Itt vagyok én is, remélem, kicsit bővebben.
köszi Szeee, mármint ami a szerénységemet illeti. Igen, tényleg elszámol 5-ig, csak nem tudom hol tanulta. egyszer csak elkeztem számolni az újságokat hangosan, erre az egy után, mondta, hogy keo, háo, né, o !!!
Aztán rájöttem, hogy amikor építőkockázni szoktunk, sztem lehet, hogy szoktam számolni hányat tesz egymásra és megjegyezte.
Hát, mit mondjak eléggé elcsodálkoztam.
Már nagyon sok mindent mond ám, a legjobban az tetszik, amikor meglátja magát a tükörben és mondja, hogy Csabika!
Na, de nem is magunkkal akartam kezdeni, megyek "sorban" a sorrend mindentől független! OK?
Szilvi,
gyertek át, főzök teát!
Hát, ez a szandis sztori jópofa! Amúgy majdnem én is így jártam, aztán eszembe jutott, hogy a bnőm adott egy szatyor cipőt, és volt benne olyan amit még vadi új volt, gyorsan megnéztem a csizmákat is és az is van neki!
Viszont szinte aig van téli holmija, úgyhoghy hétvégén mennem kell vásárolni neki, meg magamnak se ártana, mert pulcsi téren vannak hiányosságok!
Remélhetőleg már kicsit javul az idő, de ez az elmúlt két nap...
Ildi,
gratulálunk Réka baba ügyeskedéseihez! Igazi nagylány!
Még a végén mire újra talizunk már szaladni fog!
(ez alatt azt akarom érteni, hogy hamar el fog indulni!nem azt, hogy fél év múlva talizunk!
)
Ovi, nem semmi a mostani rendszer. Itt nálunk is hallom a játszón az anyukáktól, hogy be se veszik a gyereket, ha otthon van anyuka a kisebbel.Pedig, lehet, hogy most hülyének néztek, de sztem az egy könnyebbség lehet, hogy napközben 1 gyerekkel vannak otthon. Na, mindegy. én beszélek, aki 2 napig alig láttam a gyereket és a 2 nap végére már alig bírtam magammal, csak ölelgettem meg puszilgattam.
És közben belegondoltam, mi lenne ha vissza kéne mennem dolgozni és ő bölcsibe lenne vagy oviba és mire hazaérnénk már szinte csak vacsi meg alvás....brrrrrrrrrr, na emiatt is írtam, nem akarok visszamenni dolgozni..........tudtok vmi megoldást?
na, jó még csak fogalmazódik bennem...
Anna,
nálatok mi újság? Nagyon eltűntél! Tanulgatod a nyelvet, esetleg van már barátnő???
Szilvi,
ha más nem akkor hétfőn talizunk, sztem a 9.15-ös busszal megyünk.
Kiváncsi vagyok a Mincsi hogy bírja majd.
Az vigasztal, hogy a többiek is biztos "nagyok" már és talán van köztük mégegy duracel nyuszi.
puszi mindenkinek, jó lenne vmi talit összehozni.
A Lurdyban megújult a játszóház, átköltözött az éttermek mögé, sokkal nagyobb helyen van és nagyon hangulatos! Az anyukáknak is vannak székek, asztalok ahová le lehet ülni.Szilvi, én szivesen elmegyek értetek, ha van kedvetek!
PUSSSSSSSSSSZZZZZZZZZ