Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iszonyú jó volt, hogy anya itt volt! Sokat nem pihentem, de teljesen feltöltődtem, buliztunk sokat, mászkáltam, fodrász és szemöldökszedés megvolt, de a kozmetikusra sajnáltam az időt. Biztos hülyeség, de kitettem a lábam, egy idő után Kincső nagyon hiányzott, száguldottam haza, pedig most aztán kimaradhattam volna órákra :oops: :oops: :oops: :oops: .

Kincső élvezte a 2 napos szülinaposkodást, érezte, hogy körülötte forgott minden, nagyon vidám volt. Mi pénzt kértünk mindenkitől, ami Nyuszi számlájára már át is vonult, autósülés vagy bárányhimlő elleni oltás lesz belőle 8) (meg majd játék is :P ). Mi vettünk neki egy kis fogmosó készletet babafogkrémmel, roppant komolyan veszi azóta a fogmosást.

És képdömping következik, egész nap fényképeztük és videóztuk a kisasszonyt:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Igyekszem ám visszaolvasni!
Dzsezmin, gratulálok Husi beszoktatáshoz, naggyon ügyi fiad van! :P :P :P Váltókezelés hogy megy?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!De jók a képek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még mindíg én is úgy vagyok mint te,hogy bár sokat kiakaszt a Husi ha nincs velem már hiányzik,de ez így is természetes!És ő ki akihez oly nagyon bújik Nyuszi?Ezek otthoni képek is ugye?

Wirág!Biztos Husinál is lesz majd mikor eltörik a mécses ez így természetes!Van egy kislány minden reggel úgy sír és könyörög az anyukájának,hogy nem hagyja ott!A szívem majd megszakad ilyenkor!Persze aztán egy kis babusgadás a dadustól és már nincs is semmi baj!Husinak nagyon aranyos dadája van már egész jól össze haverkodtak! :D :D :D :D :D
Holnap biztos szar lesz ott hagyni,de nekem is muszáj lemenni a melóhelyre.Persze aztán ha a kurva állam még erre az egy évre adná a GYED-et nem sok anyukának fordulna meg a fejében,hogy bölibe adja a gyerekét! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
dzsezmin

Gabo:nem kaptam privit :( de emailbe meg jött hogy üzenetem érkezett de a levél sehol :shock:

Aniko:nagyon jook a képek!!!micsoda nagy már Kincső!nagyon szép!és hogy élvezi aszülinapot :lol:

KépKép
KépKép
beus22

hali!!

Kincső baba, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! :P :P :P

Anikó,
nagyon jók a képek, olyan kis vidámak, helyesek vagytok!! :) Hűű, mi is így szoltunk fogat mosni! :D Kincsőnek mennyi van? Dorkának most egyszerre kettő is kijött, cajok, ciki, nem ciki, én nemtom ezek melyik fogak. Van ugye lent 4, és egy-egy helykimaradással mellette jött egy-egy. Szóval értitek. :roll: És ezek már olyan nagyok, rágók, vagy őrlők, passz... :oops:

Beus,
hali!! :) Na, ilyen közel lakunk, aztán itt hallok rólad! :) Házzal hogy álltok?

Dzsezmin,
na, ahogy látom a babanet privijével van gond, Beussal sem tudtok levelezni.
Hűű, Levire meg tényleg büszke lehetsz, hamar mweg fogja szokni!! :) Meló miatt már para vagy?

Erika,
na, most elkézeltem mindkét lányodat ahogy csapkodják magukat... :lol: :wink: De én tudom ám, hogy csak Petrus volt a galád! :wink:

Hja, ma voltam, de csak megbeszélésen, okt. 2-án kezdődik először. Heti 2-szer, és 4 óra... :? Hosszú, basszus. Ja, és aki még nem tudja: számítógépes suli.
Kriszti, ezeket tanuljuk majd (még korábban kérdezted):
-számítástechnikai alapismeretek
-gépkezelés és operációs rendszer
-Windows
-szövegszerkesztés (Word)
-táblázatkezelés (Excel)
-elektronikus levelezés
-adatbáziskezelés (Acess)
-prezentációkészítés (PowerPoint)
-programozási ismeretek (alap)

Dorka nagggyon élvezte az új kiskocsit, mentünk is vele egy karikát, meg asszem holnap elviszem mázsálásra, kíváncsi vok mennyi most.

Na jóccakát, asszem mindenkinek írtam. :roll:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Gabó-a nagypapához bújik a kisasszony 8) . Otthoni képek, a lufikat még nincs szívem leszedni...Az esküvőnkről maradtak :roll:

Viol-még mindig 4 fognál tartunk :?

