Sziasztok!
Nem tudom miért, de nekem napokig, lehet, hogy volt egy hét is...azt írta ki, hogy nem találja a társalgó oldalt.
Enn! Nem vitatkozni szeretnék, csak tényeket írok le. Azzal maximálisan egyetértek, hogy nem este kell elvinni a gyereket motorozni, görkorizni, akármizni. Azzal is egyetértek, hogy oda kellene figyelni egymásra, és nem zavarni másokat ilyenkor már.
Mi is mindig arról álmodtunk, hogy a gyerek lefekszik 7-8-kor és csönd lesz, utána legalább beszélgetni lesz lehetőségünk. Megszülettek a kölkök három év különbséggel. A nagy már icipici korában sem aludt többet nappal 2*1/2-1 óránál, ha megszakadtam sem. Este 10-kor úgy viháncolt, mintha délután kettő lenne. Kipróbáltunk már mindent, volt, hogy kilenckor lefeküdtem vele, hogy alvás, és 11-kor meg már hulla fáradtan feladtam. Egyszerűen nem volt alvásigénye. A kicsi egy fokkal jobb, mert többet alszik napközben, viszont este ha 9-9:30 között sikerül ágybaerőltetni,akkor már nagy sikerélmény. Ha esetleg napközben később ébred, mint kettő, akkor végünk van, tízig áll a bál. Szal, ne hidd, hogy kizárólag szoktatás dolga az, hogy este hétkor, nyolckor fekszik a gyerek. A környezetünkben sem jellemző. Bízunk benne, hogy ha kiköltözünk és hajnalban kelünk, akkor mindkettő beájul nyolc körül...csak benne van a pakliban, hogy mi is
A másik a motorozás. Gyűlölöm amikor elhúz mellettem egy motoros gyerek úgy, hogy totál belemegy a pocsolyába...mégsem szólok rá, mert tudom, hogy nem olyan egyszerű ez sem. Mondhatok akármit is, fejre is állhatok, ha egyszer kiszúrja a kicsi a pocsolyát, akkor abba bele is megy, hiába rohanok utána, stb. ugyanez vonatkozik arra is, hogy hol motorozik. Persze, hogy elveszem, ha nem fogad szót, de ez kb. egy percig él, mert talál másik helyet, ami kedvére való, és ugyanúgy nem biztos, hogy másokat nem zavar. Sokszor érzem, hogy kicsúszott a kezemből és nem tudom hol, de mivel a lány totál ellentéte, nem valószínű, hogy én szúrtam el.... egyszerűen gyári "hiba" és amolyan gyerek a javából. A lány sokkal szófogadóbb volt mindig is, persze már nem, mert a kicsi mindenbe beleviszi.
Más.
Nem tudtok valahol a környéken üvegezőt?Az ajtónkat (beltéri) kellene üvegezni, és nem vállalja a beruházó.
Hoppá, kicsit hosszú lett.