Idike!
Én sem szeretnék vitatkozni, de nem hiszem, hogy itt puszta matematikáról lenne szó. Mert ha így lenne, akkor én már gurulnék, mint a Gombóc Artúr! Szoptatni én is szoptatok, mondjuk nem is fogyóztam soha. De nálam lustább lényt nem hordott még hátán a világ, napi egy alkalommal lemegyünk sétálni fél-egy órára, közben útbaejtem a kedvenc pékségemet, ahol feltankolok mindenféle nyalánksággal, amiket aztán babakocsis andalgás közepette be is termelek. Emellett nagy csoki és kenyérféleség rajongó is vagyok és általában minden olyat megeszem, ami a tiltólisták gyakori szereplõje. Mégis vékony vagyok. Szóval a matematika mellett azért az egyéni sajátosságokat is érdemes figyelembe venni. A barátnõm jóformán vizen és levegõn él, mégis hízik, vagy legalábbis nem tud lefogyni.
Fogadjuk el magunkat és egymást olyannak, amilyenek vagyunk.
Ja és a vékonyság nem áll egyenes arányban a boldogsággal.
U.i: Természetesen nem azt mondom, hogy így kell élni, mint én. Szeretnék én is többet mozogni és egészségesebben étkezni. De nem megy
Már én is gondolkodtam azon, hogy miért pont az egészségtelen kaják ízlenek. Szerintetek mi ennek az oka?
Nikie!
Az én orvosom is kérdés nélkül küldött el toxop. vizsgálatra. Még azt sem tudtam mi az. Ezek szerint orvosa válogatja, hogy elvégezteti-e a vizsgálatot, vagy sem? Én nem fizettem érte egy fillért sem. Miért, pénzbe kerül?
Pirus