Tündi
Kistesóprojekt: rajta vagyunk az ügyön.
Balázs szobája nagyon szép lett! Igazi kisfiús!! Már nagyon a finisben vagy!!
Tiza
Ki a dokinénitek? Ha nem titok.
Kismok
A párom egy német cégnek dolgozik, akik az Árkád-okat építik. Először Pécsett dolgozott nekik, aztán hívták Győrbe. Itt Db-ben nem Árkád lesz, mert mások építik. Itt csak, mint tanácsadók vannak jelen. Amúgy meg az apjánál szokott dolgozni. Merthogy a projektek között voltak több hónapos szünetek, és akkor is dolgozni kell, mert kell a pénz.
Fici is általában idegenek előtt adja a jókislányt de mikor itthon vagyunk… Na, akkor kibújik belőle a kisördög.
Na, ez a forgolódós alvás ismerős. Fici újabban állandóan felébred az ágyában, így magam mellé szoktam venni (én alszom vele egy szobában, Apa a galérián alszik). Hát, nem sokat tudok tőle aludni. Teljesen kisajátítja az ágyat.
Otthon is magunk közé kellett vennünk, és szegény Gábor már élire fekve próbált egyensúlyozni az ágy szélén, mert Fici teljesen keresztbe feküdt közöttünk.
Különben meg nem tudom, miért szokott rá, hogy nem szereti az ágyát.
Pedig olyan szépen elaludt már néha benne.
Ja, én is azt hittem, hogy baromi türelmes vagyok, és jól elvagyok a gyerekekkel, de azért egy saját gyerek más. Hiszen ő itt van 24 órán keresztül, nem csak pár órát kell rá vigyázni, nem lehet akármikor lepasszolni.
Még esetleg az alvásos kérdésemre is válaszolnál? Köszike!
Rejtjel
Hát igen, elég sokfelé járt már szegénykém. Néha azon gondolkodom, hogy lehet, hogy azért ilyen nyafis gyerek, mert ennyit cipeltük mindenfelé. Nincs igazi otthona.
Örökbefogadás: hú, ezen én is gondolkodtam, amikor nem akart sikerülni a baba. De én úgy éreztem, nem tudnám eléggé szeretni. Mondjuk, ez biztos hülyeség, de így éreztem.
Mona
Szépen hízik akkor Dani baba. Nem panaszkodhatsz!
Fici per pillanat 74-es ruhákat hord. Voltunk csütörtökön védőnéninél, 8280 gramm és 75 cm volt. Azért már beszereztem pár 80-as bodyt is.
A Tesco-ban olyan jókat lehet kapni, nem is drágán. Viszont hosszú ujjút nem láttam. Még Bp-en szeretnék majd beugrani a H&M-be, Győrben is vettem ott neki nagyon szupi body-kat egész jó áron.
Remélem, a ciciprobléma megoldódott. A problémás ciciből való szoptatás tényleg jó!! Ja, és tényleg nyugodtan szoptass az autóban, vagy ahol épp vagy. Csak keress egy helyet, ahol kicsit el tudsz vonulni a kíváncsi tekintetek elől.
Az a jó, ha pirosodik az oltás helye! Ha genny van benne, nyomd ki, ahogy Nelli írta!
Timi
Nekünk nem mondott ilyet a doki – terpeszbetét. De melyik doki mondta? Nem kell vinned Annát ortopédiára?? Majd ott úgyis mondják, ha vmi kell. A tornáztatást meg folytasd, ártani nem árt. Ficinek sem volt gond a csípőjével, a dokinéni mégis mondta, hogy tornáztassam. Fél évesen mentünk kontrollra – a nyaka miatt – és minden OK volt.
Nagyon ügyik vagytok, hogy már napirendetek van. És még főzni is tudsz?!?
Minden elismerésem!
Amica
Boldog Szülinapot így megkésve is!!! Az iwiw-en visszajelöltelek. Már Rádkerestem anno, csak olyan kevés adatod van megadva, hogy nem voltam benne biztos, hogy Te vagy az.
Örülök, hogy Janka ilyen lazán veszi az ovit. Márton meg majd csak belerázódik! Ő egy kicsit zárkózottabb, nem?! Én is ilyen voltam. Általánosban ezért javasolták a sportosztályt, mert ott jobban meg tudnak nyílni a gyerkőcök. Úgyhogy a foci lehet, hogy jót tenne neki.
Emma
Ez tényleg nem semmi heti hízás!
Ügyi voltál az autózással. Akkor már értem, miért nem tudod előre rakni. Nálunk kikapcsolható a légzsák.
Haga
Nana, azért nem örülök, hogy ennyit utazgatsz!! Jobb lenne, ha többet tudnál pihizni. Szupi, hogy a babával minden rendben. Gondolom, azért van benned félsz. De nem lesz semmi gond!!
Szilvi
Na, azért nem menekültünk el.
Amúgy is jöttünk volna Db-be. Most hétvégén itt maradtunk, mert Ficit sem akarjuk állandóan 5 órákat utaztatni. De csütörtökön megint megyünk haza. Remélem, az itthoni doki megnyugtat. A 4D meg szupi élmény lesz, főleg, hogy most a párod is ott lehet.
Azért majd kíváncsi leszek, nem gondolja-e meg magát a párod, és nem akar-e majd mégis bent lenni a szülésnél. Szerintem nekik is nagy élmény ám!
Köszönöm a „kajás” válaszokat!
Akkor Fici elég jól eszik. Főleg Julcsihoz képest.
Amit pár napja már észre is vettem rajta. Akkora pocakja van, hogy ejha!
Mostanában meg rákapott a bulátára, meg a reggelit is kinézi a szánkból, úgyhogy egy-két falat kalács is még lecsúszik a reggelije után. Én reggel és este tejpépet adok neki, sokszor gyümölccsel. Ebédre zöldség, általában husival. Tízórai sokszor elmarad, mert van hogy alszik egyet délelőtt és utána már ebédelünk. Uzsonnára meg joghurtot, gyümölcsöt szoktam adni neki. Az étvágyával tehát nincs gond, csak még mindig nem ül meg az etetőszékben.
Még én is turmixolok mindent, mert a darabostól fuldokolni szokott. Kivéve kalács, buláta, kenyér és alma, ha ő rágicsálhatja.
Alvás: általában alszik délelőtt és délután is, de sokszor kihagyja a délutánit. Pont azt nem kellene.
Így estére már baromi nyűgös. A kelés 6 és fél 8 között váltakozik.
El is felejtettem újságolni, hogy már 8 foga van, és kb. egy hete már elkezdett kapaszkodás nélkül lépegetni.
Ja, és meg tudja mutatni a lámpát, az órát és a babák, állatok szemét is, ha kérdezzük.
Nelli
Látom, már kezdesz belerázódni a 3 gyermekes anya szerepébe!
Ügyi vagy!! Sajnálom, hogy így jártatok Domcsi vizsgálatával. Hú, szegénykém! Az a fölös branül-behelyezés elég durva.
Neked meg jobbulást!!
Barbi
Hát, tényleg repül az idő!! A vonalzódon látom!
És igenis tessék sűrűbben jönni! Na, meg kérünk fényképet a fiatalúrról!!!
Gondolom, milyen furi lehetett babával menni vissza a BMC-be. Érthető, hogy szomorú lettél, hiszen tudod, hogy milyen érzés ott ülni és reménykedni.