Sziasztok.
Na mégis van időm most írni, mert a mostra tervezett vásárlást a végén megoldottuk ma délelőtt, anyukám ma szabin van ugyanis, öcsém meg du. jár suliba, így elmentünk négyesben Tescozni. Úgy jöttünk hazafele, mint a málhás szamarak.
Jaj, anyukám sajtos sütit süt holnapra a mamámékhoz, és olyan, de olyan jó az illata...
Bénianyu, úgy értettem, hogyha "erélyesebb" hittan tanárt fognak ki, az nem biztos, hogy örülne a hasonló véleménynek. De ha Blani ennyire okos lány, akkor megérti, hogy mit és hol lehet ezen a téren.
Erről jut eszembe, már párszor kimaradt, hogy miért a második nevüket használod a gyerkőceidnek, ill. a suliban Blani Blani-e vagy Anna?
Az autós sztorin én is kiakadtam, velem is előfordult párszor hasonló régebben, igaz, nem babakocsit toltam, hanem igyekeztem át a zebrán (már majdnem hogy rohantam), erre az autós kiszólt nekem, hogy haladjak...na kösz, én a tized lóerőmmel az ő feneke alatt levő százához képest. Egyébként ilyen esetekben én rögtön egy féltéglával kezdeném.
Meteor, hát újabban vannak a babanetnek gyerekbetegségei, biztos nem szed homeós bogyeszokat.
Gab, azért lászik a változás a képen. Most jutott épp eszembe, hogy a múltkor írtál a DM-eseknek? Válaszoltak?
Kézzel mosni én se szeretek, én mindent áztatok inkább egy hétig...
Én már nem csinálok hófordulós képeket. Igaz, egyéves se volt, mert nem keltem fel hajnai 3.52-kor.
Oriandy, én még a rövid hajammal se tudok mit kezdeni! Ezért is van az, hogy nem növesztem meg, de azért kopasz se szeretnék lenni.
Egyébként irigyellek az osztálytali miatt, én akartam szervezni egy tízéves általános iskolait, de a nagy részük (pedig nem voltunk sokan) válaszra se méltatott, pedig azért jó osztály voltunk. Bezzeg, amikor minden ok nélkül szervezkedtem, akkor mindenki vevő volt az ötletre. A fene se érti ezt!
Én is meg vagyok bolondulva néha, ugye szülés előtt nagyonszőke voltam, az lenőtt, aztán lettem vöröses, az is lenőtt, megint nagyonszőke, megint lenövesztettem, most csak néhány hajszálam végén látszik, egyébként eredeti vagyok megint.
Reni, jók a képek. Ez az angyali mosoly! Zabálnivaló.
Fúráshoz no komment, nálunk legalább nyolc után kezdik, ha kell.
Colett, érdekes, ha megyünk valahova, akkor Petinek sosincs baja, még ha a járgányban ül, akkor sem! De ha nem alussza ki magát, és be vagyunk zárva, akkor nagyon nyügis tud lenni. Ezért valahol örülök, hogy tegnap a hazafele úton bealudt.
Jó, hogy megjavult a mosogató.
Amandi, én nem is tudnék pl. nálunk hova pakolni, így is tele vannak a szekrények, a polcok, és még az asztalra is jut ez-az, a szekrény tetejéről nem is szólva.
Képzeld, az elején Peti is inkább járt, mint mászott, most meg néha előfordul, hogy lemegy négykézláb, és mászásban adja elő magát. Na persze lényegesen többet jár, mint mászik, de az újdonság ereje már elmúlt.
Elvben mindenhol kéne legyen egyéves ortopédiai szűrés, vagyis nálunk is van, de nekem, ahogy írtam is már, a védőnő azt mondta, hogy ne vigyem, mert látható, hogy semmi baja nincs!
Na indulok, este szvsz nem leszek már.
Addig is két kép.
Így aludt tegnap délután:
Íme a WC ajtó szellőzője, amit már mesterien tud kiszedni a helyéről a fiatal úr: