Új privát üzeneted érkezett!

GRATULÁLUNK MILOS ÉRKEZÉSÉHEZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNUNK!

Nelly

Kép
breeki

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!!!! SOK ÖRÖMET, BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KIVÁNUNK
Viki&Beni

Kép

Kép
viky30

ISTEN HOZTA KICSI MILOST !
NAGYON NAGY GRATULA EDUSNAK ÉS IMINEK ! ÉS SOK BOLDOGSÁGOT AZ 5 TAGÚRA BŐVÜLT CSALÁDNAK !

és majd meséljetek és kéééééépet !!

SOK PUSZI ! A NAGY TESÓKNAK IS !

Marcsi

KépKép
alon

Kedves Milos!

Kép

Sok-sok boldogságot kívánunk Neked az életben, s váljon valóra minden álmod! Légy mindig nagyon egészséges!

Puszi: Timi&Tomi&Bala

Ui.: Hatalmas puszi Anyának, Apának és a Bátyusaidnak is!!!
S hogy tudd: Nagyon jó helyre pottyantott a gólya!
:lol:

Kép

Kép

Kép
timtom

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK MILOS ZÉTÉNY SZÜLETÉSÉHEZ!!
SZÉP NAGY BABA LETT(ennyit az angol tapintásos módszerről :? ).
MILLIÓ PUSZI AZ EGÉSZ CSALÁDNAK: ZSÓKA,LACKÓ,BORCSI,MARCIPÁN

Kép

KépKép
logi

Micsoda hírek így "korán" reggel!! :lol: :lol: :lol:

Gratula a Mazsola családnak! Isten hozta a kicsi Milost!!!!! :lol: :lol: :lol:
Éljen, éljen!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

Drága Edusom, Imi apa, kicsi Zs-k és elsősorban MILOS!!!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!!!!
SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS A VILÁG ÖSSZES SZÉPSÉGÉT KÍVÁNJUK NEKTEK!!!

Fatima, Salim és Tarek

fatima

Kép

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Gratulálunk a kis Milos érkezéséhez!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

És halkan megjegyzem, hogy megálmodtam Milos érkezését! :)
Álmomban azonban 4kg és 54 cm volt! És gyönyörűűűűűűűűűűűűű!
Olyan sokat gondoltam rájuk, hogy végre álmodtam! Ugyanis amióta megszületett Tarek nem igazán emlékszem az álmaimra!Vicces nem?

fatima

Kép

Drága Petra Réka :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
b79andi

És jut eszembe, már megint nem teljes!! Kicsi Milos már kinn van a pocakból!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Andi! látod nem tudsz megpihenni és azt mondani h elkészült a nagy mű, igen! ... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

majd alkalomadtán lehet h kölcsönkérem a vasorrod! :wink: :wink:

MAZSOLÁÉKNAK SOK-SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK ÍGY IMMÁRON 5ÖSBEN!!! :wink:

sok pusszancs
Kata&Lizu
lmkata

Drága Milos Zétény! Isten hozott!!!!!! sok-sok boldogságot!!!!

sok sok puszi az egész családnak :) :)
Edus, Imi, Zsigu, Zsombi, Milos!!!!
:lol: :lol: :wink: :wink:

Anzsi és a fiúk
mangó

Andikám, Te tényleg egy boszorka vagy!! :lol: :wink: :lol:
logi

Drága EDUS! NAgyon sok boldogságot kívánok Nektek! éS nagyon sok tejecskét! :lol: ÉDES MILOS ISTEN HOZOTT!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!

Andi, én azt hittem így érted: egy boszorka van....három fia van....: :oops: :lol: :lol: :lol:

Csajok, köszönjük a dícséreteket! :) :)

Samu édes, ahogy ügyintéz! :) jó a cipőcske is! mi assot vettünk, ma le is vizsgázott vízállóságból (jól), pedig velúr.

