Új privát üzeneted érkezett!

Zsu! Most az egyszer azt kell írjam, hogy tudom mit érzel! Nekem is bőghetnékem volt az előző 3 ciklusom végén, mert annyira bíztam benne. Én is komolyan latolgattam, hogy nem jövök egy darabig, mert nagyon nehéz lemaradni. Úgy értem, hogy azok, akik velem egy időben vesztették el a babájukat, már mind újra babásak! Én meg minden hónap végén pofára esek (ebben a hónapban 3 terhestesztet csináltam, mert nem akartam elhinni, hogy nem vagyok terhes). De azt is tudom, hogy egyedül még rosszabb lenne, nem sikerülne a rendrakás, mert most még a munkám se köt le, illetve az is csak emlékeztet, szóval végül úgy döntöttem maradok. És nem adom fel még egy darabban látsz!!!! :D
Arról volt szó korábban, hogy 3 hónap hőméricske, aztán doki. Ebből hányat hőméricskéltél már?

Klarka! Biztos jó volt a lagzi, én is mennék már, mert rég voltam. Egy éve a sajátomon :lol: Most már legalább nem kerülget a hányinger a kaják láttán!

Kacika! Hányan kérdeztek rá a pocidra?

:lol:

Kép
kislibus

Zsu: úgy sajnállak....... :oops: :oops: nagyon remélem, hogy minden rendbejön...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Hát mégis itt vagyok. Viszont tényleg be kellene tartanom ezt az elvonást. Tegnap jól kibőgtem magam, ma már jól vagyok. Pedig csak holnap fog megjönni. :wink:
Az a baj ezzel, hogy az ok, hogy ide nem jövök, de nem tudok úgy elmenni sehová, hogy ne lássak kismamát, vagy nem tudok úgy bevásárolni, hogy ne a babaruháknál kössek ki.
Azért próbálok másra koncentrálni.
Kislibus, sajna ez még csak az első hónapom, akármilyen távolinak tűnik is, hogy dokinál voltam.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu, még azért ne add fel, pláne amíg a hőd ilyen szépen fent van!!
Aztán ha mégsem jön össze, akkor 2 hónap hőmérőzés, és majdcsak mond már rá valamit a doki!

Kislibus, páran rákérdeztek, illetve sokan már úgy jöttek oda, hogy jaaaj gratulálnak. Gondolom ők előbb mástól informálódtak, biztos ami biztos.

Hallottam olyan szituról, hogy egy anyukának a gyereke egy éves körüli volt, amikor még hát mindig volt valamennyi hasa, és páran gratuláltak neki, hogy ismét babát vár, mire mondta, hogy szó sincs róla, csak kicsit elengedte mostanában magát evés-ileg, és neki rögtön a hasára megy. Elég kellemetlen szitu :?

Mi jól vagyunk, most már ritkábban jön elő a hányinger, de néha még van. Most is délelőtt tök jól voltam, de olyan 11 től megint gázááz.
Pár hét és remélem elmúlik végleg.
Csüt-ön megyek uh-ra, remélem a hematómám eltűnt, vagy legalábbis jócskán csökkent.
Vendég

Sziasztok!

Kacika: nekem sincs olyan kimondottam hányingerem, de ha arra gondolok, hogy most húst kéne enni, krumplival, savanyúsággal, akkor majd kifordulok magamból...pedig itt van elkészítve, ehelyett gyümölcsöt ebédeltem és sütőtökös kubut ittam....

Tök peches vagyok....Andris épp, hogy elaludt, amikor beszorult a lába az ágyba, ezért ordítva ébredt, most hagyom nyűglődni az ágyban, hátha kifárad és visszaalszik. Csak 3/4 órát aludt.

Most is bőőőőőőőőg

Kép
klarka

Sziasztok!

Tegnaptól dolgozom ismét, most még élvezem, bár picit fárasztó... Nekem ez a hányigeres dolog egészen a 20-ig hétig tartott, most a 22-ben vagyok, de ha nyers csirkét látok futok a mellékhelyiségbe :D .... hát nem múlt el teljesen semmi, mert ha melegem van egy picit...már rosszul is leszek.... Babucim mozog, rugdos...és csak akkor csökkenti ha beszélek hozzá :D olyan jó.... remélem már hamarosan mindenkinek összejön, szorítok nagyon... csütörtökön azt mondták hogy 70% - ra fiú, de holnap után megyünk 4D-re, remélem minden rendben lesz.