Valami front van??? Szétmegy a fejem, már egy gyógyit is be kellett vennem :evil: :evil: :evil: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-lesz mit tanulnod! Már várod? Én már nagyon az én sulimat!!! Tanulni szeretek, de vizsgázni... :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Kincsőnek boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Viol, ez így normális, az őrlők hamarabb bújnak mint a szemfogak. A legvégén pedig a négy hátsó őrlő és kész a 20 fog :lol:
Ágnesnek is 12 foga van már, most bújt ki a 12-ik.

Gabó,
drukk a beszoktatáshoz!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Csajok!

Fogas kérdés! :lol:

Nekünk még nem bújt ki fogunk, de egyébként sem látszik még egyáltalán semmi! Nem duzzadt, nem piros, szóval csak olyan mint volt. :roll: De gondolom azért csak nem maradunk fogacska nélkül. :lol:

Kép
wirág&

És még egy kérdés! :D
Babaúszásról tudna nekem valaki mondani valamit?
Érdemes-e 7 hónaposan kezdeni? Kit és hol lehet felkeresni ilyen ügyben?
Kicsit beparáztam azon, hogy az Adél ilyen nyugis, keveset mocorog. Már járunk gyógytornára, a nő azt mondja nincs semmi vész.
Én azért arra gondoltam, hogy talán nem ártana vizes közegben is megmozgatni babócát. :roll:

Kép
wirág&

Anikó,
ó, jönnek majd azok a fogak, meglátod! Lehet, hogy kettesével is! :wink: A lufik meg ilyen jól bírják?? Mikor volt az esküvő?
A sulit várom én is, mert tök érdekel. De amúgy én se tanulni, se vizsgázni... :D

Hűű, Andi, Ágnesnek jól nőnek!! :) Ma voltam a védőben, mondta is a védőnő, hogy jó ez, ha ennyi van.

Amúgy Dorka 8860 g és 80 cm. :P Nekem tökéletes. :)

Gyöngyi,
Anikóék és Zíliáék is jártak babaúszásra, Zília már nem nagyon ír... :( De biztosan mások is jártak. Én úgy hallottam 6 hós korig érdemes elkezdeni, mert kb addig van meg nekik az a bizonyos búvárreflex. Aztán nem bizti, mi nem jártunk.
És gyógytornára is kimondottan azért jártok, mert szerinted keveset mozog? Vagy javasolta vki? És hova? És oda kimondottan picik járnak?

KépKép
viol81

Halihó!
Ismét túl egy bölcsis napon ma már két órát nélkülem volt.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!
Megint nekiment egy kislánynak motorral(a kislány is motorozott)a kislány elesett és vérzett a szája! :twisted: :twisted:
Elkezdett sírni aztán a Levi is(gondolom megíjedt)és akkor keresett,hogy hol vagyok,de aztán megnyugodott.3/4 12-re mentünk vissza akkor hallottam,hogy búj anyához aztán jött az Olga,hogy menjünk be etetni,mert akarnak a Kirávar enni!Bementünk aztán megette az egész tányér főzeléket ami nagy szám!!
Én meg tök kellemetlenül érzem magam amiért nekiment a lánynak!!Tök szar pedig még tuti lesz ilyen!Pedig minden nap beszélgetünk erről és tudja és mondja is,hogy nem szabad nem lökködünk senkit,de mégis!Talán majd leszokik róla!
Jaj és képzeljétek most hívtak a Spártól jövő héten megyek interjúra!!
Úgy örülök neki!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Dzsezmin
megette az egész tál főzeléket!!Ügyike nagyon!!
Figyi ,most zsokik be a böliba.MAjd megtanulj a a"társas együttélés szabályait"aztán nem csinál többet ilyet.Jól teszed hogy beszélgetsz vele,okos fiú lesz meglátod!!
Te nem ugy volt hogy hétfőn már dolgozol?Most milyen interjúra mész??

Wirág
leszenk fogacskái hamarosan,nincs semmiről lekésve!!! :wink:
Én sajna nem tudok segiteni uszás terén! :(

Viol
huha miket fogsz Te tanulni!!! :shock:

Amica
Veletek mizujs???????

Kismamánk??

Dolgozó Bence anyus???

ÉS Reni??ÁGI?????????

Ugy eltünt mindenki!Hogy vagytok??
Vendég

rik!Igen,de úgy volt,hogy hétfőn megyek a telefonosra,de így nem megyek.Most az Interspár hív interjúra!Felajánlanak több lehetőséget és lehet választani.Kíváncsi leszek mi lesz,de el fogom fogadni már most tudom! :) :) :)
Remélem úgy lesz ahogy mondod és abba hagyja ezt a nekimenősdit!
De mégis kellemetlen! :( :(

Kép
dzsezmin

És a csajsziid,hogy vannak?

