Új privát üzeneted érkezett!

Napcsi királylányka!
Hogy mekkorát nőtt a pocid!Szépek vagytok apuval!Izgi van már nagyon!

Lanett!
Jobbulást anyukádnak!Küldtem a Juci számát!

Lippa!
Egésznap punnyadtam!Behoztam a pár hónapnyi éjjeli nem alvást!Erőt kell gyűjteni a hgyperaktív kölkeimhez!

Luki!
Gratula a óriás kis Lukihoz!Pár nap és otthon lehetsz!

Zsókuci!
Jobbulást még mindig!Szerintem is jól döntöttünk,hogy nem megyünk ki,bár sajnálom egy kicsit!Uram azt mondta,ha majd nem szoptatom a skacokat,akkor ketten kiugrunk!Szerintetek itthon tudnám hagyni a kölköket?NEEEEEEEM!!!!!De ő még nem tudja :D :roll: :wink:

Bibarka!
Ti viszont menjetek ki!Milyen volt az ovi?

Mamm!
Minden rendben lesz az AFP-vel!

Gica ma reggelig még nem írt,úgyhogy egyben van!Ő is a Várandósoknál-ikreseknél ír,mint Juci férje is!
Vendég

Zsókuci
köszi mi jól vagyunk,bár én is nehezen viselem ezt az időt,nem is a hideget,de hogy állandóan esik,ez undoritó,ma reggel is fejfájás...remélem hamar meggyógyulsz már te lány :D :D :D :D hivd csak Luki nénit,örülni fog nagyon :D :D

Benszikém
nagyon jó volt az ovi,aa volt ovodásaim odagyültek és nézték a pocakomat :D :D :D egy 3 éves kislány meg azt mondta:te ugye egy babát gogsz szülni????szerintem kislány lesz! :P :P megzabáltam :P

Lanett
örülök hogy anyukád van rajta,remélem ma már jobb lesz neki!!!!

Mamm
drukkolok neked mára :P

bibar

Bibar! Kérlek mond meg Lukréciának hogy sokat gondolok rá, és remélem mielőbb itthon lesz!!!! igazából őt most csak megfigyelik? vagy kap valamit?

Benszi én is szerettem volna elmenni Bécsbe, öcsémék nyáron voltak és mondták hogy mennyire gyönyörű. már ki is néztük az utazási irodát aki Pestről 5000 Ft/fő tök jó programokat csinál. de én sem merem kockáztatni!

Mamm drukkolok neked!!!!!! nekem találtak valami baktériumot a váladékban és most hüvelykúpot kell használnom! már olyan rég használtam!!!! Canesten a neve ezt lehet pocakosan is használni majd ha elfogyott akkor újra megyek!

Babynek meg volt a 4. beültetése hétfőn úgyhogy drukkoljunk neki ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
málna79

Málna
azt hiszem nem kap semmit,legfeljebb egy kis magnéziumot,igazából csak biztos ami biztos alapon kell bennt maradnia :oops: :oops: sajnálom a bacit,remélem elmúlik mire ujra mész :oops: :oops: Babynek mikor lesz eredmény?

bibar

Napcsi nagyon szépek Vagytok együtt :wink: .A pocakod meg hatalmas :shock: !

Krisztike drága jó hallani Rólad,hiányzol ám nagyon!Gondolom ebben a hülye időben van munkátok rendesen.

Zsókuci jobbulást Nektek továbbra is!Tegnap én is majd megfagytam olyan hideg volt.Utálom a hideget nagyon :twisted: !

Mamm drukk a holnapi Afp eredményhez és uh-hoz!

Benszi hát igen ez az idő erre jó.Tegnap du-n mi sem mozdultunk ki,mondjuk egy barátnőm átjött a kislányával.Én meg míg megérkeztek unalmamban meggyes piskótát sütöttem.

Málna drukkolok,hogy baci mihamarabb eltűnjön!

Babynak megy a drukk ezerrel!!!

Lukrécia kitartás már mindjárt hazamehetsz :wink: !

Bibarci Tőled mint szakembertől :D szeretnék tanácsot kérni,hogy milyen szempontok alapján válasszunk óvodát,mert nemsokára el kell kezdenünk keresgélni :roll: .Esetleg káposztásmegyeren tudsz v.mi jó ovit.Kislány édes lehetett az oviban :) .

Juciéknak természetesen megállás nélkül mennek a drukkok!!!

Gica jól bírja nagyon,még a végén kihúzzák a skacok végig odabent :o !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa
én mindenképpen azt ajánlom hogy a nyilt napokon nézzél meg 2-3 ovit,nézzd meg a foglalkozásokat,hogy viselkednek a gyerekek az óvónővel/nyiltak e vagy szorongók/kérdezd meg mi az ovi kiemelt nevelési területe/mienk pl a mozgás és az anyanyelv/kukkold meg az udvart,ez is fontos,de leginkább az Óvónőket nézzd meg,lehet bármilyen az ovoda ha az óvónők jók,ez a legfontossabb!!!ha nem szimpi ne vidd oda őket.kápmegyeren nem tudok sajna ovit :cry: :cry: április tájékán vannak a nyilt napok,mindenképpen menj el többe is!

bibar

Lippa!
Én azt hallottam, hogy káposztáson a Park ovoda a jó! Ismeros kislánya a homoktövis oviba jár, de kisebbekkel lett egy csoportba, szóval nem igazán "fejlödött". De ez máshol is előfordulhat!
Biztos vannak nyiltnapok, szerintem is próbáljátok meg!
Nefke
nefke

Sziasztok!