Na most már folytatom a munkát....legyetek jók
denni

Sziasztok!

kacika:Én a vetélés után két hónappal visszamentem dolgozni,pont karácsony előtt,és megkérdezték,hogy hülye vagyok nagy pocakkal visszajöttem dolgozni.

Denni:Mi meg holnap megyünk 4D-re.Már alig várom.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, húú ez elég szomorú, nagyon tapintatlanok tudnak lenni az emberek.
Amennyire jól voltam a napokban, ma annyira nem vagyok jól. Megint reggel óta hányingerem van...

Fél óra múlva megyünk az ebédért Petivel, kezdek éhes lenni :lol:

Hol van mindenki??
Vendég

Kriszti, a 3. gyereket tervezzükben olvastam, hogy van egy halovány 2 csíkosod???
Én is láttam! Szeritnem sikerült, de hátha 1-2 nap múlva erősebb lesz! Nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nahát,nahát nahát Kriszti!!!! :wink:
Én is meglestelek 8) nagyon nagyon drukkolok :!:
vedresandi

Andi!

Köszi!
De ez még nem biztos,holnap vagy holnap után kiderül!!!
Szóval elolvastad a fejleményeket???
Itt is megirom,ha biztosabb lessz!
De hát ezek után már :wink: :!:

Én drukkolok neked nagyon!
Vendég

Kriszti! Megy a drukk! Már nagyon megérdemelnéd! :)

Kép
kislibus

Kacika már te is olvastad?
Akkor nincs titok!
Igaz nem titok!!
De addig nem akartam több helyre betenni,mig nem erősebb,vagy nem jön meg piri!!!
Vendég

sziasztok!

Kriszti! Te kis tikolózós!!!! Látod ez egy olyan csapat aki nyomoz!!!
Drukkok ezerrel!!!!

Zsu! Nálad mi újság??? Hőd? Barnázás???

Én most így állok és szexmentes napjaim vannak :twisted: :

Kép

Puszi mindenkinek!
Vendég

Kriszti! NAGYON DRUKKOLOK! VÁROM A POZITÍV TESZTET!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisztinka!
Igen ez egy jó kis csapat!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak 1 a baj,hogy néha nincs kinek irni!!!!!!!!!!!!!
Van aki hónapok óta nem is ir!!!

Nem titkolóztam,abba a topikba azért lett ott a teszt,hogy látja e más is a második csikot!!!!
De mivel nekem nincs infrám,meg brutusz az egyik csajnak küldtem el mms-ben,hogy másolja be!!!!
Ha erősödik akkor ide is bemásoltatnám!!!
Azért nem akartam ennyire publikálni,mert félek tőle,hogy csalódok,ha véletlenül tévesen pozitiv a teszt!!!!
Nagyon para vagyok meg leszek is!!!!
Annyi ál pozitiv tesztről olvastam már!!!!
Meg nekem is volt már 1x áprilisban,másnapra véreztem!!!
De valószinű,hogy nem lehettem terhes!!!
Meg félek attól is,hogy a kontroll csik átszivárog és az a második csik!!!!
Na de 2 nél is???!!!!
Na mindegy holnap vagy holnap után kiderül!!!!

JOBBULÁST KIVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Nem hiszem el,hogy jelentkeztél!!!
Hogy vagytok?????
Vendég

Sziasztok!

Kriszti:Anyira szoritok neked,hogy erősebb legyen az a második csik.

Voltunk 4D-n,de nem szedték külön a képeket a DVD-n,és nem tudom elmenteni,de ahogy orvosoltam a problémát teszek fel képeket.

Egyet megpróbáltam lefényképezni abból amit ők is kinyomtattak,de elég szar.azért megmutatom.Ime Réka baba. Kép839g-os.

Kép

Kép
ancsa03

KRISZTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
klarka

Kriszti! Várnk az eredménnyel!!!! :lol: :lol: :?: :lol: :lol:

Kép
klarka

Hol vagytok? Van valaki?

Kép
klarka

Sziasztok!

