Új privát üzeneted érkezett!

mirci:vagy mérd vagy ne...olyan nincs, hogy valameddig mérem...szerintem hajítsd el a hőmérődet.Mondjuk én könnyen dumálok, sosem mértem! :wink: (nem érdekel és macerás)
Vendég

Szia Nóri:))
Vendég

hey-ho Pötty!

jó a vonalzód...helye. :wink:
Vendég

no, azt hiszem megtaláltam a topikhoz leginkább illő képet, bár piásüveg nincs rajta, de vegyük úgy, hogy a szereplők erősen alkoholos állapotban léptek a tettek mezejére.... :wink:

Kép
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pötty:a képen az ott a nemzeti sport...a kedvedért természetesen :wink:
Vendég

pöttye: nagyon sarkítva koplaló kúra. annyiról van szó, hogy öt napig gyógyteákt, préselt zöldség, és gyümölcsleveket fogyasztunk. Mindezt az erdő közepén idilli környezetben. Közben minden nap kirándulás, szauna ilyenek.....testi, lelki felüdülés.

andi: eddig csak azért mértem, hogy kb. tudjam mikor van a pém, de mostmár túl vagyok négy cikluson, úgyhogy kezdem leépíteni a dolgot. átállok a csapatba :lol: látom te is már ciklus vége felé jársz...azért szorítok

nóri: hát még nem tom....mi lesz
mirci74

:lol: nagyon jó a kép...tényleg illik a topichoz
mirci74

Nóri:ez jóóóó! :lol: :lol:

Mirci:akkor most már ne mérd :lol:
vedresandi

Mirci: Léböjt kúrához volt szerencsém, pontosan 24 óráig bírtam, sztem az is marha jó, ahogy kínjaimra emlékszem (biztos bomlottak le bennem a mérgek, azért voltam sz..rul.....) Másnap reggel bizti ami bizti, nehogy éhen haljak, szalonnás rántottával, kaláccsal és kakaóval indítottam. Olyan 60% orgazmussal felért. :D :D Persze nem volt idilli környezet, sem társaság, ami inspirált volna.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Csajok:tudjátok mi ez a léböjtkúra?Mirci lelép egy hétre a haverokkal valami erőbe és egy hétig isznak keményen!!! :lol: :lol: :lol:
(mirci, nehogy komolyan vedd)
Vendég

frissen facsart gyümölcslé=barack-, szilvapálinka
frissen facsart zöldséglé=sör
gyógytea=koktél
idilli környezet=valami erdei faház+rockzene

kis huncutok!!!! :wink:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Bíbi:piri sehun? :shock:
Vendég

Bíbi:pirivel mi van???
vedresandi

jaimee: csak így spontán itthon én biztos nem tudnék egy ilyet végécsinálni. még egy napig sem bírnám szerintem. különben az elején pár napig állítólag tényleg nagyon szarul van az ember, aztán mintha kicserélték volna. na de majd elmesélem, hogy tényleg így van-e.

nóri: a te verziód sem hangzik rosszul :lol: :lol: :lol:
mirci74

Bíbi: Tényleg, csak somolyogsz itt csendesen a 14 dpo-n....

jaimee

nóri minnyá behalok a röhögéstől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mirci74

Mirci:mehetünk mi is veled????Az annyira jó kis koplaló tábor lenne!!!
vedresandi

Énisénisénismegyekodaodaoda!Szerintem a röhögéstől fogynánk a legjobban.Szépek lennénk, megvan a kép, vizuális vagyok...
Vendég

na az minden lenne csak nem koplalás meg méregtelenítés :lol: szerintem inkább halál a májra tábor lenne

bibi: mondjál már valamit! mi újság?
mirci74

csak szex és más semmi örs vigyázz, ivásra felkészülni :lol: :lol: :lol:
iszunk,hányunk,belefekszünk :lol: 8) :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Nóri:a nevetés hízlal,úgyhogy hízó tábor lenne,de majd lefogyaszt minkei is a Norbi gyerek :lol: :lol:
vedresandi

Engem biztos Andikám, mert a párom Norbi... :lol:
Vendég

Hát én már nemtudom mire gondoljak, piri nincs, se előjele, nekem 3-4 nappal előtte ereszkedni szokott a kis alattomos, erre ma is 37,1, dátha elmúlt, de inkább ne is mondjatok semmit, mert akkor ha esetleg van valami, mi lesz a polippal, vagy igaza van Leonak, fogjam fel kispárnának? :lol: Hát elég hüle helyzet...
Vendég

Bíbi: Mögmondom, mire gondolj: "milyen tesztet is vegyek??" :wink:

jaimee

húúha bíbi, dobjál csak egy görbét azonnyomban!! nem érzel semmi extrát?
mirci74

Hát nem érzek semmit. Visszagondolva is csak az az egyhetes álomkór volt, de az is elmúlt. Teszt nincs, ellőttem az utolsót a polipra, mert azt mondta a doki CD20 -nál, vagy polip, vagy baba...az előbbi volt.

