Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak elég zűrös volt a 7vége! :roll:

Szombaton lagzis esküvőn voltunk (Emmus először volt nélkülem 1 óránál többet) :oops: :( , vasárnap meg Keresztelő volt- Emmusé!!! :lol: Majd jövök a képekkel!! :wink:
Ma semmit nem aludt szinte napközben :x , remélem holnapra visszarázódunk a szokásos napi ritmusba és akkor jövök majd!

Addig is puszi mindenkinek és BOLDOG NÉVNAPOT 2 NIKInknek!!!!! :lol:

Zsu
svs

Nikik, boldog névnapot!!! :lol:
Vendég

kösz, kösz :lol: Mindenkinek!

Kép
niki30

Nikik Boldog Névnapot!!!!!

Marcsi: tudom én, hogy elgépelés volt, de nekem jól jött. Úgy kellett már egy kis nevetés.

Panni: Márk iszonyú helyes pasi!!! És azokkal a szerszámokkal. Mérnök lesz belőle???

Niki: mizu veletek?? Kérünk beszámolót, meg képeket. Rég láttuk már a kis Macsekot.

Fatima??????

ZSóka???? ti is ritkán jelentkeztek, és alig. Hiányoztok!!!!

Teri: ne hagyd magad, ügyes anyuci vagy te!!!

Zsu: várjuk a képeket!!!

Zsófi: ügyes kis bölcsis Samu!!! Milyen ügyes nagyfiatok van már!!! És te hogy bírod a sulikezdést??? Minden rendben veled?

Kata: NE OLVASGASS ILYENEKET!!!!
A reggeli ébredés nagyon tuti!!! Ó, ha Lizu beszélni tudna, miket mesélne.... :lol: :lol: :lol: Nektek van bloggotok??? Elolvasható???

Mi jól vagyunk, azt hiszem rászokunk erre az álommanókra!! Komolyan használnak. :wink:
Voltunk hétvégén szüretelni, Maja nagyon élvezte. Szedte a szőlőt (leginkább csak a levelét tépkedte), és traktort vezetett (próbálta a dudát nyomogatni, úgy sajnálom, hogy nem készült róla kép :cry: ) És ami a legjobb volt, hogy végig aludta a lefelé és felfelé utat. Én meg ordításra és hisztire készültem.

Minden babának és mamának szép álmokat, álmodjatok pirosorrú kismackókkal, repkedő pillangókkal és bárányos felhőkkel.

Jó éjt:

Kép

Kép
b79andi

Helló Anyupajtik!!

Edus annyira szép vagy a szülés utáni képen, a boldogság az arcodra van írva. Nekem is úgy tűnik, hogy Zsombis a bébi, Zsombi volt nekem az első csecsemő (pár napos) akit közelről láthattam (meg pár óra múlva Juli) úgyhogy nagyon megjegyeztem :wink: :lol:

Kata negatív gondolatok hess
:twisted:
Tényleg, és Lizu mit válaszolt a kérdésedre??? :wink: :lol: :lol: :lol:

Álommanókat küldök akinek kell, de most hogy írjátok, Juli is elég furán aludt az elmúlt napokban... Felsírt éjszaka, meg felült és azt se tudta hol van... Ilyeneket egyáltalán nem szokott csinálni. :shock:

Teri anyóst most pattintsd le, ha kell keményen, különben csak gyűlik benned a feszültség. Így már az elején tudja, hogy nem hagyod magad!!
(Én anyósom beszólása, még terhesen, mikor kérdezte mit szeretnénk, lányt vagy fiút, mondtuk mindegy: Á végülis az elsőnél még nem számít
:shock: :shock: )

Panni nem is tudtam hogy ti is a tesóra hajtotok, drukkolok nagyon!!

(Légyszi nekünk is!!!!)
:wink:

Marcsi tök jó hogy Laura már jár, és vicces hogy azt írod, hogy úgy mint egy ember :lol:

Zsófi hová tűntek a vonalzóid???

