Sziasztok
Jaimee, segond
Csak azért írtam éppen most, mer nem te vagy az első, aki bebiggyesztette azt a dö bötűt
Judit, ezt még mekkérdem, aztán leakadok a témáról
A “Naitta kert”-et is láttad? Nekem ez is begyütt, szoktam is használni a naitta kultfogalmat
Gratu Letinek az első szavához
Azt én is szeressem, ha beleszólnak a babás dolgokba... ennyi erővel azt is megkérdezhetnék, hogy milyen pozitúrában sikerült a kölyköt összehozni
Tőlem nem mertek kérdezgetni, csak amikor már túl nagy volt a hasam ahhoz, hogy ne csak hájnak nézzék
Nah, a kézpuszikáktól nekem is áll a szőr a hátamon
De ha szólok, akkor püffögnek, hogy agyonféltem a gyereket, meg hogy hozzá se lehet érni... Nagyanyám is “csak” a kiskezit csókolgatja, és nem akarom bántani, de egy idős emberben már sokminden bújkálhat
Meg egyébként is. Nem véletlen, hogy az etikettben a kézcsóknál a száj nem érintkezhet a kézzel. A kicsi gyereket meg megnyálazzák
Fanna, csak nem Kistesó zavart ki a fürdőbe?!
Nem szoktál véletlenül arrafelé kocsitologázni (majdnem kolbászolni-t írtam...) Nimivel, amerre írtam az útvonalunkat?...
Úristen, mekkora mán Nimi!
És kúszik-mászik, de édes
Olga...hát akkor meg gigahülye vagyok, mer nem emlékeztem rá, hogy le is írtam, nem csak akartam
A nefürgyéle mixet nem hallottam, de nekem az oridzsi, autentikus teccik, az az istenkirály
Judit, akartam írni, hogy a lányaid egyre jobban hasonlítanak egymásra (az alvós képeket alapul véve), aztán megnéztem a két utolsót (Leti a tornázóval, Gréti az asztalnál), és elbizonytalanodtam
Nem nagyon hasonlítanak, ugye?
Évi, ügyesen eltitkoltad előlünk a telelésre vonatkozó terveteket
Azért már jól vagytok?
Boldog Első Születésnapot Szonjának!
Kata, dejó, nem mosták le róla a magzatmázat?! Annalucust tisztán adták oda nekem (bár lehet nem volt rajta sok cucc
), pedig állítólag értékes tápanyagokat tartalmaz, amik felszívódnak bőrön keresztül, és nem szabadna lemosni a babákról.
Szilbee, a 78-as jó évjárat
Katlina, ez kúúúva jó
Ildi, én meg belegyűröm magam a régi farmerembe, amitől még dagadtabbnak érzem magam
Sztem nemsoká lepattan a gombom..
Tali részemről mehet
Lizocska, gyönyörű gyerkőceid vannak, gratulálok még egyszer
Uhh, végigértem?! Szupperos!
Jó éjt