halihó
megjártam ma a cukkerterhelést, holnap lesz eredmény.
Eszti végre alszik, de nagyon el vagyunk tolódva napirendügyileg, nem tudom mi lesz a bölcsiben. ráadásul délután nem alszik el egyedül
kicsit szégyellem magam emiatt, de valahogy vagy olyan fáradt volt, hogy mire felvittem az ágyába elaludt a kezemben, vagy autóban aludt el. ez utóbbit egy párszor ki is használtam, mostanában meg pláne, hogy nem bírom emelgetni, és így olyan egyszerű. már megtanítottam egyedül bemászni.
azon gondolkodtam, hogy igyekszem korábban lefektetni, persze ehhez apa minimális pozitív hozzállására is szükség lenne, akkor korábban kel és jól le kellene fárasztani délig. de ez csak úgy megy, ha maradunk a fenekünkön itthon, különben az autóban alszik el, de az meg nem megy.
na ez van, vélemény?
Rokica, én nem értek az autókhoz
én anno végigböngésztem a szóba jövő lehetőségeket. és oplvastam a totalcar-on véleményeket. a családnak már egy pár éve van VW, opelról váltottunk, és semmi gond nincs vele, most nekem is az van, és imádom. lehet, hogy ez már jobb konstrukció, nem tudom. a húgomnak és az apukámnak is poloja van, és ők is nagyon szeretik. a suzuki tuti kevesebbet fogyaszt és jóval olcsóbb is. mondjuk én már láttam suzukit balesetben, úgy ment bele a másik autó, mint a puha kés a vajba, ellenállás nélkül, de az is régen volt. és különben is induljunk ki abból, hogy nem történik baj
a másik, hogy a legtöbben azt mondják, hogy nem érdemes új autót venni, mert akkorát csökken az ára ahogy kigurulsz vele a szalonból.
Benianyu, tényleg milyen jó kis nyaralásotok volt, nagyon jól néztek ki!
hol vannak a szülinaposokról a képek?
és boldog szülinapot Melinek!!!!!!!!!!!!!
így egymás mellé tervezni két gyerkőcöt
művészet