Új privát üzeneted érkezett!

Hű, te is eladnád?? :wink:
Javítót sajnos nem tudok... :(

KépKép
viol81

Muszáj, mert 3 van. Így alakult. :-)
Egyet még meghagyok télre, az nagy kerekű, egy kicsi van a kocsiban és ez a Peg Perego P3 már nem kell. Tavasszal meg a nagyot adom el.
Most kimostam az üléshuzatot, remélem jó lesz. Alig használtuk.

Lehet cipész megtudja csinálni a cipzárt?! Soha nem huzkodtam, nem tudom mitől szart be. :?

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!!
HAjnus
Gondolom milyen fáradt lehetsz!!Hogy fogadtak a munkatársaid???
Istinek hogy tetszett a suli ma???

Mirama
az Ötvös utcában van egy rövidárú,és szabóság.Ott foglalkoznak ilyesmivel!

Viol
húúú basszus mik történnek nálatok!!!
Hát Anya kakilni kellett a lánykádnak,Te meg lefektetted???? :D
Gondolom milyen világ volt ott!!(kicsit én is mosolyogtam mint Csilla)
Hátraesés:Mint a filmekben???Uha!!

Csilla
jól érzitek a magatokat a lakásban?GYerekek??Hányadik emeleten laktok?Liftesbe?
Képeket igértél!!!! :)

Anikó
irtam vissza!!

MA össze vissza mászkáltam a városba,mindenfélét beszerezni.Egyszer Petrával egyszer GYulámmal,aztán itt a Jerevánon Rékámmal.Kész vagyok.JA és sütöttem közbe Zserbót a drágámnak,meg persze ebédet.Olyan vagyok mint egy felmosórongy!! :? :(
Mi lesz velem ha dolgozok is??? :? :(
Vendég

Köszi Erika, tényleg!! :wink:

Hogy-hogy levetted a fényképeket?

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti
nincsenek új képek a gyerkőcökről(nincs gépünk)és őszintén már untam őket!!!Majd ha lesz ujabb(mostani)akkor feltetetem Viollal(én bénus vagyok,csak törölni tudok!! :oops: :D )
Vendég

És nincs mit Kriszti,járj sikerrel(nekem csináltak ott már meg babakocsi cipzárat!)

Jó éjt!!
Vendég

Szaisztok!
most csak olvasó üzemmódban...
Nagyon kipurcantott az ovikezdés :lol:
Tegnap délután még ovifocit is voltunk nézni a piros iskolában :P

Viol,
nem semmi a kis nőci :? :D

Gabó,
drukkkkkk!!!!!!!!!!!!

Kriszta,
még nem volt időm megnézni a képeket :oops:
Remélem sikerül megcsináltatnod a zippet, mert a P3-at jól eltudod adni. Gondolom inkább messzebbről lesz érdeklődő, de tuti megveszik, jó kocsi. Nekünk is az van, szeretem nagyon, mert a fellépőjét mi mindig kihasználtuk :lol: :lol: :lol: Két sima plikot meg beszerezetem nagymamikhoz mert már elegünk volt a folytonos kocsicipelésből...

Katus,
jól megy a motor? Tegnap gondoltam délután megkérdezlek, de felfedeztük az oviban a focis plakátot és volt is bemutató foglalkozás. Örülnék ha Márton járna, tetszett neki, de tudod rajta kiigazodni... (ovi van...)

Erika,
nagyon szép nagylány lett Alízból a nyáron. Ágnes haja sem az a sörény :oops: :oops: :oops: , egyszer csak megnő majd :lol:

Hajnus,
sok szerencsét, jó munkát! Tényleg szuper, hogy visszamehettél :wink:

Csilla,
azt hiszem én is besokallnék még eggyel :lol:
Szorítok munkaügyben :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

jó reggelt!!

na, akkor megvan a javítóműhely! :wink:

erika,
dorka az ominózus eset előtt egy órával kakilt... :roll: nem számítottam rá, hogy megint lesz... :wink:
akkor gyulád azért sem engedett vissza dolgozni, nehogy ne tudj neki zserbót sütni! :wink:

nekem még mindig vannak érdeklődők a kocsira, de még semmi komoly...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Rik! Meg is csinálták a zippet, pár száz ft volt, mást is csináltattam. :-)

Amica! Szerinted mennyiért lehetne eladni a P3-at? Alig használtuk, második babakocsi volt. Egyetlen pici hibája, hogy a téli zsák tépőzáras volt és két oldalt picit dörzsölte az anyagot. Amúgy tökéletes, semmi kopás. Kb. fél évet használtuk.
60-70 ezer között mozog itt Magyarországon. 35-ért szerinted, vagy szerintetek?

