Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi lányok! :)

Nyaralóknak jó időt és jó pihenést!

Nana:
Nagyon csini voltál(vagy),ezt a ruhát mintha rádöntötték volna!Fiúk pedig tündériek! :)

Hajni:
Ügyi Anna,hogy így birta a csavis napot!Remélem meggyógyul a nyaralásig!Hogy van?A csajszi még mindig nem vette át a meghívót!

Balim:
Gyors gyógyulást!

hogy milyen műtét arról én is lemaradtam

Az ovis címkével jól leszavaztatok :? pedig szerintem sokkal dekoratívabb a vasalós(legalábbis a csiga,ami minket érint),ráadásul töredékébe kerül.Én rendeltem,mert a babaszobában csak jókat írtak róla!Majd meglátom,hogy milyen lesz!
kazi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi! :) :oops: :)
Aranyosak vagytok! :D

Bepa
gyerekek egésznap Velem voltak. Kivéve azt össz 1 órát amíg én a fodrásznál ill. kozmetikusnál.
Nehéz is volt...mármint rossz volt hogy nem tudtam 100%-ig az esküvőre ill a lagzira összpontosítani. Danu jól elvolt, de Botival azért nem volt könnyű, főleg este, amikor már elfáradt, de elaludni csak nem akart. Ráadásul ugye a szüleim is ott voltak, FŐvendégek, így rájuk sem számíthattam.

Kazi
Én is Nagyon Sok Boldog Névnapot Neked! :) :) :)

Erszényes
De jóóóó Nektek (is) ! :) Jó utat!!!

Pille
Ejtőernyőzés... de bátor vagy! :) szuper jó lehet, de én azt hiszem nem mernék kiugrani :roll:

LILI, KAZI ill. persze Mindenki. Most láttam hogy van egy csaj aki hoz H&M-ből rucikat, Bécsből. Ahogy néztem kb. ugyanaz az ár, mint itt Nálunk.
Én Imádom a H&M-es ruhákat. Szerintem a legeslegjobb minőség. Egyszerűen nem bírom szétmosni őket :D pedig van 1-2 kedvenc amit már iszonyat sokszor mostam, de hiába :D

Holnap én valószínűleg megyek H&M-be Pesten.Ha valamibe nagyon beleszertnétek, megpróbálhatom én is megnézni :) csak hát nem biztos hogy itt van is :(

Ja a link :)
http://shop.hm.com/shop/do?action=viewhome

A kedvenceim a baby és a kislány ruhák :)

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=230185

KépKép
KépKép
nana09

Kazi, boldogságos névnapot kívánok neked.

Timici, gyors költözést, boldog éveket kívánok a szép új házatokban!

Ovis jelekről csak félve jegyzem meg,hogy miért nem hímezitek bele amibe kell. Nem nagy "wasistdas". Tornazsák, ruhazsák, ágynemű. Nekünk ezekbe kellett. A többibe meg csak textil ficcel belerajzoltam (cimkére)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kazi, Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Kazi
ne haragudj Én nem leszavazni akartalak :? nekem csak azért tetszik a hímzett mert Én ilyenket nem tudok csinálni és nekem a kézzel készült dologok ilyen szempontból "értékesebbek " ezért teszik nagyon az is amit csajok itt hímezgetnek mert olyan szép és nem csak azért szép mert jól néz ki hanem azért mert az Ő csinálja ( pl pille vagy dóra vagy Lili ) remélem érthetően tudtam megfogalmazni :? :) egyébként az biztos hoyg sokkal könyebb a rávasalhatost alkalmazni :)

nana
nézegettem ezt a linket amit adtál de nem vágom hoyg ez miért éri meg csajszinak nem látom sehol hol a + költség neki, ki segítenél :lol: :oops: :roll:

pille
igazából most szolt ujra pasi az irodából hoyg kezdhetek ott ha gondolom deazért tovább keresgélek most annyira belejöttem csak elég sok az elutasítás :? ( a gyerköcök miatt leginkább)
a gerinc védő nem műanyag hanem textilből varrják 3 vagy 4 fém csik lesz a hátára varrva az tart majd.

a mai napunk egész türhető volt már többet tudtunk kint lenni így kint kitombolták magukat kint az udvaron .. de még sem és szerintem soha nem is fogom megérteni . hoyg miért kell 2 tökegyforma dolgon mindig hajtépésig összeveszni .... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
280-val számolja az eurot. Így az árfolyam-különbözet a haszon neki :) :?
Nálunk viszont magasabb az adó ami rájön, így kb. ua. az ár mint az itthoni. :)

Pille
Én a hímzést passzolom :D :oops:. Mi a sima "matricásat" odavarrtuk (nénike mondta a boltban) a kisebb dolgokba pedig mi is belerajzoltuk filccel. :D

KépKép
KépKép
nana09

Regi, boldog nevnapot kivanunk mi is! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

KAZI! BOLDOG NÉVNAPOTTTTTTTT!!!

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Kazi!

Boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
nyhk

Köszönöm mindenkinek!!!Olyan szép csokrot kaptam,de nem is az a lényeg,hanem olyan illata van,hogy beteríti az egész alsószintet :D hmmmm...

jel:értem én Roz,nem is komolyan gondoltam....biztos szebb egy hímzés(ha színes egy figura,na de a csiga?)
Pille:Csigát hímezni?Én??? :lol:

Nana:
Aranyos vagy,de nekem ez magasmost bizti hülyének nézel :oops: te rendelsz a csajtól?
kazi

Kazi
Milyen virágok vannak a csokrodban? :)
Nem, én nem rendelek mert holnap megyek Pesten H&M-be és reménykedek kapok is valamit. :wink: :)
Bizti én írtam hülyén :oops:
A honlapon megadott árat 280-val kell beszoroznod annyiba kerül neked.
Évca-tól megkaptad már a csomid? Tetszett?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kazi!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked! :)

Hajni!

Nagyon jó utat Nektek,jó pihenést!

Balim!

Milyen műtéte volt Marcinak?Jobbulást kívánok neki!
Vendég

Sziasztok!

Roz, nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!! Legyen nagyon szép napod!!
Kép

pillle

Donoé, már éppen kérdezni akartam, merre jársz, mi van veletek?

Oké lányok, hímzés kilőve :lol:

Varrtam Flórának egy nyuszit, megmutatom nektek.
Kép

pillle

Sziasztok!

Roz:
BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!

Nana:
Nem az árakat nem értem(Habár azt is bonyolult szorozgatni),az oldalon sem igazodom el :oops: ,meg még írni a csajnak,meg mire eljutna hozzám....szóval ez a sok(meg ugye lehet,hogy nem is lennének jó a méretek)....
Évcától még nem jöttek meg a rucik,mert kértem,had maradjon még a következő feltöltésig,majd egyben.
A csokorban rózsa,meg liliom(azthiszem,az az a nagy fehér illatos :oops: )-ezt is meg a fréziát és a gyöngyvirágot is úgy szeretem :)
Miket vettél fenn?Sikeres volt a vásárlás?

Don:
Neked is köszi! :)

Pille:
Nagyon ügyes vagy!Mit szólt a csajszi hozzá?
kazi

Hajni

Nem untatsz minket, csak beszélj, meg főleg utána, ha hazajöttetek.

Kazi

Boldog névnapot kívánok!

Ser

Jó volt tegnap összefutni.

Lili

Adri most jobban örül a hidegnek, sokkal elevenebb. De a hiszti az nálunk is megy ezerrel. Pedig Bence tök más volt, ez nemcsak nevelés lehet, hanem beléjük van kódolva. Nagyon önálló, de ezért akaratos is.
Engem is elkapott a lakberendezési láz. Azt hiszem azért, mert sokat vagyok itthon. Eddig Adrinak csak be volt téve az ágya a régi hálószobába, most kezdem csajosítani és csinosítani. Tegnap voltam a Scilcoop melletti bababoltban és meseszép dekorációs cuccok vannak. Most kapott egy szép falilámpát, jövő hónapban meg majd tükröt szeretnék neki. Mindig nézegetné magát.
Kíváncsi vagyok már Boti szobájára is.

Nana

Meseszép a ruhád, hol varrattad? Az anyagot te vetted meg, vagy a varrónővel együtt?

Bepa

Sajnos nem tudom a teljes nevét.

Volt még valaki közülletek a Szilcoop cipőházban? Fantasztikus leárazás van.

Andi
Kép
cukkker

Roz

Isten éltessen!

Andi
Kép
cukkker

Roz, Boldog Szülinapot!

Pille, nagyon édes a nyuszi!Ügyes vagy!

Nana, hű de írígy vagyok a H&M miatt, annyira szép rucik vannak ott! Na majd vmikor ősszel útba ejtjük :D . Miket vettél?

Kazi, de jó illat lehet Nálatok!

Cuki, mi is vettünk még egy cipőt nekem is. Végül megvetted Adrinak a kék cipit?

Don, jól vagytok?

Balim Marcijának mandulaműtéte volt.

Kép
seriff

Roz, Isten éltessen sokáig!!! :D

Adrienn nap ma van? Ha igen, akkor nekik is sok boldogságot! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok :)

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést nagyon aranyossak vagytok :)

Cukker
Adrikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk :)

pille
ez a nyuszi baromi jóóóó nekem nagyon tetszik nagyon ügyes vagy :)

Balim
nagyfiú hogy van ?

Mi Adrikánk kapott egy hauck utazó ágyat a pici babájának :lol: ugyan olyan mint egy igazi nagy, csak picibe hát odáig meg vissza van érte :D ugyan ugy csukódik mint egy igazi babáé nagyon klassz gondolotam hoyg imádni fogja :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser

Igen, megvettem azt, amit mutattál, olyan szép. :) De alig tudtam választani, meg én is vettem magamnak. Pont ilyen félcipőt akartam. És kellene vennem egy elegáns feketét színházba, de az nem volt. Idén is vettünk bérletet, remélem, hogy most jobb lesz a felhozatal.

Pille

Nagyon ügyes vagy, helyes a nyuszi.

Roz

Olyan buta vagyok, mert elfelejtkeztem az Adri napról. Ugyanis mi már korábban megtartottuk a Bencével. Tőlünk sok-sok ruhát kapott.

Adridnak boldogságos névnapot kívánok!

Dóra

Neked is köszönjük szépen a köszöntést.

Andi
Kép
cukkker

Adriknak boldog névnapot!!!
kazi

Sziasztok!

Adriknak nagyon boldog névnapot!

Roz
Isten éltessen még naon sokáig!

Sajna nincs sok idöm,viszont láttam Pille a nyuszit amit varrtál,azt tök klafa.Nem varrnál nekem is? :wink: Naon bejön.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!
Adrinak pedig Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Adrienneknek Boldog Névnapot!

Pillle!

Köszi,hogy kérdezed,semmi különös nincs,csak kicsit depis lettem szerintem,törpök extra hisztisek,energiám,időm írni nincs,de olvaslak benneteket! :D
Most szolizok ezerrel ebben a rossz időben,ez nagyon jó a lelkemnek is,meg kicsit színem is lesz. :D
Nyuszi nagyon édi lett! :D

Ser!

Köszönöm jól vagyunk,levonva,amit fentebb Pillének írtam. :D S ti hogy vagytok?Múltkor kérdeztem,lehet,hogy elsiklottál felette,milyen megint dolgozni?Jó érzés?Nagyon jó,hogy Hanna ilyen jól bírja az ovit,én rettegek,mikor Donát ovis lesz,szerencsére idén megúszta :lol:
Vendég

Cukkker!

Te Adrikádnak is Nagyon Boldog Névnapot kívánok!
Vendég

Adriknak Boldog névnapot!

Roz,
Boldog szülinapot!!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Cukker, Roz Adriknak Boldog Névnapot!

Cukker, eszembe jutot, én tavaly ilyenkor vettem abból a cipőből a 19-t, és most kell a 21, szóval legkésőbb jövő ősszel jó lesz!

Adrienn, Neked is Boldog Névnapot! Örülök, h béke van!