Ikresbe bejelentkeztem, ide most nincs erőm írni, de millió puszi Mindenkinek és ezer köszönet a drukkokért.

Vigyázzatok Magatokra!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Drága Juci!

Pihenj nagyon sokat, és gyűjts erőt, hogy segíteni tudj a lánykáknak a mielőbbi felépülésben! Nagyon drukkolok!!!!

Lányok köszi a poci és apa-dicsérőket :lol: Bezsebeltem mind :P

Lukika kitartás, hamarosan otthon lehetsz :wink:

Zsókuci, itt az ideje már tényleg, hogy meggyógyuljatok teljesen!
Chestiékről tudsz? Régen jelentkezett :roll:

Bibarci, majd csak elmúlik a fránya hirtelen jött, fejfájást hozó hideg :twisted:

Benszi, pihizz, gyűjtsd az erőt a kölkökhöz :wink: Aludj amennyit csak tudsz, bár mindig rötyögök, mikor valaki azt mondja nekem, hogy aludjak most, mert később nem sokat fogok... Mert hát én nem tudok előre aludni... :roll: :lol:

Krisztike, jó hogy írtál :wink: :lol: Gyere gyakrabban!

Málna, megy a baciűző :twisted: :twisted: :twisted:

Lanett, továbbra is drukk anyucidnak!

Én ma kivasaltam egy csomó babarucit, és még mindig van :lol:
Most legalább nem olyan rossz a vasalás, mint néhány hete...
Még jól is esik, hogy fűt a gőze :lol:
Arról nem is beszélve, hogy miket kell vasalni.. :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert csak asztali gépünk van és hát ülni sem igazán jó most! Ma megint keményedett egy kicsit a hasam, nem volt vészes de azt hiszem holnap újra dokihoz megyek, de már cuccot is viszek, szerintem ebből kórház lesz! Pedig fel sem keltem csak pisilni, alig merek még az ágyon is megmoccanni! De ez a rohadt hidegfront csak nem akar eltűnni!!! A férjem vigyáz rám, olyan, mint egy börtönőr. Szerinte fejen kéne állnom, hogy tehermentesítsem a méhszájat, a nővérem meg kilőne az űrbe, ahol nincs gravitáció.... gondolhatjátok. Ha holnap benntfognak, akkor üzenek a férjemmel. Szorítsatok! Félek! Annyira szeretnék már 15 héttel előrébb lenni! Még egyben a kicsivel!

Most mindnkinek nem írok külön, csak ami gyorsan eszembejut!

Juci- nagyon szorítok!
Estrella- Nem ér! A Te pocid nagyobb! Az enyém még csak s mértű!
Gabicsibe- helyesek vagytok
Lukrécia- nem akarlak utánozni!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!!itt nálunk elég szar az idő amit most nem is nagyon bánok a kényszerfekvés miatt!! :D Ugysem tudnék mit csinálni!Képzeljétek egy hét múlva jön haza a párocskám.Már nagyon nagyon várom!! :lol: :lol: :lol: Már három hónapja,hogy elmet dolgozni.Még nem is látta u.h.-on a kis mukit.Na nem baj majd bepótoljuk.De most legalább egy évig itthon marad. És utána meg majd meglátjuk. Nyunyi!!!Már nagyon várlak a hirekkel. Mamm!!!Téged is az eredménnyel!!!Biztos jó lett. Miért ne lenne???Na sziasztok most megyek és a változatosság kedvéért fekszem még egy kicsit!! :roll: :lol: :lol:
fiona66

Sziasztok Kismamik!!!!!!!!!!!

Jucika veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!! :( Remélem minden rendbe jön!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helyzet velem,szerdám meg lesz az inszem!!!!!!!!!!!!!!!!Hétföig még be kell adnom a maradék szurit!!!!!!!!!! :wink: Remélem hamarosan ide is jövök mint kicsi mami!!!!!!!!!!! :D Legyen szép estétek!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép estét Kismamik!

Sharon!!!Drukkolok ,hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!

Jöttem jóóccaakkáátt Kívánni!!!!!!!!!!!!Holnap délután benézek!!!!!! Kép Szép álmokat!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk...

Nem volt nap, hogy ne gondoltam volna Juciékra. Sőőt, ma hazafelé erősen gondolkodtam, hogy bemegyek Fehérvárra a kórházba, de férjem szerint váratlanul nem kellene beállítani, főleg, hogy nem is tudtuk, mi a helyzet a lányokkal...

Lukrécia, pihizz sokat!!!

Sharon, Rád is vonatkozik. Ha ez az ára, tessék sokat pihizni!

Estrella, Bibarci, gratula a jó eredményekhez!

Lippa, a csajok változatlanul tündériek!

Benszi, dögös a verda!

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Sziasztok,

Judit drága,
Rengeteget gondolok Rátok! Nagyon drukkolok!!!!! Meglátod Dorka is nagyon erős kiscsaj, és hamarosan túllesz ezen a rossz időszakon!!! A tejcid, és a véred segíteni fog Neki!
Nagyon örülök, hogy Lilkó már nincs gépen! Millió puszi és KITARTÁS!!!!!!

Mamm,
Drukk a holnap AFP eredményedért, de meglátod teljesen rendben lesz! :D

Lanett,
További jobbulást anyukádnak!

