Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsani! Nekem pont tegnap volt ilyen, én sem értettem. :lol:

Ma este kicsit elmegyünk, régi munkatársaimmal találkozunk, kirúgunk a hámból. Ezer éve nem tettünk ilyet. :oops:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
naa, de jó lesz neked!! :) Jó szórakozást, érezd jól magad!! :) Hova mentek?

Zsani,
nekem olyan is volt, hogy többezer új levelem volt priviben a fenti kiírás szerint... :shock: :D

Tényleg Erika, az tök jó, hogy beilleszkedett egy már összeszokott társaságba!!

KépKép
viol81

Mirama
érezd jól magadat!!! :wink:

Köszi Cajok!Rékám stramp csaj,mindenkinek ilyen csajszit kívánok!!
5.éve jár suliba,azalatt 4 tanitónénije,4.német tanárja,és 3 osztálya volt!
Jól veszi mi???

Képzeljétek mi történt!!
Mint tudjátok aug.31.én volt a névnapom,Gyulámnak a szülinapja.
Apukám Szombathelyen lakik.Irt minedkettönknek 28.ai dátummal képeslapot.3.án megkaptuka Gyuláét.Mondom a Gyulának,marha jó én nem kaptam. :?
Tegnap megjött az enyém is.6.án.Tudjátok hol kevergett ?????
Debrecenbe!!!Rajt van a Szombathelyi bélyegző.meg egy Debreceni.
Eddig is szarul jöttek onnan a küldemények,mert Szombathelyről közvetlen posta vonat nincs.Csak Kaposvárról szokták küldeni,igy 5 nap szokot a küldés és a kézhezvétel között az idő lenni.
Na nem hagytam ám annyiba.
Irtam ma Postának.Hogy megéri nekik 62 ft-os képeslapot utaztatni 500 km-eket????
Én ezt nem értem!!
Ma válaszoltak,hogy továbbitották az ügyfélszolgálathoz a panaszomat!

Bocsi hosszu lettem! :oops:
Vendég

rik!Hát igen a posta.Nekem is volt vele már gondom! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
dzsezmin

Erika,
hűű, ez durva!! :? De valszeg vmi tévedés volt, nem? Nem is tudtam, hogy Sz.helyről ilyen bonyolult a postázás :shock:
De gondolod el ha vmi naon fontos levelet vagy küldeményt vársz...

KépKép
viol81

Jó reggelt CAjok!!
Durva mi?Eltettem a képeslapot Apumnak is megmutatni.Asszem kiakad! :?

Szép időnk van ma is!! :wink:
Vendég

Halihó!

Igen, már itt is süt a napocskaaaaa!! :)

Hűű az jutott eszembe: Hogy vagytok Eszterék és Zsanették a kislányokkal? :P Nem is tudom, Janka mennyi idős lehet... :oops: :oops: Bocsíííííííí........... Tessék jelentkezni! :D És a bátyók, Vince és Ábel?

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Néha itt is kisüt a napocska,de inkább még felhős,de már sokkal jobb az idő mint tegnap!! :) :) :) :) :) :) :)

Kép
dzsezmin

dzsezmin,
írtam privit tegnap

KépKép
viol81

Tegnap megint rendeltem a Rossmannból képeket. Még ha rászámolom a 200 Ft-os transzfer költséget, akkor is jobban járok, mintha itt hívatnám elő. :P
Ti hol szoktatok?

KépKép
viol81

Nem kaptam semmit!

Kép
dzsezmin

Én is a Rossmannba szoktam!! :) :)

Kép
dzsezmin

Mi finit főzzek holnap?Ötleteket kérek!
Ma gyümileves és palacsinta volt!

Kép
dzsezmin

Dzsezmin
nálunk ma és holnap húsleves van,és vadas!!!nyami!!!

Viol
én is a Rossmannba szoktam(nagy ritkán,utojára egy éve :oops: )

Ma az Intersparba bevásároltam Milkából!!! :oops: :oops: :oops:
99ft volt a sima,107 a töltött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

rik!Nyami-Nyami!!!!!!!!!!!!Csokika!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

Kép
dzsezmin

Aztat én nem szeretem!!! :( :( :(

Kép
dzsezmin

á, pedig arra is válaszoltam, amit először küldtél, aztán tegnap is írtam. majd próbálkozok. ha nem kapsz, megy majd mailben. de nem is olyan égetően fontos ám! :)