KépKép
KépKép
mirama

Hali!
Sikerült a meló voltam bent a bölibe is(jól szarrá áztunk),hogy had menjen Levi jövő hétfőtől,mert én 17.-én kezdek!
T.Com-os ügyfélszolgálat telefonon kel csevegni!4-órában ez megfelelő!Majd jövő héten megyek majd be még megnézni miről is szól ez az egész!!!Csak egy baj van,hogy teljesítményre megy az egész,de a nő nagyon rendi volt mondta,hogy van aki havi 100.000-et dumál össze van aki havi kevesebbet!GYES-mellett jó lesz!!!

Csilla!Ez a legrosszabb amikor keresel-keresel és csak keresel!
Szorítok,hogy olyan gyorsan találj mint én!

Egyébként nem tudja valaki,hogy GYES mellett lehet-e két helyen is melózni?
Vendég

Gabó! GRATULÁLOK! Te szeretsz pofázni, biztos nem lesz gond. :-)

Én megmondom őszintén nem csípem az ilyen telefonosokat. Mindig a du-i alvásidőben hívnak és csak dumálnak, dumálnak....ha meg nem érdekel az üzlet, tök bunkók! Pedig én mindig végighallgatom Őket!

KépKép
KépKép
mirama

Mirama
na akkor ez letudva!Örülök hogy segithettem! :wink:

VIol
látod lehet ezért nem engedet Gyula! :wink: Tegnap kérdezték lent a csajok ajátszin:hogy jut időd neked állandóan sütni??
Hát hogy?Ugy hogy gyes-en vagyok itthon.Neki miért nincs ideje? :roll:
Amugy már csak két sor van a sütiből! :D
Holnap szeretnék pofgit sütni,valami fincsi levessel ebédre!Ne mindig húst együnk....

Csilla,Amica
huh négy gyerek...Asszem az már tényleg mindennek a teteje lenne!!

Nercsi
de jó hogy jöttél!!!Gyere minnél többet,és tegyél fel képeket Alizról.Olyan nagylány lett!!!

GAbó
GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Szerintem is neked sok pénzed lesz ebből. :wink:
Vendég

Köszike!!!
Majd meglátjuk,hogy fog menni aztán ha nem válik be akkor keresek valami mást.A DM-be szept. közepe után lesz az elbeszélgetés és ha sikerül akkor oda fogok menni!
Vendég

Nercsi!Gyönyörű Alíz!Olyan furi ennyi idő után látni!! :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Gabó-gratulálok!! :lol: :lol: :lol: Kis álláshalmozó :wink:

Rik-én is mindig sütök :oops: :oops: , ma is elfogyott már majdnem a tepsi :roll: :roll: , ebből Kincső egy szeletet evett...Az vigasztal, hogy cukor nincs a sütiben és mégis édes! A zserbós receptet leírnád? Az enyém elveszett a költözésben :evil: .

Csilla-gondolok rád, sikerüljön jó állást találnod!

Ma csicseriborsót csináltam, hát asszem többet nem fogok. Éjjel áztatás, 1 óra főzés...és Kincső nem is volt igazán elragadtatva tőle :? :? .

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabóóó,
gratula!!!! :)

KépKép
viol81

Sziasztok csajok.Alig tudtam belépni,mert már elfelejtettem a jelszavamat is majdnem.Azért néha bekukkantok hozzátok,csak írni már nincs időm.

Gabó:gratula a jogsihoz!Sok sikert a melókeresésben!
Rég láttam képeket husiról!!!!

Katus:neked már gratuláltam egyszer,de itt is megteszem:GRATULÁLOK!!
Ja lehet hogy lesz melód!Nekem nincs se türelmem se időm a vonalzónkat átcserélni.Majd lehet átküldöm e-mailben a jelszavamat meg egy képet,és majd rád bízom a vonalzó választását.Nem sürgős,amilyen sűrűn én bejelentkezem...
Csak te most ilyenekre úgyis ráérsz :lol: :lol: :lol:

Na magunkról:Dávid hétfőn volt két éves,és elkezdtük hétfőn a bölcsit.Csak délig akarom majd vinni,addig én itthon megvarrom a függönyöket,mert már tök sok melóm volt és gyerek mellett már nem bírtam.
Bölcsibe 2 hét beszoktatás van.Most az első héten én is ottt vagyok.Jövő héten meg fokozatosan le kell szoktatni anyukáról.Először fél órát kell otthagyni,aztán másnap egy órát és így tovább.De tetszik neki eddig.Igaz még anya is ott van,miért ne tetszene?De tegnap már próbáltam minél jobban elbújni előle,és úgy figyeltem.Na a kis wc-be 2 óra alatt kb.6 szor megyünk ki pisilni,meg a kismosdóba kezet mosni.Az tetszik neki a legjobban.Szerencsére jó csoportba is kerültünk.
Csak most vége a szépéletnek a 9-fél 10-ig való alvásnak.Én is már 7 óta fennt vagyok,mert apa is megkezdte a melót.Itthon volt ő is másfél hónapot a nyáron.frissen ,újult erővel kezd mindenki,az egész család.

Ja Katus múltkori kérdésedre:a bajai kismamák köszi megvannak,csak a topik szűnt meg létezni,amúgy tartjuk a kapcsolatot.Hétfőn is volt nálunk gyerekzsúr.Ők is hivatalosak voltak.Ildiék jól vannak,leszámítva azt,hogy Oli olyan rossz állítólag,mint az ördög.Ildi már nem bír vele,így 2 hét múlva ő is megkezdi a bölcsit.Hétfőn is megérkezett a zsúrra,odaszaladt hozzám,átkarolta a lábamat Oli.Azt hittem meg akar szeretni,erre beleharapott egy nagyot a seggembe.Így köszönt...

Úristen ennyit írtam.Na most osszátok be egy darabig megint.Ja,azért rakok fel a nagyfiamról pár képet:

Kép

Olival:

Kép

Kép

a kis két évesem:

Kép

Egy nyaralós kép:

Kép

Sziasztok!!Jók legyetek!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Katus:jó lesz ez a vonalzónk,ami van,csak a másik piros hallal.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Boldog Szülinapot Dávidnak!!!
Hogy szalad az idő és milyen komoly nagy fiú lett Dávid!!
Biztos nem lesz gond ha ott marad majd nélküled!
Délutáni alváshoz pelusotok?
Én is hétfőn viszem a husit bölibe mi egyhetes szoktatásra megyünk majd én csak az alvástól félek ha az nem megy akkor lesz kéthetes.Dávid elalszik magától?
Vendég

Sziasztok!

Anita,
szia!!!!!!! :P :P :P Ejnye-bejnye, hogy ilyen ritkán jössz! :wink:
Gratula a Nagyfiúnak a 2. szülinaphoz!!
Hűű, annyi melód van?? Lehet jobban megéri, mintha vhol máshol dolgoznál, itt a magad ura vagy...
A bölivel meg biztosan nem lesz gond, csak megszokja Dávid!
Jók a képek!!! :) Hol nyaraltatok?

KépKép
viol81

Sziasztok!!!!

Anita
Boldog szülinapot a nagyfiúnakinnen a távolból!!
Igazi okos nagyfiad lett!!!Bölcsis nagyfiú!!Várja már??
Miért nem jössz gyakrabban??A BAjai topic megszünt,Te meg maradsz itt velünk,oks??? :D
Azért az jó hogy még összejöttök babázni a csajokkal?
Szabad kérdezni miért zsünt meg,ha jó a kapcsolat köztetetk???

Anikó
nem felejtettem el,de leirom!!!

KAtusunk
hogy vagy??Most nincs olyan[u]meleg!! :)

Hajnus
Birod a hajnali keléseket???Mennyire vagy fáradt?
Vendég

Huh,de jól aláhuztam mindent(nem is ezt akartam :? )
Vendég

Sziasztok!

Húú, de utálatos idő van! Előkotortam Kincső téli cuccait, reménykedtem, hogy még belefér a kisasszony :roll: , aztán sétáltunk egy karikát.