Kép
Vendég

Bíbi:a polip megette pirit...és helyette hagyott egy babyt! :wink:
Jajdejólennehaígylenne...persze csak halkan.
Vendég

Bíbi:én nem mondok semmit,de csuriban kezem lábam!!!!
vedresandi

Bíbi: Most nem értem...a mostani ciklusban mondta ezt a doki? Bocsi, ha értetlen vagyok. :oops: :oops:

jaimee

bíbí: nem értem ezt a polip dolgot :shock: mi köze a polipnak a teszthez? és mi ez a vagy polip, vagy baba? :shock:
mirci74

Persze, nem meséltem el részletesen.Ebben a ciklusban voltam orvosnál, megnézett uh-n, hallgatott, aztán elárulta, polipot lát... Vagy egy 5-6 mm-es petezsákot.Mondtam baba nem lehet, 20cd-nél, de azért csináltam a tesztet, persze hogy polip.Mensi után menjek vissza, megnézi, esetleg kicsipi, mert akadályozhatja a teherbeesést.
Értettétek?
Vendég

Bíbi:akkor amit csináltál tesztet 20 cn.-n az negatív lett?
vedresandi

Bíbi: Nem....20. cd-n milyen teszt mutatna terhességet? Vagy milyen teszt volt ez? Nincs is még beágyi.... :shock: :shock:

jaimee

ja mostmár értem ...de 20 cd nél nem csodálom, hogy negatív lett a teszted...azért szerintem ha még egy pár napig nem jön meg csinálj egy tesztet, mert a görbád nagyon szép
mirci74

Igen, mert azt mondta, esetleg a ciklus elejéről lehetett volna a baba, meg olyat is láttunk már, hogy vkinek megjött, mégis babás volt. Na de nálam nem ez volt.
Vendég

azért várjuk ki a végét.....
mirci74

Bíbi: A görbéd alapján öreganyám is megmondta volna, hogy nem lehet baba a dologban, mert pár napja volt pé-d....Nem értem, Isten bizony....Hiper-gyanakvó vagyok doki ügyben, de asszem rávágnám a dokidra...Vagy félreértek még mindig valamit...

jaimee

Persze, persze, ezzel kicsit bekavartam itt, most ennek nincs is jelentősége, csak mittudomén, aggódok azért. Na, mégis jobb volt, mikor nem is mondtam semmit:)
Vendég

Rávágnám az ajtót, bocsi, ez lemaradt.

Egy szó, mint száz, vegyél tesztet!!!!!!

jaimee

Én szerintem a görbe alapján csak akkor lehetett volna 20cd-nél baba, ha előző ciklus végén 36, 3 körül lett volna a hő, akkor megugrik, és szép egyenletes marad, mensi ide vagy oda.

Ez csak arra volt jó, hogy jól felkavarjon, hányszor képzeltem el, milyen lesz, ha látnak bennem petezsákot....na de így, hog y vagy-vagy? Szar volt, na...
Vendég

Bíbi: Dehát, Bíbi, hogy láttak volna petezsákot, amikor még csak 5 napja ugrott fel a hőd? :shock: Ha most babát is vársz, a 20. cd-n kb. megérkezett a megtermékenyített petécskéd a méhedbe. Azt meg nem látni....Petezsákot leghamarabb a jövő héten látnak, ha tényleg meg vagy szépen termékenyítve.

Amit a dokid mondott, meg a mit a görbe mutat, az totál, egymásnak homlokegyenest MÁS.

jaimee

Bíbi:szerintem igaza van Dr.Dzséminek,ha fenn marad a hőd a héten,szerintem érdemes egy tesztet venned!
vedresandi

Jaimee mami, értem én ezt, mondtam is a dokinak, azt válaszolta, látott ő már sok csodát, egy tesztet megér, meg két-három hét múlva úgyis kiderül..........modtam én mindig, hogy hülék a dokik, ezért kerültem őket mindig :twisted:
Vendég

Egy szónak is száz a vége, ha így marad, hétvégén veszek tesztet, punktum :lol:
Vendég

Bíbi:ez a beszéd!!!!Várjuk a teszt eredményét,és a további hőjelentésed!
vedresandi

Bíbi: :lol: :lol: :lol: Én is kerülöm őket, mint a pestisest, dehát látod, nekem is kellett legalább egy a babához, magam nem tudtam volna HSG-t kivitelezni...

Hát hallod, meg ne haragudj, de a tiéd tényleg nem indulhatna a világ legjobb nőgyógyija címért....Jóképű legalább? :D Dehát csak itt a fórumon már annyi hülyeséget olvastam, szemem sem rebben...

jaimee

Mellé meg vegyél egy jó üveg bort is, ha ezért-ha azért!(bocs) :oops:
Mi mindenesetre veled vagyunk! :wink:
Vendég

Épp kérni akartam, Andi, lehetne mégegyszer a tegnapi dugipiát? :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?