Kép
dzsezmin

Dzsezmin,
és azért el sem kezded a telefonosat? A Sparos már tuti, csak még az nem, hogy azon belül hova?
Hűű, Levi meg majd megszokja, hogy mások is vannak körülötte, ebben a korban meg szerintem lesz is még sírás. Pláne ha elesik vki, persze hogy sír. Az a másik anyuka is - ha látta - is megértené. Ha meg meg is beszéled Husival, akkor az még jobb!

KépKép
viol81

Dzsezmin
a végén már válogathatsz is,hallod-e!!!
Te nagyon a Sparban gondolkodsz! :) A kezdést végülis megtudod oldani?(mármint hogy ne hajnalok-hajnalán kezdj)
Köszi jól vannak a Csajaim! :wink: Most elértük azt hogy tök jól eltudnak játszani.A "játszunk iskolásat"megy egész d.u. :) Alig látom őket,csak ha kell valami,amugy egyik szobába bekotultak,aztán csak hangfoszlányokat hallunk.Rajzolnak,énekelnek,tanulnak! :lol:
De van egy rossz is a sok jó közt. :? Sajnos Petra eszméletlen anyás lett.Nem tudom otthagyni anyumnál bőgés nélkül. :(
Vendég

[quote]P írta:etra eszméletlen anyás lett.Nem tudom otthagyni anyumnál bőgés nélkül.

De mi lehet az oka?? :shock: Nem történt semm olyan, ami miatt most jobban ragszkodna hozzád, nem? Vagy csak nagggyon-nagggyon szeret!! :wink: :D

KépKép
viol81

Szerintem nagyon-nagyon szeret,és erre mostanában nagyon-nagyon rájött!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek: vár a vasalás :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wirág-szept. 15-én kezdődik a babauszi Sopronban, mi csak jövő héten szerdán megyünk, mi szerdaiak vagyunk, szerintem gyere el vmikor, 17 órától vannak a foglalkozások. De, ha gondolod, megkérdezem neked. Én úgy emlékszem, hogy 8 hóig ajánlatos elkezdeni, de nem vagyok benne biztos. Kincső imádja az uszit! Mi is jártunk gyógytornára. És szerintem, ebben a topikban Nyuszinak bújt ki legkésőbb az első fogacskája, 10 hós volt és még mindig csak 4 van neki :twisted: :twisted: .

Na megyek, vigyorognak rám a ruhák :? :? :? :? Vasalóért kiáltanak.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok lanyok!

Elnezest a nagyon hosszu hallgatasert!
Eloszoris nagyon sajnalom, hogy nem tudtam elmenni a talkozora, de tudjatok nekunk az mar a legutolso hetvege volt, ket napra ra indultunk vissza. Azon a hetvegen meg utolso rokonlatogatasok, csaladi ebedek voltak, igy nem tudtam megoldani. Sajnalom, de jovo nyaron jovunk megint, es akkor mindenkeppen ossze kell hozni valamit. Az a baj, hogy a nyar elejen meg ugy vagyok en is mindennel, hogy "ej raerunk arra meg, elottunk az egesz nyar". Aztan olyan gyorsan elmegy, rohannak a hetek, es azon kapom magam, hogy jesszus, meg ide sem mentem el, azzal sem talalkoztam stb. Szoval bocs!

Az utunk visszafel viszonylag jo volt, a Balint kicsit tul faradt, mert kimaradt a du. alvasa, de vegul 5 orat igy is aludt a 10 oras hosszu repulesbol.

Most mar visszazokkentunk az itteni kerekvagasba, bar a Balintnak eleg lassan ment az atallas, egy hetig hajnalban (1/2 3-3-4 korul kelt).

Aztan a Bencenek elkezdodott az iskola, most kezdte az elsot. Hat ez egy elegge szornyu rendszer ami itt van, most nem irom le reszletesen, de majd ha lesz egy kicsit tobb idom irni akkor igen. Mindenesetre en rohangalok mint pok a falon, mert az ebedidoben hazahozom, de utana meg vissza kell menni, es 3/4 3-kor vegez. Ha viszont ott ebedelne, akkor hideget enne, mert nincs menza, csak azt lehet enni amit visz, es azt is a tornateremben a foldon ulve :!: :!: az olebol kene megennie. Igy inkabb futkozom.

Most sajnos csak ennyire van idom, majd jovok meg igerem.

Gabo uj neven irsz? Hogyhogy?

Kép
Kép
agi

Szia Ági!!!!!! :)

Sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni, igazán eszünkbe juthatott volna korábban is, hogy szorít az idő, nem mindegy, hogy mikor szervezzük meg... Na de majd jövőre!!! :) Már jó korán osztunk-szorzunk, hogy mikor legyen!! :wink:

Hűű, 5 órát aludt egy huzamban?? Bár gondolom, ha fáradt volt nagyon, akkor érthető...

És otthon Jason kenyércsücsökkel az asztal alatt várt? :wink: :D Na jó, nem poénkdok itt, biztosan nem úgy volt, ahogy tavaly. Vagy az nem is akkor volt?

És ilyen durva a suli nálatok... Mondjuk én már azzal sem lennék kibékülve, ha olyan messze lenne a kórház, ahogy nálatok van. De nincs egy kajálda a suliban? És aki nem tudja megoldani, hogy elmegy a gyerekért, az akkor eszi a hideget? És legalább közel van?

KépKép
viol81

Szia ÁGI!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök,hogy jelentkeztél!!
Látod ebben az "ej ráérünk még- ben"elmaradtak a mi Besenyős taliink is . :( Szomorú vagyok,mert jó lett volna.
Nem semmi lehet aza suli,de irj még bővebbet,tényleg nem tudunk máshonnan infókat erről...
A kórház milyen mesze van?(Viol irta)
JAsonnak hiányoztatok,mi????Virágcsokor meg ilyenek??? :D
A gyerekek agyilag hogy tudnak vissszaállni Amerikára???Olyan más minden,meg nincs nagymami???

Reni!!
Titeket meg betemetett a hó????????????? :lol: :lol:
Vendég

Halihó!
Ismét túl mégegy bölcsis napon!Ma nem bántott senkit :) :) ,de volt nagy sírás mire mentem vissza!Cumival a szájában jött ki délben és folytak a krokodil könnyei!!Mikor bementek az udiról az Emma nekiállt sírni aztán a Husi is.A szívem majd megszakadt!
Megnézte az ágyát bele is feküdt holnap már csak telefonálok 1-kor,hogy alszik-e és ha igen marad délutánig ha sír akkor megyek érte!Nagyon nehéz,nehezebb mint gondoltam,de muszáj! :( :( :(

rik!Igen nagyon rávagyok kattanva a Spárra!Az egyik anyuka is oda megy melózni(a Levike csoportásának az anyukája ő is Levi :D :D )
Ő eladó/pénztáros lesz és 80 nettót mondtak neki!Na az már GYES mellett elég szép!
Na pedig Petra eddig nem volt ennyire anyás vagy?
Az viszont tök jó,hogy ilyen jól eljátszanak! :) :) :)

Viol!A Spár remélem tuti csak a beosztás nem!Akit behívnak mindenkinek ajánlanak valamit!Eddig így volt!
Épp modtam az Olgának,hogy olyan rosszul éreztem magam tegnap a Husi miatt,de mondta semmi gond vannak durvább gyerekek is majd leszoktatják róla!De ma a 12-gyerekből volt 5.!A többi beteg!Remélem a Husi nem betegszik le!Bár a Spár okt. 1-kezdéssel lenne tehát beleférne egy egyhetes hiányzás,de nem kéne!Bár inkább még addig amíg legyen beteg amíg nem melózok!

Ági!Szia!Írok privit ha átmegy!
Ez elég durva ami leírtál a suliról!Ezt mégis,hogy képzelik?Nincs egy ebédlő egy menza ahol a gyerek enne!!!És pláne,hogy a földön!Megáll az ember esze!! :x :x :x :x :x
Már épp gondoltam rád,hogy vajon mi vár téged otthon!Férjed azért rendet tartott?Ő volt már itthon veled?

Kép
dzsezmin

Viol!A telefonsohoz nem megyek!

Kép
dzsezmin

Gabo,
Nem jott uzenet. Bar az emilemben kaptam ertesitest, hogy uzenet erkezett, de megsem kaptam itt meg. :?:

Most rohanok, de du. mikor a Balint alszik majd irok reszletesen az iskolarol.

Kép
Kép
agi

Ági!Akkor elküldöm Iwiwen!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Jó régen nem jelentkeztem.....

Dzsezmin!

Jaj ez nagyon jó hír, hogy Husi ilyen ügyes nagyfiú!
A Sparhoz egy nagy kalappal, hogy szupi helyed legyen!

Viol!

Jó tanulást :lol: nem lesz nehéz, te már profi vagy, pár éve én is elvégeztem egy ilyen tanfolyamot, a munkaügyi fizette, munkanélkülin voltam, jó volt szerettem járni nagyon, igaz a társaság is szuper volt :wink:

Rik!

Hiszti :twisted: Máté pár napja a Csengeri közepén ült a járdán üvöltve, mert Ő más irányba akart menni, ez nálunk mostanában szokásos.... :twisted: :twisted: :twisted:
minden nap "harcolunk" az útirány miatt, egyszer csak megtanulja, hogy hiába ordít!

Ági!

Szia, annyira jó, hogy jelentkeztél, én is sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni! Mágnest köszönjük, szuper! Már irigykedtek rá :oops:
Mesélj erről a suliról, én is kíváncsi vagyok, meg a kórházról is mert arra nem emlékszem mit írtál....