Meleg a homloka, lázat nem enged mérni...Nincs vmi jó tippetek lázmérésre? Hónajban sem sikerül, a fenekében pedig pláne :evil: . Adtam egy Nurofent, majd kiderül...

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszi Katus.Látom már ügyködtél.

Köszönjük mindenkitől a köszöntést.

És Gabó ki az a névtelen?

Hát igen ,így kb.dupláját keresem,mintha dolgoznék valahol.Kész a függöny,beviszem és fizetnek.

Igen alváshoz van pelusunk.De mióta bölcsibe megyünk máskor nem adok rá.Igaz azóta délután egyszer kétszer bepisil,de annyi baj legyen.Él aki kimossa.Remélem majd ez elmúlik.Ma is jövünk haza a böliből,és közli hátulró,hogy anya bepisiltem.Köszi...
Dávid délután nem egyedül alszik el.Oda kell feküdnöm mellé,amíg elalszik.de ő délutánra nem marad bölibe.

ma sem akart hazajönni.Elkezdett hisztizni.

Nyaralni voltunk a Balcsin meg a Velencei tónál pár napot.ez éppen a Balcsis .Onnan mentünk minden nap valahová.ez épp egy őshonos magyar állataink című valami volt.Csúzdaparkba,Kehidakustányon,állatkertbe meg ilyen helyeken voltunk.na megyek,mert már hív aludni,azért írok kis betűkkel.Jól elfárad a bölibe,és 5 perc alatt elalszik .

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Anikó!Vegyél!fülhőmérőt nálunk ez bevált!
dzsezmin

Sziasztok!

Anita!

Dávidnak mégegyszer Boldog Szülinapot!

Nem tudom ki ügyködött, de én most olvastam amít írtál, még nem csináltam semmit.

Nagyon aranyos Dávid, tiszta nagyfiú. :D

Oli :arrow: tiszta olyan akkor mint Máté, Ő is harap, nem hiába majdnem egy időben, helyen születtek :evil:

Gabó!

Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :D :D

Hajnus!

Hogy bírod? Férjed? Bence? Isti??????

Rik!

Köszi megvagyok, sajnos a rókán a hideg sem segít, megint elkapott :? :? :?
De szörnyű hideg van az biztos, ma voltunk a kis könyvért a védőbe :arrow: képzeljétek a 15 hetes vér vizsgálaton, ha mindent szeretnél, hogy megnézzenek,(ami eddig ingyenes volt) most 6500ft :twisted: :twisted: :twisted: megkaptam a csekket, azzal kell mennem......ha akarom az összes vizsgálatot :!: DURVA! :evil:

katus78

Szia Katus!Most csináltam meg

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Ügyes vagyok?Csak mikor bekapcsoltam a gépet már a 3-as ott figyelt a vonalzó végén.Azt hittem hogy azt te csináltad
Kíváncsi voltam,hogy meg tudom e csinálni még?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Üdv dzsezmin!

Kicsit írhatnál magadról bővebben is! :D Kíváncsiak vagyunk! :D

Anikó!

Jobbulást Kincsőnek!

katus78

Anita!

Ügyi vagy, meg ez! :D

katus78

Sziasztok!
Ma összepakoltam a nyári cuccokat :roll: :evil: :lol: :shock:

Kriszta,
én az egy éves pp veneziát féláron adtam el mikor költöztünk.
Az is szép volt, még egy év garanciával.

Megyek, Ágnes szétrágott egy új harisnyámat, dobozostul kipakolta a szekrényből és folytatja a rámolást... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

[quote]J írta:ah, még az AFP-ről... nekem unokatesómnak most volt nemrég aktuális, és azt mondta, hogy eddig ugye ingyenes volt, ezt tudjuk mi is, igazából most sem kell érte fizetni, de!!! Leveszik a vért meg megnéznek benne dolgokat meg minden, de ha azt akarod, hogy megnézzék a down-kórt, nyitott hátgerincet és egyebeket is, akkor fizetned kell asszem 4 ezer Ft-ot, vagy nemtom pontosan mennyit. Legalábbis nekem unokatesóm így mondta. De ezt majd érdeklődjétek meg. De ő legalábbis már vitte a befizetett csekket a levételkor.

ezt pár napja írtam, de ezek szerint összegben nem voltam jólinformált... de durvaaaaaaaaaaaaa, még a 4 is sok, hogy van képük egyáltalán pénzt kérni érte?? :shock: :evil:

Anikó,
hogy van Kincső?