Na lépek, hulla vagyok.

Pussz

Klári
Kép
ganti

Sziasztok.

Niki: Nem tudtalak telefonon elérni... :cry:
Sok boldog névnapot kívánok!!!

lmkata: XI kerületben lakom, itt a védőnőnél a Kökörcsin utcában csinálták a fülbelövést.

Mindenkinek szép álmokat!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Nikik! Nagyon boldog névnapokat kívánunk Nektek!

Kata: szép zöld a füvetek :wink:
(Lizut most már 3 MMZ is puszilgatja majd :lol: )

Márk félelmetesen ügyesen kezeli már most a szerszámokat. Nagyon komoly nagy fiú már.

Többiek: még mindig a titkár gépel, így csak később tud a főnök bekapcsolódni. A főnök mindenknek nagyon köszöni a gratulációkat, valamint a szülés előtti drukkokat.

És egy kis egó:

MMZ3
Kép

Zsigu+Zeti+Zsombi
Kép

Marci+Milos+Misu
Kép

Tehát:
Márton Zsigmond + Milos Zétény + Mihály Zsombor
Kép

[quote="lmkata"]j írta:lmkataa Szilvi, oké, elnézzük h megdajkálkod Milost, de csakis akkor ha lefotózod nekünk és raksz képet!

montázs (Picassa-val) :wink:
Kép

[quote="ganti"][ írta:gantib]Zsófi hová tűntek a vonalzóid???

Zsófi hová tűntek a vonalzóid???

titkár
mazsolák

Gyönyörűek a mazsolák! Igazán büszkék lehettek, gratulálok!

Nelly

Kép
breeki

Nagyon édesek a pici fiaid! Mégegyszer gratulálok Nektek!!!

Mindenkinek köszönöm a vígasztaló anyós-sorokat! Na majd jól meg is mondom neki a magamét ha találkozom vele 8)
:lol: 8)

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépek a Mazsola-skacok!! Mindhárom rendkívül jól sikerült gyerkőc,igazán büszkék lehettek!!

Panni, nem is tudtam,hogy tervben van a kistesó. Drukkolok Nektek! :wink: (Klári Nektek is drukkoljak? nem voltál teljesen egyértelmű.. :roll: :D ) Lassan az öregrókák mind kismamik lesznek :roll:

Marcsi, kb két hete érzett rá Marci a motorozásra, addig csak ücsörgött rajta. Most viszont...ne tudd meg, megy ezerrel a lakásban :? . Bölcsihez szurkolok!!

Teri, nem irigyellek, nem lehet egyszerű egy szekálós, beszólós anyóssal. Szerintem is mondd el neki a véleményed, csak megérti és nem piszkál tovább titeket a "jó" tanácsaival.

Kata, túlélte Lizi az oltást?

Ma megint szobafogság :? ,mindjárt leszakad az ég.

puszi Mindenkinek :mrgreen:

Borcsi-balerina :D

Kép Kép

KépKép
logi

Sziasztok!

Jajj, de jó, jó sok képecske....

Edus, de szépek vagytok, komolyan. Hogy bírod? :D

Zsóka, Borcsi balerina gyönyörű. Egy igazi hölgy.

Köszönöm még egyszer a köszöntéseket:)

Mindenkit sokszor csókolok!
Mit csináltok ebben a hülye változékony időben. Én már nem tudom eldönteni milyen idő is van. Persze innen benntről nehéz is. :oops: :lol:

Andi, képeket teszek fel hamarosan.

Drága Maja szüretelt:)

Kép
niki30

Na akkor egy pár kép, itthonról és az esküvőn.

Kép Kép Kép

Kép
niki30

Borcsi nagyon édes! Biztos nagy balett művész lesz belőle :wink:

Emmácska meg egy cukipofa!!!

