Csajok,2 napig nem jövök de látom zajlik itt az élet!!!
Azért hiányoztam...???
Kriszti!
Egy nagyon halk gratula!Egyébként szerintem a második teszten már jobban látni a második csíkot!!És hidd el nekem is így volt.2-3 napig szinte alig volt különbség a teszten lévő csíkok intenzitása között.A halvány csík is POZITÍV!!!!!
Andi!
Én is a műszeres befejezés utáni következő hónapban már újra terhes lettem és itt vagyok 12 hetesen!!!A szervezeted úgyis tudja hogy mikor áll készen,szerintem nem kell túl sokat várni.Már csak azért sem mert a lelked csak akkor jöhet igazán rendbe(ez tapasztalat nálam is)Az élet próbák elé állít(elég hülyén hangzik...)de ez van...Sok erőt!!!
Nyáriorgona!
Akkor átbeszéltétek apával a 3 gyerek kérdést és minden OK??!!
Képzeljétek ma megint a kórházban kötöttem ki
Reggel egy minimális rózsaszín vért észleltem a WC papíron,aztán egész nap semmi,este 6 körül elmentem pisilni és sokkal több enyhén véres folyásom lett.Hát irány a kórház...hál'istennek a picikém jól van,integetett a kezeivel,kicsi szíve is rendben vert,méhszáj zárt.Valszeg a hüvely falán megrepedt egy hajszálér és az vérezget néha.Egyszerűen más nem lehet,mert a babával minden OK.Már az agyamra megy ez az aggódás...mert minden alkalommal bőgök meg minden...
Mondtam is a férjemnek hogy 4.gyerek tuti, hogy lesz mert én még egy ilyen aggódást nem bírnék ki.
Ma voltam kismamnadrég vadászaton..végülis a C&A-ban vettem két gatyót,nagyon klasszak.
Valaki írt a vérvételes down szűrésről...hát az tényleg nem 6500ft.Én kedden megyek arra,hát 35000ft!!!Nagyon durva!!!
Panni