Nálam a helyzet változatlan a rókák terén, a hasam nő, már jó nagy, nem tudom mi lesz később....

katus78

Szia Katus!!!
Ejnye ezek a rókamókák csak nem akarnak máshová menni!! :x :x :x
Ó ezek a gyerkőcök csak kinövik hamar ezt a hiszti korszakot!Én legalábbis bizakodom ebben!! :) :) :) :)
Nem baj ha nagy lesz a pocakod csak egézséges legyen! :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Dzsezmin-ügyes a nagyfiú! Akkor Spar?

Katus-hiszti, úgy látszik ez az ősz erről szól :evil: , Kincső is felháborodik, mikor másfelé próbálom vezetni sétálás közben... Lecsapja a kezeit, nekidől a lábamnak és egy tappodtat se mozdul, mikor pedig berakom a kocsiba, hisztikirálynő megmutatja magát az utcának 8) , ja, és a lépcsőket is messzire kell kerülni, minden házba be akar menni, ahová lépcső vezet :oops:

Ági-sajnálom, hogy nem találkoztunk. Emlékszem, hogy mikor a topikba jöttem, éppen te mondtad a nyári talit, hogy milyen jó. Fura ez a suliügy..., másban azért jó?

Ma Kincső 2,5 órát aludt délután :shock: . És nem akarom elkiabálni, mint a múltkor, de szombat óta nincs éjjeli kelés :P . Persze én hülye anya felriadok ám, átlopódzok, él-e még a kis szülöttem, ahelyett, hogy aludnék :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
ez az átlopózás ismerős!!
Én már nem a szuszogása miatt megyek,hanem hogy betakarjam! :wink:
MA láttunk d.u. a IV. lászlós virágboltnál sétálni!Mi a buszon voltunk,majdnem kirepültünk,ugy integettünk.Petra meg kiabálta abuszon,hogy KINCSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!
Alig birtam befognia aszáját!!Szal a Jereván tudja a kisleány nevét!!!!!!:)

Amica
titeket is láttunk az Interspárnál.NAgyon ügyik a nagyok a bicajjal!

:wink: CSak az autósok is engedhetnének benneteket,hisz látják,nem nagyon tudnak megállni az ut közepén a bicóval a gyerekek. :evil:
(Mi az INterspár mozgólépcsőjéről figyiztünk benneteket!!)

Dzsezmin
téged nem láttalak :lol:
De nagyon ügyike volt ma a fiad!!!CSak igy tovább!Kiváncsi leszek szombat reggel mit szol hogy nem kell menni bölibe!! :roll:

KAtus
szijjja!!!
Szegénykém!!Mátéval is ilyen rosszul voltál???A pocid meg csak hadd nőljön!!!Hisz van benn valaki! :shock: :lol:

HAjnusról tudtok valamit????
Vendég

Olyan izgííííí, hogy nől Katus pocakja!!!!! :) :) Olyan jóóó lehet!! :) :) Mert ha belegondolunk, mi nem láttuk ám Katust pocakosan, Cajok!! Ő már anyuka volt, mikor csatlakozott!! :)
Had nőjjön az a hasi!! Pedig aztán még csak a negyede ment ám el! :shock: :wink:

Katus,
itt tök gyér lesz a banda ahogy elnéztem. Én vok az egyetlen színfolt! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Figyu, az a kis pumpi, ami a lóhoz volt, az nektek máshoz nem kell, direkt a lovat kell vele fújni? Mert szólj ám, adom vissza izibe! :D

Erika,
te kis sasszem! :wink:

Dzsezmin,
és te még nem pityeregtél, mert hiányzott Levi?

Anikó,
2-3 napja Dorka sem kel éjjel... :shock:

De hiszti itt is van, nálunk az ágyba való fejbeverés megy. Még jó, hogy járólapon nem jut ilyen az eszébe! :shock:

KépKép
viol81

...Ágnes hasravágja magát a kövön... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok!
Nagyon sok a tennivaló itthon. Ágnes olyan eleven lett, hogy csak na... Kukázik, rámol polcról, fiókból... Nagyon beindult :lol:
JAnkának idén tetszik az ovi, Márton meg ügyesen focizott ma is.
A piros iskolába mentünk vagy jöttünk mikor Rik láthatott bennünket.
Tényleg nagyon szépen bicajoznak a nagyok, ügyesen megállnak a járda végében és nagyon bosszantó, hogy még a zebrán sem mindig engednek át az autósok, pedig nagyon figyelek, hogy jókor lépjünk le :evil:

Szép álmokat mindenkinek!

Éjjelente nálunk még többször is kelés...

