halihóó
csak röviden bekeletnkezem
jó olvasni a 2 gyerekes anyukákat!!!!!
pláne képekkel
hű de jó lesz nekünk is
szabadság úgy néz ki elintézve, stzerencsére félreérés volt, valaki hülyeséget mondott, no comment. de legalább végigböngésztem 1-2 tv-t, úgy hiűnyzott, mint egy falat kenyér
Ayse, jól hangzik ez a sulikezdés, én is sokat gondoltam a ikis elsősökre mostanában, olyan izgi. ma felpróbáltattam esztivel egy kis hátizsákot, olyan aranyos volt benne, mondta, hhogy jó-jó ésillegett-billegett benne
én is a leclekírás majd tanulás pártján vagyok, már most veszekszünk ezen emberrel, mert szerinte el akarom venni a gyerekkorát a gyerekeinknek, de ebből nem engedek, az tuti...
osztálytalálkozóra én is idegesen mentem, sőt, egy óra késéssel, mert nem tudtam eldönteni, hogy merjek-e menni. mpondjuk jó régen volt, és tul.képpen akkor még jól is éreztem magam a bőrömben, most más miatt érezném jól magam. amióta gyerekem van sokkal könnyebben teszek mások véleményére.
én is elámultam rajta, hogy még mindig mennyi tejed van
én már nem is emlékszem erre, pedig még év elején szoptattam, olyan furcsa. szóval le a kalappal
azért jó hely ez a NK. no nem a csillagvirág miatt, hanem a beszélgetőszőnyeg miatt
Eszti alvása jelenleg jó
megkapta a prevenart és a barihimlő elleni olztást is, szadista orvos anyja egyszerre adatta be neki mindkettőt. de egy hős volt, kivételesen nem sírt, amikor vizsgálta a dokinéni, hanem mosolygott, és a szurik után is csak kicsit, most meg már a babája is számtalan szurit kapott
ajándék: képzeljétek el anyukám rendelt valahonnan álomszép götz babákat. nem egyet, mert nem tudott választani, és lesz szülinapm, meg karácsony is
már alig várom, hogy megkapja, biztos nagyon fpog neki örülni az Eszti. a Mici, az alvóbabája egy kicsit ronda, de mpondjuk már megszerettük mi is
mi továbbra is a konyha mellett vagyunk, mert állandóan főz, de anyu szerint túlzás egy kis konyhát venni, mert még kicsi hozzá. hát nem tudom. amikor tzapolvcán oltunk, mosogatott, ki-bepakolta a mikrót, sütött-főzött, és nagyon élvezte. minden nap megiszunk több csésze Eszti által főzött kakaót
még szeretnék neki egy kis táskát, mert imádja az enyénmet vagy bárkiét vinni. akkor találtam egy olyan memória játékot, amit már régóta kerestem, ami falapokkal van és egyszerű ábrákkal, ami felismerésnek is jó, és fel-le lehet fordítgatni.
most ezek vannak a fejemben, már karácsonmyra is gondolunk, és a tesó érkezésére is kellene valami ajándék, amit a tesótól kap.
tegnap beszélgettem anyuékkal, hogy milyen lesz a tesó, hogy nem tudom elképzelni, egyszer csak Eszti felkiált és mutatja: pici!!
és milyen igaz