Új privát üzeneted érkezett!

Akkor a szerencsén múlik a jó szoba.E van.Talán akkor lesz az indián nyár,és nem fognak jegesmacik rohangálni az utcán.Jó pihenést nektek.Puszi:Mushuka

Kép
mushuka

Sziasztok!

Csak egy kis megnyugtatást szeretnék tőletek kérni: szerdán megyek dr Kiához - dr Abkarovicshoz mentem volna (hozzá jártam eddig), de ő még mindig nincs. Nem találkoztam még vele és kicsit félek, bár többen írtátok már, hogy kedves. Mennyire kibírható, ahogyan vizsgál? Lehet tőle kérdezni, tehát normálisan válaszol mindenre, ha kétségem van? Köszönöm, ha valaki tud írni.
Vendég

Szia Virág5!Én csak futólag ismerem Dr.Kiát,most,hogy pár napot feküdtem bent.Nekem szimpi volt,és az egyik szobatársnőm orvosa.Azt mondta róla,hogy nagyon lelkiismeretes.Ez abból is látszott,hogy mindent megtett azért,hogy minél gyorsabban elintézzenek annak a lánynak(pontosabban a babának) egy komolyabb szívvizsgálatot a Baross utcában,mert úgy tünt,hogy baj van a baba szívével.Hál Istennek nem volt semmi baj,de tényleg törődött velük.Én csak ennyit tudok róla.Mushuka

Kép
mushuka

Sziasztok!
Mi újság veletek mióta nem beszéltünk? Mushuka, hogy vagy? Vérnyomásod rendben? Mi gond nélkül végiglátogattuk a családot még "kettesben" :) A pocakom egyre nagyobb, hétről hétre egyre kerekebb a dinnye. Lehet, hogy ezzel függ össze, de éjjel minden egyes fordulásra, mozdulatra felkelek. Pedig a barátnőm megmondta, hogy ebben az időszakban már daru kell a megforduláshoz...

Kép
soja

Sziasztok,

szpetember 26-ra vagyok kiírva, ami már majdnem itt van és érdeklődnék, hogy van e valaki hasonló időponttal? Én is szeretnék alapítványi szobába kerülni, de sajna nekem is csak azt mondták, hogyha szabad akkor természetesen lehet kérni. Most így a vége felé már kezdek izgulni, bár tudom, hogy minden rendben lesz. Én nem választottam dokit, inkább a szülésznőre tettem a hangsúlyt. Majd utólag kiderül, hogy jól tettem-e. Van valaki hasonló cipőben vagy mindenki választ doki?
moya

Mushuka, köszönöm neked a biztatást. Kia doktor tüneményes volt, nem gondoltam, hogy ennyire közvetlen.

A baba 4-5 hetes, de már átszott az ultrahangon. Annyira jólesett, hogy ő is örült.

Majd néha benézek ide hozzátok (mint ahogy eddig is olvasgattam). Eredeti terveim szerint a Péterfy kórházban szándékozom szülni, bár az még elég messze van.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk, minden rendben van velünk!!!
Hogy vagytok?? Az utunk nem volt zökkenőmentes, de itt vagyunk!!!!!
Mindenkinek szép estét!!! Sziasztok!!!! :D

KépKép
roxii

Lányok!!!!
Merre vagytok?
Remélem minden oké veletek!!!

KépKép
roxii

Szia Roxii!
Velünk minden rendben van, de Mushukáról nem tudok. Mi volt az a zökkenő az utazás során? Azért remékem jól vagytok! Mit szólsz, hogy már nemsokára anya leszel? Nem izgulsz? Soja

Kép
soja

Szia Soja!
Nem akartak felengedni a repülögépre, becsekkolásnál...
Hiába volt meg minden papírom, el kellett mennni a rptéren orvoshoz aki adott igazolást 40 eur-ért :-) h egézséges vagyok:-)))
Hiába telefonáltak az itthoni malév képviseletből nem érték el őket!
Elismerték a hibájukat, így már voltam is az utazási irodában, és kártalanítani fognak!
Mi jól vagyunk, voltunk 4d-n dokinál is mikor hazajöttünk, szép nagy noácska, 4d-n mondták valószínű elég érett már a pici, azért készüljek lehet előbb fog jönni, én nem bánnám, úgy várom már :-)Soja nagyon várom már, biztos jó érzés lehet anyának lenni, nem?
te hogy vélekedsz erről?Ez a "kismamaság" neked is az első?
Hát egyre többet gondolok rá, izgulni nem izgulok, inkább várom már!!Egyre többszö9r álmodok ezzel :-)
Veletek minden rendben?Voltál otthon a szüleidnél?
szép estét, roxi

KépKép
roxii

Szia!
Voltunk otthon, mi is most értünk vissza kedden, és nem volt semmi gond. Csak a rokonság akart szétszedni, hogy láthassa a pocakomat :)
Erről hallottam, hogy az utolsó trimeszterben már nem nagyon engedik a repülést. Azért jó, hogy végül sikerült visszajönnöd.
Nekem is ez az első baba, és nagyon várom már. A 4D-n nekünk is azt mondták legutóbb, hogy valószínűleg hamarabb jön egy héttel. Ez azt jelenti, hogy már csak egy hónap. Nem tudom miért, de nekem olyan érzésem van, hogy hamarabb fog jönni. Ezt mondtam a férjemnek is, de ő azt mondta megbeszélte a Hercegnőjével, és majd csak okt. 21-én jön :) Egyébként mindent elrendeztél már?
Soja

Kép
soja

Szép reggelt!!
Én is úgy érzem, hogy hamarabb, már eléggé lenn van a pocakom, de majd meglátja a szépség!
Képzeld olyan édi képeket csinált a 4-d-s nő a vizsgálaton, egyiken szopja a nagyláb ujját:-) [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1189926384.0175
.jpg[/img]

Amúgy két napja mosok vasalok takarítok és most egyedül is vagyok, mert a család lebetegedett :S, de sebaj legalább nyugodtság van!!
A ruhák ki vannak mosva, egypár még szárad, de amúgy kész vagyok már!
A cuccot is nagyjából összekészítettem, már szóltam is marika néninek, hogy kétágyasba mennék, ha egyidőben leszünk, talán megoldható lenne az is h egyszobába, nem tudom...
Te miket pakoltál a kórházi cuccba?
szép napot!!!!
Csak délután jövök majd soja!!!
Figyi, nem töltöd le msn-t?Ott lehetne előben is beszéálgetni, küldhetnénk képeket stb, olyan jó lenne!!!!
Szép napot, vigyázzatok magatokra!!!!
Puszi :D [/img]

KépKép
roxii

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1189926619.967.jpg[/img](p) [/img]

KépKép
roxii

huu jo nagy lett a kep
bocsi

KépKép
roxii

Szia!
Nagyon cuki a kislányod, Roxii! Ő is olyan kis pufi arcú. A mi Bogarunk egy kicsit szégyenlősebb, de a múltkor elkaptunk egy pisilést odabent :)
Az msn-t próbáltam, de valami miatt hülye vagyok hozzá. A skype-on vagyok rajta, esetleg azon tudnánk beszélgetni. Én is úgy gondoltam, hogy ha olyan ember lesz a két ágyasban, akkor jobb lenne oda menni. Hátha sikerül egyszerre időzítenünk :)
A kórházi pakkban van köntös, hálóing, két pár papucs, fehérnemű, zokni, szoptatós melltartó, egy halom tisztálkodó szer, nagy betétek, evőeszköz, pohár. Most ennyi jut eszembe. A kicsinek még nem pakoltam össze, mert nem tudom, hogy miket kell vinni, nem beszéltem még a szülésznővel. Ha esetleg te tudod, megírnád? Soja

Kép
soja

Szia!Megírtam priviben a skype azonositonkat, soja én raktam pelust neki egy 28 csomagot, popsitorlot, alkohol egy kicsi hexaclorophén hintőpor, fülpálcikát, napraforgo ola egy cumisuveg, egy cumit,popsikremet ilyen bogyokat mellgyulladas ellen pelenkazo alatet eldobhato, plédet, hazafele ruhat, kis torolkozot csuklyasat 2 picit, mosdokendot, mosakodo krem gyogyszertari, sterilizalo folyadekot( emlékszem tesomnak is gond volt ez) mellszivot ennyit a babanak
sztem meg az en cuccaimat neked ki lesz a szulesznod?
nekem KeresűnéÁgi azt hiszem igy hvjak en se beszeltem meg vele!Azt tudom , hogy okt 2 an reggel kell mennem nst -re! neked??

KépKép
roxii

fules sapkat is, tetra pelenkat, polyat is
ezeket elfelejtettem irni

KépKép
roxii

Jó reggelt!
Én még nem tudom ki lesz a szülésznőnk. Csütörtökön megyek a dokihoz, akkor ajánl majd valakit, és utána megkeresem. Vele beszélem majd meg a ctg vizsgálat idejét is. Jesszus, nagyon sokmindent kell vinni még a babának is. Felér egy költözéssel :)
Majd csütörtökön megírom, hogy ki lesz a szülészenő. Addig is vigyázz magadra! Soja

Kép
soja

Szia!
Szép reggelt neked is!!!
Oksa!!
Megkaptad privátba a skype-nevemet?
szia, roxi :-)

KépKép
roxii

Sziasztok lányok!

Emlékeim szerint naponta öt pelenkát adnak a kórházban, van popsikrém is meg a köldökcsonk ápolásához is kellékek és a fürdőszobában van egy nagy flakon fertőtlenítő folyadék. A fürdetést a csecsemősök végzik, mindig adnak tiszta babaruhát, de ha a saját babaruháidat akarod használni akkor azt adják rájuk fürdetés után. Tetra pelenkát mindenképpen vigyetek, mert az jó a baba feje alá és a pelenkázóra is ezt tettem. Ez volt két éve, azért remélem ezek most is adottak. Cumisüveget, meg cumit egyáltalán nem vittem, mert szoptatni akartam, ez sikerült is, egyébként meg ha adnak a babáknak valami folyadékot akkor azt úgy láttam, hogy pohárból teszik. Ha meg valamit elfeljtetettek berakni és szükség van rá, akkor majd azt az apa úgy is beviszi. Én is egy táskával érkeztem a szülésre aztán hárommal + a bébivel mentünk haza.
:wink:

Mindenkinek szép szülést és egészséges babát kívánok! :)

Kép

Kép
tulipán5

Sziasztok!Még egyben vagyok,de multhét szerdán megint bentfogtak a vérnyomi miatt.Más gyógyszert kaptam meg 24 órás mérőt,most úgy tűnik,hogy beállt.Ma jöttem haza.Roxii!Tényleg nem kell a babának krémeket,meg olajat vinni.Elég sokat láttam most.A fürdetés a csecsemősök dolga,akkor adod be a bébit,amikor a akarod,neked popsitörlőt,és pelust kell bevinni,meg ha akarsz 1 cumisüveget,bár azt nem szeretik.Soja!Csüt.talizunk a dokinál.Én is voltam 4d-n,Dani kapásbol popsiját és a fütyköst mutatta,majd vágott 1 grimaszt.Múlt héten,35 hetesen 2700gramm volt.Szerencsére a keringése teljesen rendben van,de még a jövő héten elmegyünk egy vizsgálatra.Bent minden nap NST-tek,volt amikor végig aludtuk,de tegnap végig mocorogtuk,ott is minden ok.A babasíráshoz már lassan hozzászokom teljesen.Szülésznőt nem fogadok,ahogy elnéztem mindenki a toppon van szakmailag.Ja,igen.Tetre pelus 2 db,egy kicsi a feje alá,egy nagy,ha az ágyra leteszed,akkor arra kell tenni.Hirtelen más nem jut az eszembe.Örülök,hogy újra hallok felőletek.Mushuka

Kép
mushuka

Sziasztok!
Roxii, nem kaptam privit, de én is küldtem neked, talán ez összejön.
Tulipán, köszi az infót. Egy kicsit riasztó volt a gondolat, hogy több táskával kell útnak indulni a kórházba, de így azért nem kell olyan sok minden. Apa meg tényleg úgyis jön majd minden nap, ami szükséges utána be tudja hozni.
Mushuka, örülök, hogy újra itt vagy. Gondoltam, hogy valami lehetett, amiért nem írtál. De arra gondoltam, hogy esetleg már megszültél. Dani fiad úgy látszik már most büszke arra, hogy férfi lesz belőle :) Szépen növekszik odabent, már elég nagy súlya van. A dokival beszéltél egyébként az anyagiakról? Majd találkozunk csütörtökön nála. Hátha lesz egy kis időnk beszélgetni is! Vigyázzatok magatokra! Puszi: Soja

Kép
soja

Szia Soja!Megkérdeztem,nekem azt mondta,hogy mindenki annyit ad,amennyit akar.Danika,meg tényleg tipikus pasi.Remélem kihuzzuk a végéig,ez persze a nyomásomtól függ.Ti jól vagytok?Puszi

Kép
mushuka

Sziasztok Lányok!
Kedden megyek nst-re , lesz valaki esetleg a kórházba?
Nálunk minden rendben van, elkészült minden, a kórházi pakkom, a babáé is ,minden szerencsére!!!
Nálam minden rendben van, hamar elfáradok, és keményedik a pocim...
viszont a mozgasokat eleggé érzem, innen oda vándorol, s van hogy fáj is!Voltam védőnőnél is, megjegyezte, hogy eléggé lenn van a pocim!!
Nekem is 2500 g volt csütörtökön, mikor voltam 4d-n :-) én már úgy várom!!!!!!!!!!A 4d-n mondta a szonográfus, hogy a kisasszony eléggé készülödik, de remélem azért még két hetet kibír!
Mushuka, nővéremnek vannak nagyon szép kisfiú ruhái ha érdekelnek, fenn van a babaszobán!
Soja!!!
nem kaptam privát uzit, így ide írom a mailemet roxana.horvath@mail.com, itt mekapom, ez biztos!!!
Babaszobán is fenn vagyok az októberi babák közt, és elindult a szüléshullám!!Az első baba vasárnap született meg, október 10 re volt kiírva egyik társunk!!!
Mindenki vigyázzon magára, szép estét sziasztok, roxi

KépKép
roxii

KépKép
roxii

Sziasztok!Köszi Roxii,majd megnézem.Én pénteken megyek nst-re,a dokim utána elmegy egy hét szabira.Remélem ezalatt minden ok lesz.Szeretném még hízlalni egy kicsit,bár ez a vérnyomásomtól is függ.Végül kinél fogsz szülni?Én hétfőn még elmegyek egy utolsó 4d-re,kiváncsi vagyok,hogy mekkora lesz,és remélem minden ok vele.Puszi nektek,mindenki pihizzen sokat.Én is úgy megyek már,mint egy nyugdíjas pingvin.Puszi

Kép
mushuka

Szép estét mindenkinek!
A mozgásomról nekem is egyre inkább egy lusta bálna jut eszembe :) A pocim nekem is minden nap bekeményedik, de pár másodperc után vége. Viszont így estére már eléggé fáj az alhasam. Éjjel is alig bírok kimászni a wc-re. Aztán reggelre mintha elfújták volna a fájdalmat, újra fürge vagyok, és semmi gond.
Már nekem is össze van készítve minden, remélem semmit sem hagytam ki. Én is szeretnék még egy 4d-re menni jövő héten, megnézni a leányzót, hogyan helyezkedik, és persze, hogy minden rendben van-e.
Roxii! Küldöm a skype nevet.
Mushuka, szurkolok, hogy ne szóljon közbe a vérnyomásod!
Puszi nektek!

Kép
soja

Sziasztok!Nekem is feszít néha az alhasam,így nagyon lassan megyek,de a doki azt mondta,hogy ez teljesen természetes most már.Nekem a múlt hétn már nm volt kimozdítható a buksija,gondolom ezért is a feszítés.Ma voltam bent a kórházban pisi,nst,vérnyomás,minden ok volt,a nyomásom is 120/80 volt,persze a gyógyszer mellett.Nagy fájdalmam mincs szerencsére.Roxii!Hol lehet felmenni a babaszobára?Puszi

Kép
mushuka

www.babaszoba.hu
és ott csevegő, ott lemész a terhességre, és ott októberi babavárok!
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=191584
A nővérkém cuccai pedig http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=233617

Soja!!! nem kaptam meg még a skype-neved mailben :S gyerekek nekem is most 3 szor benyílalt már az pocim alsó fele!!!
Viszont ma este megkötöttem az őssejtes szerződésemet végre, ez volt az utsó intéézni való!!!
mi lesz itt? ugy rug kapal, hogy faj, na meg az also hasam is tobbszor benyilalt mar :S
szep estet sziasztok :-)))

KépKép
roxii

Szép jó reggelt!Köszi Roxii az infót.Nekem is nyilal néha,pl ma reggel,amikor fekeltem,a jobb oldalamba.Alig bírtam kimászni az ányból.Szerintem ez már normális ilyenkor.Most me csuklik a Drága.Nekem nem fáj,ha rugdos,mostanában néha eltalálja a bordámat is,de az se vészes.Mindenki máshogy éli meg ezeket a tadolgokat.Tegnep,meg tegnap elött lusta volt.Ma egészen virgonc eddig.Szép napot,pusz

Kép
mushuka

Sziasztok!
Mushuka, nekem is így volt. Tegnap, tegnapelőtt lustizott egy kicsit, de ma már behozta a lemaradást :)
A rugdosása nem zavar, sőt örülök, ha érzem. Egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nekem szokott fájni a hasam, ezek szerint tényleg normális ez már ilyenkor.
Roxii, pedig elküldtem, nem értem miért nem ment át egyszer sem. Mindegy, inkább leírom itt: a nevem pintorsi a skype-on. Puszi nektek!

Kép
soja

Sziasztok!Nekem ma is lusta.Nem tudom miért.Bent a kórházban nem volt ilyen.Remélem minden ok odabent. :(

Kép
mushuka

Sziasztok!
Mushuka ne ijedj meg talán azért, mert nagyon készülödik az úrfi!!!!
Soja, irtam felkérést!!!
szép napot nektek!

KépKép
roxii

Sziasztok!Lehet,hogy igazad van Roxii,azt már én is hallottam,hogy az utolsó hetekben nem nagyon mozognak.A feje már nem kimozdítható,azt mondták a múlt héten.Holnap megyek dokihoz,majd meglátjuk mit mit mond.Csak a jövő hetet bírja ki,mert szabin lesz a dokim.Végül kinél fogsz szülni?Puszi

Kép
mushuka

Szia!
Én a Bíró Lothár-nál, ha nem lesz a dokid, és ő ott lesz nyugodj meg, mert pesten az egyik, ha nem a legjobb :-)))
szép estét!!!
sziasztok :-)))

KépKép
roxii

Szép,jó reggelt!A dokim a Kia dokinak adott át,már be is mutatott Neki.Szimpi ember,és nagyon lelkiismertes.Azért én megdumáltam Danival,és a vérnyomimmal,hogy megvárjuk a saját dokinkkat.Ma du megyek hozzá,kiváncsi leszek.Na meg a holnapi nst-re,és a hétfői 4d-s és áramlás vizsgálatra is.Pusz

Kép
mushuka

sziasztok! most regisztráltam, mert úgy néz ki, hogy én is a Péterfyben fogok szülni. Tulajdonképpen azért "választottam", mert ez van a legközelebb. Orvost (még) nem választottam, de az itteni beírások alapján úgy tűnik, alapjában jó orvosok dolgoznak itt és bárkire rábízhatom magam. A védőnőtől azért kértem, h ajánljon valakit, ő Anga-Kis Balázst ajánlotta, ő a terhesgondozás vezetője. Még nem találkoztam a dokival, majd meglátom. De én is erősen azon gondolkodom, hogy nem választok orvost, csak szülésznőt, hogy mégislegyen ott egy ismerős.
MOYA: ha még itt vagy (vagy újra benézel) írd majd meg, hogy mennyire jött be az ügyeletes orvosnál szülés!!
Most úgy gondolom, nem feltétlenül kell fogadott orvos, pláne nekem a 3. gyereknél:)) de ez még a hátralevő 5 hónapban változhat
samu2007

elvileg csináltam vonalzót, kíváncsi vagyok működik-e

Kép
samu2007

na jó, vonalzó sikerült, csak nem olyan, amilyet akartam, talán most:

Kép
samu2007

Szia Soja!Ilyen ez az élet,mindig elkerüljük egymást.Mit mondott a doki?Mikor szülsz?Én a magánba már nem megyek,30-án be kell mennem a kórházba,akkor ügyel,aztán meglátjuk.Mindenesetre a jövő hetet ki kell bírnom,amíg nem lesz.Diéta,sok pihi,bejárás pisi nézőbe,vérnyomi mérés.Lehet,hogy okt.első hetében meglesz Danóka?Hú.De nem idegeskedünk.Szóval,Neked mit mondott?Puszi