Kép
nóri8

EDUS!!! IMI!!!MILOS! ZSIGU! ZSOMBI!!!

GRATULÁLUNK!!!!! SOK PUSZI AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!

Klári, Juli, Andris

Klári
Kép
ganti

Nóri jogos!
tényleg így is lehetett volna érteni a boszit :wink: :wink:

nem is mondtam még h Farkós képek milyen édesek!
kedvencem ahol háton fekve lubickol a medencében! annyira jóóóóóóó, nagyon átjön az a huncutság, ahogy előadhatta :roll: :lol: :lol: :lol:
lmkata

lassan ideje lecserélnem a vonalzót valami téliesebbre! :P :?
meg az avatart is.
ránézek és fázom! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

rólunk:

szemleragasztást hétvégén kezdjük!
próba, hogy bírja.
gondolom kva rosszul fogja, így majd lassú léptekkel haladunk a cél felé, ami az h egész nap legyen letapaszolva a szemecske :?
(éjjel nem)

éééééééééés veszünk majd gyönyörűséges pillangós, meg állatos, meg színes tapaszokat ám!
nem ám holmi barna színű snassz izét hord majd a kiscsaj!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

HRG módszert itthon csináljuk, tegnapvolt az 1.!
egész jól bírta, nem ellenkezett nagyon.... :roll:

én leizzadtam mint állat :lol:
öröm 10 kg-ot dobálni, billegtetni, emelgetni, görgetni, húzni-vonni, szóval nekem is jól jön majd ez a féle mozgás! :wink: :wink:

már csak 33-szor kell csinálnunk a hátralévő 2 hónapban!
hurrá! :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P

aztán jön a köv. adag..........

ja és tegnap is volt ANYA 2* is, fürcsi előtt!
meg evés közben ha beadom a szájéba a kaját, akkor mondja hogy "ammmmmmmmmmm"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

illetve a leghosszabb összetett mondat amit tudunk, az a következő:
"a da da da da a na ana ana " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
így egyszusszra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Imádom Lizust!!!! Aztán a gyönyörűséges pillangós tapaszokról kérek egy fotót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Méhecske nincs??? :wink: :wink:
Nekem tetszik a nyári összeállítás! Nehogy téliesíts, mert akkor mégjobban fázunk majd!!!

Nóri aranyos vagy. Háááát, akár így is érthető. :wink:

Bocsi lányok, megyek, mert Maja már 3 napja nem alszik. Éjjel is keveset. És ezen még a tegnap kapott szuri sem segített. Édesemnek már olyan karikásak a szemei, és folyton dörzsöli őket. De aludni azt nem!!!!

És még egyszer, drága kicsi Milos, jó helyre kerültél, az tuti!!!!!! Edus, Imi, Zsigu, Zsombesz, jó babázást!!!! Aztán nem elkényeztetni a legfiatalabb mazsolát!!!! :wink: :lol: :lol: (DEHOGYISNEM)

Kép

Kép
b79andi

Liziduma haláli!!!

Hát, egy kis torna rám is rámférne, szóval Kata fogd föl úgy hogy megspórolod a fitnesstermet.... :wink:
Szemragihoz drukkok, Lizu olyan ügyi menni fog neki!!

Andi
nem is mondtad hogy Maja nem alszik :shock: Hogy bírod???? Vagy milyen módszert vetsz be???

Klári
Kép
ganti

Andi akkor együttérzésem!!!!

ez kiborító, amikor álmos nagyn, de valami nem hagyja megnyugodni....
remélem elmúlik hamar!!!

sztem nincs más, mint túl kell vészelni.....

legalábbis nálunk csak ez jön be ha ilyenje van.

mondjuk most éjjel Liza is kukorékolt 2-től 6-ig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a végén persze minden baja volt, de nem aludt.

Zsófi eszembe is jutottál, mert hogy írtam múltkor h milyen jól alszom mellette.
na most nem.
:? :evil:

de legalább Lizu beájult 13kor és azóta alszik.
lmkata

Sziasztok!

Zsófi, Viki, Nelly: köszi a hófordulós köszöntést, nagyon jólesett!! :lol:

Kata: megint "Anyá"-zás volt, nagyon ügyes Lizu!! :wink: Nem semmi lehet ez a tornamutatvány, nem kell konditerembe menned utána! :wink:

Andi: drukkolok, h Maja pihenjen egy kicsit, talán ha ki tudtok menni a levegőre, az segít majd, nem? :roll:
Mi voltunk ma kint 2,5 órát, most alszik, mint a bunda! :lol:

Zsu
svs

Nelly, örülök, h Szonja jól bírta az oltást :lol: - majd elmesélem Emmának is! :wink:

Zsu
svs

Zsófi: jajj de jó hogy drága Samu úgy döntött elég lesz ha nappal osztja meg gondolatait a világgal. Vagy érzi, hogy anyának most szüksége van az éjszakai alvásra. Nem semmi, hogy végig dolgozni szeretnél. Jól értettem?

Kata: Lizu egy tündér!!! Jó kondid lesz neked is, ő pedig mindent szuperül fog csinálni!!! Jól fog állni neki a sok vidám tapasz. Milyen vizsgálaton voltatok? Beni is sokszor bandzsít és nem tudom mikor kell menni ha nem múlik el….

Andi: ogreboszorka! Vállalsz jóslást ezentúl? Drukkolok hogy Maját látogasság meg az álommanók!!! Utána hozzánk küldd őket léccci!

Fatima: nemrég írtad hogy élvezed az anyaságot. ÉN IS! NAGYON! Olyan jó minden vele, séta, etetés még a fárasztó dolgok is mint éjjeli kelés. Vagy egyszerűen csak nézni a mosolygós arcukat. Andi montázsán Beni felett van Tarek és ezen látszik hogy a szemük hasonlít.

Anzsi: ugye jól emlékszem, te még nem tettél fel Bende fotókat!? Pedig szívesen megnézném a nagyfiút!!!!!

Rólunk: Benikét szombaton megkeresztelték. Sajnos bömbölt a szertartás alatt, így itattuk közben, viszont a szentelt vízzel való locsolásnál csendes volt. Nővérem és öcsém a keresztszülők és én is azt lettem mert a barátnőm kisfiával közösen tartottuk. Sokat gondolkodtam mit adhatnék neki és végül egy antik (azaz olyan kinézetű) ládikát vettem amit majd kincsesládának használhat és beletettem egy üzenetet palackpostában és mellé egy bort amire rá van írva hogy mire kapta és a 18. szülinapján kibontandó. Beni ezüst fogtartódobozkát, ezüstláncot kapott Szt Benedek éremmel, ezüst képkeretet. Na most már gazdag a drágám… Ja és persze Bibliát és anyukám egy patchwork tarisznyát készített. Szép ünnepség volt utána barátnőmnél. Nem vagyok nagyon vallásos, de úgy érzem most már vigyáznak rá odafenn és evvel megünnepeltük a babák születését közösen családi/baráti körben.

Kép

Kép
viky30

Keresztfiam:

Kép

Kép
viky30

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A KIS MILOSNAK, MAMÁJÁNAK EDUSNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!

Kép

Petra, Teri

Teri

KépKépKép
pruci

Mindenkinek nagyon köszönjük a drukkokat.

Igen, a madarak jól csiripelnek:

Marhás Milos Zétény szeptember 5-én, 18:38-kor látta meg a napvilágot (habár felhős volt az ég :wink: )
Méretek: 3650g és 56 cm

Edus jól van, és várja, hogy mindjárt bemenjünk hozzá (kora délután már voltunk, és a tökiknek tetszett nagyon Milos: puszilgatták).

Kép még nincs sok, de majd ha itthon lesznek...