Mi ma voltunk a 3 hónapos oltáson, én majdnem elájultam amikor megláttam a tűt, a védőnő fogta le Petrát. :oops: :oops: :oops:
Ez a gyerek meg se nyikkant. Vagy az orvos adja be baromi jól az oltást, vagy nem fél a tűtől. Bár apjából, anyjából kiindulva inkább az előbbi. 8) 8) 8) Ilyet én még nem láttam.

Petra és az ő első barátja:
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Zsóka, igen, én is nagyon kérem a drukkokat, nekünk nem túl könnyű összehozni egy babát :cry: :? Juli születése óta szeretnénk, sikerült is egyszer de nem lett jó vége, azóta is folyamatosan szeretnénk :oops: :roll: Persze mindent megteszünk 8) :lol:
Borcsi gyönyörű kislány!!!!

Niki, Emma nagyon cuki!!!! Igazi kismanócska!!!

Nelly neked akartam még írni, hogy ne sajnáld a babót a fogak miatt, ez a természetes nekik, inkább arra koncentrálj hogy meg ne harapjon (szóval én inkább téged sajnállak :wink: )!! De nem minden baba harapós azért.

Edus, Imi
nagyon szép gyerkőceitek vannak!!!! A nagyobbak hogy fogadták az öcsit?? És végül hogy szólítjátok majd? Vagy ez még alakul??

Szilvi
irigy irigy :wink: Remélem helyettünk is megdögönyözted Milost!!! Ákos milyen hatalmas Milos mellett, nemrég még ő volt ekkora :shock:

Klári
Kép
ganti

Teri gratula az oltáshoz! Juli se nyikkant meg soha, mondjuk megszeppent de inkább az orvostól mint az oltástól.
Olyan mókás mikor a babák akkorák mint egy plüssmaci nem?? Vagy kisebbek 8)

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Nikiket én még nem köszöntöttem!

Isten éltessen minden Nikolettánkat!

Teri: anyóssal csak határozottan! Bíz magadban! Apát meg állítsd a saját oldaladra!
Petra baba azért nem sírt, mert egy igazi kis hős. Különben is vele volt a barátja.

Zsófi:
Köszi a bíztató szavakat!

Panni a következő pocakos???? Honnan veszitek???
Márknak nagyon jól állnak a szerszámok és abban a kis mellényben igazi szakember.

Marci nagyon helyes a kis autójával. Szerencsétek, hogy nem laknak alattatok. Árpika három éves volt és nagyon szerette a hasonló járgányát, erre feljött a szomszéd és közölte „ Elég felnőtt már, hogy ne játsszon ilyennel!” Néztünk apával rendesen.

Borcsa balerina ámulatba ejtő!

Emmácska, hatalmas csodálkozó szemei csodaszépek!

Mazsolák: Nagyon felvágunk ám nevekkel! Titkát úr nagyon cifrázza!
Gyönyörűek a pasik!
Picassa-val na ja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi mi ez a közös kép Edusékkal? Jól látom?

Kép
niki30

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És a mű elkészült, az alkotó megpihen. :wink:

Egy időre. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

hihi Andi :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi,még nem pocakos Panni, de már dolgoznak a témán :D (vagy ki tudja..... :roll: ).

KépKép
logi

...mármint a "ki tudja" arra értendő,hogy még nem pocakos Panni.

Borcsi dícséreteét nagyon köszi!!! 8)

KépKép
logi

Tudod Niki az úgy volt, hogy Edusék megtiszteltek azzal, hogy eljöttek hozzánk. DEEEEEEEEEEEE előtte én már 1-2 naposan láttam a kis Milost.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

EZÉRT ÉRDEMES VOLT BENÉZNEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VALAMI ISTENI EZ A 3 FIÚ ÍGY EGY KUPACBAN!

különkülön is persze, de íííííííííííííígy

kész vagyok!!!!!!!!!!! és az egyforma ingek!
észrevettem ám! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

pici Zsombim még nem nagyon tudja hova tenni a szitut, de cuki ahogy fogja (majdnem) egyedül a kisöcsit!
Na de Zsig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahogy nézi, fogja, puszilja....................

gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
lmkata

na jó ez félreérthető, szal amúgy is érdemes ide benézni, de már fáradtka vagyok és holnapra akartam halasztani....

de jó h nem tettem.

