Sziasztok!
Bocsi, hogy csak mot jelentkezek,de megint nem voltun itthon a hétvégén nyár végi nyaralás a Mátrában!
Dorrri! Nagyon édi a pici fiad!
Gonosz doki volt aki így rád ilyesztett, de nem jött be neki hi-hi-hi
, szerencsés vagy!
Képzeljétek még mindig nem tudok semmit az AFP-vel kapcsolatban mert a kórházat felhíva egy nagyon kedves és ezt szó szerint értsétek, úr azt mondta hogy nem adnak ki infót mert bárki telefonálhat így ma fogom felhívni a kezelő dokimat (szerencsére már letelt a szabija), hogy mondja el az eredményeket AFP, hepatitisz, vér, kenet azt hiszem ennyi.
Holnap 13:00-ra megyek genetikai Uh-ra remélem oké lesz minden, most egy picit izgulok miatta.
Nagyon sajnálom Kriszta, hogy elmész remélem nincs semmi komoly baj. Sok sikert az életben pussz!
Bettó! Sajna a kivizsgálás nem olyan egyszerű egy lombikosnál, főleg ha még nem is tudják az okát, hogy miért nem lehet baba természetes úton.
Nekem kicsit könnyebb volt mert nem "kisérletezgettek" rajtam mert egyértelműen csak a lombik jöhetett szóba mert nincs petevezetőm, de nem ez az első lépés azoknál a betegeknél akiknek van minden szervük, még így is 8 hónapig jártunk oda mire sikerült. Ja és még az is könnyebbség volt hogy nem csak napközben dolgoztam hanem éjszakéra is jártam, fordulós szolgálatba (nappal éjszaka 2 nap itthon) így sokszor a miunkahelyemen nem is tudtak róla hogy dokihoz megyek, meg a kollegáim többségével tudtam cserélni is szolgálatot.
Azt hiszem most behoztam a hétvégi lemaradást az írásban!
Na megyek mert olvad a hűtöm ,rá fér már egy nagy taki, utána meg tanulok mert 12.-én éves vizsgázok a vasúton.
Pussz!