Boboka
Gratulálok induri-pinduri Kristóf babához!! Stramm lány vagy, hogy ilyen jól viseled a történteket!! Gyors gyarapodást Kristófnak és mielőbbi hazatérést!! A beszámolód engem is érdekel.
Kismok
Nem csodálom, hogy majd megzabbantottad Julcsit! Én is így vagyok most Ficivel. Már egy hete kapaszkodás nélkül jár. Péntek óta meg már szép hosszú távokat is megtesz elesés nélkül. Tud kanyarodni, megfordulni. Néha guggolásból is feláll. Annyira édes!! És egyre többet megért! Néha csak lesünk, milyen okos.
Pár napja volt, hogy felkelt és a cumi a szájában volt. Mondtam neki, hogy nem kell már az a cumi, erre szépen kiköpte. És ezt azóta is csinálja. Felismeri a cumit, a lámpát, az órát, a cicát, a kutyát, anyát, apát stb.
Baromira élvezi a zenét. Ha a földön ül, akkor előre-hátra hintázik, vagy a fejét rázza az ütemre. De volt, hogy már állásban is rugózott a ritmusra. Ma pl. a bevásárló kocsiban hintázott előre-hátra a Gyí paci paripára. Meg lógázta a lábát a Lóg a lába lóg a-ra.
A kajálás egész jól megy. Néha már a székében is megül. Igaz, mire a kaja végére érünk, kb. 5-6szor rá kell szólni, hogy üljön vissza. Viszont mostanában szinte mindent megeszik. Ja, és buláta-függő lett.
Viszont egyelőre nem beszél, legalábbis értelmes szavakat. Ha utánam sír, akkor mememe van, meg a saját nyelvén azért be nem áll a szája.
Remélem, azóta azért alszik már Julcsi!
Sleepin
Gratula a kis tököshöz! Nevetek van már??
Szilcsi
Boldi baba egy tünemény és nagyon ügyi már!! Ki is néztem Ficinek, bár lehet, hogy zavarná, hogy idősebb a csajszi?!
Ficinek is van ilyen hala!
Hiába, Apa nagy akvarista.
Sackó kb. 32 éves lehet. Jaj, ne is mondd, hogy esetleg vele történhetett.
Úgy tervezte, hogy otthon szül?! Írj, ha vmit megtudsz!!
Mona
Sajna, a babák nem olvassák a szakkönyveket.
Én egyszer összeírtam, hogy kb. 3-4 hónaposan mennyit aludt napközben Fici. Hát….nem sokat. Asszem nem olvasta a könyveket.
Most nincs itt a jegyzetem, de majd megnézem. Én sem tudtam semmit csinálni tőle. Még most is, ha valamit ügyködök a konyhában, akkor odajön, belecsimpaszkodik a gatyámba és sír. Ja, meg ha leülök enni.
Ez van.
Kiságy: próbáld meg kicsit kuckóssá tenni az ágyát, hogy ne egy hatalmas üres helyen feküdjön, hanem kicsit, mintha az anyaméhben lenne, hátha bejön. Fici is akkor maradt meg az ágyban (eleinte), ha a szopipárnán aludt, ami szépen körbefogta.
Amúgy meg nagyon fess kis legényke!!
Emma
Irigy-irigy a barátnős este miatt! Nekem még nem volt ilyen, mióta Fici megvan.
Sajna, a legjobb barátnőm Zalában lakik, így vele nehéz lenne összehozni egy randit. Meg ugyi Pécsett is alig vagyunk, és a családi összeröffenésekre meg viszem Ficit is.
Az alkoholmentes sörre most én is rákaptam.
Fici egyik oltásnál sem lázasodott be. A védőnéni javasolt mindig egy fél kúpot estére, de én nem adtam be neki. Mindig megmértem a lázát, és mivel nem volt, nem éreztem szükségesnek. Viszont valamelyik oltás után szinte egész délután durmolt.
Nálunk Apa csuklója nem bírta a Fici-cipelést. Nekem a vállam, a derekam fájt sokat. De megszokja ám a szervezet a terhelést.
Nelli
Tündérbogyó ez a Brigi-lyány!
Jó husiban van!
Bogáncs
Nagy-nagy gratula Lenke babához!! Fantasztikusan gyorsan meglett!
Én is kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre!! Gyönyörű baba, de látom, volt kitől örökölnie.