Új privát üzeneted érkezett!

(na mégegyszer, ugyanis Dani rákönyökölt az ESC billentyűre és az egész irományomat kitörölte!)

Sziasztok!

Fleur!
Ez már magzatvíz az tuti!!!
Nekem is így kezdődött! Csüt. este volt először, aztán vasárnap de., és délután el is folyt az összes. Igaz nálam a doki hülye volt és hazaküldött, de azért csak menj el dokihoz ezzel!!
Ilyen akkor van, ha lent reped meg a burok, de a baba feje elzárja az utját és csak akkor tud szivárogni, ha épp úgy fordul, vagy ha egészen fent repedt meg a burok!!
Mindenképp nézesd meg orvossal! Ő az Uh-on látja majd, hogy valóban kevesebb lett-e a magzatvized, mert ha igen és meg van repedve a burok vigyázni kell az esetleges fertőzések miatt!
Na, nem akarlak ám ilyesztegetni!!! Nem lesz semmi gond meglátod!!
Nemsokára már a karodban lesz a kis Lilla!!!!

A barátnőm este 23.20-kor megszült: Olga Boglárka lett, 3800 gr és 56 cm.

És egy videó Daniról:

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... q9DMg5Dnwn

Andy

Kép
oriandy

Fleur!

Doki mihamarabb, mert ha tényleg a víz az (ami valószínű), akkor a fertőzések miatt tényleg jobb, ha felügyelet alatt vagy! Meg, ha már Lili kihúzta a dugót, akkor onnan nics visszaút!

Hajrá! Ma új Anyukánk lesz! :)

kacsa14

Fleur: szerintem is mindenképpen menjél el dokihoz!!! Tuti, hogy anyuka leszel a mai nap folyamán!!! Olyan nagyon izgalmas!!! Drukkolok ezerrel :D :shock: :shock: :!: :!: :!:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fleur!
Úgy tudod megállapítani, hogy magzatvíz-e, hogy ha elfekszel, magad alá teszel vmit, hogy ne ázzon át az ágy, és fektedben nedves lesz a lepedő, akkor az a magzatvíz (legalábbis így mondta nekem anno a védőnő, mert felállva valóban elzárhatja a baba feje a rést, ahol megrepedt a burok). Borzasztóan izgulok!!! ;)

Kép
Kép
norwell

Fleur!

Hűha beállt a zabszem... :lol:

tjuca

Fleur!

Nagyon izgi! Magzatvizhez nem tudok hozzaszolni de nagyon drukkolok! :D

Macika!

Tettem a mult heten nem is egyet! :D :wink:

Norwell!

Hogy vagy? Itt a felidö nalad is! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Úgy látom itt ahidegfront eredménye! :lol:
Fleur!
Irány a doki(vagy inkább a szülőszoba :wink: )!
Azóta szivárog még?
Tényleg úgy van, hogy ha kevés, akkor a baba feje elzárja az útját, vagy magasan repedt meg.De menj be a fertőzés elkerülése végett.
Fájások?
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyes leszel!!!!!!!

Tündi!
Nekem van blogom, a babaszobán, az aláírásom alatt megtalálod.Oda elég egyszerű írogatni, csak regisztrálni kell.Nem annyi egyedi, napló szerű, de nekem elég, én sem szeretek sokat vakerálni a szerkesztésekkel. :wink:

Lányok!
Kérdésem lenne:most Huggies pelust használunk, de ha Emili ülő pozícióban kakkant bele, akkor ha hígabb,kifolyik, nyakig kakis lesz.Ez most a pelus miatt van, vagy az ülve kakilás miatt?Van olyan pelus, amiből így sem folyik ki a hígabb cucc? :roll: :oops:
Köszi előre is segítséget.

Emili tegnap végig aludt a napot, csk 2x volt ébren! :shock:
Éjjel is aludt, 7ig csak 2x kelt inni, de aludt is továb, most megint alszik. :? Biztos ez az esős idő nyomja el.De étvágya viszont lett rendesen, már 2 napja 240 tápot eszik reggelire, meg vacsira is(vacsi előtt még eszik 180 tejpépet is) :shock:
Husit ti mennyit adtatok ennyi idősen a csemetének?Védőnéni szerint 3x 4x lehet egy héten :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Tündi!

Nekem Kofa szerezte a blogmotort, nem értek a blog.hu-s blogmotorhoz.