KLÁRI NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK A TESÓHOZ!!!!!
tudom mennyire szeretnétek...!!!! tuti lesz Julikának is kisöccse! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

jaaaaaaaaj én amúgy nem dőltem be ennek a montázs dumának!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
najó, megnéztem tüzetesen de látni h eredeti! :wink: :wink: :wink:

köszi a Milos puszikat! :lol:

leragasztottam ma hirtelen felindulásból Lizi szemét.
mármint az volt hirtelen, h nem rágódtam rajta, hanem bummbele.
mert már 2 hete húzom-halasztom.
kb 20 mp-ig tiltakozott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
utána mintha mi sem történt volna.
mindig meglep a lányom!
imádom!

íme a kiskalózom!
Kép

ja csak az a sz@r h mikor leszedtem a ragacsot, kimarta körbe a szeménél a bőrt és amúgy is ordított, nagyon fájt neki.
szal nemtom mi lesz, elvileg ez a ragacs ráadásul extra érzékeny bőrűeknek van :? :? :?
holnap hívom a dokit................
lmkata

ja még annyi h ahogy elnézem Ákost Edus kezében..!!!
Szilvi, hát ő sem pici már!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

ja oltás oké volt, köszi Panni :wink:

kisasszony majdnem 11 hónapos mérlege
10,5 kg
77 cm
:roll: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Kata köszi :wink: (nekem ez tök sokat jelent)

IMÁDOM A KALÓZOKAT!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon jó ez a tapasz!! És biztos nem csak kívülről jó, hanem belülről meg segíti azt a szép szemecskét!!! :wink:
Milyen sűrűn kell cserélni?? Biztos van valami kence a bőrére, nem?

Klári
Kép
ganti

Katához hasonlóan én is csak azt tudom mondani, hogy NAGYON GYÖNYÖRŰEK EZEK A MAZSOLÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edus, Imi pusziljátok meg helyettem őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olyan édesen fogják!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lizibabám, de drága!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kata a lánykád olyan gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni, komolyan mondom, mindig meglepődök, annyira nagyfiú Márk és olyan szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és drukkolok Nektek nagyon a kistesóhoz!!!

Niki, Emma olyan cukorka, annyira bírom, ahogy néz!!! :) :)
Teri, Petra az új barátjával nagyon édes!!! jaj egyem meg!!!! :) :)

Szilvi nagyon jól néztek ki Edussal!!!!! és a drága szép fiúkkal!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi, a kép nagyon jó!!! Édes Maja szüretelt!! :) :)

Klári!!!!! rengeteg ++++++++++++++++++++++ küldök és gondolok Rátok! ;)

rólunk: keveset alszunk :( Bendének egyszerre 4 foga jön!!!!! :shock: :shock: :shock: :? :? :?
mangó

BORCSÁT nem szeretném kihagyni!!!!!!!!!!!!!!!
milyen gyönyörű!!!!!!!!!! MARCI a járgánnyal iszonyu pasis, Zsókám :) :) :)
mangó

hahó mindenki!

ma meló volt, 5:45kor keltem, készültem , tanítottam 3ig nonstop értsd szünet (tehát 15 perc szünet) nélkül- elrohantam samuért a bölcsibe (ma először aludt ott, gond nélkül) aztán haza, játszó 7ig ott nyomtuk, aztán lefektettem, főztem, és most készülgetni kellene csüt-re. szal hulla vagyok, de ez van.

samut nagyon csípik a bölcsiben, mert - mondják ők-, jókedvű, mosolygós, midnekivel kedves, kommunikál. szöszöl, matat, olvasgat, kacag, jön-megy és hatalmas az évtágya :lol: :lol: :lol:

PETRA NAGYON ÉDES!!!

