Új privát üzeneted érkezett!

Dzsezmin
nekem is ez az időpont!!Mit érezhetnek ekkor meg???VAgy lehet akkor van a leghidegebb a szobájában???
Kurv@ hideg van !!Én begyujtottam a gázba aztán ezt azt sütök bent...közte meg megy...Igy elviselhető!!De éjszaka,brrrrrr
:evil:
Ilyenkor hiányzik a régi jó cirkonk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :(

Anikó
de jóóóóó,minddárt itt van!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Egy kicsit könnyebben leszel!!!Mikor megy el??Huh,ez gonoszan hangzott.Megjön... várod...én meg kérdem mikor megy el....JAj de paraszt vagyok....
De tudod nem igy értettem....
Szeretnék már eljutni hozzád!!!!Ez a szar idő pont jó lett volna...de lesz még ennél pocsékabb is,aztán átmegyünk....
JAj ez nagyon hülyén hangzott....
NA örülök hogy jön anyud.PUNKTUM!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Kincső nem lázasodott be??
Vendég

Sziasztok!

Keddig marad!!! :lol: :lol: :lol: Rik, szerdán már jöhetsz, talán az idő is jobb lesz. Nálunk sincs túl meleg, spórolni kell a gázzal :evil: :evil: :evil: , úgyhogy főzés-sütés van... Bár, a villany se túl olcsó :roll: .

Nem lett lázas Kincső. Lassan megpróbálom letenni, ahogy elkészül az ebéd és én is szunyálok egyet.

Mivel a héten ki akarunk rúgni a hámból, eljárni esténként 8) . Tudtok egy jó kozmetikust, az enyém szülni ment májustól.

Anikó

Kép[/url]
quito

Oks Anikó!!!
Jövő szerdán ha nektek is jó lesz,megyünk!!! :wink:
Vendég

rik!A fene tudja mit éreznek,de remélem ebből azért nem lesz rendszer+lassan hozzá szoktatni a Levit,hogy időben menjen aludni,mert napok óta 10-kor alszik el és így a bölibe gáz lesz ha korán kell kelni!

anikó!Akkor amíg anyud itt van kényezteted magad?
dzsezmin

Sziasztok!

Dzsezmin-szeretném kicsit elengedni magam! :P Egyébként Kincső is átállt 1 hete a 10 órai alvásra, ami csak 1 órás :evil: és délutánra már én is elfáradok, ahogy ő, de akkor már nem akar aludni... Most is felkelt már, és sétálni se tudunk :? :? :? .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Most én vagyok hülye, de a Dzsezmin nem Gabó? Csak új névvel. Vagy meghülyültem? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

mirama!Küldtem privit!
dzsezmin

sziasztok cajok!

nem jövök pár napot és máris +1fő a topicban :lol: :lol: :lol: :lol: .vagy tényleg gabó bújik álnév mögé?!a szóhasználatairól ráismertem ám!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

köszi a biztatásokat munka ügyben!tegnap csodás helyen voltam,klassz lenne,majd holnap hívnak,mert még ma is mennek jelöltek elbeszélgetésre.ma meg nem is találtam a neten normális ajánlatokat :cry: .de azért most az elején még bizakodó vagyok.bár jó lenne már biztosat tudni!

it is olyan k@k@ hideg van!!!már nem tudok mit magamra aggatni(már a lábamon is mamusz van,mint a gyerekeknek :twisted: ),úgyhogy ideengedem apát fagyoskodni :P .
szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Fűtenek nálunk is,tök szuper meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juhhhhé!!!
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor most ki se mozduljatok egész hétvégén!
Én is fűtök ezerrel!!!
dzsezmin

hali fagyoskodók! mi is fűtünk, mert qrva hideg volt/van!

ma bejártam a fél várost, egész délelőtt elvoltam. na de hát ha egyszer bemegyek, próbálok több dolgot intézni.
kedden megyek tanfolyam megbeszélésre, izgi! :wink:

Katus!!
nagggyon szépen köszönjük a lovat vagy szamarat vagy akármit, Dorkának nagyon tetszik, ugrabugrál rajt! :)

Kriszti,
akkor már nem kell figyelni az akciót, köszönöm, amíg Katuséknak nem kell újra a gumiállat, addig jó lesz Dorkának.
Láttam bevásároltál! :wink:

Eladtam a babakocsit! :) Holnap jön érte futárcég, utánvétes lesz, szal biztos meglesz a pénzem. Már meg is rendeltem az újat, ez már nem márkás, csak tili-toli futkosó.

KépKép
viol81

Viol
hol tudtad eladni???

Nem tud még mindig senki se nekem eladó játék fektethető babakocsiról????
Ha esetleg valaki járna játékboltban valahol,és látna,nézne nekem árat,meg azt hogy milyen,hogy néz ki????
Okt.2 Petra névnap arra szeretnénk! :wink:
Vendég

Amica!!!
Boldog Szülinapot kivánunk!!!
Vendég

Amica nagyon boldog szülinapot!

rik!Ezt a csajszit alulra,hogy csináltad?
dzsezmin

Andi,
Boldog szülinapot kívánunk!! :)

Erika,
jelentkezett egy pasi, hogy keresgéltek a neten és ő ezt találta legszebbnek, legkorrektabbnak és el tudnám e küldeni, mert messze vannak, Pest alatt 60 km. Olyan 5 és fél ezer lesz a szállítás, ebből kettőt vállaltam, a többit ő. És utánvéttel fizet a futárnak, a cég meg utalja nekem a pénzt.

KépKép
viol81

Vendég

Viol
rendes dolog tőled!!!! :)
Én lehet nem vállaltam volna be.Alapvetően pesszimista vagyok...
Vendég

Sziasztok!

Andi, boldog névnapot kívánunk sok szeretettel!!!

Viol-gratula az eladáshoz!

Rik-éljen a távhő!!!! Ott is fini meleg van! Mi is fűtünk.

Nálunk ma lakógyűlés volt :twisted: :twisted: :twisted: , nem egyszerű egy ilyen idős házban...pedig a többség kedves, de 1 mindig van, aki akadékoskodik :evil: :evil: :evil:

És: Kincső emlékezett anyára, egy hatalmas mosollyal fogadta :lol: :lol: :lol: :lol: , és hihetetlen gyorsan ráérzett, kinek a hátán lehet fát vágni hármunk közül :wink: , egész délután anyun lógott, sétáltatta magát vele, kedveskedett, hízelgett neki, a nagyi pedig hagyta magát elcsábítani. Olyan helyesek voltak együtt :P .

Anikó

Kozmetikust nem tudtok??? Hova menjek hétfőn???? Szép szeretnék lenni :P :P :P .

Kép[/url]
quito

Andi-szülinapot, bocsika :oops: :oops: :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
hova mész hétfőn???? :oops:
Én tudok egyet,Ferenczi utcai kis fodrászatban dolizik:tel:06303953299
A kisgyerekek akármekkorák,szerintem tök emlékeznek a szeretteikre.
:wink: Én apum is Szombathelyi kb.két havonta jön.Petra imádja,hisz lovagolni ,és pörgőzni is lehet vele.És azok csak ugy szeretik,fenntertáés nélkül,tudod!!Mint TE!Csak mégtöbbet megengednek őnagyságának! :wink: :lol:
Végigutazta anyud az esős időt mi???Az egésznapja elmegy ilyenkor?
Min nem tudtatok megegyezni??NAgy vita volt?Remélem igazadért kiálltál!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Basszus, micsoda idő!!! :evil: :evil: :evil:
Nálunk egyáltalán nics fűtés, úgyhogy itthon fagyoskodunk, meg bundában ücsörgünk.
Persze megy a hősugárzó, meg a sütő, dehát így képtelenség meleget csinálni! Persze az áramszámlán meg majd észre lehet venni! :evil:
Remélem nem tart már sokáig!!! :roll:

Kép
wirág&

Wirág
pedig tegnap volt a sopron tv-n hogy fütenek mindenhol!Nálatok akkor mégse???Szerintem kérdezz rá a Holdingnál!!
Hogy vagytok?
Vendég

Andi!Boldog szülinapot!!!!!
Rik!Nálunk se fütenek :evil:

KépKép
kola2

Rik!Milyen babakocsit keresel?

KépKép
kola2

Zsani
érdekes!!!
Fektethetős játék babakocsit!!!

Katus
Miket néznek meg a 6500 ft-os vérvételen?Le tudnád irni?(egy csajszi kérdi)
Vendég

gz

Kép
dzsezmin

rik!Köszi és sikerült is!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Dzsezmin!Te Gabó vagy? :P

KépKép
kola2

Rik!Virinek van olyan :P Anyúéktól kapta szülinapra.Az ottó ujságból rendelte.Van hozzá,táska,baba,bili,takaró,cumisüveg,kanál.

KépKép
kola2

Zsani
mennyiért,megkérded???(már nézeggetem csak drágállom...)
Irok,privit

Dzsezmin
ügyike vagy!!!!
Vendég

Kép

KépKép
kola2

az ott a háttérben Zsani???
Vendég

az ott a háttérben Zsani???
JAja ilyesmire gondoltam!!
:P
Vendég

Rik!A képen hátúl a babakocsi :P 5ezer volt.
Viri most kérdezte,hogy elmegyünk-e hozzátok :lol:

KépKép
kola2

Rik,
a "szemfüles kíváncsi" :wink: :lol:
14-én lesz a szülinapom, de így már előre ünneplek!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én még nem fűtök, 21 fok van. Nálunk télen sem szokott meleg lenni, éjjelre meg nem is fűtöttünk a régi lakásban. 17-18 fokban aludtunk. Lassan majd hozzászokunk. Csak az borzaszt el, hogy mindjárt indulni kell az oviba, babakocsival és be is kell vásárolni a spárban és mindezt ebben a szakadó esőben három gyerekkel...
Bár tegnap és tegnapelőtt is faipari vásárban voltunk gépeket nézegetni. Márton szenvedélyes gépész és építkező :lol:

Babakocsit itt a neten is lehet venni azokon a hirdetőoldalakon ahol Viol is hirdetett. Én is adtam el neten kocsit, kettőt is és az egyiket felpakoltam előre fizetés nélkül egy pesti buszra. Levették Pesten és másnap utalták a pénzt, én alapvetően bízom az emberekeben. Egyszer csalódtam, a posta bukott el nekem 6000ft-ot.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
olvasgatok tudod...és ott elárultad!!! :wink:
Melyik oladlon pontosan(babakocsi),mert én nem találtam még! :(
A 21 fok jó!Nem is kell több.Itt fütéssel van 22 fok!!De nem is fűtenek annyira!!

ZSani
ha akartok jöhettek!!! :wink:
Vendég

Na, írtam déelőtt, erre most látom, hogy nincs meg...

[quote]A írta:lapvetően pesszimista vagyok...

Erika,
én is, de mivel utánvétes a dolog, muszáj fizetnie a futárnak... :)

Basszus, tényleg szakad folyamatosan! :?

Mi is fűtünk. Gázár ide vagy oda, hideg van, na. Ne fázzon a gyerek, fizetem. Ezekben a hideg napokban, az elsőn talán, amikor el is akartuk indítani a kazánt, ihdeg is volt keze-lába.

Unokatesóm 3. babáját várja, 2 fiú után úgy néz ki csaj lesz! :D

Erika,
keresgélek neked babakocsit.

Andi,
hát, nem irigyellek... Nem áztatok meg??