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
de legalább Ágnes olyankor szopizik (is), nem? Vagy? :shock:
Az a foci hogy van? Az óvoda szervezi és a piros suliban adnak pályát? És ez rendszeres? Mert az tök jó! :)

KépKép
viol81

Jó reggelt Viol :D

Ágnes éjjel szopik és utána visszaalszik. Én is, csak hajnalban ha kel utána hamarosan megint kelni kell a nagyokat indítani az oviba. Sajnos ma sem aludt vissza és az egyszeri alvás kicsit gázosabb így.
A foci azért "ovis", mert 4-6éveseknek indul két csoport hezi két alkalommal és bárhonnan lehet menni. Eddig tetszik neki, remélem kitart majd a jókedv!

Csilla írt nekem, csak nem tud ide belépni. Zóra is elkezdte a bölcsis beszokást és Csilla megkapta az állást ami tetszett neki. :D

Rik,
ma van a szülinapom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

jajj,sikerült!!!!gyorsan írok

sziasztok cajok!
tényleg nem engedett be,csak állandóan visszadobott a bejelentkezéshez.

utólag is mindenkinek boldog szülinapot,névnapot!!!

andi
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!akkor ma valami ünneplés?vagy a hétvégén?

megyek hétfőn dolgozni!kétszer voltam ott,először még a múlt kedden,aztán most kedden,mert akkorra már csak ketten maradtunk jelöltek.hazafelé pedig már hívtak is,hogy én vagyok a "nyerő" :lol: .recepciós meló(telefonokat fogadni,kapcsolgatni,üzeneteket átadni,vendégeket fogadni,van egy kis teakonyha azt rendbentartani-szóval amolyan házvezetőnő féle,csak cégnél és nem otthon).meg kocsival kell járni,mert a szegedi autópálya mellett van a cég,oda nem jár busz.de hamar ottvagyok,meg még 9 ft pénzt is fizetnek kilométerenként utiköltséghozzájárulást.remélem jó lesz.reggel majd én viszem a kölköket,péter meg kérte,hogy hétköznap csak délelőttre osszák be,így ő elhozza őket.izgulok már nagyon,furcsa lesz 2003 február óta újra dolgozni :wink:
jövő hétre meg még jön anyukám,mert zóra csak kedden alszik először a bölcsiben,ill próbálja majd,ha nem megy el kell hozni,így anyám "ideköltözik" segíteni.olyan hirtelen jött a meló,hogy még a beszoktatáson sem vagyunk túl...
de majd olvaslak ám titeket teljes gőzzel!!!! :roll:
szerdán meg meg is ijesztett,mert nem akart bemenni,bőgött,be kellett ülni vele,pedig kedden simán bement egyedül.de az volt csak egyenlőre a vacak nap,mert ma is,tegnap is bement,ebédelt ügyesen.jó lenne,ha nem sírna,mert az megkeserítené a munkát nagyon(egész nap arra gondolni,hogy szegény kisírja a lelkét a bölcsiben)-bár aztán meg az oviba is nehezen szokna be(gondolom),ha olyan természetű....

na,most jól beszámoltam magunkról,lehet nem is érdekel senkit :twisted:

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

CSilla
hogy irhatsz ilyet!!!
Én minden betűdet ittam!!! :wink: :lol: :lol:
Szegény kicsi lány,nagyon megviseli az anya hiánya,de ez TERMÉSZETES!!Abbahagyja majd a sirdogálást ,meg kell barátkoznia ott mindenkivel,aztán rájön,hogy jó hely is az! :wink:
HAllod-e!Tényleg hamar jött a meló!Kivánom,hogy minden reményedet váltsa be,és érezd magad jól!!!(már ahogy egy munkahelyen jól lehet érezni magunkat :) )
Képeid vannak az uj lakásotokról?Megszoktátok már??

Amica
tényleg ügyik voltak a gyerekid!!!
Neked is könnyebség hogy gyorsabbak igy!!! :wink: :roll:

Viol
ágyba való fejbeverés??? :shock: Juj!!!!Élvezi is???? :P :shock:
Sajna nekem a járólapon sokat esett hátra amikr tanult ülni.Szegénykémnek nagyon fájt sokszor,de kivédeni nem nagyon lehetett.Kipárnáztuk körülötte,de tutira elcsuszott ott ép a párna és bekoppanta feje! :evil: Férjem mindig azt mondta hogy epilepsziás lesza gyerek tőle,figyeljek jobban.Ennél jobban???? :roll: :shock: :?
Vendég

Andi,
Boldog szülinapot!!!
:P :P :P Hányadik is? 27? :wink:

Csilla,
hali!! :) Szuper meló, én is recepciós vok! :D De hallod tényleg hamar jött, legutóbb még azt írtad, hogy el kellene kezdened meló után nézni! :shock: :P
Zóra meg majd csak megszokja a bölcsit, sztem nincs is olyan gyerek, aki nem pityeregne. Nekem mondjuk a szívem szakadna meg ha látnám Dodómat sírni... :roll: Néha így is rákezdi, ha eltűnök vhova... Pláne mostanában olyan, mert nagyon ölelgetős, szeretgetős... :D