BALERINA BORKA GYÖNYÖRŰSÉGES!!!! egy újabb sport? a vizisellőség kilőve?

ÉS HÁT A 3 ZS VMI ÉSZBONTÓAN GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!! ANNYIRA SZÉPEK H CSAK NA!

épp mondtam is csabának, h én tulképpen most épp inkább fiúra szavaznék. (mármint h azt sztnék tesónak) de persze a lényeg az egészség!

EMMA BABA HOGY MEGNŐTT! meg egészen kikerekedett! nagyon szép szőke kislány!!!!

klári: HAJRÁ KISTESÓ!!!!!!!!!!!!

vonlazók: most egy ideig nem lesznek. majd nemsokára megint.

KALÓZ LIZU CUKORPOFA! MILYEN VIGYORI!!! NAGYON JÓ A KEDVE!!!!!
kerekpocak

ja, és kijött samu egy rágófoga. eddig is gyanúsan volt ott valami, de most már konkrtan rece!

anzsi: KITARTÁST!!!!!!!!!- már a 4 foghoz.
kerekpocak

3 dolog miatt jöttem iziben vissza!

1. Borcsa Ballerina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! őrület a csaj, mint mindig :)
ez a póz! most úgy tűnik volt kedve hozzá, mi? :wink: :wink: :wink:

2. igen Andi, van Liza blog :wink:
megírom priviben

3. az összes kisbabás kép szuper és nagyon nagyon cukkancs amit feltettetek, csak elragadtattam magam a mazsoláktól. :wink:
bizti mert mi 4en vagyunk lányok tesók, meg a csládban is (majdnem) mindenki lány, szal nekem csoda ennyi pasi egy kupacban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anzsim, remélem átvonul most már nálatok is! nálunk már átment!
puszik és energy addig is! jajjjj nem könnyűűűűűű :roll:

Klári, köszi, én is rájöttem, h bírom a kalózokat (is) :lol: :lol:
kence, hát nemtom. nagyon brutális módon húzta a bőrt a szemén!!!!!!! ordított, és duzzadt vörös lett.
szal nem annyi, h kicsit kellemetlen kategória......
úgy emlékszem este mindig le kell venni.
de így ez nem lehet mert 3 nap alatt nem lesz bőre. :?
szal dokinéni holnap hátha okos lesz.

Andi télleg kár h a dudálásról nincs fotó :roll:
de bizti készültek azért mások! kkéééééééérünk!

na puszi csajok, megyek alukálni vagy vmi... :lol:
lmkata

szia Zsófi! is! :)
nekem ma annyi időm alig volt hgy délután végre fölhívjam egy barátnőmet :wink:
pedig nem is dolgozom!
őőőőőőőrület hogy el tud menni a nap!!!!!!!

hiába, ez van ha a napi fix progi mellé még beesik ez , az.....

nagyon rendes vagy hogy főztél is!!!!! :shock: :wink:
nekem egy rántottát sikerült összedobnom most este :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nagyon helyes lehet Samu ahgy szöszöl! :P :P
lmkata

Zsóka: Borcsi nagyon bájos! Tele van nőiességgel, már most! Tényleg el kéne vinned balettozni, de csak hobbyból, mert amúgy nagyon kemény. A balett gyönyörű tartást, és szép alakot csinál. Én korcsolyáztam versenyszerűen, amihez kiegészítőként társult a tánc, és a balett, és én imádtam balettozni!

Niki: Emmácska nagyon édes, főleg az a kép tetszik nagyon, ahol be van öltöztetve! Tényleg hízott most, kezd pufi lenni a pofija! :D

Teri: Petra édes pofa, ahogy néz, mikor rajta fekszik a kis barátja.