Én vagyok.Mostmár többel leszek,mert apa visszament dolgozni.Eddig itthon volt betegállományban,és össze-vissza rohangáltunk orvosról orvosra.Ráadásul én meg azt hittem,hogy alergiás lettem,mert három hete nem alszok 3/4 óránál többet egyszerre éjszaka,mert nem kapok levegőt,de azt mondták a föl-orr-gégészeten,hogy csak terhességi orrdugulás,majd ha megszülök elmúlik.Nem létezik olyan orrspai,ami használt volna.na de már csak három hónap....

Kriszti:Hogy állsz?Csináltál másik tesztet?

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Igen de nem erősebb!!!!Ugyan olyan!!!!
Szép a Réka baba!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:Még ne add fel!Be fog erősödni.Nekem is a harmadik,vagy a negyedik lett erős két csikos.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Ari a kis réka baba! Terhességi orrdugulás? No ilyet se hallottam még, de az ember holtáig tanul.... :D Várjuk a képeket, ha sikerült összehozni :D

Kriszti! Ott a két csík! Lááááááátttttaaaaam!!!! Szerintem is próbálj másikat, nekem nem lettek ugyanolyan erőssek a kül. fajták... :D

Kép
kislibus

Kislibus:Ha minden jól megy,hétfő estére megcsinálják nekem....

Kép

Kép
ancsa03

Csajok! Rájöttem! Ime a görbémim: (az első az előző, a másik meg a mostani :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 36800_.png

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 36800_.png

Kép
kislibus

Mit gondoltok?

Kép
kislibus

Nem ir senki :( Egyedül vagyok... Kicsi vagyok... Éhes vagyok...

Eszembe jutott a Vuk! Én azt úgy szeretem!!! Meg is vettem már a gyereknek.... :)

Kép
kislibus

Kislibus:Én itt vagyok,csak közben csinálom a vacsit.Sajnos nem értek ezekhez a görbékhez,ezért nem tudok tanácsot adni,de a többiek mind profik a témában.

Kép

Kép
ancsa03

Kislibus!
Én sem értek a görbékhez!
De biztos lessz valaki közülünk aki még betéved és megnézi!
Sőtt még szakértője is!
Lassan közeleg a pé-d!
HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nem volt ma még senki?

Kriszti!!! Csináltál zebrásat?

Kép
klarka

Kriszti!!! Teszt?????

Kép
kislibus

És a mai fejlemények:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 23200_.png

Már csak a páromat kell valahogy a gép elől elcsábítanom. Az a második felesége :roll:

Kép
kislibus

Sziasztok!

Teszt ugyan olyan,a kiakadásnál tartok!
Ez rosszabb mint ha negativ lenne!!!!
Piri "még" nincs!!!!

Kislibus eddig jó a görbéd,már amit én értek hozzá,csak az ovu-dat látom,hogy pozitiv!!!
Esténként mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A többiek hol vannak???????????????
Vendég

No Kriszti, rólad történelmet írunk! Már én is úgy izgulok!!! Ez mennyi idő után lett pozitív?

Kép
kislibus

Sziasztok!

Vagyok én is.
Kriszti:Piri késik,vagy még csak ezután nem kéne neki jönni?

Kép

Kép
ancsa03

Kislibus: asszem minden feltétel egybeesik ma este....

Kép
klarka

Kislibus!
Nem tudtam kivárni a teszt eredményt,mert indultunk anyuért és az öcsém nyomta már igy is a dudát!!Tiszta ideg volt,nem akartam még jobban idegesiteni,hogy a tesztre várok,igy csak 13 óra után értünk haza akkor néztem!!!
A 30 napon vagyok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt a ti eltévedt (vagy tébolyult) báránykátok.
Először is KRISZTI! nagyon izgulok ám érted, láttam a tesztedet is. Nagyon biztató! Holnap is csinálsz, vagy mikor akarsz legközelebb?
Anyukád hogy van?

Kislibus, nagyon szép a görbéd, hajrá este!!! :lol: :lol:
Aztán majd muti a görbe folytatását is!

Ancsa, láttam ám Réka babát is. Ő is szép, és a neve is szép lesz.

Nos az én görbém is elég érdekesen alakult. Ugye már egy hete barnázok, és kedden meg is kellett volna jönnie, de nem jött. Persze barnázás maradt, hő magas........ És a vége ma reggel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Nem igazán értem mi lehetett a késés oka, de ezt már a dokim is látni fogja.....

Zsu

Kép
bvigh

Szia Te elveszett báránykám!

Még nem tudom mikor tesztelek!!!!
DE ha nem jön meg,hétfőn!!!!
Ha kibirom!!!!

Hát nem semmi ami veled történik!!!!!!!!!!!!!!
Érdekes!!!!
Kiváncsi vagyok mit mond a dokid!!!!!!!!!!!!!!

Aanyu jól van,csak fáj neki!!!
Szerdán kell átkötnöm,egy hét múlva varrat szedés!!!
Vettünk fájdalomcsillapitót neki!!!
Vendég

Jó reggelt!

1cn. :cry:
Lányok,nem kérek sajnálatot!
Már megszoktam,hogy igy végződik!
Nem tudom, mi volt ez az ál pozitiv teszt,nem tudom mivel magyarázható,de nem is érdekel!
Tény,hogy nem vagyok terhes!!!
Egy darabig én is elveszett bárányka leszek,elegem van a baba projektből!!!!
Sok sikert a mindenkinek!!!!
Vendég

Szia Kriszti!

Megértem, de ha lesz valami fejlemény akkor írj, meg azért ne is vessz el olyan nagyon! Ezzel együtt már hány hónap? Doki mit mond? Clostit még kell szedned?

Zsu! Akkor ezzel már mész dokihoz? A következővel én is fogok, ha a barnázás nem múlik el, de lehet, hogy előbb megpróbálok szelid progi emelést alkalmazni. Most nem használok semmit.

A mai:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 09600_.png

Este összebújtunk, ovut ma még nem csináltam. (Csak az a bibi, hogy előző hónapban is jókor voltunk együtt, mégsem lett baba NADE MAJD MOST!!!) :)

Kép
kislibus

Kislibus!
Tuti megvolt a pé-d!!!!!!
Nagy drukkok mennek neked!!!!!!!!!!!!!!!!

11-ik hónap!!!!
Kellene még egy adag clostyt szednem,de még a múlt hónapban a kukába vágtam!!!!
Ez volt a 4-ik clostys kúra!!!
Ha már ettől sem sikerült nem fogom magam túl stimulálni,meg amúgy hiztam is tőle,én úgy veszem észre!!!!
Dokihoz nem megyek úgy döntöttem!!!
Nem nagyon tűnök én el!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kislibus, szerintem is tegnap volt pé-d. Tehát mot is jókor voltatok együtt, úgyhogy most már nem rajtad múlik. De mi is pont így voltunk előző hónapban.Te magadtól szedsz progit? vagy a doki írta? Volt hormon vizsgálatod? Én ezt szeretném kierőszakolni a dokimtól, de ő mindenképp be akarja tartani a sorrendet a kivizsgálásba. Valahol ez érthető, és nem is baj, csak ugye az a fránya türelmetlenség..........
A dokihoz még nem megyek, mert a3 havi görbét kért.

A mai munkanapom olyan jól telt. Már nagyon rég volt ilyen. Sokan voltak, de nem csak unatkozók jöttek, hanem rendeltek is, meg komoly érdeklődők voltak. Az ilyet szeretem. Nem csak ülök ott, hanem pénzt is keresek. :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti!

Megértem, hogy a kukába vágtad én eleve is úgy tudom, hog nem lehet túl sokáig stimulálni a szervezetet, mert az nem tesz jót! Hagyni kell szünetet!
Jó, hogy nem tünsz el, én sajnáltam volna. Még mindíg nem felejtettem el, hogy amikor bajban voltam te írtál nekem először. :)

Zsu! Most nem szedek semmit, nem alkalmazok semmit, csak a Gravidát. Most csinálok 3 hónap hőméricskét, meg ciklusvezetést, és ha nem leszek babás és megmardnak a ciklus közbeni barnázásaim, akkor 3 hónap szelíd gyógymód következik (barátfű cserje kivonat, és cickafarktea, vagy palástfű tea) Ha az se jön be és a barnázgatások meg maradnak, akkor irány doki.