Erika,
nem hiszem, hogy élvezi, mert olyankor mindig épp mérges vmiért... :? :shock: :roll: :P Itt hálisten földre olyan sokat nem koppant, remélem már nem is fog! :P

KépKép
viol81

Gyöngyi,
te feltetted már ide a babatalis képeket? Nem emlékszem... :oops:

KépKép
viol81

BOLDOG SZÜLINAPOT AMICA ANDI!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Ezt is Neked küldöm, olyan kis hangulatos. :-)

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Andi-boldog szüliapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol-ez a fejveregetés ismerős :evil:, bár Kincsőnek más rémítő szokása van: a fejtetőn "egyensúlyozza" magát, popija az égnek emelve és nyöszörög... Olyan rossz, de már nem igazán engedi elaltatni magát, kifordul a kezemből, menne az ágyába, maga alszik el...

Rik-ma lestük már a buszokat :wink: , de nem voltatok egyen sem :twisted: .

Csilla-gratula a munkához, gyors voltál!!!

Kincsővel már sétálunk és tolja a babakocsit :lol: , olyan édes. De 3 lépésenként megáll, felnéz, akkor meg kell dicsérni, kapok egy hatalmas 4fogas vigyort és tolunk tovább 3 lépésig, és újra :twisted: :twisted: Lassú a dolog, mert sok koncentrációt megtörő esemény is történik közben: elmegy melletünk egy autó, kutya, másik baba, gesztenye-csikk-falevél-miniatűr kavics a földön :twisted: :twisted: , akkor meg kell állni és alaposan megvizsgálni a problémakört, vagy csak felfedezi a kölesgolyós dobozt a babakocsi kosarában és akkor aztán enni kell :roll: :roll: . Még élvezem a dolgot, és Nyuszi is!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
olyan édes dolgok ezek!!!CSak élvezd is,olyan jó kis időszak ez,szivesen emlékszel vissza majd rá!!! :wink:
MA nem buszoztunk!! :lol: :lol: HA a bécsidombon jártál volna akkor talizhattál volna velünk!!! :wink: Piknikezni voltunk fent!!!
GYerekek nagyon élvezték,de még ennél si jobban,hogy itt a cirkusz a suli mögött,és amikor mentünk ill. jöttünk akkor állatokat néztünk.ODa menjetek el,nagyon szuper!!Még elefántot is simogattunk!!!!!!!
Komolyan még nekem is nagy élmény volt!!!!!!!!!! :oops:
Vendég

[quote]a írta: fejtetőn "egyensúlyozza" magát, popija az égnek emelve és nyöszörög...

ez detto!! :? szinte magam előtt látom a pózt. és van, amikor mindezt a kanapé tetején... :shock: :? de gyszer megeszem, az tuti!

[quote]O írta:lyan rossz, de már nem igazán engedi elaltatni magát, kifordul a kezemből, menne az ágyába, maga alszik el...

de ez miért rossz? úgy érzed múlik a babusgatás, az én kisbabám ideje? :roll: :wink: Már nagylány... :P

[quote]M írta:ég élvezem a dolgot, és Nyuszi is!

Hétről-hétre jobbnál jobb dolgok lesznek, olyan édesek!! :D Én mostanában attól vagyok odáig meg vissza, ahogy ölel... :roll: :D

KépKép
viol81

[quote]n írta:agy élmény volt!!!!!!!!!!

szó szerint, mi? :lol:

piknik milllen apropóból volt? csak úgy?

KépKép
viol81

Köszönöm!

Meg is számoltam gyorsan a gyertyákat Mirama tortáján, épp csak 25db maradt le :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Na most van egy kis idom mielott megyunk vasarolni a Balinttal, ugyhogy akkor gyorsan irok egy picit.

Csilla!
Tok jo, hogy ilyen gyorsan talaltal munkat!
Gondolom, hogy nehez a bolcsibe beszoktatas, Dzsezmin ezt neked is irom. Nekem annak idejen amikor a Bence 6 honapos volt, vissza kellett menni dolgozni. Par honapig egy baratnom volt itt, aztan az Anyuek, igy vegulis nem idegenek vigyaztak a Bencere, de en az elso hetet vegigbogtem, minden nap delben hazarohantam szoptatni, szoval kesz orulet volt. Persze egy 6 honapos mas mint egy ket eves. Aztan utana itthonrol dolgoztam, igy nem is kellett idegenekre biznom sosem.