Panka!

Nincs tökéletes pelus. A huggiesnak jó a gumija, viszont keskeny szabású, próbáld meg a Liberot, az szélesebb.

tjuca

Panka!

Kinga ekkor még nem kapott húst (sem). Viszont, pár héttel a gyümölcsök után már ment a 3-4 alkalom, sőt hetente egyszer vagy halat vagy májat kapott. Sokallod?

tjuca

Fleur
nagyon drukkolok............ :D

többre most nincs időm, mindjárt itt van Anyu+Tesóm a kisebbik gyerkőcével.
a napokban próbáltam feltenni képeket. De nem sikerült, pedig lekicsinyítettem a kért méretre és jpg-ben volt. (azt írja nem megfelelő a fájl formátum.) :( Majd később próbálkozom.

Este újra benézek. Fleur lehet, hogy addigra már ANYUKA leszel.

Kép

Kép
syrynx

Na csajok én is nagyon izgatott lettem :)
A férjem jön haza értem és bemegyünk inkább a kórházba. Abból még baj nem történhet, ha ránk néznek. Kipróbáltam, amit Norwell írt, de most nem akart jönni semmi.

Kicsit még szivárgott, de az már tényleg semennyire nem volt jelentős és a dokim meg a szülésznőm éppen szülést vezet :) így őket nem tudom megkérdezni mi legyen, de amennyire ismerem a Siklóst úgyis azt mondaná menjünk be, mert látatlanba nem lehet eldönteni :) és teljesen igaza van.

Anyukámmal is beszéltem, ő is azt mondta mindenképpen jó lenne, ha a doki tudna róla, szóval ez is döntő volt. És ő is a fertőzés veszélyt említette, az öcsém pont ezért kapott antibiotikumot egy pár napig, mert ő nem vette észre, amikor elfolyt :)
Persze neki legalább utánna fájásai lettek, nekem meg csak a szokásos menszeszes jóslóim vannak :) na evvan.

Szóval lehet ma találkozunk pici lányunkkal. Érdekes nem vagyok ideges csak olyan nagyon izgatott :)

Szorítsatok, ha van valami (tehát nem engednek haza) akkor Évivel üzenek nektek :)

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
De izgi!
Én sem voltam ideges, inkább nyugodt.Szerintem igazából fel esem fogtam mi fog történni. :D
De legközelebb már biztos nem így lesz. :wink:

Juca!
Ok, kipróbálom.
Igen, kicsit sokallottam.Én heti 1x, max. 2x gondoltam adni, de védőnőszrint lehet többször is.Sőt, még ha én főzöm, akkor tegyek bele pici olajat is, a vitaminok felszívódása miatt.
Emili már 2 hónapja eszi a gyümiket, meg kb. 1 hónapja a főziket is.
Ma pl. megette élete első sós főzijét(ami nem édes répa keverék vol), kukoricás-krumplis pulykahusis.Majd meglátjuk mi lesz a mellékhatása. :lol: Remélem semmi. :roll:

Syry!
jpg, vagy jpeg?Nem mindegy, nekem csak a jpg-t fogadja el.

Kép
pankaa

Fleur!

Szorítok nagyon!

---

Voltunk Rehab-on. A csípője teljesen rendben van! :) A mozgásfejlődés is a korának megfelelő! Mondta a dr-néni, h. éjszaka biztosan a gyermekgyógyászati nagykönyvet olvassa! :)

---

Képzeljétek az FHB meg belekötött a szoc.pol-unkba! 1 hónapja tel-on azt mondták, h. megkaptuk, most meg jött a levél, h. elutasítva. Nem teljesen egyértelmű a tv. alapján, h. hogy kell a szobaszámot számolni. Most ebbe próbálunk kapaszkodni ... Nagyon gyanús nekem ez az egész, h. fentről kaptak utasítást, h. ahol lehet kössenek bele, mert sok pénzről van szó, ami kéne állambácsinak ... De nekem is kell az a 900 e Ft!!! Most van egy másik bankosnál a papír, remélem, tud majd mondani vmi. bíztatót!

kacsa14

Fleur!
De izgi!
Én sem voltam ideges, inkább nyugodt.Szerintem igazából fel esem fogtam mi fog történni. :D
De legközelebb már biztos nem így lesz. :wink:

Juca!
Ok, kipróbálom.
Igen, kicsit sokallottam.Én heti 1x, max. 2x gondoltam adni, de védőnőszrint lehet többször is.Sőt, még ha én főzöm, akkor tegyek bele pici olajat is, a vitaminok felszívódása miatt.
Emili már 2 hónapja eszi a gyümiket, meg kb. 1 hónapja a főziket is.
Ma pl. megette élete első sós főzijét(ami nem édes répa keverék vol), kukoricás-krumplis pulykahusis.Majd meglátjuk mi lesz a mellékhatása. :lol: Remélem semmi. :roll:

Syry!
jpg, vagy jpeg?Nem mindegy, nekem csak a jpg-t fogadja el.

Kép
pankaa

Panka!

Igen én is használtam olajat általában olivát, de csak egy picit.Mert ugye nem zsíros húst adtam, hanem mindig soványat. Érdemes husilevest főzni, és lemixelni a husit, és azt jégkockatartóba lefagyasztani. Na ugye egy jégkocka nem akkora mennyiség, és azt hiszem a legtöbb bébikajában is van hús. DE nem tudom, hogy hány hós kortól mennyit lehet adni, mert Kinga csak kb. 7 hósan kezdte a zöldségeket, és 7,5 hósan a húst. (6,5 hósan a gyümölcsöt).
Most meg már minden nap kap husit, vagy reggel, vagy délben vagy este. Kis vércse.

Kacsa!

Sajnos most az élő fába is belekötnek. De megnyugodtam, mert reggel Gyurcsány azt mondta, hogy most mérsékelt adócsökkentés van. A pofámba. Barom.

tjuca

Juca!
Köszi.
Én kis kocka husit fagyasztottam le, külön vannak becsomizva, így csak kiolvasztok egyet, és megfőzöm a zöldségekkel :wink:
Májra aszonta a védőnő, hogy azt is adhatom, csak annak a főzővizét ne adjam oda,mert keserű.De májat én akkor sem merek még neki adni, majd csak később, 1-2 hónap múlva.Van anyósnak egy zacskóval lefagyazstva, saját pipiből, bio. :wink: :D

Kép
pankaa

Panka!

Hát nem tudom, mi a májat nem főzzük, hanem sütjük, azaz reszteljük. Olajon hagyma, rá a máj, apró darabokban, alaposan megtisztítva. Szoktam bele tenni almát meg körtét, kellemesebb az íze. Így nem keserű, de persze mindig kóstolom. A sót (emilinek nem is kell) pedig csak a végén szabad rátenni egy rotty erejéig, hogy ne legyen kemény.

Ti főzitek?

Add akkor később, nem hajt a tatár, más gyerek még csak most kezd eszegetni. Írígyellek a bio cuccok miatt.

tjuca

Bocs! Emilinek!!!

tjuca

Ja és májból kevesebbet adtam mint húsból. Krumplival vagy rizzsel, az jól felszívtam, de még így sem volt épp gusztusos. :-P

tjuca

Juca!
Én nem is mernék bolti húsokat adni,májat meg főleg nem.Ha nem lenne háztáji, meg saját(anya vidéken veszi nénitől a pipit), akkor max. üveges húsos kaját kapna.
Nem is sietek, csak tegnap volt itt avédőnő, és ezekről beszéltünk.
Hagymát sem merek még neki adni, bár aszonta hamarosan már adhatom, meg petrezselyem is mehet a zöldséghez(majd kidobni belőle).Az viszont allergizál. :roll: De erre azt mondta, próbálkozni kell, ha meg nem bírja, akkor nem adom neki.Csak már uncsi az alma-banán-őszibari-körte gyümi.De most felturbózom a darált babakexel. :wink: Nekem nagyon bejön, Emili is megeszi :lol:

Krumplival vagy rizzsel, az jól felszívtam, de még így sem volt épp gusztusos"-> ezt hogy kell érteni? :roll: :lol: mit szívtál, és hová?

N amajd akkor kutyulok én is vmit, bár eddig a gyümit nem kevertem a zöldséggel.Csak akartam, hogy ne minden főzije legyen édes.A gesztenyás-almás-husi nem jött be neki, de az nekem sem ízlett,Kecskemétis volt, üveges.majd ha már lehet kapni igazi gesztit!Nyami, nagyon imádom!