Don, köszi, jó dolgozni, jó máson is gondolkozni, egyenlőre úgy tűnik az ovival is teljesen összeegyeztethető, ahogy Linának mondtam csütörtökön: bababarát munkahely :wink: :D , de komolyan. Ebben az időben nem csodálom,ha depis vagy, de hidd el, kisüt még a Nap! Barbi hogy van? Suli? Miért rettegsz Donát ovisságától?

Nyhk, Ti jól vagytok? Ádám füle?

Dora, nagyon közeleg Tejo, már csak 10 hét! Hogy vagytok? Végül akkor szülni is itt fogsz, nem a SztImrében?

Kép
seriff

Ser!

Bizti az idővel is összefügg,jobb a kedvem,ha szép az idő. :) Barbi köszi jól van,nem teszik a suli neki,megszokta a szabadságot :lol: Donát oviba íratásától azért rettegek,nem tudom,emlékszel-e még,régebben írtam,mikor majdnem megfulladt a kezemben,s ezen nem bírtam mai napig túl tenni magam,még anyuhoz sem szívesen engedem,talán jövőre már könnyebb lesz.Meg vissza akarunk költözni a Széchenyibe,itt utálok lakni,ott imádtam,s ott szeretnénk egy közelebbi ovit választani,ez a másik ok,amiért nem írattam be.Az nagyon klassz,hogy tényleg ilyen bababarát a munkád,mostanában az eü.-ről nem pont a rugalmasság jut az ember eszébe :D De ez klassz :D Meg jó lehet,mindig más emberekkel is találkozni,várom én is ha majd egyszer valahová el tudok menni dolgozni.
Húúú,ez jó hosszú lett,bocsi :D
Vendég

Csajok,en lassan elkoszonok tolletek,ki tudja meddig,hisz,mint mar irtam nem lesz netunk es holnap koltozunk.Bucsuzas keppen kuldok egy par friss kepet!!!

Pussz nektek,majd jelentkezem. :wink:

Kép Kép Kép

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Seriff,

Köszi kérdésed, most jól van Ádám füle. A tubusnak köszönhetően a középfülgyulladás egy hét alatt meggyógyult, és a ami lényeg észrevettük. Nem is várok, mostmár beadatom neki a pneumococcus-os védőoltást.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Timci
jó pakolászást,majd megyünk Erszényessel megnézni titeket.

Don
a szoli nekem is mindig jót tett.Kell egy kis magány,ott legalább az van egy pár percre nem? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok Lányok!

Meg szeretném kérdezni, hogy babát vártok -e vagy régi babavárásból lett barátság?

Judit vagyok, Kecskeméten lakok. Van egy 21 hónapos kisfiam és most várjuk a kistestvért. A 13. hétben vagyok. Szívesen bekapcsolódnék, beszélgetnék a kórházról, orvosokról, és nem utolsósorban a gyerkőcökről.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lányok,
nem voltunk hétvégén, Somló hegyen kirándultunk.

Olyan mérges vagyok, vettünk egy gyerekülést, Brendonban, Concordot (fő a minőség!!!), és gyakorlatilag fél kézzel ki lehet rángatni a helyéről. Holnap vihetjük vissza. Ez nem biztonsági gyerekülés, hanem semmilyen. Na mindegy.

Na meg tiszta frászban vagyok. 2005.05.20 óta először holnap megyek dolgozni. Vége a szabad életnek, hát nem tudom... főnök, kötöttségek...remélem nem sokáig kell mennem!!! Azért kicsit várom is, de azért biztos, ami biztos, a lottószámokat még megnézem :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Most elköszönök egy idöre,hajnalban,fél 4-kor indulunk,már nem írok,ti viszont jó sokat hogy legyen mit olvasnom ha hazajövünk.Puszi mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
én is paráztam az elsö naptól,aztán kellemesen csalódtam.Remélem te is,azért fogok gondolni rád és drukkolok hogy minden flottul müködjön.
Gyerekülés :( szomorú hogy ilyen biztonságos!

Judit
üdv itt,gyere és írj magadról,gondolom jó lesz egy kis csevely,vannak köztünk kismamák,és lesznek is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hyjny!