Szülés után félórával
Kép

Z-vel (Zs-k nélkül):
Kép

Imi
mazsolák

EDUS::::MAZSOLA CSALÁD!!!!
GRATULÁLUNK AZ IMMÁRON 5 TAGÚRA BŐVÜLT KIS/NAGY CSALÁDNAK!!!!!!
A KICSI MILOSNAK ÉS A MAMÁNAK JÓ EGÉSZSÉGET!!!!
SOK-SOK TEJECSKÉT!!!!!
VERA ÉS A SRÁCOK
UI.EDU...MOSTMÁR EGY CIPŐBEN JÁRUNK MI KETTEN EGY NŐ ÉS 4 PASI:)

Kép
Kép
vera70

Húha, éljen, éljen! Most láttam csak!

Edus, Imi, Zsék és kicsi Milos! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
:)

Puszi. M.
mircike

DE SZÉP VAGY EDU FRISSEN SZÜLTEN!!!!!!!!!

és kérünk mégmégmégmég képet milosról!!!!!!!

ÉS NAGYON NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK!!!!!!! ANNYIRA JÓ!!!!!!
GYÖNYÖRŰ A KISSRÁC!!!!!!!!!!!!

én ma egész nap dolgoztam, de nagyon jó volt, ma már élveztem: nagyon jó fejek a skacok. találkoztam a legkisebb csillikkel is ANNYIRA CUKI!!!!!!!!!!!!!

samu első napja volt a bölcsiben úgy, h csaba már ott is hagyta, csak ebédre ment vissza: samu remekül el volt, csak amikor csaba mondta h indulás haza, akkor vágta magát le a földre és zokogott, h ő még maradna :)
otthon aztán v 3 órát aludt, annyira kész volt

:lol: :lol: :lol: :lol:

vii: jól értetted, végig dolgozni fogok. kb a 37. hétig tervezem.
hú lányok viszont most nagyon fáradt vagyok, megyek is pihenni. 6 óta meló.
kerekpocak

imi, edu: nem tiszta zsombi ez a baba??
kerekpocak

tudjátok, elnézem ezt a képet és komolyan mondom, Imi olyan csodálattal és szeretettel nézed azt a picúrt, mintha elsőszülötted lenne vagy legalábbis 3 lány után ő lenne végre a másik férfi a családban!!! :wink: :P
nagyon szép! olyan jó ezt látni, egyfajta bizonyosság/megerősítés nekem, hogy igenis ezt a csodás dolgot nem lehet "megunni" , betelni vele, egy új kis élet világrajötte mindig olyan, mintha az ember sosem élte volna még át....
lmkata

Viki, ha jól emlékszem, azt hiszem 6-7 hónapos korig kell beállnia a szemecskének, tehát addigra illik eltűnnie a beszaladgálásnak.

Lizikémnek más tészta, tudtuk születése óta hogy ott is van sajna fejl. rendell. és ezért szoros kontroll alatt van.
És mivel mostanra sem rendeződött, ezért kell próbálni a ragacsot.

ma megvolt a 2. HRG torna!
már csak 31.
yessssssssssssssssssssssss

ja az autómban elromlott a fűtés :? :? :? :? :?
ühümmmm kicsit megfagytunk hazafelé jövet, remélem Lizus nem fázott meg és nem lesz beteg mert akkor.... :twisted: :twisted:

na puszik és jó éjt, jobbakat mint a múltkorink volt
Andi ! Majának külön is küldök egy regimentnyi álommanócskát! :wink:
lmkata

ja és nagyon szépek a keresztelős képek ám!!!!!!!!!!!!!!

