lei!
Én megkérdeztem, hogy ha usziba megyek és felrakom a canestenes tampont, akkor ezzel megelőzhetem e a fertőzést, és nekem azt mondták, hogy megtehetem, de a canesten csak addig hatásos, míg beszívódik, mint minden krém. Szóval max negyed óráig lehet hatásos... szerintem csak szerencséd volt. Bármennyire is jót tesz az úszás várandósság alatt, aki hajlamos elkapni mindenféle fertőzést, nem ajánlott ilyen helyekre járnia.
Amúgy (valahova már írtam nem emlékszem hova) nekem a doki azt javasolta, hogy hetente egyszer használjak hüvelytisztító kúpot (genia) ami fenntertja a hüvely természetes savas közegét. Pamutbugyi, ami nem tanga, és a tampont el kell felejteni, betétet kell használni. Csak az használhat tampont, akinek nagyon erős a mensije, mert a tampont 2 óránként cserélni kell. Ha meg nem telik meg feldörzsöli a hüvely falát, abból meg megint csak fertőzés lesz.
Persze várandósság alatt nem tudom, hogy lehet e ilyen hüvelytisztító kúpokat használni, ezt a dokitól kell megkérdezni. De a pamutbugyi az tuti!!