Gabó,
tényleg, mi van a profiloddal?

Dzsezmin,
szia, ki vagy? :wink:

[quote="Andi"]M írta:Andiegyek, Ágnes szétrágott egy új harisnyámat

na de Andi, adj annak a szegény kislánynak enni valamit!! :lol: :wink:

Én is veszem elő a melegebb cuccokat. Ma kazánt is el akartuk indítani, de nem ment. Megvárjuk a pasikat... :roll: :P

KépKép
viol81

Anikó
hogy van Kincső???
Fájhat neki valamije?Nyügöske???
Én erőszakkal megmértem neki(és a kórházban is :? muszáj!!!!!!)
Most már ügyesen tartja.
Amugy ha nagyon ügyes vagy,és Kincső baba is :arrow: ha fekszik a hátán alvás közben akkor háta mögé is dughatsz hőmérőt. :wink:

Amica
még ne temesd a jóidőt,szerintem még tartogat nekiünk egy kis meleget a nap :wink: Mindekettőt hagyd elő!! :) (nyárit is télit is!!)

Viol
most fagyoskodtok ??? :( :roll:

Dzsezmin
szia!
Irsz magadról is valamit????
Vendég

Sziasztok!Már megint jó rég voltam :oops: :oops:
Sajnos a talira idén se jutottunk el :? De láttam a képeket :P
Katus!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P
Rik!Nem szoktál a plusba járni?Most közel laktok :wink:
Mindenkinek boldog ,név és szülinapot!!
Nagyon még nem olvastam vissza :?
Virágnak úgy néz ki idén bejön az ovi. :P Örülök is neki ,olyan rossz volt úgy vinni,hogy nem szerette.
Amióta dolgozom nincs időm semmire. :? De amúgy meg jó is.

KépKép
kola2

Szia ZSani!!!
Hát látjuk hogy nincs időd semmire!!!OLvasni se szoktál???
Nem baj ám,csak dolgozgass,meg tedd a dolgod.Aztán azért néha kukkants be!!!
JA és megváltoztattam az aláirást.Persze véletlenül kitöröltem a vonalzokat. :? HA nem sikerül megcsinálnom,akkor VIOL???Számithatok rád??
Vendég

[quote]a írta:kkor háta mögé is dughatsz hőmérőt.

erika,
és ezt hova dugod? :shock: :D :wink:
ha nem megy az új vonalzó, szólj csak. de én csak a lilype-en csinálom, babafalvásat még nem csináltam.

ja, hétvégére én is jobb időt hallottam. bár ennél a mostaninál már csak jobb lehet.

a kazán már OK, volt itt egy pasas, mert anyu telefonált. mert annyira be akartam indítani, annyira sokat nyomtam meg szikráztattam, hogy kikapcsolt vmi biztonsági izé, és az egész házban nem volt gáz. ami azt jelenti, hogy se főzés, se melegvíz... de telefonon elmondta mit kell csinálni, hogy addig amíg nem jön, legyen gáz. kint a gázóránál kellett vmit nyomnom, anyunak meg elgyújtani a gáztűzhelyt és mindezt egyszerre. visszajött a gáz, a pasi meg most volt nemrég, elindította a kazánt. de előtte átnézte, kipucolta.

szia zsani!!!
de jó, hogy jöttél, az hogy virágnak tetszik az ovi, az meg még jobb!! :) mikor és ki megy érte?

KépKép
viol81

Katus!!!!!!
had legyek pofátlan... :oops: Holnap délelőtt Sopronban járok. Ha felugranék, el tudnám hozni a szamarat? Persze csak ha otthon vagytok és nem zavarok - csak két perc - és még oda is adod. :wink: Ha nem, megyek még, pl 11-én du.

KépKép
viol81

Köszi Viol!!
Asszem most marad az aláirásom igy....
MAjd ha megunom,megprobálkozom ujjal!!
Vendég

Viol
hát a háta mögé az ággyal érintkezik a háta ugyebár,és oda a ruha alá.HA nem tudtuk a kórházba megmérni a hőt éjjel,mert aludt a gyerek, nekünk meg muszáj volt a kontroll hőt beirni,akkor igy csináltuk. :wink:
Vendég

erika,
ja hogy a hónaljban?

de nem kellenek vonalzók??

