Klarisssza
Beus, nem tudom hogy csinálod ezt a félváros bejárást! Én csak kétszer szoktam utazni egy nap, át se kell szálnom, és azt hiszem az utazás fáraszt ki a legjobban.
Csujzi! A táppénzről érdekelne valami: azt hallottam, h táppénzzel nem ehet utazni? igaz ez? télleg kéthetente be kell járni a papirral a munkahelyre? (azért érdekel ennyire, mert én dec közepétől táppénzre akartam menni, és kimenni a férjemmel svájcba. szerintem jogos a táppénz is amúgy, mert januárban vizsgáztatunk és mindig nagggyon hideg van a termekben. ez kifejezetten nem tesz jót szerintem egy 6hónapos kismamának. utána meg másfél órát állni a tábla előtt...
na mindegy, csak érdekelnek a megoldási lehetőségek
)
Pumperka, Beus köszi a mocorgás infot, akkor még várok kb 5-7 hetet "türelmesen"
a terhesnacival már kiváncsivá tettetek, valszeg még ráérne, de ha télleg ennyire jó a C&A-s akkor maholnap benézek én is egyért.
Lexi, hajrá hétfőn, remélem neked is olyan örömmel fogadják majd a hirt, mint nálam
Beus, nem semmi a lakásotok. Eléggé felháboritó, h egy ennyire új lakásnál ez megtörténhet annélkül, h már megoldották volna a problémát.... mi nyáron csináltunk egy kisebb felújítást (másfél szoba, festés/tapétázás mindkettő lamináltpadlózása) pont előtte teszteltem pozitivat és kedves uram tök sok mindent csinált egyedül
aranyos volt nagyon!!!
erre tegnap beáztunk (panel), úgy drukkoltam, nehogy az új festés/tapétázásig is eljusson, de szerencsére "csak" a fürdő/wc/előszoba....
rima, köszi az infot, még nem vagyok külföldön élő, de végefelé az leszek, már irtam is
már gyerekes kismamák, kicsit irigykedve olvaslak Titeket, tök jó lehet ahogy a kistesók várják a babát!!!
a nővéremnek van egy 3éves lánya. Amikor egy ismerős családnál voltak, ahol egy vele egykorú lányka meg egy párhónapos baba volt, utána közölte a tesómékkal, h ő is szeretne egy olyan kisbabát
hát nem édes?
kmanna, majd ird meg mihamarabb mi volt kedden az UHn!!!
Mni!!! ha elmentek 4Dre, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz. feltétlenül számolj be!!!
Mennyibe kerül egy ilyen 4D?
kicsit hosszúra sikeredtem
már kicsit melegebb van -nálunk, tegnap sütöttem sütit, most is megyek főzöcskézni és akkor mégmelegebb lesz
(ja mert ugye távfütésünk van. azaz most nincs
)
mosolygós vasárnapot mindenkinek!