Na most tudom folytatni, amit hamarabb elkezdtem, elszállt...
Ildikó!:)
Fantasztikusak vagytok!!!! Gyönyörűek a gyerekek, csak úgy élnek a képeken, annyira jól sikerültek:) Látszik, hogy boldogságban egyáltalán nincs hiány
Máskor is tegyél fel, olyan jóóó nézegetni őket!!!
Az Eu-s játszó nekünk is nagyon bejön
RKata!
Látom te is otthon vagy a témában
Azt mondod majd lesz más is...?
))))) Te már csak tudod... Vincus nagyon helyes kispasi:)))!!!
Úúúgy bírom Csenge beszólásait
Nem mondtad neki, hogy nem szeretnél a házatokban tűzoltót látni?
Bár Sam-nek lehet hogy örülnél:)) (Végülis Sztár a háznál...)
Ancsúr!
Még mindig öröm olvasni a hozzászólásaidat, a boldogság árad továbbra is a soraidból, és ez már nem fog változni
)) Kár hogy nem jöttök végül... Majd legközelebb!!! Viktória Hercegnő gyönyörű, mindig leskelődök a képtárban
Múltkor kérdezted a montázst, nem volt időm akkor válaszolni... Photoshop-pal készülnek, sajnos nem ingyenes az a fajta progi...
Kajla!:)
Nagyon szép kiscsajszi Regi, hatalmasat nőtt!!!
Kívánunk neki Nagyon Boldog Névnapot sok sok szeretettel!!!
Amneris!
Köszönjük szépen a CD-t!! Olyan jó volt talcsizni veletek:) Nagyon szépséges Zitus baba, és meg kell valljam, szerintem még mindig porcelán babácska:) Hihetetlenül fotógén!!!
Koko!
Sok sikert nektek a "projecthez", remélem többet talcsizunk emiatt is
Dorka tündéri csajszi a rövid hajával is, Lora pedig olyan imádnivaló falatka, mindig ilyen jó kislány?????
))
Diadella!
Örülök, hogy sűrűbben jössz!!!!
Igen, sajnos ez tényleg így van, én is rengeteg kismamával és babás családdal találkoztam a várakozásunk idején, ill. még a környezetemben is rengetegen voltak terhesek vagy babások...
Most ha végig gondolom, csak 1 család van ahol 4 hós a kicsi baba, máshol sehol...
Fel a fejjel, lesz ez még máshogy...!!! Kívánok nagyon sok erőt nektek!!! Férjed hogy változik? Változik???
Deva!
Örülök, hogy sikerült talizni veletek is
Sajnálom, hogy Zolikával nem sikerült "pár szót váltanunk", de nagyon édes mikor alszik
)) Fantasztikus érzés a puszi:)) Én egy kicsit szemét is vagyok, rá is játszok hoyg minél többet kapjak
)))) Pl. eljátszom hogy alszom:) Addig puszilgat minket amíg fel nem kelünk
)) Egyébként csak 1-2 és megunja, muszály valahogy többet kicsikarni belőle
)
Latimi!
Szorítok nektek!!! Olyan jó látni, hogy már lassan a finishbe értek
Rajtatok is látni ám, közelít a boldogság!! Csupamosoly vagytok, és ezt nagyon jó látni!!!
Csajszik jól vannak?? Segített a sós tea?
Petyaanya!
Szorítok nektek!!!
Réce!
De jó hogy jelentkeztél, sajnálom, hogy elkerültük egymást a Tónál... Nagyon szorítok továbbra is!!! Ne aggódj, nincs olyan amit ne lehetne 1 nap alatt beszerezni!!!
Rvan-ék jól vannak, épp tegnap beszéltem vele... Fiúk már nagyok:)) Majdnem együtt mentünk babahotelba... Csak sajnos nekünk át kellett tolni 2 héttel későbbre...
Ja! és a nagy hír, hogy Gáborka(remélem jól emlékszem...) megtette első lépéseit, kb. 1 métert megy magától...
)) Tamáska pedig nagyon figyeli, és látszik, hogy ő is szeretné követni a tesót!
Rettentő boldog Reni, élvezi nagyon a 2gyermekes életet, csak úgy árad belőle a boldogság!!!
Moncsi3!
Jó volt látni titeket!!! Hogy te mennyire tudsz örülni!!!
))
Bevallom meghatódtam a mondataidon, tudod ami úgy csak jött magától: Hogy te mennyire boldog vagy, hogy már a fiad csúszdázik stb... és mennyire élvezed, hogy van egy kisfiad akivel játszhatsz a játszón stb...!!! Annyira látni, hogy mindez szívből jön, kisfiad boldog lesz, hogy ilyen anyukája van!!!
Kanga mama!:) Tessék sűrűbben jönni!!! Hiányzol!!! Vagy csak többet olvasnálak? Igen, igen!!!:)
Naninga!
Fiamnak felolvasva az üzi... Kicsit lájtosabbra vettem
Tudod ő már érti a dolgokat
)) Köszöni szépen, hasonlóan gondolkodik ő is
) A sok puszit pedig szeretné már megkapni élőben is!!!
Hogy vagytok???
Kriszi!
Örülök, hogy megoldódott a probléma!!!
Biztos szupi lehet nap mint nap gyerekekkel dolgozni!!!
És nekik mennyire szuper, hogy a gondozónénijük ennyire imádja őket!!!
Csöpke!
Gratulálok a papírokhoz!!! Hogy hogy ilyen sok idő nálatok, még papírt kaptok róla??? Lemaradtam valamiről?
És még nincs meg az anyakönyvi kivonat , lakcímkártya stb.. kaptatok TGYást? Illetve a tápszerhez támogatást stb...?
Olyan jó olvasni, hogy mennyire boldog vagy!!! Nagyon hiányzott ez már neked
))) És nagyon szépek vagytok együtt!! Akkor most már ide is tehetsz fel képet, nemigaz???
Csut!:) Ugye te voltál akivel találkoztunk???
Gyere sűrűbben!!!
Remélem nem maradt ki senki... Egy időre ismét elhallgatok, de olvasni és szorítani mindig fogok!!
Sok-sok puszi!!!