De bízom ebben a hónapban. Még ma is pozitív volt az ovu teszt, úgyhogy azért most még rágyúrunk... :lol:

Kép
kislibus

Kislibus! Én most is iszom a palástfű és cickafark keveréket. Lehet,hogy a palástfüvet fogom most inni a ciklus második felében is. Ártani nem árthat.

Este pedig hajráááááááááááááááá!

Kriszti, neked most szándékosan nem írok semmit, nem akarok semmi olyat mondani, amit én sem akarok hallani. Ez van, mi leszünk a 2008-ról IS lemaradtunk topic indítói. :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus!
De aranyos vagy!!!!!
Köszi!!!!
Nagyon drukolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!
Este mindent bele legyen!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
1 húron pendülünk!!!!
Én meg csak ezt tudom irni!!!!!!!!!!!!!
Azért még nálad van esély, sőtt harcolnod kell,hisz első baba!!!!!!!!!
De én?Én már nem vizsgáltatom magam agyba- főbe!
Elég volt ez lelkileg is!!!!!!!
Vendég

Kriszti, igazad van, én nem adhatom fel. És eszem ágában sincs feladni, csak néha kiborul a bili, de ez érthető is.
Én tudom, hogy te sem adnád fel, ha még nem lenne gyereketek. Sőt szerintem még most nem is fogod. Ez olyan mint valami függőség. Szerintem nem lehet azt mondani, hogy még egy hónapja minden vágyam az volt, hogy terhes legyek, de most már nem akarom. Ez egy hosszabb folyamat. Bár gondolom a sikertelen hónapok szépen lassan elveszik a reményt. És nem csak tőled. Tőlem is, és szerintem mindnyájunktól. De amint vége a piros betűs ünnepeknek, már másképp gondoljuk. Ezt nem lehet másképp csinálni.
Kicsit irigylem azokat, akiknek elsőre, másodikra sikerül, de nekem ez van megírva. Valamiért próbára tesz az élet. Lehet, még nem vagyok eléggé felkészülve egy ilyen felelős feladatra.
:cry: :cry:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Nagyon igazad van!!!!!
Nem tudom,mi játszódik le bennem,mit akarok tulajdonképpen!!!!
Azt tudom,hogy akarom azt a babát!!!!!!
Igen a sok sikertelen hónapok elveszik a reményt!!!!!!
A másik topikba is azzal vigasztalnak,hogy a következő hónap a tiéd!!!!
Na de melyik?????
Már hónapok óta minden ciklus vég ezzel kezdődik!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na majd a jövő hónap a tiéd!!!!!!
Mesének jól hangzik,szerintem Andersen is megirigyelné!!!!!
Na jó tudom vigasztalás képpen nem is tudnának mást irni,de szerintem már nem tudunk hinni benne!!!!!!
Még az első pár hónapba talán,de ennyi után!!!!!
Az élet mindenkit próbára tesz,de minden embert másért!!!
Speciel minket ezért!!!!!!
A múlt hónapban is azt mondtam még vonalzót sem csinálok,nem birtam egy pár naptól tovább,csináltam,de most már tényleg nem csinálok!!!!!
Se hőmérő igaz azt már a múlt hónapban abba hagytam,igy legalább nem koncentrálok semmire!!!!
Egyébként tök jó,fogamzásgátló!!!!
Ezen reggel a párommal nevettünk,mert ő baromira nyugodt és baromira optimista!!!!
Én meg nem tudtam eldönteni sirjak e vagy nevessek rajta!!!!!
Szerintem felvagyunk mi készülve,csak a baba nem!!!!
Ettől jobban azok nem várják, akik nem akarnak babát!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!
Néha én is elcsodálkozom a páromon. Olyan érzésem van, mintha ő nem is akarná annyira mint én. Pedig tudom, hogy nem így van, csak ő másképp fogja fel ezt az egészet. Igaz, nehezen is beszél róla, de legalább nem borul ki mint én. Pedig lehet, hogy a lelke mélyén hasonlóan érez, mint én.
Úgy tűnik neki sokkal könnyebben megy ez, ő nem görcsöl. Bár az is igaz, hogy a párom minden problémával így van. Nem idegesíti magát, majd megoldjuk, mondja, és már megy is tovább.
Szeretnék egy kicsit rá hasonlítani...........

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?