Emili változatosabbá teszi a panaszkodást, ma már jajveszékelt is:"jájá-jájá-jájá :lol:
Más gyerek bezzeg a ma-ma-ma-val kezd :evil: :lol:

Szerintem téli álomra készül, mert ma is sokat alszik 8)

na befejeztem, vannak itt fontosabb események is!Igaz Fleur? :wink:
Lili?Még bent kuksol?

Kép
pankaa

Timcsának rendeltem a netről overál+bundazsák cumót. Kicsit még nagy rá .. De csak ici-picit! :lol:

Íme az overál! Benne van Timcsa is! Aki megtalálja, jutalmat kap! :lol:

Kép

Baba az overálon, csak az arányok miatt ...

Kép

kacsa14

Panka!

Pedig most jön az ősz, és a hagyma a legjobb a hurutos cuccokra, és ráadásul szeretik a kölkek, sőt KInga rajong kicsi korától a fokhagymáért.

Szóval a májas turmixot felszívja a rizspép. Inkább nem elemzem, cudar.

Látod én meg az üvegestől berzenkedtem, de kapta azt is, úgy vélem ott nem csak a melle megy bele a csirkének, hanem a tollán kívül szinte minden. :-(

Kacsa!

Ez hanyas? Kb. KIngára lenne jó, ahogy elnézem. Nem baj, legalább nem lóg majd ki a lába. :wink: :twisted:

tjuca

Juca, Pankaa
Köszi, a blogkérdést közben megoldottam :)

Fleur :)
Nagyon jó, hogy nem idegeskedsz, csak izgulsz, tudom ezt már nem is olvasod, de drukkolok nektek nagyon! A fájások meg majd megjönnek, reméljük maguktól is!

Na szóval megküzdöttem a blogszerkesztéssel, ha lehet még csinosítom, szerkesztgetem, de számomra a tartalom sokkal fontosabb.
És itt olvasható: http://tundi30.blogol.hu/

Majd még jövök este, most lassan készülök Rolikához.

Tündi
tündi30

Juca!

80-as
Rugikból már 74-est hordunk, azért vettem 80-ast, tavaszra majd belenövünk, addig meg tényleg nem fáznak meg a kilógó végtagjai!

kacsa14

Kacsa!

Mondom Kingának is 80-ast vettem (amúgy meg baromi eltérőek az anorákméretek) :lol:

tjuca

Juca!

Persze, eltérőek a ruha méretek is + a gyerek méretek is + mi még viszonylag gyorsan növünk és nem akartam 2-t venni (bár végül csak 2 lesz).

Tündi!

Tetszik a naplótok! Jó olvasni Rólatok és Roliról bővebben is!

kacsa14

Na sziasztok! Hogy ne izguljatok nagyon, mégsem ma van a nagy nap :(.
A kórházban a szülésznőm megnézett és megnyugtatott, hogy ez nem magzatvíz volt, hanem hígabb folyás. Hát ilyet én még sosem láttam :shock: , de a férjem mondta, hogy még 9 hónapos terhes sem voltam :).

Szóval hazaeresztettek, hogy nyugodjak meg a burok nem repedt még meg. És én maximálisan megbízom az orvosban és a szülésznőben. Még1X remélem nem megyek téves riasztással.

A férjemmel totál kifáradva értünk haza, mint vizsga után (kicsit mindketten izgatottak voltunk :)).

Hát ha más nem hétfőn látom a dokit. :)

Puszi nektek és köszönöm, hogy szorítottatok! :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
Amikor visszatartáson voltam 31 hetesen, infúzió másnapján megrepedt a burok, és folyt a víz, de úgy, hogy felálltam és a lábamon csorgott. Amúgy csak fekve folyt, lepedő hegyek áztak át. Doki (ügyeletes de jó) megvizsgált, azt mondta, nem magzatvíz, hígabb folyás. Ez volt vasárnap reggel. Kedden saját dokim megvizsgált, áááá, nem magzatvíz. Hazaengedtek. Folyás itthon tovább, bennem erősödött a gyanú, hogy ez bizony az. A folyás 3 naponként változott, míg végül zöld lett, mekóniumos. Addigra azt éreztem, hogy Roli már köldök alatt mozog csak. Persze, mert nem tudott úszkálni... Aztán mire kikészültem és bementünk, közölték, hogy semmi magzatvíz nincs a méhben, azonnal császár.
Tudom, most nem nyugtattalak meg, azt akartam mindezzel mondani, hogy legyetek éberek! Ha a megérzésed azt súgja, hogy gyanús ez a dolog és ilyen folyásod nem volt, akkor ne nyugodj bele és ne várjál sokáig. Pláne ha egyéb szokatlan eltérést is tapasztalsz! Egyébként nem értem, a dokik hogy nem tudják megállapítani, hogy igenis a víz folyik. Pedig állítólag van nekik valami kis szerkezetük, ami kimutatja, hoyg az vagy nem. Ilyet én nem láttam, de úgy tudom elképzelni, mintha vércsoportot állapítanának meg. Pár csepp valami kis cuccra vagy edéynkébe, és megvan a válasz. Csak nem tom, mér nem használják :!: :?: :!:
Bocs, ha a frászt hiztam rád, de kétlem, hogy jövő hétfőig egyben maradnátok! Ha nyugtalanít a dolog, inkább naponta menjél be a H-ba, mint hogy baj legyen!

Tündi
tündi30

Fleur
Még annyit, hogy én is maximálisan megbíztam, és bízom ma is a dokimban. 6 hetes kontrollra is hozzá mentem vissza. De ember ő is, hibázhat (persze orvosunktól kifogástalan, tökéletes munkát várunk), szerencsére nem lett belőle baj. A koraszülés nem ezen múlott.

Kacsa
Köszönöm :)

Kacsa, Juca
Én is ilyesmi overallt vadászok Rolinak őszre, télre :) De bundazsák is jó lenne. Szerintem én sem tudnék neki akkorát venni, mint amekkora neki kell :)

Tündi
tündi30

Sziasztok,

Voltam dokinál.
Van egy 1 cm-es (10mm) apró kisbabánk :) 7 hetesnek mutatta a monitor. :) Van szívműködés is. :) Bár nehezen tudtam rávenni a dokit, h ne csak hasi UH-t csináljon, de én nyertem :) :)
Mert a hasin nem látszott a szívműködés, így erélyesebb voltam (na nem kellett, csak mondtam, h kifúrja az oldalam... :twisted: ).
Szóval minden rendben, egy hónap múlva megyek 10 hetesen újra.
Addig semmi dolgom más, minthogy élvezzem a terhesség hányingeres részét. :) :)
Ja, és addigra kérnem kell kiskönyvet is már.... Déjá vu :twisted:

Puszi

KépKép
unique

Fleur!

Ez nem ér!!! Azt hittem, Lilla hírre jövök, erre tessék ...

Gyógyszertárban is lehet állítólag magzatvíz kimutató tesztet venni + a dokik is tudják vizsgálni. Saját szemmel láttam már ilyet, mikor a csaj egy kenetes lapkával pingvinezett a laborba.

Én is csak azt tudom mondani, hogy legyetek nyugodtak, ha a dokiban és a sz.nőben bíztok, de azért éberek is! Figyeld, hogy Lilla mozogjon rendesen, ugyanúgy, mint eddig!

Unique!

Grat Nektek!!! :)

kacsa14

Unique
gratula az 1 cm-es picúrhoz!!! :lol:

Fleur
akkor ezek szerint továbbra is várakozó álláspont. :lol: :? Amit Kacsa említett- gyógyszertári magzatvíz kimutató (asszem betétről van szó, de lehet hogy tévedek) lehet hogy érdemes lenne beszerezned. Hígabb folyásról még nem hallottam. (bár nekem végig volt a terhesség alatt, de hígnak azért nem tapasztaltam.)

Panka
jpg-sek a képek, nem jpeg-esek, mégsem engedi. :evil:
Azt írod, Emili "téli álom" üzemmódban van. Máté meg épp az ellenkezője, az elmúlt napokban 1 óránál rövidebbek a nappali alvásai. :? :shock: igaz így még este, elalvás előtt is alszik fél órát. Mostanában egyre többet főzök én is Máténak. Húst még nem főztem, de már én is gondoltam rá, hogy kéne. (üvegesben kap husisat, már egy hónapja kb.) Máj nekem is eszembe jutott, ezek szerint már mehet az is. Viszont a napokban kipirosodott a pofija, piros is meg száraz is. Lehet valamelyik kajától??? :roll: :evil: Viszont elkövettem egy hibát, tegnap bekentem picit Niveával (testápoló), na ettől még pirosabb lett szegénynek. :oops: Lehet megmutatom dokinéninek a héten az arcát. Vagy van valami szer, amit recept nélkül is lehet kérni a gyógyiban?