én ma zacsilevest :oops: :lol: csináltam, rántott pulykamellet hagymás tört krumplival, holnap meg nagykanállal eszünk, gáboréknál búcsú lesz. :lol:

csokííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
viol81

jah, cajok! elromlott a mikrónk. ez nálunk nem újság, mert az előzőnek is így cseszett be, működés közben szikrázott belül, meg elég durván zizegett. pedig nem volt benne semmi olyan sosem. na azt akkor kidobtuk, mert nem találtam mikorjavítót. hozzátszem márkátlan volt, arra is fogtam, hogy na, azért is döglött meg hamar. ez a mostani LG, gondoltam tovább bírja. ááááááááááá, alig 2 év. és! ugyanezzel a hibával, detto. most találtam szerelőt. közben olvasgattm a használati utasítást, amit korábban nem tettem, hisz az aranyszabályt tudtam: fémeset ne. és mit találok? barna zacskós pattogatott kukoricát se!! rákérdeztem a szerelőre, hogy mennyi benne az igazság, azt mondta van benn vmi. mi mondjuk elég gyakran, kb 2-3 hetente pattogatunk - ez 2 év alatt már jó néhány alkalom... - és lehet, hogy ez nem tetszett neki hosszú távon. bocs, ha hosszú lettem, csak gondoltam leírom, mielőtt megkérdezem: ti pattogattok barna zacsis kukit? :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Viol
IDEN!!!!!!!!!!!!!!(Mint Petra mondaná!!)
És a mi mikronk is kb. 3 évet birja!!! :(
Miért nem szabad aztatatatatatat???
Vendég

HAjnus
sokszor gondolok rád!Hogy birod???Jó "pihenni"most otthon??Hogy birják a fiuk a nélkülözésedet??

Katus
hogy vagy?????

Ábizsani??????????????????
Pici Léna?NAgy ÁBI??
Vendég

Erika,
vmi olyat mondott a pasi, hogy a barna zacsi hamarabb ég el - persze nem szó szerint - és hogy ez károsíthatja a magnetront. :shock: a leírásban olyan is volt, hogy újrahsznosított papírt sem szabad betenni. a barnák nagy eséllyel azok, nem?? :shock:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Az Árkád soron van egy új söröző, ott voltunk. Jó volt, ettünk-ittunk, de inkább az utóbbi. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Viol! Néha mi is pattogtatunk, de szerintem nem barna zacsist, most meg is fogom nézni, azt hiszem Mogyi márkájut.

Nekünk most jó mikrónk van, kb.1 éves, nem mostanában szeretném lecserélni.

KépKép
KépKép
mirama

[quote]N írta:ekünk most jó mikrónk van, kb.1 éves, nem mostanában szeretném lecserélni.
[quote]
írta:
Amikor a miénk volt 1 éves, én is azt hittem... :roll: :? :P
Mi is szoktunk Mogyit, de úgy rémlik az is barna, nem? :shock: Most vmi osztrák van, ez barna, még van 2 db, de én be nem teszem. Majd próbálok fehéret keresni a boltokban. Aztán nem bizti ám, hogy ez volt a baj, csak hát inkább nem próbálkozok tovább...

Jó volt, ettünk-ittunk, de inkább az utóbbi.
[quote]
írta:
Az jóóó!!! :) Itt hónap végén búcsú lesz, végre helyben vagyunk, nem lsz olyan, hogy ki vezessen? :wink: :D

KépKép
viol81

:D :D :D
Ha-ha-ha-ha-ha, látom fantasztikusan sikerült az idézet! :D

KépKép
viol81

Búcsú, de jó is az. :-)

Mi kocsival mentünk, de otthagytuk, így ahattunk.

Most meg Balfra megyünk ebédelni, anyukám meghívott minket. Nyami-nyami.

KépKép
KépKép
mirama

Szép vasárnapot mindenkinek!!!

Mirama
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!!
Én azt a helyet nem is ismerem... :roll:
BArinőkkel voltál?
Férjed meg máshol mulatott,vagy ő volt a gyerekfelügyelő??