Klári: köszi az együtt érzést, de sajna, vagy most épp hál'Istennek nem szoptatok, hanem fejem neki a tejet, és cumisüvegből kapja.

Kata: nagyon cuki a lányod, hatalmas fazon, pont mint amilyen te lehetsz!!! :D :D :D

Nelly

Kép
breeki

DRÁGA GYÖNYÖRŰ KIS KALÓZ LIZABABÁNAK NAGYON BOLDOG 11. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pici lány mindjárt itt a torta ideje!!!! ;) :) :) :) :) ;)

puszilunk

Bende és Anzsi
mangó

LIZUNAK NAGYON NAGYON BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

ISTEN ÉLTESSE LIZIRIBIZLIT!!!!
Kata, az nagyon jó hogy nem zavarja a letakarás,ugye?
Tüneményes kiscsillag még ezzel a monoklival is :wink: .

Emma olyan,mint egy kis porcelánbaba. gyönyörű!!!!

Petra is csodaszép kislány!

Képzeljétek,Marci pepe lett :cry: . Megy a hasa és lázas. Reggel lementünk a dokihoz, aki azonnal elküldött minket széklettenyésztésre,mert amig nem tudja,hogy vírusos vagy bacis eredetű-e a hasmars, nem tudja kezelni.Viszont ez csak jövő hét keddre lesz kész :( .
Szegénykém olyan jó gyerek lett...inkább legyen kisördög.
Most is alszik :? .

puszik

KépKép
logi

Lizunak nagyon boldog 11. hófordulót!!!

Szegény Marci! Jobbulást neki!

Nálunk meg Petra este belázasodott. Biztos az oltástól. De szegényke annyira nyomott volt este... :cry: :cry: :cry: Kapott is kúpot. Na, az nagyon nem tetszett neki.
Mára szerencsére semmi baja. Ezért gondolom, hogy az oltástól. Én meg holnap így megyek főiskolára. Tök jó, de muszáj, m tavaly halasztottam és többet már nem lehet :cry: :oops: :cry:

Teri

KépKépKép
pruci

Újat nem tudok én sem írni, csak azt, hogy:

LIZIKE SOK BOLDOGSÁGOT NEKED ÉS CSALÁDODNAK 11. HÓNAPOD ALKALMÁBÓL!

Kép
niki30

Sziasztok!

Nagyon röviden és iszonyat gyorsan....

Nikik! Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!! :)

Gyerkőcök! Megnéztem az összes fotót! :) MINDENKI egytől egyig GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ!

Jobbulást a betegeknek és azoknak, akiket a fogaik gyötörnek! Ja! És reméljük mostanra már mindenki tud alukálni! :)

Rólunk majd délután talán.... :(

fatima

LIZIKÉM!!!

BOLDOG HÓFORDULÓT!

fatima

Inkább mégis most írok rólunk, mert délután még ennyi időm sem lesz. :)

Alapvetően minden OK velünk, DE nem fogjátok elhinni, hogy most mi a baj! Lehet, hogy nem elég tápértékű a tejem! :( Tarek súlya az elmúlt 2 hétben nem úgy gyarapodott ahogy kéne. Csak heti 80-90 grammot hízott. Ez azért szerintem durva! Ma jön délután a dokinénink és megbeszéljük, hogy mi a teendő.

Na megyek. Ébredezik a drágám.

Majd jövök és folytatom később. :)

fatima

LIZUNAK NAGYON BOLDOG 11. HOFORDULOT KIVANUNK!

Sajna rossz a net es a windows is csak angol, ugyhogz benan tudok irni. :roll:
MINDEN kep szuperjooo. Szep szoszkeEmma, balerinaBorcsa, kalozLiza, egyenpolosMMZSek, baratkozoPetra.