Bibarkám,
Ma sem jutottam el addig, hogy felhívjam Lukikámat :? Annyira sok minden van napközben, este meg már nem akarom zargatni. Na de talán holnap sikerül, mert csak 2-ig dolgozom :lol:
Olivért sokszor érzed már? :D

Málna,
Küldök baciűzőt :evil:

Napcsi,
A napokban beszéltem Chestivel, szerintem minden okés velük, csak nincs ideje jelentkezni! Majd jól le is tolom érte :wink: :lol:

Sharon,
Millió drukk, hogy minden rendben legyen! Reméljük nem kell bent maradnod! Puszillak!

Fiona,
Szuper, hogy már jön haza a párocskád! :D:D

HAHÓ!! Eltűnt topik lakók, jelentkezzetek!!!! :D:D

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Kicsi Mamik!!!

Most sikerült csak belépnem!!!! :shock: Egész idáig szar volt a babanet!!!

Jucikáékról van valami híretek???
:roll:
Sharon remélem minden rendben megy ma a dokinál!!!! :roll:

Fiona!!Aranyos vagy ,hogy izgultál értem!!!!Hogy vagytok???Mikkorra is lesz meg az eredmény??Szerda??? :roll: Drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukuccs!!

Benéztem hátha jött a mi kis Hírhozó Benszikénk!!!!!!!!!!!!!!remélem minden rendben van a kis Dókával és Jucikáékkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok! Fú már pár hete nem is olvastam a topicot most mondom bekukkantok, hogy mindenkivel rendben van-e minden, és hát látom, hogy Judit megszült... nagyon szorítok neked az apróságokhoz, azért annyira nem is aprók :) biztos minden rendben lesz veletek. Te voltál előttem eddig a táblázatban. Nem lehet semmi baj veletek!!!

Vicuska! Ugye te fogsz a Jánosban szülni (én is)? Tegnap voltunk a dokimnál és azt mondta, hogy október közepe táján új profi szülőszobákat adnak át vagy hatot. Ha időre jön a baba, akkor már te is abban fogsz szülni :)

Bocsánat, hogy most nem írok másnak személyesen, majd jelentkezek még.

Puszi mindenkinek, Gomba
gombahölgy

Sziasztok,

Nyunyi,
Igen, ma elég sokáig nem volt jó a babanet. De a lényeg, hogy most már jó :wink:

Gomba,
Jó volt olvasni soraidat. Remélem most már sűrűn jössz :wink: Hogy vagy? Remélem minden rendben veletek!
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Tegnap beszéltem telefonon Zekével, jövő héten vár, hogy megnézzen. Kedden megyek, kiváncsi vagyok mekkora most a baba.

Gombahölgy, igen én a Jánosban fogok de valahogy nem hiszem, hogy kihúzom október közepéig.
Nem múlik ez az ideg becsípődés dolog, nagyon nehezen mozgok, belegondolok ezzel még 6 hetet végigcsinálni...nem hiszem.

Jövő héten csüt. megyünk a Sejtbankba is aláírni az őssejt szerződést. Sokat gondolkodtam erről és végül is a levétel mellett döntöttem. Férjem teljesen rám bízta ebben a döntést ami miatt kicsit pipa voltam rá. Jó részlet fizetés is van rá. Akkor miért ne?

Mamm, mi újság van?

Lukréciát puszilom!! És persze Mindenkit!
vicuska1977

Sziasztok csajszikák.Ma valahogy semmihez se nincsen kedvem. Lehangol ez az idő teljesen. :roll: Ma már nem feküdtem olyan buzdón kicsit főztem meg ilyesmi!!Ma beszéltem életem párjával és olyan jó,hogy már tudja az időpontot is .Jövő héten pénteken este 7-re megyek érte a repülőtérre!! :lol: :lol: :lol: Meséltem már nektek hogy voltam kint nála egy hetet??Egy tengerjáro hajon van most a Földközin vannak.Képzeljetek el egy 10 emeletes hajót!!!Baromi nagy de nagyon szép.Ugy mentünk,hogy repülővel elkellett mennem Mallorcara ott száltam fel a hajóra. Első nap nem kötöttünk ki csak másnap és az Tunézia volt.Utána Nápoly utána Korzika utána Marseille utána Barcelona és végül visszaértünk Mallorcára. Ott száltam ki és repcsivel jöttem haza.Nagyon szép volt de nagyon fárasztó is.Alig mertem neki indulni de a Konc aztmondta menjek nyugodtan!És hála istennek nem lett semmi baj. Hu most látom milyen sokat irtam bocsika!! :lol: :lol: Puszika
fiona66

Halihó!

Jelentem az AFP-m jó lett, és a genetikau uh-n is minden rendben volt! Azt még nem tudta megmondani a doki bá hogy kislány -e vagy fiúcska, de remélem nemsokára ezt is megtudjuk majd. Ja, és olyan édesen integetett a kis drága! :D :D :D Ééééééés képzeljétek!!!! Azt hiszem hogy megmozdult!!! Már a hét elején is éreztem valami "buborék" félét, de ma estére szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy Ő az! :D :D :D :D :D Én olyan boldog vagyok, hogy csak! :D

Vicus,
akkor ez már kezd nagyon izgalmas lenni! Lehet hogy hamarosan anyuka leszel? :D Szuper! Képzeld, tegnap megszült a Jánosban Szűcs dokinál az a volt kolléganőm, akit annó bemutattam neked. :D

Fiona,
nagyon izgi lehet egy ilyen hajózás, nekem is van egy barátnőm, aki már többször is kipróbálta. Viszont el tudom képzelni, hogy mennyit kell melóznia a párodnak, jó lesz, ha már hazajöhet egy kicsit hozzád. Csak 1 hét! Azt már fél lábon is kihúzod! :D

Luki néninek üzenném,
hogy kár hogy nem tudom a telcsiszámát, mert tegnap, amikor a kórházban az uh-ra vártam, eszembe jutott, hogy meg tudtam volna látogatni. :roll: Én a földszinten várakoztam, ő meg valószínűleg az első emeleten pihizett... :)

Sharon,
mi újság? Hogy vagy???

