Új privát üzeneted érkezett!

ANDI! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A KIS GERGŐHÖZ!!!!!!!! :)
Puszi nektek!!!!

Köszi mindenkinek a gratulát! :)

Hát bevallom én is sejtettem a 13 napi bazierős csík után....:)

Tamaranna köszi a tanácsokat. Jöhet ám még!!!!!!

Hú, annyira örülök, hogy tiszta eufória vagyok!!! Egyébként az Elevitet már ezer éve szedem. Most jött hozzá plusszban augusztustól a folsav.

Kata! Akkor most én szorítok neked az ikrekhez!!!
Hogy mit láttam UH-n? Hát ezt:

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Tamara!
Gratulálok, szép kismamai vagy! És mekkora a pocid! :lol: Babók szépen fejlődnek? Vigyázz magadra! :lol: :lol:

Reni!
Drága! :lol: :lol: Ó, de jó, hogy újra itt vagy közöttünk! Gratulálok az AFP eredményhez! Tényleg mikor tudjátok meg, hogy milyen nemű lesz?Várom a prividet! :lol: :lol:

Boris!
Hát én úgy tudom, hogy már pici babáknak is fejlesztettek ki hordozókt, de ezt a szaküzletben jobban tudják. Ezt írtam neked, hogy vannak hozzá most már különböző kiegészítők. DE az első időben (szerintem úgy sem fogátok vinni semerre sem, főleg, hogy januári baba) úgy is ha vesztek mózeskosarat használtok!
Egyébként amikor a 6 hetes kontrollra vittem vissza, akkor már hordozóban vittem, mert abba lehetett a legjobban rögzíteni a hosszú utazáshoz!Azért a fejleményekről írj, hogy mit mondtak!
Tudod olyan tapasztalat szerzés miatt!

Ilonkánk mikor tér vissza? Tudja valaki? :lol: :lol:

Kép
sapé

Kamilla,
tuti jó ez a fotó!!!! :lol: Látom a két kis prücsköt!!! :lol:
Köszike a drukkokat!! 8)
Mikor kell menni legközelebb? Vagy most mikor lesz valami?
katata

Sapé,
úgy tudom 1 hétre jöttek ide. Szóval talán kedden, vagy szerdán lesz megint. Egyébként mázlijuk van, mert nagyon jó időt fogtak ki! Csupa napsütés napok óta. :D
katata

Hát két hét múlva. Remélem mind a kettőnek beindul a szive!!

Kép

Kép
kamilla306

Kicsiboris!
Köszönöm kérdésed, vagyogatok :? néha jól, néha meg majd szét szakadok.
A csontozatom nem a legjobb és a gerincem elég sokszor szokott fájni.
Látom te is jól haladsz :) Csak úgy repülnek a hetek!?

Lányok!
Vagyok olyan szomorú :( Van egy nagyon jó barátnőm, és most volt neki a második lombik, ez sem sikerült. Teljesen maga alatt van. Naggggyon sajnálom és az a legrosszabb, hogy nem tudok neki segíteni :cry: Mi lehet a baj? Miért nem marad meg a baba? Úgy segítenék neki, de nem tehetek semmit :( Vagy igen?

Most megyek mert a vacsi oda ég :roll: később vissza nézek még.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

A mai napot mormota üzemmódban töltöttem. Előre félek az éjszakától. Du az utro után kicsit eldőltem, aludtam laza 1 1/2 órát, majd hazajött a férjem, beszélgettünk kicsit, szerintem 5 óra nem volt és visszaaludtam. 7-kor ébredtem. Így most sejtéseim szerint hajnali kettőig tutti kukorékolok.

Andi! Hatalmas gratula nektek!

Kicsibé! Látod, pihenek rendesen. Biztosan ez a maszat időjárás tette, hogy ennyit aludtam ma.

Reni! Híííííjjjjjányoztál! Velünk semmi. Még várakozó álláspont. A mai a 11. nap. Az 5. vagy a 6. naptól görcsölgetett a pocim, de tegnap és ma alig valamit. Nem tudom, van-e jelentősége. Igazán talán kicsit örültem, ha görcsizett, mert úgy gondoltam, akkor biztosan történik valami, de most kicsit nagyon félek. A cicim fáj, feszül, de ez simán lehet a duphastontól. Vagyis pont azóta csinálja, amióta szedem. Hát így vagyunk, remélem tényleg többesszámban beszélhetek magunkról.

Kamilla!!! Nahááááát Hú de örülök! Jó példával jársz előttem! Gratulálok a picikékhez! Nagyon vigyázz magatokra!

Kata! Már csak 3-at kell aludni!!!!!

Jó éjt drága barátnéim!!! Puszika!
( Majd én vigyázom ma álmotokat :lol: )

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

Tudom,hogy mit érzel.Én is így voltam vele,de tudom,hogy minden jóra fordul és minden rendben lessz. :lol: Nagyon sok mindenen kersztül mentél ,de csodálatos anyuka lessz belőled! :lol: Az én hasam végig fájdogált,és a doki azt mondta,hogy ez jó jel mert történik odabent valami.És mikor akarssz teszelni???
Pihenj sokat!!!!!

ILyen simit küldök neked hejjjjjjjjjte! Kép

Kamilla!

Neked pedig szívből gratulálok!!! :lol:
m. reni

Sziasztok!

Szia Reni! Csak mi vagyunk??? Hétvégi lógásban van mindenki?

Köszi a simit! Érzem, pont ilyenre vágtam. A pockom ma fájogat. De tulajdonképpen nem foglalkozom vele. Úgy kicsit könnyebb. Jövő hét közepe felé talán tesztelek egyet. Félek. Ráadásul a férjem nem lesz itthon, és nem akarok egyedül lenni bármelyik eredménnyel sem. Bár a zebrás teszttel még elviselném. :lol:

Ti jól vagytok??

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk. Puszi mindenkinek.

Zel :)
Nagyon izgulok érted!

Kamilla :)
Hatalmas gratula, felkötheted a gatyód az édes terhekhez!

K.boris :)
A hordozó nem igazán jó az újszülötteknek (kb. 4 hónapos korig), mert abban nem egyenesen van a gerincük. Rövid utakra (max 1,5 óra) viszont lehetnek benne. Ennyi idő alatt mondjuk orvoshoz el lehet vinni. A másik nagy hátrány, hogy mivel téli a babád a hordozóban nem lesz védve. Sétálni egyáltalán nem tudsz elmenni vele hordozóval, csak jó időben és aludni sem tudod kirakni, pedig azt télen is lehet, sőt kell. Én szinte csak a mózeses részt használom, de az igaz, hogy kb 3-6 hónapos kor után már nem jó semmire. Nekem is nagy dilemmám volt ez a mózes kérdés. Mindenki le akart beszélni róla a családban, mert ez drágítja meg a babakocsit, de végül ezért döntöttem egy használt mellett és nagyon nem bántam meg. Gondold át, hogy milyen életet akarsz élni a picivel. Ha nem nagyon akarsz csavarogni, sétálni az elején, akkor nem kell mózes, de én ettől megőrülnék. Én folyton úton vagyok és 1,5 órába semmi nem fér bele. Viszont van olyan babakocsi (nagyon kevés fajta), ami teljesen dönthető 180 fokig, az már jó újszülöttnek is, akkor nincs nagy szükség a mózesre. A Jane-nak olyan típusa is van (matrix hordozó), ahol a mózes és a hordozó-autósülés egyben van, ez kb. húsz ezerrel kerül többe, mintha csak hordozót venne az ember, de azt elég nehéz cipelni. Viszont tovább belefér a gyerkőc, mint a sima hordozóba. Egyébként már rájöttem, hogy én a kis hordozót is alig bírom el és nem is cipelem sehol (ráteszem a vázra), ezért megvehettük volna annak idején ezt a verziót is. Remélem segítettem.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

A Csütörtöki hcg-m 128! Sajna a pocim puffadt, ezért infúziókat kapok. Csütörtökön megyünk UH-ra. Megyek vissza az ágyba.
Mindenkinek sok puszi, és jó gólyásodást!
kabócabobár

Szijjasztok Lányok!!!!!!!!!!!!!!!

Mennyi minden történt tegnap óta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Andi!!!!!!!!!!!!!Gratulálok a kis Gerihez!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Katata!!!

Hajrá kedd!!!!!!!!!!!!!!!Köszike a dicséretet!!!!!!!!!!!!Hamarosan kicsi mami leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Sapé!

Köszike! :) Elég most ez az egy vónalzó!!!!!!!!! :wink:

Bgyöngyi!

Köszike a drukkot!!!!!!!!!!!!! :)

Kamilla!!!!!!!!!!Nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!!Ez csodás!!!!!!!!!!!!!!!2 kicsi baba!!!!!!!!!!!!!! :D És nagyon tuti az uh kép!!!!!!!!!!!Remélem nemsokára én is ilyet látok!!! :wink:

Kabócabogár!!!

Gratula!!!És pihikézzél!!!!!!!!!!!!! :wink:

Legyen szép délutánotok!!!!!!!!!!!!!!!Este benézek!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zel!

Én tudom,hogy minden rendben lessz! :lol:
Köszönöm én jól vagyok! :lol:
Jövöhét? És ha most tesztelnél?

Kabócabógár!

Pihenj sokat!

Boris!

Ime a pocakfotó napjainkban! :lol: Kép
m. reni

Sziasztok!

Jucmuc!
A Dávidok jó pasik! És látod/ olvasod nagyon jó baba, ilyen szép és nyugodt, erős legénykétek legyen nektek is!

Boris!
Most olvasok egy könyvet, ajánlom, mert sok hasznos dolog van benne. Én is egy ismerőstől hallodtam róla és ma meg is kaptam anyukámtól. Olvasom amikor alszik a gyerkőc, de sok okos dolog van benne. Hála sok mindent hasonló képpen csinálunk a gyerekkel és talán ennek is köszönhető, hogy ilyen nyugodt baba. Szóval ha biztosabb akarsz lenni akkor vedd meg. Címe: A suttogó mindent megold

Andi!
Gratulálok és várunk vissza, hogy elmeséld nekünk mi-hogyan történt!

Odry

Kép

Kép
odry

Kukuccs!!

Renike!!!

Édi a poci fótó!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Reni!
Szép poci!!!
Moooost? Tesztet? ÁÁÁÁÁÁÁ, nyuszi vagyok. Még csak Et+12-nél tartunk. Ráadásul 30-án még böktem egy feles Ovitrellet. Akár be is zavarhatna. Nem?

Kép
Kép
Kép
zel

Kamilla,
Gratulálok :lol:
Kép

Kata,
Kedden mennek a drukkok+++++

Reni,
Gratula a jó Afp-hez :D

Andi,
Gratulálok jó egészséget kívánok nektek :D

Kabóca,
Gratulálok :lol: :lol:

Zel,
Nekem már a 10. napon pozitív lett a tesztem szóval te is tesztelhetnél lassan :wink:
Vendég

Zel!
Szerintem hétfőn már tesztelhetsz! ET+14. Nekem ET+13-on lett nagyon két csíkos. A tüszőrepiszurit nekem már nem mutatta ki 10 nappal később. Tudod, inszemekkor nagyon türelmetlen voltam, de még így is csont negatív lett mindig a teszt.
Nagyon szorítok!!!!!

Kabóca! Gratulálok! Ezt az infúzió dolgot nem nagyon értem. ??? Drukk az UH-hoz!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Kabóca biztos fehérje infuziót kapott mert ha pufi a hasa olyankor pici túlstimu lehet. Leszívásnál én is kaptam plusz infúziókat és bizti Kata is.
Vendég

Kamilla, gratula az ikrekhez :lol:

Kabóca neked is gratula :lol:

Zel, hamarosan jöhet a teszt, én már nagyon izgulok :lol:

Kép
domo

zelem, nem tesztelesz, azt mondják a csajok már lehet, jesszusom de izgulok......teeeeessszzztteeeelllljjj, lécciléccci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kamilla Kép de szuper, ez csodáááásss!!!!

Kép
kicsiboris

Csajok!

Holnap beültim lesz végreeeeeeeeeeeee!!! Ma már 4 sejtesek a drágáim. :D

Zel,
hogy bírod még tesztelés nélkül????? :lol:
katata

Katata!

FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚEz nagyon izgi!! :lol: :lol:

Zel!Nyunyi!
Köszönöm a pocak bókokat! :lol:

Zel!

Szerintem is tesztelhetnél! :lol:
m. reni

reni, milyen jó ez a kép!!!! szép kis pockó :P szerintem nekem is kb. :lol: ekkora volt ilyenkor. uh mikor lesz?

kata, ez iszonyatosan jó! Képküldök puszikat a kicsi babácskáknak, hogy szépen guruljanak holnap a pocidba!!

Kép
kicsiboris

kabóca, hú akkor most pihengess ezerrel!!!! csüt. uh, de jó!

odry, ki írta? és dirrekt ilyen babás dolgokban ad hasznos tanácsot? az szupi!! köszi megnézem.

ági, már a 32. héten vagy, atyavilág! nem jársz már tornára?
én most megyek holnaptól pont ilyen gerinc+kismamatornára, vagy már nem ajánlatos neked?

sapé, tizu köszi a tanácsokat!!! még egy kérdés. olcsóbb lenne ha textilmózessel venném a sportbabakocsit, az is jó szerintetek? mert autós+horordozó sülést kapok a barátnőmtől, azt nem vennék.

Kép
kicsiboris

Boris!

Köszi a dicséreteket! :lol:
Szerintem szerdán megyek uh-ra.Már nagyon várom! :lol:
Látom nagy vásárlási lázban égssz! :lol:
Én légzésfigyelőket nézegettem :lol:
Babuci mocorog?

:
m. reni

Sziasztok!

Úgy érzem ma magam,mint akin megint átment egy rohadt nagy úthenger. A gyomrom is szar, hasim is fájogat.
Pipikéltem reggel pohárba is. De annyira félek, hogy pisike a pulton még pohárból figyel, teszt meg a dobozában. Na?
Nem jönne el valaki, és mártogatná bele, hogy nekem ne kelljen?

Kép
Kép
Kép
zel

Zel.
Én megyek :lol: csináld meg de gyorsan :wink: nagyon drukkolok++++++++++++++++

Kata,
Akkor holnaptól te is kismama leszel :wink: :lol:
Vendég

Zel!

Drága mennék én, de messze vagyok! :lol:

légyszi csinál meg! :wink:
Már megörülök! :shock:
m. reni

Gyere! Kéééééééérlek! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok.
A teszt negatív lett. Nem sikerült. Én most egy kicsit elvonulok. Megpróbálom magam összeszedni, de egyedül vagyok, párom tanul, így k... nehéz lesz.

Puszika mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

Ezt nem hiszem el!!!! :evil:

De még lehet,hogy hamar csináltad!
m. reni

Zel,
:( Hát nem erre számítottam... 14 napon vagy?
Vendég

Én sem erre számítottam. De talán valahol a szívem mélyén, és ezért féltem ennyire.

14 napon. Már nem lehet korai a teszt. Ti is tudjátok.

Kép
Kép
Kép
zel

zel

még lehetne két nap múlva egy újabb teszt. szerintem ez még nem 100%-as, légyszi ne ess kétségbe!!!!!!!!! úgy szeretünk itt téged mindannyian.

Kép
kicsiboris

tudom, van a statisztika....14. nap stb. ... DE, azért hátha mégis...
vérvételre nem kell menned? az tutibb lenne.

Kép
kicsiboris

Jaaaj Zel!!!! Ne máááár!!!! Úgy szorítottam!!! :( :(

Kép

Kép
kamilla306

Boriska,
köszike!!! :lol:

Pandácska,
naná!!! :lol:
katata

Zel,
ne mááááááááááá!!!! :cry: :cry: Nem hiszem el!!! Én annyira azt éreztem, hogy nektek tuti minden rendben lesz és ott lapul(nak) a baba(k). Dokival miben maradtatok? Mikor kell vérvétel, vagy valami?
katata

reni, légzésfigyelőben gondolkozol?
ezen a lapon minden márkát megtalálsz, ill. forgalmazót:
www.legzesfigyelo.lap.hu

Kép
kicsiboris

Kata! Kicsiboris! Jövő hétfőn kell mennem UH-ra.

