Sziasztok!
Juca, én is küldöm az adatokat:
Luca68, születésnap nov 2. (legjobbkor,halottak napján) gyerekek Betti, Vivi, ciklushossz 26 nap, cn 12(?)
Az nem kell, hogy mióta próbálkozunk, meg hogy van már 1 angyalka?
Lina, de jó Nektek, a Somló-hegy itt van felénk, a Balaton-felvidéken, ugye? Vagy van ilyen nevű másfelé is?
Kacika, örülök, hogy minden rendben van.
Montana, én nem annyira értek a tüszőkhöz, de a múltkori eredmény tényleg jobban hangzik...
Most előkotortam az én múltkori papírjaimat, amikor uh-n voltam.A 10. napon voltam, és azt írják, 19 mm-es domináns tüsző látható, nyh 6 mm.
Erre mondta a doki, hogy a következő 48 órában ebből baba lehet, másnap letámadtam páromat, és lett is!(Igaz, csak 8 hétre, de most nem az a lényeg, hanem hogy összejött.)
A Tiéd ehhez nagyon hasonló, úgyhogy nekem az a véleményem, hogy még semmi nincs veszve, ne csüggedj!
Ma reggel voltam a dokinéninél, elküldött vérvételre, pajzsmirigyhormont és női hormont néznek.2-3 hét múlva lesz eredmény, de nem kell megvárni, lehet próbálkozni!
Gondolom, úgy van, hogy ha magától összejön az jó, aztán ha közben kiderül, hogy valami hormon nem jó, majd adnak rá bogyót.
Itt ocsmány idő van, napok óta esik az eső, én még mindig folyton álmos vagyok, sokszor émelygek is, a szagokat ki nem állhatom, nem értem az egészet.Ha pirike nem jött volna, meg a hőm nem esett volna le, és a teszt sem lett volna egycsíkos, még azt hinném, van valami.
De sajnos kizárt.
Biztos csak pszichés oka van, mert annyira szeretném...