Sziasztok!
Először is, Ancsiéknak nagy-nagy gratula Molli babához!!!
Lassan a többi kismama is itt fog tartani, csak úgy repül az idő!
Csikken!
Te is már a 32. hétbe léptél, nagyon durva, hiszen most kezdtétek szépen sorjában bejelenteni, hogy jön a kistesó..
Velünk minden okés továbbra is, baromi jól haladunk a bölcsivel (kopp-kopp). Tegnap volt (lett volna) az első ottalvós nap. Azért csak lett volna, mert Gergő az ágy közelébe sem akart menni, már rég feküdt az összes többi baba, Gergő még mindig ide-oda szaladgált, játszott, stb.
Na, akkor behívtak engem (ebédre mentem vissza, de nem mentem be, hanem ott várakoztam kint), hátha úgy könnyebb lesz az altatás.
Hát nem lett, G. nagyon fel volt turbózva, és miután jó hangosan kacarászott, + kiabált, meg kalapált, kb. fél óra múlva mondták, hogy inkább menjünk haza, mielőtt felveri a többi gyerkőcöt is.
Tegnap egész nap mondogattuk az apjával, hogy ma szépen ott kell aludni a bölcsiben, és ha felébredt, akkor anya megy majd érte.
Még ma reggel is "megbeszéltem" vele mindezt, persze folyamatosan az volt a válasza, hogy "nem".
Mindegy, ma reggel úgy búcsúztam tőle, hogy délben hamikázik, utána szépen alszik egy kicsit, és ha aludt, akkor mire felébred, anya megy érte.
Igaz, elég bizonytalanul, de mondta, hogy jóó". Majd adott egy puszit, és eljöttem.
Meg is beszéltem a gondozónővel, hogy ebéd utánra visszamegyek, de nem megyek be altatásra, megpróbálják ők.
Hát így is lett, egyszer csak kijött a gondozónő, és közölte, hogy Gergő megette az összes sárgarépa főzeléket
(soha nem evett még ilyet), és utána lefeküdt az ágyikóra, és el is aludt. Igaz, nem aludt sokat, kicsivel több, mint egy órát, de ez is valami.
Remélem, ez is így marad...
Már csak azért is, mert szabim nem igazán van már, úgyhogy elég nehézkes a továbbiakban... Így is, tegnap meg ma már be kellett mennem dolgozni...
Juci!
Örülök, hogy jobban voltál az elmúlt 2 napban, kívánom, hogy ez még jobban javuljon!
Hajni!
Holnapra megy a millió drukk!!!!!!!! Aztán tessék jönni beszámolni!!!
Viki!
Gratulálok a hiper - szuper mosó-szárító géphez!!! Megmondom őszintén, igencsak megmozgatta a fantáziámat, mert én is úúúúútálom kerülgetni a ruhaszárítót.
Ha nem vagyok indiszkrét, vagy ha tudja valaki: milyen árban mozognak ezek a szerkentyűk???
És tényleg ennyire gáz, ahogy Megann írja: ezerrel meg kell szenvedni a nyaralással?
Benianyu!
Nagyon jók a nyaralós képek, biztos nagyon jól éreztétek magatokat! Fiúk nagy huligánok a képeken!!! Dani eszméletlen nagy fazon!!
Postai történet: