Sziasztok!
Judit!
Nekem is azt mondták a kismama boltban, hogy vigyázzak a gumis felsőjű farmernadrágokkal, mert könnyen kinyúlik és egyik kezemmel mindig a nadrágot kell fogjam, hogy le ne essen rólam.
Kerestelek az iwiwen, de nem találtalak meg.
Kölyök!
Gratulálok az esküvőtökhöz, hogy ilyen gyorsan igazi család lesztek.
Ez nagyon szép.
A külföldi élet mindig jót tesz. Kell a változatossá és a világlátás.
Pepike!
Ha a dokid úgy látta, hogy abban a daganatszerű képletben folyadék van, az inkább jóindulat mellett szól.
A dokid biztos tudja mi a teendő, nem véletlenül hív vissza egy hét múlva kontrollra.
Panny!
Az UH nem káros.
Egyébként én sem örülnék az ambuláns szülésnek.
Úgy elgondoltam, hogy reggel nyolckor szülsz és kb du kettőkor zárójelentéssel hazaengedtek.
De mint tudjuk sosem lehet tudni... Nyugati országokban az egészségügy már rég a pénzről szól. Az egész kőkemény üzlet. Főleg Ámerikában.
Kikó!
A korodra való tekintet ellenére is : Üdv közöttünk.
Gratulálok a babához!
Éva!
Ahogy a lányok is elmondták. A méhnyakrákszűrés mintavételétől nem kell félni. Nagyon óvatosan csinálják.
Nekem múlt héten vették le a kenetet reggel 8-kor és aznap, másnap és harmadnap is barnáztam. De az első két nap elég ilyesztő volt. A doki azt mondta, hogy vérzés is belefér. Nem kell megijedni tőle, mert természetes.
De azért nyugodtan mond el a félelmeidet a dokinak. Az ő szájából sokkal hitelesebb lesz a megnyugtatás.
Tand!
Nehéz a kilókkal. Én megértem a védőnőt is. Mert tényleg a sok kiló a 20 hét után indul fel az ember pocakjára, combjára, fenekére, karjára, tokájára.
De azért nem kell leordítani egy kismama fejét.
Én megkérdeztem a védőnőt, hogy hány kiló megengedett manapság: azt mondta, hogy 10-15 kg között.
Mni!
Az igen örvendetes, hogy ennyire örültek. Nem ez a jellemző...
Mommy!
Asszem én sem szülnék otthon. A kórház aneszt és intenziv részlege (felnőtt és baba egyaránt) nyújtotta biztonságérzetről nem mondanék le.
Lexa!
Tényleg nagyon hosszú már a táblázat. Nagyon ügyi vagy, hogy lelkiismeretesen vezeted.
Monácska drága, hogy vagy???
Holnap megyek az Istenhegyire UHra és vérvételre.