Ui.: A 40 fok sem volt túl jó, de az a mostani idő.... :evil:

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Nem nagyon tudok visszaolvasni. Csak 1-2 dologra szeretnék reagálni.

Először továbbra is sokat gondolok a kis Dorkára és Lilikére! Juci, sok-sok erőt küldök nektek. Erősödjetek!

Vicuska, jól emlékszem, hogy a derekad van becsípődve? Nos, én úgy mentem szülni is. :evil: Amikor a tolófájások elkezdődtek, még éreztem, utána a kitoláskor helyre jött :roll: A f@sza kórházi ágy aztán betett neki. Kb. 3 hónapos volt Máté mikorra helyrejöttem. Svédkeserű krémet használtam.

Zsókuci, pihenni is tessék! hát még mindig nincs segítséged?:?

Lippa, kész vagyok a csajoktól! :lol: A talit még egyeztetjük.

De sajnos nem tudom, hogy megyünk-e. Anyukám nagyon beteg. Most úgy áll a helyzet, hogy nem tudnak rajta segíteni. :cry: :cry: Ne haragudjatok, hogy kiírom ide a bánatom. Fogalmam sincs mi lesz! :cry: El vagyok keseredve.

Felteszek néhány mostanában készül fotót az én 6 hónapos fiamról, hogy ne csak szomorúságot hozzak. :)

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Sok minden történt velem az elmúlt hetekben. A legfontosabb, hogy elmúltam 6 hónapos, és anya furcsa finomságokkal kínálgat. Én pedig örömmel fogadom, és ebédre már egy egész adagot megeszek.
Anyukám készített magának almás túrókrémet uzsonnára. Muszáj volt megkóstolnom, pedig anya mondta, hogy tejterméket még nekem nem lehet enni (aztán megvígasztalta magát, hogy 1-2 falatka nem árt meg, és különben is, a tápszerem is tejből készült, már találkoztam tejfehérjével). És még kölesgolyót is kunyeráltam hozzá.
Kép Kép

Mozgalmasan telnek a napjaim. Apával is egyre jobban érzem magam. Olvasgatunk...
Kép

Számítógépezünk...
Kép

Utazgatunk...

Kép

Anyával sok időt töltünk a szabadban. A játszótérre is el szoktunk menni, ahol érdeklődve szemlélem a nagyobb gyerekeket. A hintát már én is kipróbálhattam.

Kép Kép

Mivel már nagyfiú vagyok, abban a kádban pancsolhatok, ahol anyáék is fürdenek.
Kép

Anyukám üzeni, hogy a fotók minőségéért elnézést kér. Telefonnal készültek, mert a fényképezőgépünket még mindig nem javították meg.

Kép
Kép
share

Szisztok csajszik!Most nem akartam írni csak gyors bekukkantásra gondolta:!!!!DE!!!!!!! Share!!!! Hát ez a gyerek egyszerüen GYÖNYÖRŰ!!!! :lol: :lol: :lol: Ezt nem bírtam ki hogy ne írjam le !!!Na puszika
fiona66

Share:
Tú bebé es muy amable. Te felicito sinceramente. Besos :)

Mamm:De jóóó, már mocorog. Én még nem éreztem semmit, vagy legalábbis nem tudom, hogy az az volt-e vagy sem. Én majd csak 2 hét múlva megyek a genetikai UH-ra, de remélem látszik majd a neme. Örülök nektek.
Tényleg, Te most jársz G. dokihoz, vagy sem?

Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Sharon nagyon boldog szülinapot kívánok!

Remélem minden rendben volt az orvosnál és otthon ünnepelhettetek!

Juci örülök,hogy Lilit már levették a gépről,Dorkának továbbra is nagyon szorítok!

Bibar,Nefke köszi az infókat :D !

Mamm gratulálok a jó eredményhez és a mocorgáshoz :wink: !

Süni köszi aranyos vagy :D .Nemsokára Ti is kezdtek,de jó :wink: :) !

Share köszi a dícséretet,én meg ugyanígy vagyok Mátéval!Sajnálom Édesanyádat,de hátha van még remény!

Most mennem kell,bocsánat ha v.kit kihagytam!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok,

Kriszti a másik topikban vetette fel az ötletet, hogy mi lenne, ha nem képként csatolnám a táblázatot mostantól, hanem egy hivatkozásként, és akkor arra rákattintva megtudnátok nézni, hagyományos, tábla formában. :D Ma lesz az első ilyen tesztelés, tehát az alábbi kék sorra kattintva, majd benyomva a „megnyitás”-t látni fogjátok a frissített táblicskut :wink:

BMC_pocisok-babások

Ja, és kicsit át is alakítottam-színeztem :lol: És, ha a tábla felkerülésének napján valamelyik babának hófordulója, vagy szülinapja van, akkor az is fog szerepelni :wink:

Várom a véleményeket :oops:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sharon drága,
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Bocsika, megint itt vagyok!
Share!
Máté valami csodálatosan tündéri!!!!!Hihetetlen, mekkora nagyfiú!!!!!További jó egészséget Nektek!

Persze mindenkienk!

Zsókuci!
Jó a táblád!!!!:):)

Chesti!
Ha nem láttam volna NIkit, akkor azt hinném, Te tényleg szinezed,és nagyítod a szemét!!Valami hihetetlen csodaszép!!!!MIndig átjövök megnézni a vonalzód!:)

Sharon!
Én is szeretnék nagyon sok boldog születésnapot kívánni!!!!! Kép

LÁnyok!
ÉN annó, annyival kiegészítettem a táblát, hoyg kinek milyen próbálkozásai voltak, mire sikerült....Ha Ti is beleegyeztek, akkor ez megjelenne a másik topikon, ami valahol erőt adna, hogy ne adjuk fel..Ha nem, azt is megértem, hisz nem jó emlékezni a sok kudarcra.... :( Semmi személyes adat nincs benne, szivesen küldök bárkinek egy üzit, hoygan is nézne ki....Sőt, lehet az is lesz, hisz ide van aki ritkán írogagt!
Akinek probléma, azonnal ki is veszem...... :roll:

További jó pocakosodást, és jó babázást!
Vendég

Vicuska,
Aztán írd majd meg, hogy mekkora már a babód! :wink:

Fiona,
Nem kell elnézést kérned, hogy sokat írsz! Csak nyugodtan :wink:

Mamm,
HURRÁÁÁÁ!!! :D:D:D:D:D Bár biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz!!! :wink:
Gratulálok, hogy érezted, hogy megmozdult. Nincs is ennél csodálatosabb érzés a babavárás alatt! :)

Share,
Hát nincs segítségem, és szerintem nem is lesz már :roll: De nem baj, azért átlagos napokon bírom, csak most nem átlagos napok voltak/vannak… :oops:
Nem baj, már csak pár hónap, és remélem, átadhatom a munkámat valakinek :wink: :oops:
Rettenetesen sajnálom anyukádat! :cry: Ha publikus, megírod, hogy mi a baj vele? :(
Mátétól egyszerűen el vagyok ájulva! Annyira helyes, mosolygós kissrác!!! :D:D:D:D Büszke lehetsz rá!!! És utólagosan is boldog félévességet Neki! :wink:

Kriszti,
Köszi még egyszer a tippet, remélem a többieknek is tetszik majd :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:
Nekem tetszik a tábla. :-) Ha megtudom mi lesz, elárulom a nevet is. :D
Vendég

Sharon

Kép
gabicsibe

Sharon drága,
Lehet, hogy mégis csak bent tartottak? :roll: Remélem jelentkezel, vagy a párod... Aggódom értetek!!! :?
Mennek a drukkok!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Chesti,
Merre jársz??? Ne tűnj el csajszi!!!

Juditékról semmi hír?

Benszi,
Te is eltűntél! :shock:

Meg hol vannak a többiek???

Kép

Kép
zsókuci

Sziastok csajszikák!!!Ma igazság szerint még pihi lenne de már nem nagyon bírtam ezért ágyathúztam,porszívóztam,mostam,sőt már ki is vasaltam. Most szerintetek normális vagyok????? :lol: :lol: De úgy őszintén!!! És azt is mondjátok meg nekem szerintetek mikor fogom érezni,hogy mozog?????Én már úgy de úgy várom.Tudjátok az van,hogy volt egy elhalás.Az egyik fagyibabóca megtapadt de senki nem tudja miért 8 hetesen elhalt. Nem volt semmi tünetem.Halál nyugodtan mentem u.h.-ra és egyszer csak aztmondta a Konc hogy huha itt nagy baj van.Nincs szivverés.Az annyira de annyira borzasztó volt,hogy nem is tudom elmondani. :( :( És azóta folyton ettől rettegek. Ha végre érezném a mozgását biztos kicsit más lenne.Talán megnyugodnék valamennyire.Így folyton arra gondolok,hogy vajoin él-e még.És olyan óriási megkönnyebbülés amikor látom,az u.h.-on mozogni.Ugye milyen idióta vagyok??? Nem vagyok ám negativ csak olyan jó lenne egy kis megnyugvás. Legyen szép az estéje mindenkinek., Szoktátok nézni a viasat 3-on az emberi történeteket???Én minden szombaton megszoktam nézni. Utána meg a helyszinelőket. Azt szeretem. Puszika mindenkinek.
fiona66

Sharon, boldog születésnapot!!!! Remélem minden rendben!

Juciékról van hír???

Puszi mindenkinek, és további kellemes hétvégét!
süni76

Sziasztok!

Mostanában nem sok időm van írni, mert Milán nagyon aktív. :D Egy pár napja négykézláb mászik, kapaszkodva feláll(majd abból nem leül, hanem eldől). Szóval egy másodpercre sem lehet magára hagyni. Az elmúlt hónapokban készült(még nincs teljesen kész) egy honlap Milánról(mi csináltuk, kicsit kezdetleges, de ez az első), nem naprakész, de alkalmanként frissítjük. A vonalzó alatt megtaláljátok. Ha van kedvetek, és időtök(a videók kicsit lassan töltődnek), nézzétek meg. Nemrég lett feltéve a majdnem mászik, és pár nap se telt el, és már tehetjük fel, hogy mászik, mint a villám. :lol: Hihetetlen. Magunkról röviden ennyit.

Juci
Minden nap sokat gondolok rátok, bízom benne, hogy Dorkával és Lilivel minden rendben lesz.

Zsókuci
Remélem most már nem lesz több betegeskedés, klassz helyen jártatok. A tábla szuper. :D

Share
Nagyon édes a kisfiad. Szép kis pofija van.
Anyukádat nagyon sajnálom.... :(

Mamm
Szuper, hogy minden rendben van. :D

Sharon
Remélem minden rendben veled. Boldog szülinapot kívánok.

