Sziasztok Lányok!
Életjel....
Megvagyunk mi is, csak épp nem mindig van időm írogatni Nektek. Pedig általában reggelente a munkahelyemen gyorsan elolvasgatom az előző napi termést, de aztán indul is a pörgés, úgyhogy én, aki itthon napjában minimum 25x felmentem az internetre, legközelebb max. csak akkor kerülök a net közelébe, amikor itthon vagyok, és már nyugi van.
És az előzőekből kifolyólag, szeretnék én is elnézést kérni, hogy nem név szerint üdvözlöm a szülinaposokat, de azért
Főleg utólag, és egy kicsit előre is, NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT kívánok az összes szépséges gyerkőcnek!!!
És mivel bár olvasgatok, de nem emlkészem maximálisan mindenre, ezért engedjétek meg, hogy csak arra reagáljak, amire emlékszem...
Totka!
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok a munkahelyeden! És ugyanoda (ugyanabba a beosztásba) sikerül majd visszamenned???
És végül hogyan fogjátok megoldani Panni bölcsibe hordását?? Marad az a verzió, hogy egy fiatalabb lány fogja vinni??
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog tetszeni Panninak holnap a bölcsi, meg egyáltalán, hogy hogyan sikerül majd beszoknia.
Egyébként, jól vettem ki az írásodból, nektek kell külön vinni bilit a bölcsibe??? (Bár, most, hogy belegondolok, lehet, hogy nekünk is kéne, ha Gergő végre szobatiszta lenne...
)
Viki!
Nagyon szépek vagytok a képeken, Peti nagyon nagy pasi, mindig úgy elcsodálkozom, olyan, mintha legalább fél évvel idősebb lenne, mint a mi gyerkőceink!
Ayse!
Én is hallottam a tegnapi szomorú hírt az otthonszüléssel kapcsolatban, úgy tudom, Geréb Ágnes is igencsak érintett a dologban, hiszen ő (is) vezette a szülést. Egyébként a
www.szules.hu oldalon már tegnap este olvasható volt egy közlemény féle Geréb Á.-tól a dologgal kapcsolatban.
Megmondom őszintén, engem ugyan soha nem foglalkoztatott a gondolat, hogy otthon szüljek (eszembe sem jutott), de úgy voltam vele, hogy aki így dönt, hát tegye, szíve joga, de igen is számoljon a körülményekkel, az esetleges következményekkel. Mert lehet bármilyen komplikáció mentes a 9 hónap, ez a mostani eset is tökéletesen bizonyította, hogy bármi megtörténhet.
Persze, nem azt mondom, a kórházban is elakadhat félúton a baba, de akkor már ne azon múljon az egész, hogy idejében kórházba kerül-e az ember lánya a végén, vagy sem...
Thomasanne!
Kíváncsi vagyok, Tomi is hogy halad majd, biztos nagyon ügyes lesz ő is!
Barbi!
Sajnálom, hogy Gina kutyit is el kellett altatni..
A kiválaszott új kutyus nagyon aranyos fajta, egy volt szomszédomnak volt olyan, én nagyon csíptem a fejét...
Róki!
Mindig is csodáltalak Téged, ill. Titeket. Eszméletlen, hogy mit össze nem szervezed az életeteket, nekem fele ennyire nem mozgalmas az életem, de néha már ez is sok(k)... Annyiszor elgondolkodtam már, hogy vajon hogyan tudnám megoldani ezt a bölcsi-ovi kérdést, ha lenne egy második gyerekem. Ehhez képest Te az I. kerületbe hordod Zsuzsát, meg David szüleit vendégeled, előtt a fiát stb-stb., és gondolom, még próbálsz is jó pofit is vágni az egészhez. Kalap le...
Remélem, autó ügyben sikerült közelebb kerülni a megoldáshoz, bár arra nem emlékszem, hogy újat, vagy használtat szeretnél-e venni...
Suzukira én is leadom a voksom, a szüleimnek is, és nekünk is volt.
A többi autóhoz nem nagyon tudok hozzászólni (pláne nem vezetés szempontjából). De nálunk elsősorban lényeg, hogy dízel legyen, a mostani kocsink is az, egy Peugeot. Én nagyon imádom, nagyon jó kis (inkább nagy) kocsi, jó sok mindent lehet bele pakolni, meg egyébként is, a formája miatt. Nálam ezek a szempontok... Bezzeg egy pasinál....
Megann!
Léna valami eszméletlenül gyönyörűséges kislány... Megmutattam Robinak is a mostani képeket, mert már korábban is el volt ájulva, mikor egyszer látott itt egy képet Lénáról. Hát most sem volt másként vele! Nagyon-nagyon szépek vagytok, és csak elképzelni tudom, hogy milyen lesz a kisfiatok!!!
Képzeljétek, mi mára azt terveztük, hogy leugrunk Miskolc-Tapolcára (anyám, így kell egyáltalán írni???
) a barlangfürdőbe, és jól kiáztatjuk, kipancsoljuk magunkat.
Tegnap gyorsan le is rendeztem mindent, ablak pucova, függöny-ágynemű mosás stb..
Erre tegnap délutánra Gergő taknyi lett, nem vészes, csak folyik picit az orra, meg tüsszög egyfolytában... Na, gondoltuk, ma reggelik még kigondoljuk, mi legyen, meglátjuk, mit hoz a reggel.
Szerintem a torka picit fájhat neki, mert nagyon úgy ébredt reggel, és a pici taknyi is megmaradt.
Most inkább a bölcsi miatt nem kockáztattuk meg a fürdést, esetleg a nagyobb bajt, úgyhogy fürdés elhalasztva...
Helyette lementünk Egerbe meg Szilvásváradra, és kisvonatoztunk a Szalajkva - völgyben.
Gergő nagyon élvezte (naná, ami vonatból van, minden jöhet), jó nagy műsort le is rendezett, amikor leszálltunk, és ott hagytuk a vonatot.
Dobok is nektek néhány képet, ki tudja, mikor kaptok megint...
Csak, hogy nehogy elfelejtsetek minket...
(jut eszembe, Dudáékról van valami hír?? Ha jól rémlik, mióta hazajöttek a Balcsiról, nem nagyon írt...)