Panni a kistesoprojecthez DRUKKOK!! Ki a vedonotok es milyen? Lehet, hogy a volt kolleganom es kivancsi lennek...

Edu+Imiapa Milos baba edes, gyonyoruuu es tok jo nektek!

Marcsi nalatok meddig utazott Laura hason a babakocsiban? Lassan vennek kisebbet, de keptelen Beni haton akar ulve is megmaradni.

Szerencsere Beni virraszt ugyan de dumal es nevetgel es nem sirassal tolti el az idot. Kemeny melo most vele :lol:

Klari nektek is DRUKK a kistesohoz!

Teri ha lehet oldjatok meg hogy ne kelljen anyossal lakni! Ha te ki is birod es nem mutatod a baba akkor is megerzi am a feszultseget! Alkalmi latogatasokat meg at lehet veszelni. Kitartas!

NIKIKNEK UTOLAG BOLDOG NEVNAPOT!!!!

Kép
viky30

jaaaaaaaaaaaaj nagyon nagyon nagyon köszönjük mindenkinek a köszöntést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsóka és addig amíg nincs eredmény mi lesz???
lehet h 1 hét alatt el is múlik, nem? :roll:
ezt nem értem.. akkor most semmit nem kap?
szegénykém :evil:
azt én is jobban csípem ha csibész a gyerek :wink:
sok gyógypuszi!

télleg Zsóka ez a balett hogy van mos Borcsának?
jár?

én is jártam anno! ahhhhhhhhhhh!
(de nem úgy olyan komoly szinten á,m!!!) :P

Fatima, és ez baj???? már nem nagyon emlékszem a mikor mennyit kéne irányra, de arra igen hogy nem minden hónapban gyarapodnak ugyanúgy a babák!!!
heti 9 dkg az 1 hónap alatt 36 dkg.
hmmmmmmmmmmmm. jó nem sok, de nem is annyira vészes sztem.
na mingyá előveszem a füzetkét, mert emlékszem Lizinél is volt iylen hónap h alig hízott!!!!

Petrácskának is puszi, Lizus nem lett lázas szerencsére az oltástól.
bár ma őrült nyügi volt és hasmenése is volt reggel :?
inkább annak utóhatása legyen, mint pepe :?
hétfőn kapta......

Zsófi akkor ma lightosabb meneted van?

Andi!!! hogy vagytok?? Majababa???
gyere ha tudsz mesélj! :wink:

Anzsim, Bende? fogak?? kijöttek már, vagy még belül nyomakszik a 4 bűnös??? :wink:
sok puszi arra a szöszke fejére :lol: :lol: :lol:

puszuk, megnézem a gyerekem mert kint alszik a kocsiban.
nem akartam felkelteni, a tornán reggel brutális módon ordított 1 órán át :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nem az az abbahagyós típus... mondta is a gytornász csajszi, hogy a Lizánál ez a ráhagyós módi tuti nem működik.
hát mondom nem is :wink:
lmkata

ja, igen Zsóka, az nagyon nagyon jó és a dokinénit is jól meglepte hgy nem tiltakozott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na jó, azért 1-2 óra után már ment a kapirga, meg dörzsölte a szemét, de tudod azt hittük hogy tekereg majd meg üvölt, meg egy rémálom lesz.

de nem!

jaaaaj én nekem ezzel egy őrült nagy kő esett le a szívemről, mert azzal stresszelt itt a doki h lehet h nem is lát a bal szemével és így majd kiderül....

hát kiderült.

lát.
lmkata

Na igen Kata, én is így értettem hogy jó, mert ha nem zavarja a letakarás, akkor tuti,hogy lát Lizus! HURRRRRÁÁÁÁÁ!!!!!!!! :wink: :D :wink:

Csak hasfogó lötyit meg lázcsillapítót kapott Marcus. Nagyon remélem,hogy hamar elmúlik ez a fránya hasmars+láz :cry: :cry: .
Enni persze semmit nem kér, viszont sokat szopizik..ennek örülök.