Lizinek is már ki van kiáltva - Kriszti tesóm és barátja lesznek a kszülők, de még apájával nem vonszoltuk le a fenekünket a pap bácsihoz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

egyre gázabb..............

most h szóba került ez a keresztelő téma, megint olyan szerencsétlennek érzem magam, h mire várunk mééééééég????????????
áááááááááááááááááááááááááááá
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja mert Lizinek extra fontos úgy érzem az égi szál, hiszen a pocakba is csak azután költözött be, h apa megkérte a kezem :lol: :lol: :lol: :lol:
pedig előtte már vártuk egy ideje. de megvolt a kézkérés, és rá 3 hétre már ott volt!
:lol:

na megyek. :oops:
lmkata

Komolyan mondom, nem bírok elszakadni ezektől a képektől. Már itt ülök, és nézem egy fél órája, de nem bírok betelni velük. Edus csak úgy sugárzol a képen, ennél szebb ember nem is lehet. És a kép hármotokról.... jó kis helyre kerültél te szerencsés nagyfiú!!!!!!!!

Fú és a nagyfiúk szét fogják puszilgatni!!! Mi is küldünk a kis Milosnak jó nagy puszit!

Kép

Kép
b79andi

Köszönjük szépen az álom manókat és társait. Remélem használ. Nem tudom mi lehet Majával mostanában. Előtte szépen elaludt, betettük a kiságyába és még helyezkedett egy kicsit és aludt is. Napközben kicsi ringatás, de 2*1,5 óra, plussz séta előtt egy fél. De most már harmadik napja alig alszik. Egyetlen hely, ahol képes elaludni az a cicin. Amint kiveszem a szájából, már ébred is fel. Képzelhetitek mennyire fájnak már. Napközben csak cicin alvás, ilyenkor este egy órás szenvedés, bírja is ejfélig, aztán felkel egyszer, kétszer, majd 4kor már megint csak cicin alvás. Hiába teszem be a kiságyba, ordít ő akár fél órát is.

Remélem, elmúlik, ahogyan majd jön a jobb idő. Sajnos ezen még a séta sem segít. Kipattannak a szemek, nézelődik ezerrel. Ó, de rég is volt már az, mikor Maja a babakocsiban aludt séta közben. Nálunk az a nap fénypontja, lehet végre új dolgokat felfedezni. De ez már rég így van, ezzel még nem is lenne baj.

De nem panaszkodom, nem illik. Majdcsak lesz valahogy, még bírom egyenlőre, nem dőltem ki. Veletek ellentétben, engem a hüvi idő kicsit feltölt. :oops:

Nézegetem még egy kicsit Mazsoláékat. Tényleg nme tudok betelni velük. Hát, jó ebbe a családba tartozni az tuti. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Tényleg olyan, mintha
[quote="lmkata"] írta:lmkataelsőszülötted lenne vagy legalábbis 3 lány után ő lenne végre a másik férfi a családban!!!

Tényleg olyan csodálattal nézitek. Gyönyörűséges szép kisbabátok van. Megpróbálok elszakadni már, azt hiszem. Nem lesz könnyű. :wink:

Kép

Kép
b79andi

[quote="lmkata"]m írta:lmkataa megvolt a 2. HRG torna!

Kép Juhéj, csak így tovább!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Kata, már megint rám hozod a sírást ezekkel a szép sorokkal :wink: :lol: :D :roll:

Imi, olyan gyönyörű a feleséged! és hát a pici Milos!!!! szerintem tiszta Edus! nekem úgy tünik! gyönyörűek!!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Viki, jaj de jó lehetett a keresztelő, nagyon jók a képek! Édes Benike sírt... puszihegyek neki is :)
és hamarosan képezek is :oops: :oops: :oops: :oops:

Andi! kitartás, csak fog pihenni ez a drága leányzó!

amúgy lehet, hogy megint van valami a levegőben? képzeljétek ma éjjel Bende is fent volt, és Kata nekem is Zsófi Samuja jutott eszembe :) :lol: :lol: :lol:

jó éjt!!! puszi
mangó

Edus+Imi !! jaj de szép is az a szülőszobás fotó !!
gratula még 1x !

írjatok majd szüléstörit, ha lesz egy szusszanásnyi időtök.. (jaj de vicces kedvemben vagyok).

képzeljétek Laura már rengeteget megy, egyre kevésbé ereszkedik 4kézlábra. olyan boldog vagyok ! viszont a sok kézenfogva gyakorlásnak az lett az eredménye, h. nem pingvinszerűen egyensúlyoz stb.. ahogy láttam a játszótéren, a kezdő 2 lábon haladókat.
hanem úgy megy, mint egy rendes ember.. na ezt jól megaszondtam, de remélem értitek.

majd próbálok jönni a hosszabban vmikor, de a héten, meg a jövő héten reggeltől estig SAP-képzés van a m.helyemen.

puszi mindenkinek.

M.

Marcsi

KépKép
alon

ma én írtam először? :shock:

Marcsi

KépKép
alon

Csak villámgyorsan...

Zsu! Ezer bocsika! Én barom elfelejtettem! :oops:
BOLDOG 2. HÓFORDULÓT DRÁGA EMMÁCSKA!!!

Andi! Remélem sikerült drága Majácskának elaludnia végre! Szerintem nincsen annál rosszabb, mint amikor már olyan fáradtak a picik, hogy nem tudnak elaludni. :( Én is küldöm az álommanókat! :) És sok puszit nektek! :)

Edusom és drága Imi apa! Gyönyörűűűű a kis Milos! Edus te meg olyan szép vagy, hogy azt szavakkal alig lehet elmondani! Mintha nem is szülés után lennél. Csak nem egy villámgyors szülés volt??? Ha majd lesz időtök + energiátok stb akkor gyertek és sztorizzatok!

Mindenki másnak is hatalmas pusza. Majd jövök még, ha tudok! :)

fatima

samu is fent volt éjjel- 2x is elég rossz volt.
amúgy meg du se aludt, ma sem. nálunk mostanában az a rend h ha az apjával van 3 ha velem akkor egész nap 1et.
kerekpocak

Sziasztok.

Kedves Mazsola család!

Ezúton szeretnék Nektek nagyon sok-sok örömet, egészséget kívánni a kis Milos babához. Teljesen ideálisak a méretek és a Szűz egy csodálatosan kiegyensúlyozott és rendszerető jegy.
Nagyon jók a képek, szépek vagytok és megíndító... :oops:

Andi: te hihetetlen egy nőszemély vagy, hogy ilyen jól összeraktad a képeket, le a kalappal!!! És egyre csak nő a társaság... DÚRVA NEM???

Mi nagyon jól vagyunk. Sajnos nem tudok sokat feljönni hozzátok, mert elég sokat mászkálok Eszterrel, állandóan megyünk mint a mérgezett egérkék, szoktatom a távolságokhoz és az utazásokhoz. A egyik nagymama Szegeden lakik a másik Solymáron.
Az alvás már nagyon jól megy: este 20-21 óra fektetés és hajnali 04-05 kelés. Ennél jobb babát nem is kívánhattam volna, mintha csak tudná, hogy anyuka és apuka nagyon szeret alukálni.
Tejem is van (lekopogom: kopp-kopp-kopp)!
ÓÓÓ, és van fülbevalónk is!!! Kép
Tömören ennyit rólunk.

Nagyon szeretem elolvasgatni az írásotokat, sokat lehet belőle tanulni, de ezt már párszor leírtam. Szóval írjatok, hogy tanulhassak a tippekből!!!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

jajj de gyönyörű ez az Eszter baba!!!!
és tényleg egy drágaság h ennyit alszik!

Lizus most éjjel is terrorizált. :lol:
elaludt este 8-10ig, majd hajnali 1kor sikerült nagy nehezen visszaaltatni, és 4kor már ébredt tejciért, aztán 6:30kor is és végül 7:30 óta macerál h keljek fel.

megtörtént, lejöttünk a nappaliba a plédjére, tök jókat röhög hangosan :? :lol: :lol: :lol: :lol:

na ezért terrorista! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de imádom! csak nem értem mire ez a hirtelen jött nemalszom módi :?: :?: :?: :?: :?:

na majd csak lesz valami ... lehet h épp alakul, ill. jön az 5. fog elég brutálisan....
lmkata

m-l Andi!!!!!!!!
hogy csináltattátok Eszternek a fülbevalót?
mármint a lyukacskát????? ki teszi be????