Kicsibé kincsem! Köszike, de szerintem biztos a teszt. Természetesen csinálok majd még egyet a hétvégén, ha addig nem jön meg. De akkor már bár inkább jönne meg minél hamarabb.,..,.,

Kata! én is úgy éreztem, minden rendben van., Ezért még jobban fáj.

Kép
Kép
Kép
zel

Drága Zel,
tudom, hogy most rettenetes neked, júliusban én is ugyan ezt éltem át. Fuldokolva zokogtam, alig kaptam levegőt. DE muszáj túlélnünk!!! Gondolj bele,hogy most már megvan mi volt a probléma nálatok, miért nem sikerült eddig a baba. Most már "csak" menetelni kell tovább, előre!!! Sajnos nekünk ilyen iszonyatosan nehéz, hogy anyukák legyünk. De nem szabad feladni!! Soha!!!!!! Most ez volt az első, még szokni kellett mindent neked, a szervezetednek, a másodikra már minden könnyebb lesz és sikeres is!!! Most már tudjátok mi a módja, hogy anyuka lehess és meglázsd, hamarosan az is leszel!!!! Én ebben biztos vagyok!!!!
katata

Jajj a fenébe zel!! Annyira biztos voltam benne!! Ti olyan erősek vagytok! Én is teszteltem rengeteg negatívat, de lombikkal még kegyetlenebb a sorstól! :evil:

reni:
mi ettünk légzésfigyelőt,bébiőrrel egybekötött. Nagyon megnyugtató, hogy van, nem tudnék már meglenni nélküle.Igaz, egy tanfolyamot nem árt elvégezni, hogy elsősegélyt tudj nyújtani. Ez nálunk elmaradt, de a következő babánál tuti, hogy elmegyünk egyre!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zel!
Ó, annyira sajnálom! :cry: Szerintem is tesztelj még egyet...............

Kép
sapé

Kata!
Jujjjjjjjjjjjjjjjj!Mindjárt itt a holnap dél!Izgulok érted, de nagyon!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Boris!
Szerintem, jó ha a mózes könnyen tisztítható. Nem a kocsihoz adják a mózest?Nektek kell választani hozzá? Kocsit is kaptok?
Bocsi, de összekavarodtam valahol! :lol: :lol:

Kép
sapé

Mágnes!

Mindenképp akarok légzésfiygelőt, Angelacaret szeretnék.
Én is szeretnék elmenni tanfolyamra. :lol:
m. reni

Sapé,
köszi, én is szorítok neked, hogy mindent rendben találjanak uh-án holnap!!!
katata

zelem, értem én, hogy fixnek gondolod a nega tesztet, de azért még várjunk kicsikét, olyan jó reménykedni, bár te erős vagy és már a következőn gondolkodsz így van?

sapé, kicsit belekeveredtünk itt a babakocsikba :wink: szóval Quinny Buzz - t szeretnék asszem, és +hordozót, használtan...
még nem nagyon találtam, csak a speedi verziót, ha tudsz jó honlapot ahol használtakat lehet nézni szívesen fogadom :lol:

kabóca jól vagy? pocid fel van még puffadva?

tizu. szerintem én az első három hónapban nem fogok hosszú utakat tenni...max 1-2 órásakat, nézelődés/bevásálás/orvos..
ahhoz jó a hordozó, igaz télen nem az igazi, de megnézem egy boltban nincs-e hozzá valami védőzsák.. vagy nem tudom...elég nehéz így tapasztalatok nélkül választani, de sokat segítesz!!
tehát ha veszek egy mózeskosarast akkor az csak 3-4 hónapig jó? és utána? simán beültethetem a sportbabakocsiba?

Kép
kicsiboris

Boris!
Nézzél be a vatera.hu-ra, ott vannak babakocsik. :lol: :lol:

Kata!
Pénteken megyek!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
sapé

Sapé,
de az aláírásodban az van, hogy 11-én. :?
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?