Lippa
A lánykáid pár nap múlva két éves nagylányok lesznek!! Ajándékok már megvannak? :lol: Édesek a palacsintázós képen.

Luki
Remélem bírod a pihizést.

Lanett
Anyukádnak minden jót, remélem gyorsan gyógyul.

Benszi
Tuti a babakocsi. Bécsbe meg négyesben mentek majd..... :wink:

Bibar
Szuper, hogy minden rendben a babáddal, és hogy te is megnyugodtál, a továbbiakban felhőtlen babavárást kívánok.

Estrella
A pocakfotód szuper, apa meg már most gyakorol, hogy majd együtt rajzoljon gyermekével. :wink:

Bocsi, ha valakit kihagytam, most ennyit sikerült.... Pocakosoknak boldog pocak és babanövesztést, és készülődést kívánok.

Amúgy mindenkinek kellemes hétvégét! Talán holnap szebb idő lesz, mint az elmúlt napokban.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés.

Share drága nem tudok mit mondani...anyukádra remélem vigyázznak az égiek, és még sokáig veletek lehet.
Puszi nektek.
Máté édes zabálni való kis pasi. :) Hatalmasat nőt, és szerintem sokat változott. :)

Zsókuci puszillak, és imádlak, tudod. :)
Tetszik igy, csak valahogy mégis az "arcomba nyomva" szeretem. :) De lehet csak lusta vagyok kattintgatni? :)

Napcsi annyira éde "család" vagytok. :) Nagyon szépek vagytok együtt, sugárzol, és gyönyörű kismama vagy. :)

Fiona, azt hiszem itt mindenki fél az UH-któl... :( Sokan várjuk az első mocorgást, mert onnantól tudjuk minden rendben vele.
Én is nagy helyszínelős vagyok. :) Pihenni pedig tessék.
Nem csinálsz vonalzót, h lássuk hol tartasz? :)

Krsiztike puszi neked. :) Ne tessék eltünni, de gondolom sok a meló mi? Mikor kezdtek?

Sharon boldog szülinapot. Poci alakul? :)

Estrella annyira édes volt a pocakrajz. :) SZépen növöget. :) Lassan kiderül ki lakik odabenn. :)

Mamm a legcsodásabb az első mocorgás. :) Te milyennek érezted? :)

Lippa még jól bírjuk a bezártságot, de esőben is kimegyek sétálni vele, babakocsival esővédővel, én meg sz**rá ázom, de sebaj. :) Kell a levegő különben bebaculok. :) Gondolom neked már nem egyszerű. Ti hogy bírjátok?

Bocsi akinek nem írtam, de apa fürdet, és már mennem kell.
Még annyit, h ki jött a 4. foga, amivel már nagyon szenvedtünk. Átmentünk a hányós-hasmenős víruson, bár lehet ezt írtam már... :shock: :roll: :lol:
Van kis motorja édes tündér rajta, és brümbrüm-ög rajta, majd lezabálom. :) Próbálkozik a szavakkal, de nem az egyszerűvel, hanem labda, és a bárány tetszik neki, esküszöm felismerhető ahogy mondja. :)
N amost tényéleg mennem kell. :)
Puszi mindenkinek.

Niki és a dino. :)
Kép

Minek rágóka...
Kép
Kép

chesti

Fiona
Szerintem teljesen normális vagy. Nekem már kétszer kellett meghallgatnom ezt a hírt. Most az első 11 hétben nem is vettem tudomást arról, hogy áldott állapotban vagyok. (Vigyáztam, de nem agyaltam rajta, nem terveztem.) Utána már tudod mi történt. Nem tudom lesz-e legközelebb, mert lombikra nem megyek, de nem akarom, hogy ha esetleg sikerül, akkor 20 hétig ne vegyek tudomást a kisbabáról, mert állandóan attól rettegek, hogy elveszítem. Bár sajnos már nem hiszem azt, hogy még egyszer nem történhet meg az, hogy elveszítem Őt. Az égiek szemétségei korlátlanok, ezt most nagyon megtanultam. Próbálj meg ne aggódni, élvezd azt, ami most van. Mindenképpen ez a helyes út és Lehet, Neked be is jön!!

Lukrécia
MI van Veled? Remélem minden okés, bár mostanában le vagyok maradva fórumügyileg. Majd írok privit! puszi

Estrella
Most jövök rá, hogy én még semmi infót nem kaptam Junior nevét illetően. Ezt most teljesen a szívemre vettem. :( Legalább ennyi maradjon már nekem. Mindezt e-mailben pótolhatod, de az óra ketyeg.
Vendég

Lexi:
Pedig már mondtam a nevet. Ezek a nevek már ezer éve megvannak. (itt nem a név volt a fontos, hanem a terhesség)
És ha láttad a pocakos fotót, akkor odaírta apa is. :?
Na szóval Ádám vagy Dóra.
Remélem talizunk jövőhéten Krisztinél, vagy nálunk.

Chesti:
Gyönyörű a kiscsaj továbbra is! Puszi
Vendég

Sziasztok csajszikák. Legelőször is!!! CHESTI!!!!!!! Biztos már milliószor hallottad ezt de tőlem még nem!! Ez a lányka valami csodálatosan gyönyörű!!!!!Te jó ég honnan szedtetek ekkora és ilyen gyönyörű szemeket?????Régebben azthittem az a csillógó kis képecske valami szinezett kis képecske vagy mit tudom én. Most latom hogy ez igazi!!Hú de jó lenne egy ilyen! :lol: :lol: De már sajnos kilőve mert az enyém fiúcska.Na nem baj egye fene jöhet!! :lol: :lol: :lol: Ma végre itt nálunk egy picit jobb idő van.Délelőtt dolgoztam egy kicsit.most pihizek.Délután elviszem a lányomat Pécsre mert be akarok menni az Árkádba veszek egy két kismamanadrágot. A felsőkkel nincs bajom de a nadrágjaim sajnos egy sem jön rám.Valami kis csinit szeretnék amiben megyek apa elé a reptérre.Olyan jó,hogy jön haza!! Szerintetek normális dolog,hogy ennyire várom pedig már -most kapaszkodjatok meg!!-20 éve vagyok a felesége.Most decemberben leszünk húsz éves házasok! :lol: :lol: Amikor elmentünk a meddőségibe mindenki azthitte,hogy új kapcsolat.Senki nem értette,hogy miért akarok én még 39 évesen gyereket amikor már van!!!Egyébként sokan nem értik!!Szerintetek sem vagyok normális??? Most nagyon komolyan érdekelne a véleményetek!Hú már megint sokat irtam.Szóval írjátok meg a véleményeteket!!!
fiona66

Sziasztok Kicsi mamik!!!!!!!

Bocsika hogy nem írok mindenkinek!!!!!!!!!!!Sharon !!!!!!!!!Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!Chesti!!!!Édi a csajszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És Máté!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy kis tündér!!!!!!!!!!!

Jucikáékról nincs híretek?????????????????????????? :( :roll: Remélem minden rendben van!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Luki néni jól van,holnap jöhet haza a korházból,ahol egyébként tök jól érzi magát,jó a társaság,sokat rötyögnek,ugyhogy jó kis kikapcsolódás volt neki :P :P :P

Sharon
hol vagy???remélem nincs baj :shock: :shock: :shock:

Zsókuci
jó a táblicsku bár én is azt szeretem mint chesti,ha az arcom elé ugrik :P :P :P mi jól vagyunk,Olivér sokat mocorog :P :P és a héten elöszőr vásároltam neki rucikat,annyira jóóó :oops: :oops: ti hogy vagytok?van még nátha??remélem nincs :oops: :oops:

Benszi
te is eltüntél,remélem okés minden :oops: :oops:

Chesti
tündériiiii :lol: :lol: és már 4 foga van :shock: :shock: megy az időőőő :oops: :oops:

Fiona
én megértem hogy akarsz még babát,egynél én sem állok meg :lol: :lol: az meg hogy hány évesen az mindenkinek a magánügye :oops: :oops: ha felhivod a kórházat elöbb is megmondják az eredményedet,nekem csüt volt a biopsziám és köv hét szerdán már megvolt az eredmény.a kórházat kell hivni délelött és ott a genetikát kérni,és szó nélkül megmondják :D

bibar

Napcsi!
Mostanra fáradtam el az éjjeli pisijáratban meg a hidegfrontokba!Kész vagytok mindennel?
Agnese!
Kemény lehet most Milánnal ez a korszak!Köszi a kocsi dícsérőt!Hát vagy 4-es Bécs lesz,lesz édes kettes!
Süni!
Köszi a verda gratut!
Sharon!
Remélem hazajöhetsz!Boldog szülinapot!
Mamm!
Gratula ajó AFP-hez!
Gomba!
Okt 15.-én adják át a szülőszobákat!Én is ott fogok sazülni!
Share!
Édes Máté és sajnálom anyudat!
Zsókuci!
Köszi a táblát!Vagyok,csak sokat fekszem és pihizek!
Kriszti!
Has másik topikot nem zavarja a tábla,felteheted nyugodtan!
Fiona!
Tök jó,hogy még vállalkoztál egy babűára és jó,hogy még mindig várod az uradat!
Chesti!
Szemek!!!!!!!!
Bibarka!
Írtam mélt!
Luki!
Hétfőn lesz mit bepóütolnod a topikban!

Juci írt egy veboldalon naplót!
www.meiszter.extra.hu

Megyek mert Alonsot kell néznem,ahogy alázza a jónépet!
Ja és holnap nmegyek cukros vérvételre!
Vendég

Sziasztok,

Ma van a 7. házassági évfordulónk! :D:D:D:D Voltunk egy jó kis étteremben, és most pihizünk itthon :D
Ami még hozzá tartozik ehhez a naphoz, hogy ma 1 éve kezdtem a stimut…:? Bárhogy is van, ezt sem tudtam ma elfelejteni… :roll:

Agnese,
De jó, hogy jelentkeztél!!! Ha néha is, de azért írj magatokról. Jó a honlap, annyira szép, nagyfiú Milán! :D

Chesti,
Puszi neked is, és tudod, hogy én is imádlak csajszi!! :D:D
A képektől el vagyok ájulva, főleg a poharastól :lol: :lol: Tüneményes a kiscsaj! :wink:

Lexike,
Örülök, hogy írtál. Jól el voltál tűnve…:?

Fiona,
Annyira szuper, hogy még mindig így szereted a férjedet! Remélem, hogy nálunk is megmarad ez. Én is még mindig szerelmes vagyok a férjembe, pedig már 12 éve vagyunk együtt (és ma 7 éve vagyunk házasok). Szerintem ez nagyon jó! :D És igenis normális vagy, hogy még szeretnél Tőle gyereket! :D

Bibar,
Ja, nem is írtam. Pénteken én is hívtam Lukikát! :D Tök jó kedve volt, és mondtam is neki, hogy tuti, hogy csak azért ment be, hogy legyen társasága, és hogy kicsit ne az otthoni, megszokott ágyában aludjon :lol: :wink: :lol:

Benszi,
Örülök, hogy jól vagytok! Helyes, pihizzél, az a lényeg.

