GRATULÁLOK 12 HETESEK!!!!
Tejóég!! Annyira szalad az idő! Néha még a saját vonalzóm is elképeszt... Lexa, te is csak most indítottad a topikot
Rosszullétek hogy állnak?
Mni! Gyönyörű baba!!!
Ódry! Ez egy f...sz!!! Milyen helyes babó!!! NAgyon édi!! Megint beigazolódik, hogy egyes dokik ebben élik ki magukat, hogy riogatják a kismamákat, miközben semmi gond nincs.
Éva!
Remélem, jobban vagy. Ez a méhszáj-matatás még baba nélkül se kellemes. Remélem elmúlt a vérezgetés mostanra.
Judit!
Ez a vízitorna nagyon izgalmasan hangzik!!! Azt hiszem a Fehér Fóka is csinál a Campona melletti usziban, az tőlünk annyira nincs messze.
Ma voltam védőnéninél. Adott egy nagyon jó öletet, hogy egyelőre semmiképpen ne dobbantsak a dokitól, legalábbis 18. hétig, hogy csináljam végig ott az alap vizsgálatokat. Utána úgyis csak 24 hetesen lesz megint addig kitalálom a továbbiakat. igaza van. Megint nagyon rendes volt!! Az ilyen védőnéniket klónoztatni kellene!!!
Még egy dolog, hát izééé..
szóval
tegnap meg akartam kérdezni, csak aztán nem volt kedvem fellépni a netre, hogy ugye ilyen idősen ha apával szexelünk, az ondófolyadék prosztaglandinja még nem tud galibát okozni?
Minthogy kezdett a dolog aktuálissá válni..
Rémlik, hogy valami hormonális érettség kell hozzá, de nem tudom pontosan. Nade mostan az a helyzet, hogy ................................
....................
..................................................
szóval,
CSAJOK, A KÉT-HÁROM PERCES FOLYAMATOS (!) ORGAZMUS UGYE NEM ÁRT A BABÁNAK??? :shock:
A nagy büdös helyzet az, hogy szerintem a szervezetem egyszerre bepótolta az elmúlt 3 hónapot
(a múltkor mondtam is a nőturkásznak, hogy ugyan, ha már úgyis ott jár, szedje már le a pókhálókat is
), és ha utánaszámolok, ez havi 1 perc orgazmus, az nem is sok, sőt
Remélem a baba sem bánta, bár semmi jele nincs, hogy gond lenne.
Olvastam már róla, hogy a második harmadban a nők jobban élvezik a szexet de azért ez
.......... ez azé nemvoltsemmi