írj plííííííííííííííííz mert Lizinek is nagyon szeretnék már, de semmi infom...

KÖSZI!
:wink:

ma megyek masszíroztatni YESSSSSSSSSSSSSSS
hívott a srác h jön fel Bp-re (amúgy szombathelyi) és akarok e menni. mondtam átgondolom. erre basszus másnap úgy fájt a hátam, majd besz...tam, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi ez ha nem jel? :P :P :P :P :P :P :P :P :P

szóval ma 2!!!! óra!!!! megváltás lesz!

puszilunk mindenkit!
lmkata

Sziasztok! :)

Hát ezek a szülőszobás képek tényleg nagyon megindítóak...
én is megnéztem néhányszor, csodálatosak!! Edu nagyon nagyon szép anyuci vagy, és hát Milos egy álombaba--Imi is remekül néz ki :wink:

Katám, jó masszíroztatást, hú de jó lesz neked!!
Bizti nem vígasz, de Marci is pocsékul alszik mostanság. Már kezdem megszokni az éjjeli virrasztást :roll: :D . De édes lesz Lizi fülbevalóval :D :wink: .

Eszter jaj de nagyon cuki kiscsaj!!! Csodaszépséges kisasszonyka!!

Marcsi, na látod!!! :wink: Egyből felnőtt ember módjára megy Lolo.
Marci még pingvinke :D ,de már egyre többször van maga mellett a karja, tehát már nem kell annyira egyensúlyoznia.

Viki, keresztelős képek nagyon jók, tetszik ez a montázs.

puszi Mindenkinek,Zsóka

KépKép
logi

Andris, tüneményes az iskolapadban. Volt pityergés Vera?
logi

apa főiskolán egész estig, 4 éven át ez lesz, minden szombaton.

samu hetek óta először aludt rendesen! szal lányok van remény. ezek szerint van vmi a levegőben, nem véletlen h minden baba ennyit éjszakázik..

szal mi ma is egyedül. :( :(

tessék együttérezni.

eszter nagyon édes baba! kérünk még képet.
kerekpocak

Edu: Milos csudaszép baba!!! Te nagyon szép mami vagy azaz HÁROMgyermekes anyuka!!!! Csak úgy sugárzol a boldogságtól. Imi meg annyira büszke. Az ilyen meghitt pillanatok a legcsodálatosabbak a világon!!! Nagyon várom a további képeket!

m-l Andi: nagyon szép kislány Eszter és jó ez kis fülbevaló, igazi csajszis tőle!! Kár, hogy csak ilyen ritkán jössz!!! Alvása kívánom hogy
így maradjon! Tündérke!!!

Kata: kis csibész Lizu tündérterrorista! Tök jó hogy ennyit röhög és szövegel, igazi nő! Neked jó masszást!!!! Irigykedem....

Zsófi: édeskettes szombat Samuval biztos lassabban telik mint apával. Ma mi is ketten vagyunk és én így érzem.

Alvás: Beni is kukorékol éjjelente 3 napja. Össze-vissza ébred 2x vagy 3x. Remélem beáll az idő és minden baba megnyugszik hamarosan!!!

Vera: olyan megszeppenve ül Andris a padban. Hogy tetszik neki a suli??? Nagyfiús történeteket is kérünk szépen!!!

Marcsi: Hajrá pingvinke Laurának!!!!! Biztos hamar felfedezi hogy érzi magaát egyedül is biztonságban.

További jó hétvégét mindenkinek!!!!

Megyünk, jól beöltözünk és séta.

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?