Kacsa
nagyon jó Timcsa overallja :lol: . Mátét februárban mi is legalább két számmal nagyobb overállban hoztuk haza, mint ami jó lett volna. de legalább keze-lába jól el volt dugva. Nem néztem meg, de lehet, hogy most még az első őszi hónapban is jó lesz rá. :lol: Inkább nagyobb legyen, mint kisebb. Így tuti hogy a szezonvégéig jó lesz rá.

Anikó
???
jól vagytok

Kép

Kép
syrynx

Unique!
Nagyon-nagyon gratulálok a csöppödhöz!!! :D

Fleur!
Mindenesetre tényleg figyeld Lilla mozgását, sztem is azért ez a hígabb folyás elég érdekes... Nem hiszem el, hogy nem tudják vhogy ezt ellenőrizni... :roll:

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Fleur!
Én sem akarlak megilyeszteni, de akkor csüt. este a doki engem is azzal küldött haza, hogy folyás... Aztám vasárnapra nekem is mecóniumos volt a vizem! Ez azt jelenti, hogy a babóm oxigénhiányos állapotban volt, ezért kakált a vizébe! Vagyis, akármi van, figyeld: mozgás, esetleges csorgás esetén a színét is!!! Tegyél be egy betétet, azon mindjárt látszani fog!!
Vigyázz magadra és a kis Lillára! :wink:

Unique!
Gratula a picúrhoz!!

Kacsa!

Nagyon szupi ez az overál! Én is épp azt kajtatok Daninak.

Norwell!
Hogy vagytok??

Holnap nálunk áramszünet lesz reggel 8-tól délután 4-ig!
De utána jövök, és remélem egy újabb anyucit köszönthetek majd!!!

Lányok!
Apa most játszik!! Pókerverseny van és 1 milla a fődíj!
A haverja továbbjutott ha minden igaz, így:

APA!! RAJTAD A VILÁG SZEME!!! HAJRÁ 1 MILLA!!!

Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Unique
Gratulálok a kis 1 centishez, na meg kitartás a még pár hetes hányóshoz :)

Tündi
tündi30

Ja!!!!!! És a mai videó jobban sikerült!
Íme:

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... B1n2HbQRYU

Andy

Kép
oriandy

Andy
nagyon házias, önellátó a kissrác. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Fél 9 óta egész rendszeres fájásaim vannak, kezdtem olyan kb 20 percesekkel és mostanra erősebbek és rövidebb közökkel is jelentkeznek, kb 5-6-7 percenként.
Emellett rózsaszínű váladék folyik belőlem 11 óta és már egy hasmenésen is túl vagyok. Hát remélem ez már tényleg nem fog abbamaradni.

Most megfigyelem magam, mérem az időket.
Ha bemegyünk szülőszobára, megint :) és marasztalnak is, akkor üzenek. Ha nem akkor reggel írok nektek!
Most már jó lenne szülni. Itt szívat a természet ezerrel :) (most ezalatt a rózsaszín cuccot értem-erre sem számítottam :) és már nincs nyákdugóm több, mint 1 hete)

Apa még alszik, gondoltam még hagyom pihenni egy kicsit. Én is próbálok relaxálni, de aludni már nem tudok, mert a fájások annyira már erősek és sűrűek, hogy elaludni ne tudjak :)

Pusza nektek!
Szorítsatok, nagyon remélem legközelebb már Évi írn nektek, nem én :) Apám miért pont 13.-a????!!!! :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Ez már tuti AZ!!!

Én is így kezdtem! Fájások, rózsaszín cucc (nyákdugaszból még maradt) és hasmenés! Én főleg a r.szín cucc miatt féltam, nehogy vérzés legyen! De nyáknak diagnosztizáltam végül!

Remélem, már igencsak útban van felétek Lilla!

Nem tudom, a kórházban, ahol szülsz mi a szokás, de majd jó lenne Lillánál nézetni egy CRP értéket, ezzel nézik a fertőzési valószínűséget vérből, mert az a tegnapi csak a burok lehetett és 1 napig ha nyitott burokkal voltál, nem baj, ha mindent megnéznek, biztos, ami biztos alapon!

kacsa14

Hát Virág rendesen borzolod a kedélyeket.
Hajrá. :) :)

Unique!
Gratulálok. :)
Vendég

Fleur
ez már több mint gyanús... Bár Évi még nem írt, de tuti már a kórházban van. Szorítok nektek Lillával naggggggyon.

Kép

Kép
syrynx

Jó reggelt!

Fleur: milyen hírekre jövök???? Hú, most már nagyon izgulok!! Lillának úgy tűnik a 13. jön be...Nagyon szép szülést, egészséges gyönyörű kislányt kívánok neked!!! Majd még kukkolgatok folyamatosan, hátha látok újabb híreket!!!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fleur!!!
Mi is így kezdtüüüüüüük!!! :D :D :D (Szülési) kedv megvan már rég a részedről, a reményeket mi tápláljuk, Lilla, rajtad a sor! ;)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Még nem híreket írok :( Kb. negyedórája küldtem sms-t Virágnak, de még nem válaszolt, úgyhogy gondolom javában szülnek :) Drukkoljunk nekik ezerrel!

Ha bármi hírem van jövök!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Persze én is DRUKK, DRUKK, csak közben már nyafogott a gyerekem a reggeliéért! (Persze, aki 12 órát alszik, az meg is éhezhet reggelre!)

kacsa14

Virág!

Kép

Unique!

Gratulálok ketteskéhez, és nyugi már csak 10-13 hét hányás van hátra kb. :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Fleur!
Nagyon drukkkkk!!!
13.-a az jó időpont, nem péntek van :wink:

Unique!
Gratula a picurhoz!

Andy!
A kis purdés-fütyis mindenit! :lol: Kis ügyi. 8)
Apa a Vágó Pityus pókeresben játszik? :shock: Drukk akkor neki.

Syry!
Máté arca szerintem inkább a hidegtől, széltől lehet piros, ha kaja lenne, máshol is lenne(bár lehet nemi voltatok kint mostanában?)De lehet egy kis ekzema is, csak az arcon.Ebben az a jó, hogy hamarabb kinövik, mint ha egész testen lenne.De ez csak tipp, látatlanban nem tudok okosabbat.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Zajlik ám az élet :D

Virág!
Nagyon-nagyon drukkolok neked!!! Lehet, hogy már babázol....
Nagggyon izgi :wink:

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Még mindig nem tudok semmit... :( Lehet, hogy nincs is Virágnál a telefonja, különben csak válaszolt volna már, nem?

Unique!

Nagy-nagy gratula a hatalmas babóhoz! Kitartást a rosszulléthez, talán már nem tart sokáig :)

Juca!

Utólag :oops: :oops: :oops: nagyon boldog szülinapot és boldog házassági évfordulót kívánok!

Panka!

Szerintem ha igazán ki akar folyni a kaki, akkor ki is fog :roll: Nekünk mindegyiknél előfordult baleset, de a legkevesebbszer a Huggies csődölt be. Mióta nem híg a kaksi, azóta nappalra Tescós pelus, éjjelre Libero. Nekünk ez vált be legjobban.
Nekünk is jó lenne az október 13-a talira :)
Husit kezdetben minden másnap kapott, és ahogy Juca is írta, egy alkalommal husi helyett májat. 7 hós korában kezdtük.

Kacsa!

Nagyon tuti Timcsa overallja :) Van valami biztató szocpol ügyben?

Syry!

Tavaly ősszel a Dóri pofija is piros volt, és száraz, én is nagyon bapánikoltam, hogy biztos a kifli miatt. Dokinéni megnyugtatott, hogy csak a szél fújta ki neki. Vettem a DM-ben egy krémet rá (Bübchen- Wind&Wetter a neve) és minden kimenetel előtt bevakoltam vele a képit :) Napok alatt elmúlott a pirosság :)

Ági!

Magadról is írhatnál kicsit :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Fleur!
Nagyon drukkolok!
Unique!
Gratulálok!
Iza most alszik, ezért van egy kis időm.
Pelus:
Nekünk is Liberó van, és ritkábban folyik ki belőle a trutyi, mint anno a pampersből. Bár azt elég rég használtunk, kisebb méret volt. A 3. méret; abból szinte mindig kifolyt, ezért váltottam Liberóra.
Most megyek, mert fordítanom kell angolt magyarra.
Minden jót!
Bogi
dbogica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?