Viol
De jó a búcsú!!!!
Istenem de imádom!!!!!
Irj majd milyen volt?!Hogy érteztétek magatokat!Bálba is mentek?(Az a legjobb az egészben)

Petra ma olyan-de olyan bolond(Rékával együtt)csapkod,dobál...Réka meg nevet rajt idétlenül.
Kész vagyok tőlük!
:evil:
Petra annyira felpörgött,hogy nem akart aludni.Nem erőltettem,igy most egy fotelben húzta meg magát,és félig ülve alszik. :oops:

Többiek merre vagytok???
Vendég

Cajok,
Nyárligeten voltunk búcsúban, ott meg nincs ám nagy dajdaj, kipakolós is csak 1 db! :) Meg sem néztük. Csak pár órát voltunk, Dorka kát alvása között, ott nem tudom altatni. Bálba nem megyünk, igaz lesz, de az is csak kicsi. Még akkor voltunk, amikor jártunk! :wink:

Erika,
megérzik a lányaid az időváltozást! :shock: :wink:

Kriszti,
na, akkor ti is nagykanállal esztek! :wink:

Katus,
hogy vagytok??

KépKép
viol81

Gábor meccsen, Dorka elaludt, asszem én is punnyadok egyet, nem itt guvasztom a szemem... :lol: :shock:

KépKép
viol81

na te jó ég, hol vagytok? :shock: :P

KépKép
viol81

Rámolok, mosok, ebéd még nincs ... :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

CSavargunk!!!!!!!!!!!!! :)
Ebéd van tegnapról.Szülői d.u. a suliban.
Jók legyetek!!!
Vendég

Na megjöttünk a böliből!
Husinak nagyon tetszett szinte egyből feltalálta magát holnap már ott is ebédel!
:lol: :lol: :lol: :lol:

rik!Husi is tiszta dili.Szombaton meg ma a boltba olyan hisztiroham jött rá,hogy csak néztem nagyokat és kurvára égett a fejem.Gyorsan húztunk is ki!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nem tudom mi lehet vele ilyet még nem csinált mint az őrültek! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
dzsezmin

Andi,
huhhhhh, kitartás! :) Összedobsz majd vmi finomat!! :wink:

Erika,
jó csavizást, idő is szép hozzá, aszem mi is megyünk!

Dzsezmin,
na de jó!!!!!!!! :) Látod, nem lesz semmi gond a Nagylegénnyel!! :D A hiszti meg: időváltozás... :shock: Vagy nemtom.

Nekünk megjött az új babakocsi, nagggyon jó!! Kellemesen csalódtam, mert nem az a kis szösszenet, hanem jó masszív erős vázban és anyagban is, viszont nagyon könnyű tolni!! Dorkának nagyon tetszik, felkel, megyünk is! :wink:
A kisruhák is jók, féltem, hogy a kabát megeszi, de nem, csak szokásszerűen kicsit nagy, mint minden Dorkának. 8) :D Na jó, nem nagyon ám! :wink:

KépKép
viol81

Dzsezmin,
és amíg a fiad játszott te szem előtt voltál, vagy ilyenkor jó kicsit elbújni, hogy szokja: nincs ott anya?

KépKép
viol81

Naaaa, Cajok!!?? :shock: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Holnap jövök, csak élvezem a szabadságot és pihenem ki a hétvégét!!! Anyum holnap hazamegy :cry: :cry: :cry:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
merre jártál hétvégén? Kirúgtál a hámból? :wink:

KépKép
viol81

Dzsezmin
ez a szuper hír!!!!!Szerintem abszolut semmi nem is lesz vele!!!
Aludni egyedül szokott???Evett is ma??
Hiszti??
Nem láttad ma az enyémet a buszon.Basszus az egész busz minket nézett.Fogtam mint a kisbabákat(mert nem akart leszállni) és csapkodott rugkapált,kiabált.Aztán leszálltunk,és földhöz vágta magát!!
Nem mertem hátranézni a buszra,mert éreztem hogy ahátamba van minden szempár! :twisted:
Hogy mi a fene van a kisasszonykámmal????

Viol
milyen volt a séta az új kocsiban??????????????????????????????
Majd kérünk fényképet az ujrucis uj kocsis Dorkáról!!!

Anikó
Nem szerdát mondtála hazamenetel napjára???
Voltál kozmetikusnál???
Vendég

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KINCSŐ!

Kép

katus78

Boldog Első szülinapot kicsi KIncső!!!!

Annyira jól visszaadják a képek a hangulatot!!!Szuperek lettek!! :lol:
Vendég

Katus
hogy vagy???
Vendég

NA mi megint túl vagyunk egy bölcsi délelőttön!!