Szia Fatima. Kíváncsi vagyok,mit mond majd a doki. Sajna már nem emlékszem,mennyit "kell hízni a babáknak.

Borcsi nem balettozik, a barátnőivel szoktak improvizálni a Hattyúk tavára. Lánytornára jár :D ...és persze úszni. De most kitalálta,hogy angolra is menne :shock: .Kész anyagi csőd :? .

KépKép
logi

fatima: smaunak is volt olyan, amikor 1 kilót hízott 1 hónapban, aztán meg olyan amikor szinte egyáltalán semmit. sztem nem lehet diagramm szerűen mérni a gyerekeket. még akkor sem, ha porciózottan esznek.
kerekpocak

Fatima, szerintem sem vészes, ha nem hízott egy hét alatt olyan sokat. Lehet, következő héten bepótolja, de ha nem, szerintem akkor sincs baj.
Egyszerűen többet dolgozott fel a szervezete, talán csak ez lehet.
Na nem okoskodom.
Én nem aggódnék.
Én mindig mindennel úgy vagyok, h. hízik, eszik, alszik, amennyi neki jólesik.

Kép
niki30

Jajj, ne érts félre, nem akartam kioktató lenni. Ha annak tűntem.
Bocsánat... :oops:

Kép
niki30

Niki! Dehogy vagy kioktató! :) Azért írtam, hogy mizu velünk, hogy reagáljatok rá!

Köszi csajok a biztatást! Sajnos nem tehetek róla, hogy paramami vagyok. Ha valami nem úgy van, mint egy héttel ezelőtt, akkor aggódok. :) :oops: :)
Ráadásul mostanában nagyon sokat bukik Tarek. Tökre nem tudom, hogy mi az oka, mert ugyanúgy büfiztetem és mégis sok jön ki belőle. :( Lehet ez is az oka annak, hogy nem hízik. Bár a gyakori bukás csak kb 5 napja van, úgyhogy az előtte való héthez ennek semmi köze nincsen. Na majd meglátjuk mit mond a dokinéni.

Ja! Ami még nagyon furi, hogy az utóbbi időben Tarek már csak egyszer kelt fel éjszaka. Azt is egy bizonyos időben. Most meg mindig hamarabb kel fel. Talán hamarabb megéhezik vagy mi. :shock:

Na nem találgatok. Hátha okosabbak leszünk délután. :) :roll:

fatima

Jól van akkor, örülök:)

Na majd megnézi a doktornő és akkor remélem megnyugtat.

Kép
niki30

fatima, samu 6 hós koráig RENGETEGET bukott. ez teljesen természetes.

tudom, h milyen vagy és mit érzel, mert hasonlítsz rám egy kicsit. de! nagyon fontos, és sok feszkótól kíméled meg magad, ha elfogadod, h a gyerekeket nem lehet beprogramozni! amit 2 hónapig csinál azt többé nem fogja, v egy hétig ezt csinálja, ennyit eszik-alszik, aztán már nem. folyton változnak és nem mindig van ok-okozati összefüggés. nem eszik, hízik annyit? bukik? semmi vész, majd jövő héten többet hízik, kevesebbet bukik. de ha állandóan a rendszer elemeit szigorúan, (vasszigorral, ) következetesen ráösszpontosítva akarod betartatni, betartani, akkor magad fogsz beledilizni. sztem legyél egy kicsit lazább! éjszaka kel, hát ez van. majd elmúlik ez az időszak is. minden időzak elmúlik. samu most 3 héten át kelt éjjel. aztán most meg már nem kel. de sztem ne mérd tareket pl hetetnte. tök felesleges. van akik csak a havi mérésen méredszkednek. samu pl mindig többet hízott mint a NAGY KÖNYVben meg van írva. és akkor? majd aztán lelassul. minden babának más a természete és a tempója. sztem ne aggódj.
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?