Az iskolarol meselek kicsit, ha nem banjatok. Szoval ez helyileg ugyanott van ahol a tavalyi ovi volt, mert az mar olyan "elo iskola" volt, tehat a hely nem uj nekunk. Ami uj az az, hogy delutanig ott van. Eredetileg azt mondtak nekem, hogy az ebedido 3/4 ora lesz csengotol csengoig. Hat az nem lenne eleg, hogy hazahozzam, mert kb. 5 perc autozas, plusz neki at kell ott venni a cipojet bennti cipore (kijovetelkor meg az utcait felhuzni, telen meg a kabat stb.) szoval ugy gondoltam, hogy majd ott eszik. Aztan mikor kiderult, hogy az ott eves azt jelenti, hogy visz egy szendvicset amit a tornateremben 800 gyerek tarsasagaban a foldon ulve kell elfogyasztani, es ezert meg 80 dollart fizetnem is kell (ebedidos gyerekfelugyelet cimen ! ), akkor ugy dontottem, hogy hazahozom akarmi is lesz. Vegul kiderult, hogy 55 perc az ebedszunet, igy meg mar nem olyan rossz. Igy jo sokat rohangalok, mert reggel 1/4 9-re viszem, aztan 3/4 12 korul megyek erte, 1/2 1 korul vissza, majd 3/4 3-kor megint oda, mert akkor vegez. Ez van. Nem kulonosebben tetszik neki a suli, unja, mert irni, olvasni tud mar, es jatek meg mar nincs, vagy csak nagyon kicsi. Egyelore szineznek sokat, vagnak, ragasztanak, meg a betuket kezdik tanulni.

A korhazrol nem tudom mit irjak, hacsak azt nem, hogy messze van, ill. ha valakinek valami baja van, akkor a surgossegi osztalyon varakozhat akar napokat mielott ranez valaki. Ha surgetni akarod oket, hogy neked nagyon faj amivel eppen varakozol, akkor azt mondjak, hogy masnak is, varjal csak. Volt tavaly egy no aki varakozas kozben, a wc-ben vetelt el, es a kezeben kihozta az eredmenyt, hogy hat ezert szerette volna, ha valaki megnezi, mert verzett, de akkor mar ugyis mindegy…..

Katus!
Akkor lehet, hogy mar babas voltal akkor is amikor talalkoztunk? Tok jo! Kivancsi vagyok Mate hogy fogadja majd a tesot? Egyebkent vele is rosszul voltal?

Andi!
Boldog Szulinapot! Olyan szep volt az a kep amit a multkor feltettel, az a szines leveles kis csokor. Ezt te csinaltad?

Kriszti!
Tok jo, hogy a volt kollegakkal meg neha eljartok bulizni. Hol dolgoztal? Es oda is keszulsz visszamenni?

Aniko!
Utolag is boldog szulinapot Kincsonek! El sem hiszem, hogy mar egy eves! Talan egy honapos volt mikor eloszor irtal ide a babanetre. A fogai miatt ne aggodj, a Bencenek 10.5 honaposan bujt ki az elso, es egy evesen meg nem is latszottak a felsok olyan picik voltak.

Rik!
En is sajnalom, hogy nem jott ossze a talalkozo a nyaron. Most meg mar messze laktok igaz? (Bar Sopronban nincsenek tavolsagok, gyalog is eljut barhova az ember. Nemugy mint itt!...)

Viol!
Kenyercsucsok nem vart iden az asztal alatt, csodalkoztam is, hogy mekkora rend es tisztasag volt, az osszes szobanoveny viritott, szintugy a muskatlik az ablakladakban. Szoval nem szolhatok egy szot sem!

Ezt a levelet meg reggel kezdtem el irni, es most meg mar du. van. Gyorsan bemasolom a babanetre es megyek a Benceert a suliba.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Látom, szép idő van!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi is csavarogtunk óriásit és szedtünk sok-sok gesztenyét :P :P :P .

Anikó

Kép[/url]
quito

Ági
ez a suli dolog számomra kicsit riasztó!!!
Akinek dolgozik az anyukája az mind bent eszik a földön ülve???
Hány osztály van??Ugy mint itt??
Talizunk mi még!!Tényleg nincs távolság!!! :wink:

Anikó
Mi is megyünk egyet császkálni,szeretem ezt az időt!!!!

Viol
minek apropóján piknikeztünk???
Mi sokszor teszünk ilyet,mert az olyan jóóóóó!!!!
Szabadban vagyunk,és egyáltalán olyan szuper a földre teritett pokrócon majszolni.Közbe a szitakötők ránkszállnak,meg miegymás!!Isteni!!!
Petra egy domboldalon felált (miközben sétáltunk)és csak ugy elkiabálta magát: Szia Sopron!!!!!Itt vagyunk a bolondok!!! :lol: :lol:
Szoval asszem őt is megérintette már!! :wink:
Vendég

Szép napos vasárnapot mindenkinek!!!!!!!!! 8) 8)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?