Viol!Tegnap 1-órát voltunk és végig ott voltam vele,de le sem szart!
Ma 2-órát voltunk ebből eltüntem 10-percre,de nem is keresett és ma már ott is ebédelt még velem!
Holnap már a dadusával eszik fél 10-re megyünk és 10-től délig egyedül lesz!Nem lesz vele gond csak az alvással!Aztán csütörtökön(mivel mi egyhetes szoktatáson vagyunk)már előveszik az ágyát(én kint leszek ha valami gáz lenne)és megpróbálják elalszik-e.Ha nem jövünk haza és pénteken újra próba!Ha akkor sem akkor átmegyünk kéthetes szoktatásba!
Na bírta Dorka az új kocsiját?

rik!Elképzeltem magam elé Rékádat ahogy csapkod és rúg!Kicsit megmosolyogtam!Tudom ez nem vicces,mert engem is szétvet ilyenkor az ideg(pláne a boltba tegnap),de így vissza olvasva másabb! :) :) :) :)
Igen még az idegesítő,hogy mindenki úgy néz mint a moziban!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aludni úgy alszik,hogy odabújok és énekelek!! :( :( :(

Anikó!Na megvolt a szépítkezés?
Kincsőnek nagyon boldog szülinapot!

Kép
dzsezmin

Dzsezmin
na én is elképzeltem Rékámat ahogy rugkapál a kezembe. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bizti elirtad!!
de mástól hallva tényleg vicces!!!
Iszonyat hisztigép lett!! :evil:
A fiad pedig egy igazi kis hős!!!De ezt is vártuk Tőle!!
Én is kiváncsileszek az alvására.
De figyi!HA kint vársz és nem alszik,és irod hogy akkor hazaviszed.A gyerek ebből nem azt fogja leszürni,hogy nem kell aludni végülis mert ha bőgök akkor anya hazavisz?Szerintem ez nem lenne jó!
Más hogy látja ezt?

Ja és kaptam a postától vissza levelet.
Kérik a képeslapot be,mert kivizsgálják az ügyet!
Vendég

Viol
miket tudok meg a lányodtól!! :lol:
Iskolában voltál??? :roll:
Vendég

rik!Igen ez szerintem sem egy jó dolog,de ők ezt így csinálják már rég óta én nem szólhatok semmit!Nekik ez így bevált.Van aki 3-hétig szokik be.Sírni nem hiszem,hogy fog csak lehet nem fog aludni!Én bízom benne,hogy elalszik,mert hétfőn már melózok és nem tudom kire hagyni a Husit!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!
már nagyon régen voltam de nem nagyon van idöm irni!
olvasni szoktalak titeket!!!!
Katus:GRATULÁLOK A KISTESOHOZ!!!!!!!!!!!!!!VIGYÁZZ MAGADRA!!!!PIHIZZ SOKAT!

mindenkinek boildog szüli és névnapot kivánok aki mostanában ünnepel!!

Gabo:tök jo hogy Levi ilyen jol viseli a bölcsit!!!!büszke lehetsz a fiadra!hogyhogy más néven vagy?meguntad a régit?

Rik:a hiszti ismerős.ha valami nem ugy van ahogy Vivi akarja behisztizik,bár most már mintha kicsit apadna a dolog.nehéz ügy!!!!de majd kinövi!milyen az uj lakásban??

Viol:milyen suliba jársz?

Kincsőnek boldog szülinapot!!!

KépKép
KépKép
beus22

beus!Írtam privit!

Kép
dzsezmin

Boldog Szülinapot Kincső!!!

Kép
wirág&

Sziasztok!

Most hogy kicsit jobb idő van, nálunk a hangulat is jobb. :D

Katus, hogy vagytok?

Ez a beszoktatás kérdés elég összetett probléma már az oviban is. Hogy ezt hogy oldják meg kisebb gyerekekkel, én elképzelni sem tudom. Alapvetően egy egészségeses, normálisan fejlődő 3 éves sem érett még meg a közösségre és teljesen normális reakció tőle az, ha sír. Nagyon ritka az a 3éves aki sírás nélkül kezdi meg az ovit. Persze vannak ám kivételek! :lol: Van olyan gyerkőc akire meg már épphogy ráfér egy kis közösségi tevékenység, az anyukájának meg egy lélegzetvételnyi szabadidő. :lol: :lol: :lol: Elég széles a skála, szerintem minden gyereknél az egyéni tulajdonságait kell hogy figyelembe vegyék. :D
Na és persze a legfontosabb hogy a gondozónő, vagy az óvónő, szeretettel közeledjen, hogy a gyerek bizalommal legyen felé. :D

Kép
wirág&

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?