Sziasztok,
egy kicsit lemaradtam, de próbálok bekapcsolódni.
Kmammy: szuperek a képek és irigyellek, hogy ott még olyan jó idő van. Bár őszintén szólva engem a mostani időjárás nem zavar, csak ne essen és ne fújjon a szél. Azt utálom!!!
Nagyon tetszett az osztállyal közös kép!!!
Benianya: örülök, hogy megosztottad velünk a recepteket. Én Marcinak annyit változtatok, hogy a vaj helyett medve sajttal keverem ki ezeket (már próbálkoztam korábban is és bevált
).
Marci úgy szereti a medve sajtot, hogy képes magában is enni.
Kiváncsi vagyok Ákos méreteire, majd írd meg, főleg, hogy olyan jó étvágya van
.
Gombi: elhiszem, hogy várod a 12. heti UH-ot. Hatalmas élmény volt nekem is, amikor először láttam mozogni a kis drágámat
!!! Vigyázzatok magatokra.
Mivel mi 2,5 évet szeretnénk a 2 babó között, ezért ugye nagyjából jövő tavasszal indul a babaprojekt. Eddig nekem még nem jött meg piri, mondtam is Istinek, ha ez így megy tovább, akkor Marcit el kell választanom január körül, hogy tavaszig beálljon a ciklusom.
Remélem nem kerül rá sor és szép lassan, fokozatosan Marcika fog leszokni a ciciről.
Oriandy: csábítás magasfokon
. Tetszett a kép a fürdőszobáról
!
Dani édes, mint mindig. Jó étvágya van??
Kimi: torokfájás miatt
. Szerencse, hogy Milán rendben van és nem beteg.
Klarka: majd írjátok azért meg, ha kiderül, hogy kisfiú, vagy kislány a gyerkőc
.
Pelenka: mi még mindig liberot használunk, de lehet, hogy lassan nekünk is át kellene állni vmilyen másik márkára, vmi olcsóbbra. Most már nagy Marci nem annyira érzékeny. Szerintem az olcsóbb pelenkák is vannak olyan jók, mint a libero, vagy a huggies. TIPP??? Mit ajánlatok???
Magasság: Marcit már kb. 10 hónapos kora óta állva mérik, mert én nem voltam hajlandó belepasszírozni abba a szűk magasságmérőbe... szerintem bele sem fért volna a vállai miatt
!
Bocsi, ha vkit kihagytam, de csak gyorsan reagálam, ami éppen eszembe jutott.
Néhány szó rólunk:
hétvégén nem voltunk itthon, jelentem keresztanya lettem
. Nővérem kisfiának vasárnap volt a keresztelője
.
Kis keresztfiammal, Mátéval
Pénteken és tegnap bevásárlókörúton voltunk. Marci kapott 2 cipit, egy kinti és egy benti cipőt és vettem neki egy átmeneti kabátot.
Overallt biztos nem veszek újat, mert megkérdeztem a kétrészes árát és 11.000 Ft
!!! shock
!!!
Bár nem beszéltünk össze, de végül mi is Assot vettünk (22-es méret), egy kicsit drágábban, mint amit írtatok, a kinti 7.990, a benti 5.990 Ft volt.
Siestának brutális ára van, Szhelyen 11-12.000 Ft...
Íme:
benti cipi
Tegnap elmentünk sétálni és kacsákat etetni a Csónakázó-tóhoz. Marci nagy örömére kijöttek a vízből a kacsák, volt ám örömujjongás
.
Ma elmentünk Csicsergő foglalkozásra, nagyon sokan voltak, bár a nőci, aki tartotta mondta, hogy ez a szeptemberi kezdésnek köszönhető, később kevesebben leszünk. Nagyon jó volt, bár Marci inkább mászott és felfedezett, játszott, autózott, mint a foglalkozásra figyelt, de így is ragad rá. A gyerektársaságról nem is beszélve
.
Most több foglalkozásra járunk majd, mint korábban. Lesz baba-mama klub és tipegő, ezek havonta csak egyszer vannak.
Ezen kívül van még egy mozgásfejlesztő is, az azt hiszem minden héten, úgy mint a csicsergő. Nem fogunk unatkozni
.
Eni