KépKép
viol81

Cajok,
tudtok nekem abban segíteni, hogy Sopronban hol lehet vmi olyan hirdetőtábla, ahova kitehetném a babakocsihirdetést? Mittomén vmelyik postánál. Ott van pl faliújság? Mert itt Hegykőn pl van.
Vagy vhol máshol?

KépKép
viol81

Viol
vana plus-ban is hirdető tábla!!!!!
Irj a aZsninak,biztos kiteszi!!!! :wink:

Dehogy honaljba :arrow: A háta mögé!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

[quote]D írta:ehogy honaljba A háta mögé!!!!!!!!!!!!!!!!

akkor ez most tök gáz :oops: , de én még nem hallottam :roll: : ott is lehet lázat mérni? :shock: és mi? hozzáérinted a hátához?? vagy??

hűű, akkor írok zsaninak!! :)

KépKép
viol81

Viol
nem érinted hozzá,hanem amikor alszik akkor teszed a háta és az ágy találkozásáshoz!!Nem lehet elvileg ott lázat mérni(nem tanitják)de gyakorlatban bevált!!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat, majd próbálkozom... De már nem volt délután meleg a homloka, nem tudom, mi volt...talán egy kóbor bacit birkózott le a szervezete :twisted: :twisted: , remélem, nem lesz több menet!
Mikor írtam, hog aszik, rá fél perccel fent volt és végigpörögte a délutánt, úgy, hogy össz 10 perc alvás volt!!! Végigette a délutánt pogival, vendégek voltak, őket szórakoztatta, ki is dőlt 7re, már húzza a lóbőrt :lol: :lol: .

Dzsezmin-kösz a tanácsot! Akkor megbízható a fülhőmérő? Nekem anno nem ajánlották... Írj ám ide is!

Katus- legalább figyelmesebbek veled a vizsgálatokon, nem kell annyit fölöslegesen szobrozni, mint régen (én azt a sok fölösleges várakoztatást utáltam leginkább)? Ha már fizetni kell :evil: :evil: . Én azt hittem, hogy az AFP direkt ezek miatt a rendellenességek kiszűrése miatt van, erre kiderül, hogy az csak luxusvizsgálat????

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote] írta:n azt hittem, hogy az AFP direkt ezek miatt a rendellenességek kiszűrése miatt van, erre kiderül, hogy az csak luxusvizsgálat????

anikó,
eddig így volt... most már nem... :?
és ilyenkor, hogy kincső már 7-kor alszik, mikor kel reggel? vagy fent van éjjel? és mit vacsiztok? megvolt fürdés is, minden?

erika,
ühüm, most magam elé képzeltem a szitut... :D

KépKép
viol81

Jó éjt mindenkinek!

Rik,
gondolom lesznek még szép őszi napok, de azért az ujjatlanokat már végleg száműztem.

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!!!
BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!NAgyon hideg van ma is!!!

Andi
ujjatlanra most nem is birok gondolni!!!!!!!!!

Viol
akkor érted?
Vendég

Sziasztok!

Ma jön anyukám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már a vonaton ül!!!!!!!

Viol-igen, fürcsivel együtt, már 7kor alszik. Változóak az éjszakák :? , tegnap ugyanilyen letevéssel mukk nélkül húzta a lóbőrt 3/4 8-ig, míg a mostani éjszaka katasztrófa volt 1től :evil: :evil: :evil: , végül magam mellé vettem, de fél 5kor átvittem, mert úgy bújt, hgy állandóan letúrt az ágyról, erre "bosszúból" a kisasszony fél 7kor ébredt.

Megyek, főzni kell vmit :twisted: :twisted: :twisted: Ma valószínűleg szobafogság lesz :cry: :cry: :cry:

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó reggelt!!

Bazi hideg van asszem ma is begyújtok!!

Anikó!Meddig marad anyud?De jó,hogy Kincső ilyen hamar alszik és reggelig húzza(kivéve a mostani éjszakátokat)!
Husi 5-napja minden éjjel 1 és fél 2-között felkel.Se előbb se később!A fene tudja mi ütöt bele megint!
dzsezmin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?