Gica vajon még mindig egyben van? :shock: :lol:

Puszi mindenkinek, további szép napot!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Benszi!
Azért gondoltam, hoyg titeket is feltennélek, mert Ti vagytok az igazi példa, hoyg bizony sokszor nem elsőre jön össze, és mennyit kell érte szenvedni!De megéri!!!!

Chestikém!
Nem tüntem el, csak tényleg nagyon sok a meló..:És msot szeretnék még egy munkát elvállalni, mert akkor meg tudnánk nekem venni a kis fekete Corsát, amit kinéztem.....Most ez a célom!Igagz, akkor még többet dolgozom, de mint tudjátok, ez nekem kikapcsolódás, mert imádom a munkám!!!
:wink: Sokszor már gondolkodom, normális vagyok e, hoyg így szeretek dolgozni???? :roll: :roll:
Kezdés:Nos, decemberben mehetnénk, de nem szeretnék karácsonykor pihenni...Így majd jövőre megyek csak.... :roll:

Lanett!
MIcsoda nagy lányod van!!!Még csak most született!!Csodaszép!:)

Bocsika, hoyg nem írok mindenkinek, de nagyon sokszor átnézek, olvasó üzemmódban(remélem hamarosan topiklakóként) szinte minden nap itt vagyok!Drukkolok Juditéknak, a leendő anyukáknak, és állandóan gyönyörködöm a szép babákban!!!!Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok csajszikák! Először is LEXINEK boldog szülinapot!Nem kivánok mást csak ezután mindeg minden legyen úgy ahogyan szeretnéd!!! :lol: ZSÓKUCI!!!Boldog házassági évfordulót és még legalább ötvenet!!!!!Nemrégen értem haza Pécsről.Hát csajok ez az Árkád egy nagy lófütty. Már mint kismamanadrág szempontjábol. cSAK Egyetlen egy boltban volt csak de az sem említésre méltó. Tudtok valami jo helyet ahol vannak jo kismamanacik!?????????? Ha tudtok informáljatok. Persze ne aranyáron!!! Pedig már ugy beleéltem magam,hogy veszek legalább egyet. Csajszik!!Én is szeretnék vonalzót csinálni de nem tudom hogyan kell. Segitenétek????? Köszike
fiona66

Fiona,
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D:D
Ha esetleg van a közeledben Brendon, akkor abban érdemes megnézni a kismama nadrágot, igaz árban nem a legolcsóbb, de ott sok féle van, és minden méretben :wink:

Remélem, segítettem.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Fiona
Nagyon szépen köszönöm. Ez a legjobb, amit kívánhatsz nekem.
Éppen Neked akartam írni.
Nekem van egy öcsém, aki 17 éves koromban született, a páromnak egy huga, aki uabban az évben született és a legidősebb tesója 24 éves volt akkor. Imádtuk és imádjuk őket. Akkor mi is elhatároztuk, hogy minimum két gyereket szeretnénk. Egyet 24-25 éves korban egyet pedig 34-35 éves kor körül. Nekünk nagyon bejött ez a nagy korkülönbség és én sajnálnám a picikémet, ha 2-3 éves korában már nem tudnék 100%-ban ráfigyelni. Főleg, ha végig feküdnöm kellene. Hogy ráéreztünk. (Persze ez csak az én véleményem, tudom, hogy mások a kis korkülönbségre esküsznek, de mivel mi ebben nőttünk fel és nekünk tetszett, így szerettük volna.) Ma már megijedek ettől a véletlentől, mert félek kárpótlásként kaptuk őket, hiszen soha nem lesz saját gyerekünk és ők voltak hivatottak arra, hogy kiélvezzük egy kisfiú és egy kislány fejlődését. Ja, és anyósom 42 évesen szült, azóta évről évre fiatalabb és szebb. Mondjuk előtte is szép volt. Én még magamnak is szülnék, ha ennyire vágynék babára, mint Te, nemhogy egy boldog kapcsolatban. Úgyhogy ha lehet szavazni én arra szavazok, hogy tessék kizárólag a boldogságotokra koncentrálni és nem ilyeneken törni a fejed. Te érzed, hogy mit tartasz helyesnek. Ne foglalkozz azzal, hogy mások nak mi a véleménye (itt most magam ellen beszélek???) Tartok tőle, hogy sokan osztják neked az észt, meg a kérdőjeleket! Gyereket vállalni egy esetben őrültség, ha nem akarod!! És Te akarod, ugye?? Jó hosszú lettem, de remélem segítettem!
A kismamaruhákat én úgy oldottam meg, hogy a meglévő gatyák derékrésze ugrott, helyette pocakrész. Pár száz forintból kijön és Te is meg tudod csinálni. :wink:
Vendég

Sziasztok,

Sharon férje írt Nekünk, csak a másik topikba, úgyhogy gondoltam ide másolom, hogy itt is meglegyen:

Sziasztok!
Én a Sharon férje vagyok: Attila
A Drágámat pénteken be kellett vinni Kaposvárra a kórházba.
Görcsölt és bekeményedett a pocija.
Reméljük,hogy csak egy pár napig kell bent maradnia.

Mindenkit Puszil!!!

Lexi, neked sok boldogságot kívánok szülinapodra!

Sziasztok.

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?