Sziasztok!
Beuci, ezer bocs. Tiszta szita az agyam.
Persze, megkaptam a kepeket, le is kicsinyitettem, csak nem raktam fel ide, mert meg ki akartam retusalni a piros szemeket. Csak tokeletes munkat szeretek kiadni a kezeim kozul.
Aztan szepen elfeledkeztem a kepekrol. Ma este viszont potoltam lemaradasom, ugyhogy akkor fel is rakom oket.
Ez a japan herceg nem semmi! Szalonna
Lehet, hogy Lollinak is az kene, mert nem viszi tulzasba a sulygyarapodast.
Nyulni nyulik, de nem sokat hizik.
Azon is meglepodtem, hogy a te kicsi fiad meg mar lepeget.
Reginanak utolag mi is szeretnenk boldog nevnapot kivanni!
Edith, te aztan nem vagy semmi! Olyan lustanak erzem magam, amikor irod, hogy miket csinalsz. De jo lenne, ha nekem is annyi energiam lenne, mint neked! Bar, ha lenne is, Lolli mellett nehez ennyi mindent csinalni. Ma oriasi teljesitmenyt nyujtott, 2-szer fel orat sikerult aludnia.
Orulok, hogy Kriszta szeme rendezodik.
A kis draga kezd eroszakos lenni. Nem engedtem, hogy vegignyalja az arcom. Elhuztam a fejem, erre az egyik kezevel megragadta az orrom, a masikkal a hajam es magahoz rantott, hogy csak azert is megnyalogasson.
Bogyo, azt hiszem, erre a vadasra nekem varnom kell meg egy jo darabig. Lolli mellett ilyen maceras kajakat nem tudok fozni. Ma is csak paprikaskrumplit foztem. Az a szerencsem, hogy a ferjemnek minden izlik, amit fozok. Kiveve a grizes teszta. Arra azt mondta, hogy olyan, mintha homokszemcsek ropognanak a foga alatt.
Szirwen, hat, nem tudom. En ugy latom, Lolli szeme csak egyre rosszabb. Ma is nem gyoztem kammillazni. Allandoan csipas volt szegenynek. Azt figyeltem meg, hogy azt a szemet dorzsolni is szokta, ugyhogy lehet, hogy viszket is neki vagy lehet, hogy zavarja a valadek. Minden esetre szept. vegen, amikor otthon leszunk, elviszem a gyermek szemeszetre.
Mindjart feldobom Beuci kepeit.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli