szerint amíg magunk vagyunk, magam mellé venném Lacikát a nagyágyba. Ugyanakkor tartok tõle, hogy utána meg botrány lenne, amikor az Apja hazajön. Amilyen egy csökönyös pasi, biztosan nem akar majd a kiságyban aludni... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

elõször is: megkésve, de szívbõl BOLDOG NÉVNAPOT HANGÁNAK KépKépKépKépKép

Csengus újra bebizonyította, hogy fordítva van "bekötve" ... Kép ... tegnap délután majdnem 3 órát aludt, most éjjel meg csak 2x kelt fel, de akkor is hamar visszaaludt... De az is lehet, hogy megérezte, hogy az anyja a kipurcanás szélén áll Kép Holnap meg már nem írunk zh-t, úgyhogy ha most éjjel cirkuszol, az már nem érdekel ... KépKépKép

... na megyek, 1000000 dolgom van, és Manót talán fél órára le tudják foglalni ...

pusssz
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

.

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Solya! Köszi a biztatást. Én meg azt hittem, hogy csak az én párom ilyen, hogy ha valami fontos nekem, akkor azt jobb, ha megcsinálom én. KépKép

GOrsi! Hát ez az! Ha kiveszem a rácsot, akkor kb. abban a pillanatban fog kijönni az ágyból Lacika, amelyikben beleraktam. Kép Egyszer egyébként már megpróbáltam, és Lackó majdnem kiesett. Ugyanis a rács felsõ szélébe kapaszkodva lépeget, a rács nélküli részen meg kicsúszott az egyik lába, így keresztben fennakadt félig kiesve. Kép Igaz, annak már van egy hónapja, azóta sokat fejlõdött a mozgása.

Dzsili! Pusszancsokat átadom. Azt hiszem, Lacika ijjedt meg egyébként az egész családból legkevésbé. Kép Fogyi ügyben köszi a biztatást! Kép

Laura! Gondolkoztam a dolgon, igazad lehet. Amikor nekem fáj valami, de nem annyira, hogy most azért bõgjek, akkor nekem is minden bajom van, és semmi se jó. Lehet, hogy tényleg a foga miatt hisztis Lacika is. Gondoltam, hogy ma kipróbálom, hogy fájdalomcsillapító hatására javul-e a helyzet, erre bealudt. Kép Õ ha elesetten nyûgös, akkor bújik hozzám, nem tûri, hogy letegyem, csak lóg rajtam, mint egy kis cerkófmajom. Viszont a hiszti, az dühöngös szokott lenni, lila fejjel, toporzékolva. Olyan édes, ha váltott lábbal toporzékol, akkor még elesik, úgyhogy kifejlesztett egy nagyon látványos, páros lábbal való toporzékolási módot. Kép Mindig röhögnöm kell, amikor csinálja. Kép
A kiságy (és az egész babaszoba bútorunk) a VOX nevû lengyel (?) cég terméke. Már nem emlékszem pontosan, valahol Budaörs, vagy Törökbálint környékén vettük. Valami lepukkant raktárépület félék voltak ott egy kis utcában, és azok közül az egyikben lehetett szuper bababútorokat kani. Nem is tudom, hogytaláltunk oda. Kép Van egy katalógus-képem a bababútorunkról, ilyen:
Kép

Tikk! Nem, heverõnek jó alacsony, nem fog róla nagyokat esni. Kép

Bogancsi! Köszi a drukkot. Kép 1:0 az ágy javára, de nem adom fel ilyen könnyen! Kép

BMárti
BMárti

Sziasztok!

találtam egy cikket a fiú-lány készítésrõlKép:

[url=http://velvet.hu/velvet/v-tars/v-gyerek/fiulany/" TARGET="_top]http://velvet.hu/velvet/v-tars/v-gyerek/fiulany/[/url]

üdv:zsu
zsu26

Grrr... Szívat ez a zülött életû... Kép

Elõször szólt, hogy nem jó a link, és feladott egy tallózás gombot. Ok, megkerestem a vincsin a babaútoros képet, elokéztam, erre eltünt az egész hozzászólásom, nem maradt más, csak a kép. Azt töröltem a .-tal. 6-8 visszalépéssel sikerült megtalálon az elküldetlen hozzászólást, ott átírtam a hivatkozást arra, amit õ hozott fel a tallózás eredményeképpen, erre tessék, megjelent a hozzászólás kép nélkül. Most meg már javítani se enged a rohadék. Kép

Súgjon már valaki, hogy kell a képhez az elérési utat úgy beírni, hogy rögtön elfogadja?!

BMárti
bmárti

Kép

BMárti
bmárti

Na még egy cikk tesóprojekteseknek:

Peteérést serkentõ torna:

[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=18&cid=5918" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=18&cid=5918[/url]

zsu
zsu

BMárti, én csak ennyit tudok, de így rögtön sikerült. Kép
Ez itt az én képem: Kép
Solya

Nos, ha jól megnézitek a képet, tisztán látható, hogy a rajta szereplõ kiságyon a rács alatt FEL VAN TÉVE AZ ÁGYDESZKA!

Hmmm...

BMárti
bmárti

Solya!

Ok, hogy neked megy, de hogyan csinálod?!

Kell ugye az image kulcsszó, utána { és } között a kép neve. Namost nekem az E meghajtón, a workmarti könyvtárban van a bababútor.jpg nevû kép. A számítástechnikában megszokott e:workmartiababutor.jpg elérési útvonal + fájlnév megadást nem fogadja el. Kép Akkor mit írjak a kapcsos zárójelek közé?!

BMárti

BMárti
bmárti

simán csak a kép címét. utána a tallózásban rámész az E meghajtóra és megkeresed ott is a képet. Ráklikk és kész.

Egyébként megmnutatni akartam, kipróbálni hogy kell, csak amilyen lüke vagyok, elfelejtettem, hogy így beszúrja a képet és amikor visszajöttem, láttam, hogy kész vagy, Kép
Gondoltam kitaláltad. Kép

ez az ilyen antitálentumoknak van kitalálv, mint én! Aki ért hozzá, az szívhat vele! Kép

Solya
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?