Köszi! Köszi a biztatást. Biztos hogy jönni fogok és bekapcsolódok. Már tagja vagyok egy fórumnak, a márciusi babaváróknak, de ott nagyon kevés kecskeméti van, és jó lenni megosztani a tapasztalatokat.

Linácska!
Majdnem egyidősek a gyerekeink. :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Elnézést Hajny!
elírtam a neved. bocsi

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,
tényleg, dec. 16-i Levente?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajny, jó utat,jó pihenést!

Judit,gyere csak,itt mindenfélék vagyunk, babavárók,régiek, stb :wink: :D !

Lina, no para,minden okés lesz! Lilike jól van?

Kép
seriff

Nyhk, aha, örülök, h jól van Ádám! Pneumora mi pénteken megyünk...

Kép
seriff

Linácska!

Igen dec. 16-án született Levi. Lili dec. 20-án?
Lehet hogy találkoztunk a kórházban?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit

üdv küztönk szerinetm veked találkoztam a hunyadiba a játszótéren tudod én dolgozok a kórházba.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika!

Szia! Igen, tényleg velem találkoztál. Sajnos mostanában a rossz idő miatt nem voltunk. Még nem váltottam dokit. Igaz nem is megyek mostanában, mert eldöntöttem hogy felesleges sűrűn menni. Legközelebb akkor gondolkozok ilyesmin mikor már az AFP eredmény a kezemben lesz.
Sok a kisbaba a kórházban?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

judit

Mi se voltunk azóta az idő miatt. Igen sok kis baba van, A 30 alá nemmegy a létszám.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika!
Pont most tanultuk a fősulin, hogy 3 vagy 4 csecsemőnél több nem juthat egy gondozóra. Elvileg...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szóval nem lehet könnyű nektek sem. Most be kell fejeznem a netezést, mert a párom jön anyagot keresni a szakdolgozatához. Remélem még találkozunk itt is és a játszótéren is és beszélgetünk. Jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit

Az szép is lenne éjjel 3-an vagyunk, 9-et fürdettünk fejenként!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Judit

jó éj!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Bea, meg egyben vagytok????? Drukkoltam, hogy megvarja Kinga a dokit! :D

Udv a forumon Judit!:)

Don, reg jartal erre, tessek surubben jonni!
Nyhk, ez rad is vonatkozik!:)

Borsika, asszem pentek delutan lattam a lanyokat az arboretum mellett elbicajozni. Mentek lovagolni? (Mi Katival a jatszoteren voltunk, es senki mas rajtunk kivul :shock: )
Asszem hamarosan elkezdelek zaklatni mindenfele hulye kerdessel a szulesre, gyerekagyra vonatkozoan. :wink:

Ser, igen, maradok Kecskemeten. Verzik a szivem a Szentimreert, de tobb mindent vegiggondolva vegul jobb lesz itt. Legalabbis remelem. :wink:

Lina, bizti furi lesz eloszor, de majdcsak belerazodsz! :wink: Concord ules... pedig az tenyleg jo markanak szamit. :shock:

Nana, gyonyoru volt a ruhad es te is benne! :D Vasaroltal tegnap Bp-en? :wink:

Timci, remelem jo fogjatok erezni magatokat Nagykoroson! Azert jelentkezz, amint csak tudsz! :wink:

Pille, nyuszi nagyon edes!:) Ugyes vagy, hogy ilyeneket megvarrsz. Most a kislegenynek szeretnek keresztszemezni, majd meglatjuk lesz-e belole valami. :roll:

Kazi, orulok, hogy hasznat tudtad venni a linknek! A rozsaszin csiga lett vegul?

Roz, volt unnepseg a hetvegen?

Nyaraloknak szep idot, jo pihenest!:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Hajni:
Remélem klassz lesz a nyaralás!!!Jó pihit!

Judit:
üdv köztünk :)

Dóra:
Nem, nem az lett,hanem a sárga,szépen rajzolt a 601-es!Köszi a segítséget! :)

Lina:
drukkolok,hogy minden simán menjen az első nap és,hogy ne sokáig kelljen dolgoznod! :wink:
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?