KépKép
viol81

Erika,
ez a www.vatera.hu oldalon van, tudod, a licites. Ez épp használt, de jól néz ki.
http://www.vatera.hu/muanyag_kekszinu_b ... 73939.html

KépKép
viol81

amica!Ebből a Mártonbó valami nagyon fontos emberke lesz majd aki ilyenekkel foglalkozik! :lol: :lol: :lol: :lol:

rik!Ne félj az ilyen licitesektől meg a fizetéstől sem én már többet rendeltem és előbb fel kellet adni a pénzt aztán küldték a csomagot,de soha nem volt gond!

Kép
dzsezmin

én is rendeltem már máskor is és most is onnan rendeltem az új kiskocsit, meg egy kétrészes polár együttest dorkának, illetve egy őszi kiskabátot. mindegyik új, kétrészes 301 volt, ez licites, és nyertem, a kabi 1.500 és fix áras, csak rá kellett ütnöm. és a három cucc postaköltsége együtt volt 1.000. sztem még így is megérte. a kocsi 7 és fél volt.

Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Ó,de ügyike voltál!!Nagyon csini lesz bennük Dorka! :lol:

Kép
dzsezmin

Kép
dzsezmin

Kép
dzsezmin

Köszi Viol!!
Nagyon szép a babakocsid!!!Alján pakolo rész van???(nekem az nagynon hiányzik(zott) most.Majd a köv. bébinél veszek asszem másikat! :wink:
Jól jártál a ruhákkal!!!
Én meg egy gyerekbizibe vásárolgattam a gyerkőcöknek.Rékának tök szuper karcsusitott fazonu farmerdzsekit vettünk!!Olyan nagylányos bent!!1400 pénz volt(Asszem),boltba 4000-ért láttunk! :?
Jól tetted hogy befütöttél.Ne legyen hideg keze-lába a csajnak!!

Nem tom kinek hogy van gyerek otthon felüöltözve,de Petra álladnóan leveszi a zokniját,én meg kergetem vele!Olyan meleg azért nincs!Lehet kicseszek vele,és harisnyát kap! :P

Szeretném még kérdezni tőletek,hogy van-e valakinek Budapestről képe(i),amiket tud nélkülözni.Jók az ujságbol kivágottak is.Rékának kéne a suliba,gyűjtőmunka vagy mi! :?
Vendég

Erika,
köszi! :)
Dorka is leveszi a zokniját, de ő csak alvás előtt, az ágyban. Nálatok milyen a burkolat a lakásban? Járólap? Szőnyeg?
A babakocsi alján nincs semmi, egy bevásárlóhálója van hátul a fogantyúnál.
Te is jól jártál a ruhákkal! :)

KépKép
viol81

A konyhán,fürdőben,Wc-ben van járólap,amugy parketta.
Most éppen sulisat játszanak és tornaora lévén rövidnadrág - poló a szerkójuk! :?
Jövő héten meg doktornéni :evil:
Vendég

Jaj hát nálunk is zokni levételi probléma van,mert Husi mindíg leveszi.Igaz nálunk szőnyeg van lerakva a lapra,de akkor is!
:D :D :D :D
Rékának milyen az új suli?Hogy tetszik neki?

Kép
dzsezmin

Dzsezmin
nagyon tetszik neki.Az főleg,hogy nagyon szuper kis osztályba cseppent!!Vannak barátnői is már!!!Ez jóóóóóó!!! :lol:
Tanulni meg itt is kell!! :shock: :)
Vendég

De jóóóóóó!!Ez tényleg szuper hisz vannak olyanok akiknek nem sikerül beilleszkedniük pláne ha sulit is kell váltani!De akkor Rékád talpraesett csajszi!!

Kép
dzsezmin

Nektek már volt olyan,hogy jött levél,hogy privát üzenet jött.de ott meg semmi :evil: 21levél jött :)

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?