Kép
mushuka

Sziasztok!
Mushuka, nekem azt mondta, hogy mostanában biztosan nem fog megszületni. Kérdeztem, hogy mitől fájhat a hasam. Mondta, hogy a méhszájam zárt, nincs semmi probléma, így valószínűleg csak ott nyom. Én még megyek a magánba 11-én utoljára, ha addig egyben leszünk. Bár azt mondta, hogy addig még biztos. Ma beszéltünk a szülésznővel is, nagyon aranyos, körbe is vezetett minket. A babának tényleg csak annyit kell vinni, amit te írtál. Pellus, ha az adott 5 db nem lenne elég egy napra, popsitörlőt, és body-t. Tök jó, hogy te már ilyen közel jársz a szüléshez :) Biztosan izgulsz már. Szinte én is izgulok helyetted. Csak az a baj, hogy nem fogjuk megtudni, hogy mikor születik meg Danika. Legfeljebb sejthetjük, ha nem jelentkezel hosszabb ideig :)
Vigyázz magadra, és gyorsan eltelik majd ez a hét! Puszi

Kép
soja

Sziasztok!Ki lesz a szülésznőd?Nekem egy kicsit nyitva van a méhszáj,de azt mondta,hogy ezzel kibírom.Az igazság az,hogy nincs bennem félsz,nem tudom,hogy miért.Persze,már látnám a lurkót,de nem a jövő héten.Az értesítéssel kapcs.,vagy megkérem a páromat,hogy írjon Nektek,bár félek,hogy nem lesz olyan állapotban,vagy tel.számot cserélünk.Addig is puszi,jó pihit Nektek.

Kép
mushuka

Jó reggelt!
Nekem Kovács Margitot ajánlotta, ő lesz a szülésznőm. Szerintem a párodnak akkor nem az lesz a legfontosabb, hogy minket értesítsen :) Megpróbálom privin elküldeni a telefonszámom, hátha sikerül. Ha nem, akkor majd megadom itt.
Jó hétvégét nektek! Pihenjetek sokat! Puszi

Kép
soja

Szia!Megkaptam,én is elküldtem,ha nem kapod meg,majd leírom ide.Én nem fogadok szülésznőt,lassan már ismerem mindegyiket,szerintem szakmailag mindenki nagyon jó.Hogy néz ki a szülésznőd?Mennyi a fogadása?20-25e?Ma reggel voltam bent,minden ok volt,a,nyomim is 120/70.Legözelebb hétfőn kell mennem a Kiához.Te,mikor mész nst-re?Megvolt a harmadik nagylabor?Én megúsztam az utolsó cukorivást,a bentfekvések miatt,mert labort ott is csináltak.Nektek is jó hétvégét,puszi

Kép
mushuka

Szia!
Megkaptam a számod, köszi. A szülésznő kicsit idősebb, fekete hajú. Nagyon aranyos. Az anyagiakról nem tudok pontosat mondani, ránk bízza. Nekem majd pénteken kell mennem nst-re, ez lesz az első. Meddig tart egy ilyen vizsgálat, fél óra? A jövő hét elég zsúfolt lesz. Hétfőn megyek a védőnőhöz, szerdán nagy labor, csütörtökön 4d, pénteken pedig nst. Legalább még egy hét eltelik, gyorsan. Úgy látom, hogy a gyógyszerek megtették a hatásukat, mert ez a vérnyomás nagyon jó értéknek számít :) Így biztosan nem lesz semmi baj. Egyébként te minek örülnél jobban, ha természetesen szülnél, vagy császármetszéssel? Én nem örülnék, ha megvágnának, de van olyan barátnőm, aki inkább császárt vállalna, ha lehetne. Puszi: Soja

Kép
soja

Szia!Tényleg mozgalmas heted lesz.Én hétfőn megyek 4d-re,utána a kórházba,este a körzetimhez,hogy összemérjük a vérnyomimérőnket,aztán csütörtökön megint kórház,majd vasárnap.Az nst kb.fél óra,ha alszika pici akkor felrázzák,ez nem rossz neki.Jó hallani a szivecskéjét,és ha mocorog,meg kell nyomni egy gombot,amit a kezedbe adnak.Közben nézik a méhed összehúzódását is.Tőlem ma megkérdezte a szüésznő,hogy nem éreztem a haskeményedést?Mondtam,hogy nem,pedig a gép jelezte.De minden ok volt,ma még ficánkolt is a fiatalember,amiért nagyon megdicsértem.Tegnap előtt végig aludta az egészet,hiába rázogatták,meg se moccant.Nekem mindegy,hogy miknt szülök,csak minden ok legyen.Én mondtam a dokinak,ha vágni kell szépen varrjon össze,bár eléggé szétment a hasam sajna(bár nem szándékozom szépségversenyre menni)Azt mondta,hogy nagyon szépen varr.Bármit csinálnak,4 nap után,ha minden ok hazaküldenek.Egyébkénk nem vágnak nagyot,és a vágás a bikinivonalban van,tehát nem is látszik.Szerintem Neked nincs okod attól tartani,hogy császároznak.Ne gondolj rá.Kiváncsi vagyok,hogy mekkorát nőtt a kislányod :D Majd írd meg.Puszi

Kép
mushuka

Szia!
Nem a szépség miatt nem akarok császárt. Csak utána biztosan nehezebb ellátni a picit egy műtéti heggel. Nekem nem lesz segítségem, miután hazajöttünk, csak a férjem. Ő meg ugye szintén kezdő :)
Nem tudom, hogy a mozgás hogy jön nekünk majd össze az nst alatt, mivel elég szégyenlős. Amikor Uh-on vagyunk, vagy csak a védőnő akarja meghallgatni a szívhangját, akkor mindig elbújik, és nem mozdul. Én is nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mekkora. Azért lehet érezni, hogy nőtt, másabb a mozgása. Ki lehet tapintani egy-egy kezet, vagy lábat néha. Bár ha megpróbálom megsimogatni a kidudorodást, akkor arrébb úszik :)
A vonalzódon már alig van hely a kis cumisnak :)

Kép
soja

Szia!Akiknek csináltak császárt,műtét után 6 órával kegyetlenül kitesznek az ágyból,megkapod a babát is.Persze egyből még nem emelhetsz,de mire hazamész már nem lesz vészes a heg.Tény,hogy egyszerűbb a rendes szülés után,bár akkor máshol sajogsz... :) Az nst annyira nem zavarja szerintem,mert uh-on Dani is szégyenlős,itt meg csak alszik néha.2 hete még néha én is éreztem fent,hogy mintha a lába lenne,de nem dugta ki.Vékonyabb lányoknál olyan jó nézni ahogy teljesen látszik mozgás.Nekem nem.A kezével meg lent kapirgél néha a szméremtest magasságában.Erre mondják,hogy minden terhesség más.Igen,igen,cumiskám hamarosan révbe ér,még mindig nem tudom elhinni,pedig ma már a hátam közepe is megfájdult.Azért Bogárka is szépen jön előre!Puszi

Kép
mushuka

Sziasztok Lányok!

Hosszú idő után most tudtam csak felnézni, Gergő mellet nem sok szabadidőm van. :roll:
A kórházba tényleg nem kell sokmindent vinni a babának. Én is csak pelenkát, popsitörlőt, textilpelenkát, és kisruhát vittem be Gergőnek. Az alkoholt, hintőport, popsikrémet adják. Nekem a napi 5 pelenka majdnem elég is volt, szinte alig használtam a sajátból.
Azt a cuccot, ami a hazamenetelhez kell (ruha, pléd, stb.) előre összekészítettem, és a férjem hozta be az utolsó napon, addig úgysem kell.

Az a folyadék, amit benn a babának adnak pohárból, hogy megnyugodjon, cukros víz (persze felforralva). Nem igazán örültem neki, de hát ez van. Náluk ez a bevált módszer.

Üdv
Catwoman

Kép
catwoman

Sziasztok!Nagyon helyes a fiad,Catwoman,nem csodálom,hohy nincs sok időd mellette.Hamarosan nekem sem lesz ennyi fölös időm.A cukrosvízről én is hallottam,szerintem ez máshol is szokás,főleg,ha nem indul be a mama teje.Tápszert nem adnak nekik.E van.Jóesetben csak 4 napot kell kihúzni a babával odabent.Mushuka

Kép
mushuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?